Мъже давали ли сте на мъж да ви духа? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъже давали ли сте на мъж да ви духа?
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 23766 пъти
Кой е опитвал мъж да му духа и нещо разпространено ли е? Наскоро разговарям с доста хора, които не си падат по мъже, но са имали такъв опит и излиза, че е нещо доста разпространено.

Говоря за момчета, 18-25години. Няколко момчета в един трамвай си разговаряха, бяха спортисти или нещо от сорта, и спокойно си разговаряха как някакъв Жоро, бил с много голям, и едното момче му духало, а другото потвърди, че въпросният имал як хуй и си правили 69. И това съвсем свободно в трамвая, после минаха на тема жени.

Оставам с впечатление, че има доста момчета, които не са гей, нито би, чукат си жени, но в същото време са давали да им духат, те самите се кефят на това да духат (може би ако кура е голям? ).

Интересно е, ако тук има такива мъже, да разкажат своите истински истории, както и какво ги е накарало да опитат. Говорим за опитване, без да са им предлагали пари, а доброволно, те да са го искали : )) Това, че е нещо забранено и ново, моментна възбуда, или просто мисълта за голям хуй ги е карала? И с кой най-често се опитва - с някой непознат или обратното с близък приятел?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 81

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 68568608c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Не знам кои ще са тези хетеро, които ей така за експеримента ще дадат да им духат.
Има три варианта за мен- хомосексуалисти, бисексуални, или просто са се продали за пари и са без достойнство.
Познавах един-двама, които се хвалеха, че някакви гейове им плащали за да им лапат. Тези хора хич не ги влечат мъже, ама за пари всичко правят.
Един приятел ми разправя как някакъв гей му платил. Почнал, обаче на нашия от гнус не му станало. Хванало го срам, закопчал дънките и избягал.
Тея дето са гейове, нека си се забавляват, ама такива, които не са, но се продават, са по-зле и от педали.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7a3c13bd89
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   Трима млади мъже са ми духали досега. Единия не ставаше за нищо, но с другите двама доста ми хареса - поемаха го доста надълбоко, облизваха го, целуваха ме около него и по топките, и дадоха да им свърша в устата. Друго не съм правил, не харесвам мъже, но обичам да ми духат и не мисля че това би ме направило гей. Скоро не съм се разгонил, но ако се случи и нямам жена под ръка, ще вляза пак в някое гей приложение да си намеря човек за забавление.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 89aad6e58b
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

4.   Майкоо, ще повърнаааа, без коментар, щом питаш и ти, ясна работа.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d80091a26c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Ама че простотия?! Да не си гей, да не те привлича сексуално, да правиш секс с момичета и за разнообразие да духаш на/да ти духат момчета. Просто не виждам логика, освен прикрита хомосексуалност. А на това, че свободно се обсъждат такива теми в трамвая просто не вярвам, защото аз съм гей и свободно на публично място не съм си и помислял да говоря с когото и да било на такива теми.
Темата, авторе, има смисъл единствено ако говорим за затвори, казарми и др. места, където няма представители на противополжния пол и се получава т.н. ситуационен хомосексуализъм, останалото е или прикриване на реална хомосексуалност, или измислици на някой болен мозък.
Тема провокация?

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: cf43d9dedc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   И аз имам двама познати с такъв експириънс, не са обратни и са доста над 25, било любопитство, не било зле, не са повторили.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e54d9212af
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Аз веднъж по погрешка в Амстердам. Мислех, че е жена. Не го разпознах в началото. Хем платих, хем ми беше тъпо после
да ми духа траверс.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b7fb0b61aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

10.   На мене не са ми духали, ама един дебелак от Банкя редовно духа на един турчин в Росенец.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 960cdcf7b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

11.   5, подобен тип "олабване" е много типично за младите спортисти. Плувците в басеина редовно си духаха, а понякога и някой отнасяше и по някоя и друга патка под горещите душове. Навън си бяха пак "нормални" момчета, имаха си гаджета. Спасителите също обичайно изпразваха пушките устно с някой и друг късметлия по плажа, особено около топлата вода. От спорта тестостеронът се вдига и така...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 60ff89db86
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Аз съм на 26 години и честно казано от 3 4 години имам желание да пробвам да духам, но немога да се престраша, чувствам го някак грешно

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7b04bd02e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

13.   Абе мъже какво ви става бе?
Предната тема за хетеро и би мъже събра 300 коментара, по - надолу някакъв искал с травестит, сега и тази тема?
И се самозалъгвате, че не сте гейове, защото сте нямали чувства, а само сте си духали и т.н Ами имам новина за вас - това не е вярно. Залъгвате само себе си с тези глупости.
Толкова ли скучни ви станаха жените, че всеки втори тръгна по мъже? Аз направо съм потресена и нямам обяснение за това. Как имате изобщо самоуважение към себе си аз не знам.
Хайде гейовете са ясни, те са си такива,не лъжат никого, не се правят на такива каквито не са. Ама вие? Повечето забелязвам имате приятелки, жени, деца? Как ще се почувстват според вас жените и децата ви ако ви сварят чисто хипотетично надупени на семейната спалня? Ми като толкова ви влече защо сте се оженили, как сте ги направили тия деца щом мъжко дупе ви е по - интересно от това на жена ви. Как имате авторитет и самоуважение към себе си не знам.Аз ако разбера такова нещо за мъж, с който съм просто толкова гнусно ще ми стане, че няма да му дам да ме пипне и директно си събирам багажа.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 16d04d83c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

14.   Масовата педеризация на народонаселението........

Всеки нормален мъж се отвращава от мисълта друг мъж да му докосва патката, освен ако не е по медицински причини от лекар

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7a3c13bd89
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

15.   Аз често духам на хетеро мъже и ми харесва. Аромата и феромоните в онази зона и вкусът на мъжки член ме побъркват.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7a3c13bd89
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Духали са ми мъже, а също и съм прониквал в тях. С жени ми харесва, но според мен мъжете-гейове са по-всеотдайни в тази част и наистина им харесва това, което правят. Харесва ми да ги гледам напълно подчинени и незнаещи на кой свят се намират от удоволствие.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c1e41178dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   До 13.
Така е и вече всеки втори ходи и с момчета. В тези среди съм и някои от тези мъже се определят като хетеро, защото играели мъжката роля и не се целували. Някои женени гледат само как да се отскубнат от жените си и да ходят с момчета.
На някои жените им знаят и няма проблеми, защото примерно са дебели и грозни и нормален мъж не би се оженил за тях. Имам познат такъв и дебелата му жена знае и няма против, защото той е добър и изкарва добри пари и тя си живее живота и няма проблеми да си намери любовник, ако иска.
Познавам и двама семейни и го правят ту в единия, ту в другия, ту в кабинета на единия, ту в колата. Този, който играе женската роля казал на жена си, че отива на Рехабилитация в Несебър и така двамата на морето, далече от жените си се отдават на бурен секс за една седмица. Активния беше поканил пасивния на бала на дъщеря си. Пасивния не правил секс с жена си, защото не му ставало. Активния ходи лятно време с прашки. Жените им дали се досещат? Заради децата търпят вероятно или и те си имат любовници.
В западна Европа е съвсем нормално по улиците да виждаш момчета да се целуват или ходят за ръце. И в България ще е така след 20 години.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c09195cdc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Н12, набор съм ти и се чувствам по абсолютно същия начин.
Искам да си разменим орална с някой пич, но все не се решавам да го направя.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 578d2915f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Ми, не, просто темата е писана от онова кухо парче, което се опитва да налага в коментарите, че духането и аналните прониквания са за педалите. Не, не са за тях. Жената го лигави и го смуче, а и отзад го приема. Но си неграмотно и не разбираш :)

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2399163e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Ами масово си е. Особено в средите на т. нар. спортисти. Те помежду си се опрашват. И това съвсем не ги прави обратни. Никой от тях не би загледал мъж.
При подрастващите също - хормоните им бушуват, и все някъде трябва да се изпразнят. Обикновено с най-добрите си приятели си продухват тръбите. Много се свалят с по-големи мъже, особено ако последните са добре изглеждащи. Често и двамата са с приятелки, дори познати да ги видят, няма как да заподозрат, че се празнят взаимно. Така спокойно могат да си ходят на гости и да се виждат.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8811b8db7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

21.   Присъединявам се към темата. Спортист съм, тренирам футбол. Чукам предоволно приятелките си, висок съм с добро телосложение. Винаги ми е правило впечатление че ме заглеждат не само жени. Давал съм веднъж мъж да ми духа. Беше около 40, но поддържан. Честно казано, духаше ми по-добре и от жена. Аз само си свалих гащите, останалото той си знаеше. Спомням си, че и аз му правих малко чикии - курът си му беше бая дебел. Харесваше ми, че ми дава да му свършвам в устата. 10-15 минути след това ми направи втора свирка и след това си тръгнах.

Пичът си имаше жена, както аз приятелка, никога не ми е досаждал. Водил съм и приятел да пийнем тримата и след това ни е празнил.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d1ba6a5534
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Не съм, но не мисля, че има голяма разлика.
Все пак все с уста се прави.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: da66d79581
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

26.   Намерете си жени, бе хора! Знаете ли, че мъжеложството е Божи грях и че всеки, който го извърши, тря0ва да се покае! Няма нищо интересно в тия мъже, а и не съм на принципа "да пробвам от всичко"-мъжете и дрогата не са в моята катетория!

М 37

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 91f9764757
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   За разнообразие не е лошо. Не бива обаче да се прекалява. Като бях на 19-20 са ми духали и аз съм лапал. Кефеха ме големи парчета. Спомням си, че доста мъже ме заговаряха, канили са ме на гости и т. Сега си чукам само жени. Въпреки това като си спомня някои от случките с мъж, ми става приятно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 030701a528
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Два пъти съм се уговарял с гейове да ми духат, не ми хареса много много , но на единия ануса му беше бая стегнат и го разцепих с кеф, оня се побърка. Въпрос на нагласа е според мен иначе си харесвам жени, но като те удари хормона.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7f0f9d8225
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   Забелязва се, че много наблягате на това, , спортисти" личи си че е писано от кашкавален типаж или от жена, за която гроздето често е твърде кисело. Не ти е скрита крастата. Истината е, че точно спортистчетата помпат най-много женско и отклоненията са изключителна рядкост. Къде живеете, в какъв свят?

 
  ...
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: 92051b2ae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   Изобщо не те прави това гей някой травестит или женствено педалче да те издуха. Гей си ако можеш да се влюбиш в друг мъж, да имаш чувства и т. н. Просто ние правим по-яки минети.
Също така да кажа, че почти няма мъж който да не са му духали гейчета или травестит. Просто някои си го признават, а други предпочитат да не се знае. Нямам идея за точна статистика, но поне на 3ма мъже един е пробвал. Това можа да кажа по темата и се надявам да съм помогнал.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 1f6013ce05
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   За какво помагане иде реч? Баш ми е през хуя гей ли съм за някои, курвар ли съм. Сам не ме вълнува въпросната квалификация. В юношески времена осмуках един приятел на пияна глава. Изобщо не му беше впечатляващ, даже му беше смотан. И днес, след близо 40 години, "ми е в устата". Никога не посмях да опитам пак. Или може би не се случиха подходящи обстоятелства... А ми се иска, но... не с кой да е.
Въртят ми се в главата и "други неща". Може да съм се поддал на психозата за масовото изпедерасянане, но в крайна сметка съм се изяснил, че това не е за мен. Завирал съм си "това-онова", но кеф няма. Мъже ни най-малко не ме интересуват. В смисъл - не мога да допусна в мислите си, че "с ей-този бих направил нещо".
Секс правя основно с жена си. Е, някой път и с... дясната...
Конкретно по (заглавието на) темата - не съм. Основно защото никой не ми е поискал да му го подам, а и не оценявам високо точно тази любов. В смисъл не изпитвам кой-знае какво удоволствие от това - обрязан съм. В никакъв случай обаче не го възприемам като срамно, унизително, доминиращо... Това насадени виждания в ориенталското ни общество.
Е, човек може да бъде унижен по всевъзможни начини (публично). В казармата се случваше в невероятно "хитроумни форми"... Имаше доста случаи с кофти развръзки, но основно се преглъщаше (от някои, а други просто "си го преместваха в другия крачол).

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 5 дни
hash: 1fda029327
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   Не знам как са сега младите с тоя интернет, ама когато бях на 15 и нямахме нет и телефони се събирахме по комшийски да пушим и да бием чикии. След това се пробвахме и да си лапаме и така до към 18 години, когато всеки си намери гадже момиче и тръгна по пътя си.
Сега пак бих пробвал да го направя с някой връстник. Имам хубави спомени.
М38

 
  ...
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 2d41808f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

40.   Да споделя мнение от другата страна. Гей съм и не веднъж съм правил свирки, а и съм бил ебан от пичове, които като цяло се определят за хетеро. Не знам каква е причината да искат да го направят, повечето са били до към 25г, но е имало и по-големи, може би хормони, желание просто за проба, не са били съвсем наясно относно ориентацията си... Предполагам, че много момчета минават през такъв етап, аз също така започнах, с двама приятели решихме да си мерим пишките, после единия предложи да си правим чикии един на друг, два пъти си лъскахме един на друг, после аз предложих да опитаме и да си лапаме. На тях не им допадна много да го правят, но пък на мен ми хареса страшно много да правя свирки и им духах всеки ден, а следващото, което напълно естествено последва след около две седмици беше да ме чукат. Ебаха ме почти всеки ден през остатъка от ваканцията, с единия още се виждаме от време на време, но другия реши, че това не е за него, така че предполагам, че повечето момчета го правят просто за да опитат. А това, че спортистите са по-склонни да пробват нещо с момче, от една страна е вярно по някаква причина, духал съм на трима, които познавам от басейна където ходя, двама от тях и са ме ебали по няколко пъти, единия който ме чукаше беше женен, а този на който само духах си имаше приятелка и тя беше просто разкошна, и четиримата не бяха правили нищо с момче преди това. Имам приятел волейболист, който ме чука от време на време, няколко пъти ми е водил негови приятели от фитнеса или от волейбола, които искат да пробват с момче. А преди 3 или 4 години имаше един период, в който ме чукаха четирима футболисти, които играеха в един и същи отбор. Но пък от друга страна, точно спортисти са били тези, които най-категорично са ми отказвали. Но наистина е вярно, че доста момчета и мъже особено по-млади, които като цяло са хетеро са склонни да пробват някакъв вид гей изживяване. Повечето, поне при мен е така, първоначално искат само свирка, но повече от половината и са ме ебали след това, предполагам, че защото съм женствен и приличам повече на момиче им помага, по-лесно им е да направят крачката. Както и да е, радвам се, че има такива мъже, аз обожавам да съм първия на някой хетеро.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 0754d18322
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

41.   Боже мой! Това е едно от най-гнусните неща които съм чувала. Знам, че има много такива мъже вече, но просто мъж да лапа на мъж, за мен не е мъж. Аз съм жена и ако знам, че мъжа до мен е духал или иска някой мъж да му духа, ще умра от погнуса. Какъв е този свят бе, знайте си мястото, има си мъже за едното и жени за другото, стига с тези объркани работи, как може изобщо на уж нормален мъж да му стане патката от мъж изобщо, как изобщо се възбуждаш от това, бахти гнусотията.

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: a8aa7c5619
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   41, Свиквай мацка! Мъжете все повече се изпед*растяват. Виж какво е написал н40.

Ако вие жените си знаехте мястото, нямаше да е толкова разпространено. А ще става и още повече. Така че внимавай кого си подбираш ;)

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: ebd07e6cf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   41, има много по-гнусни неща описвани в този сайт, защото е напълно анонимен. Всеки си има своите тайни. Няма да ти повярвам, че ти нямаш свои. Това, че не си ги описвала тук (а може и да си) не значи нищо. В крайна сметка защо изобщо четеш тук - отдавна трябва да си разбрала, че много хора имат много различни мисли в главата си. Не завирай своята кристално чиста в този отдушник! На теб явно ти е противопоказно, а на нас - нужно да си казваме (поне) болката.
Как му става на мъж от мъж... Както й става (хубаво) на жена от жена.
За лапането - ти какво изпитваш, когато го лапаш? Защо мислиш, че мъж е невъзможно да усеща същото (удоволствие)?
Да излижеш (или теб) жена, звучи ли ти противно?
Колко е мъж, някой бисексуален... До толкова, че би могъл да те подлуди от секс... за разлика от някои хетеросексуални. Да ти дава повече пари, да е с внушителна фигура, красив... Слабости, както казах, си има всеки. Вариантите са да си ги пази в тайна или партньорът му да е широко скроен и да проявява необходимото разбиране.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: be7910bc47
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

44.   Абе, тези коментари от рода на "напоследък такава е модата" и "преди нямаше такова нещо" много ме развеселяват. И преди е имало. За авантюрите на предните поколения по казармите да повдигаме ли темата? Ама на "алфа" коментаторите не им стиска да признаят, че най-малкото са били свидетели и знаят какво си беше. Ай сиктир, не е от вчера, сегашното поколение са просто по-отворени. Преди не се броеше, защото все беше "на майтап". Особено свирки. Мъже с мъже, жени с жени, тройки, четворки, оргии, всичко е имало.

Тука все се намират накои девици, ощипани госпожици, алфа ебачи и какви ли не, които да се оплачат от преживяванията на другите хора. Реалността си е съвесем друга. Хората се ебат един друг и си правят кефа, пък вие си бъдете консерви щом ви е добре така и не четете такива теми.

 
  ...
преди: 6 месеца, 29 дни
hash: 04a296aedc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   До 39. На 39 години съм и правих абсолютно същото със съседски момчета. Харесвам жени, но в юношеските години бях толкова задръстен и тооокова разгонен и редовно се събирах с три съседски момчета на моите години. Тогава бях на 14. Гледахме видеоасетки с долнопробно порно и биехме чекии. Веднъж изглежда много ни е тряснал хормона решихме да си ги налапаме и ни хареса. До 18 годишна възраст все сезавирахме в няоя маза или храст да си направим по чекия или свирка. Когато завършихме гимназия всеки хвана пътя и си намери гадже. Сега сме семейни. С един от приятелите ми един -два пъти годишно слизаме до мазата да наточим вино ;)

 
  ...
преди: 6 месеца, 25 дни
hash: bd42b96f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Не но ми се иска жена ми да духа много яко на друг мъж и да гледам на сантиметри близо!

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 24 дни
hash: 7318d017e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   46, а намеквал ли си й (поне) изобщо? "Сондирал' ли си мнението й за трети по принцип?
Точно твоята ли държиш да гледаш "от сантиметри" как го смуче? Как ти звучи да гледаш минет на друга двойка? Ти самият би ли си го дал да ти го осмуче някой от двойката поканила те да гледаш?
И на края... не би ли го налапал?

 
  ...
преди: 6 месеца, 24 дни
hash: 5564004891
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

49.   При младите момчета стават често такива неща. Все още телата им не са придобили завършен мъжки облик и отсрещната страна не изпитва почти никакво отблъскване като на човек от същия пол. Така, че да много често дават да им духат други момчета като тях и много млади момчета искат да им духат. Подобно като при травеститите, които също са мъже, но с притъпени мъжки белези за което дори негейове, а изцяло хетеросексуални мъже се склоняват да спят с тях, понеже не ги възприемат достатъчно като мъже и няма достатъчна степен на отблъскване характерно за хората от един и същ пол. Мъжете само чакат да намерят някаква алтернатива на жена за да могат да не са с жена и в същото време да имат в тази алтернатива и сексуален партньор който да ги привлича и физически поне минимално за да спят с него и да им е и физически приятно. Обаче това да са с младо момче или травестит често става платсдам да преминат след това на сто процента на мъже които вече дори не са млади или женствени просто защото откриват, че във вразката им има приятелство, разбиране и безкористност. Както става с голяма част от известните мъже.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 22 дни
hash: bd42b96f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   48 да говорили сме, иска голям негърски, може и обрязан! Ами чак да го налапам незнам, но бих го гледал пред лицето ми докато тя му лапа, може би неволно да докосне устните ми или лицето ми! Всичко зависи от момента ако тя много настоява да го направя заради нея, не се знае нищо! Но примерно докато е устата и горещ и надървен може да я цункам по бузката или да спре за малко да се целуваме! Ей такива неща.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 21 дни
hash: 2d41808f47
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

51.   Не съм, но от известно време ми се иска да опитам. На 32 съм, женен, скоро установих, че ме възбужда такъв тип порно. Иска ми се някой шимейл или женствено момче да ми направи свирка. А и не само това, искам да изчукам някое секси, нежно фембойче, искам да пробвам и да лапам. Жена ми ме подиграва, че съм обърнал резбата, но и на нея идеята и харесва :-) Номер 40, как мога да се свържа с теб да поговорим? От това, което си написал, ми изглежда, че си точно това, което търся.

 
  ...
преди: 6 месеца, 20 дни
hash: 4f46d97609
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   50(46), щом сте говорили не виждам защо просто не го направите - пуснете обява (примерно в ало. бг). Опишете какво търсите предлагате. Първо можете да проведете малки "разговори" през ЛС на сайта. После - на мейл и ако ви допадне някой - пробвате среща.
Обрязан... звучи интригуващо, но имай предвид, че такъв е много малко вероятно да се изпразни само от свирка. Казвам ти го от личен опит.

 
  ...
преди: 6 месеца, 20 дни
hash: 573692a3c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

53.   Да работя за предишния ми шеф беше като да духам супата няколко години. Това брои ли се?

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 20 дни
hash: bd42b96f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

54.   52 Да не вземе само да се изпразни вместо на нейното лице на моето, като ще съм толкова близо. Иначе тя няма против да и свършват в устата, първият и е бил арабин с голям чеп има опит с тях!

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 20 дни
hash: ed5e3fda2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

55.   Н40, като ти прочетох коментара и вътрешно свърших няколко пъти, има ли начин да разменим контакти? :Dd

 
  ...
преди: 6 месеца, 19 дни
hash: 4cd613129e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

57.   Тук, в този сайт няколко човека се опитват да ни убедят, че всички са педери като тях. Ами не, не е така. Бил съм спортист, имам приятели бивши спортисти и съм бил в казармата и не е нормално и нещо често срещано мъже да си духат и да си правят чикии. Никога мъж не ми е духал, никога не съм духал на мъж, никога мъж не ми е правил чикия и никога не съм правил чикия на мъж. Моите приятели и изобщо дори всичките ми познати, които са хетро също. Не ме кефят мъжки членове и никога не съм се заглеждал в големи хОйове. Обожавам да гледам пОтки обаче. Едва ли би ми станал, ако мъж реши да ми духа. Може би с много услия, чисто механично бих могъл да сврша от мъжко духане, ако преди това не съм повърнал някоко пъти. А цял живот съм имал супер силно либидо, но то е било насочено винаги и единствено към жени. Който смята, че да му духа мъж или да духа на мъж е нещо нормално, най-вероятно ако не е гей, то той е поне бисексуален. Познавам много мъже и на никой от тях не би му харесало или би му станал от мъж или от травестит. На нас нормалните мъже когато сме на сухо и ни се доебе, викаме си проститутка - жена. Ако сме го закъсали с парите или ситуацията не позволява, правим си чикия на клипче или картинка с жена. Това не значи, че нямаме фетиши, но те са свързани с жени, не с мъже.
И като съм почнал, повлиян от другите теми в този сайт, искам да кажа, че съм луд по женските дрехи, но когато са върху жена. Обожавам чорапи, гащички, роклички, клинчета, но когато видя жена да ги носи. Страшно се възбужадам и ми иде да избухна, но въпреки това не се обличам в женски дрехи. Да, хубаво е да докосвам материята на женски дрехи, но когато са върху партньорката ми, а не да се обличам в тях, за да ги почувствам. Да продължа в същия дух: имал съм много сексуални контакти и жените не умират за анален секс. Да, някой го харесват, други са го правели заради мен, за да не ги изоставя, но в по-голямата си част са ми отказвали или едва съм ги навивал. Тука ако някой чете в сайта, ще си помисли, че всяка жена едва ли не притреперва, да и го вкарат отзад и нищо друго не признава за секс. И не, не ми е голям, нормален ми е и съм успявал да свърша винаги пратньорките си и им е било супер хубаво, щом са ме търсели да повтарим и след това няма отърване от тях. Е някой харесват големи, но пак ако четете този сайт, ще останете с впечатления, че ако не ви е поне 20 сантиметра не можете да задоволите жена. Нещата не са такива, каквито се опитват да ни ги насадят тук в сайта, няколко пишман писателя или по-скоро няколко извратени чикиджии и недоебани изсипани стари моми.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: d85a4ac193
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

59.   N57, а какво изобщо те накара да прочетеш тази тема? И всички други за анален и би-секс? Толкова ли няма нищо в нета за хетеро-четене/споделяне, където да се похвалиш като алфа-мъжкар?
Не съм правил (почти) нищо с мъж. Бил съм с около 35 жени през живота си. Никога не съм ходил на проститутка! Пари имам. Принципно не ме дразни и фактът, че преди мен е била с (много) други мъже. Теб би трябвало да те притеснява - да си го завираш там, където са били преди това много хуьове? За мен флирта е изключително важен.
В крайна сметка ни най-малко не ме притесняват различните от мен, пишещи тук. ТУК! Не на гей-парад! Всеки има някакви свои специфични потребности (интимни в частност). Анонимното споделяне е някакъв отдушник. Като не ти харесва какво излиза от него, не си ври носа там. Не се опитвай обаче да го затапиш - ако не от там, ще излезе от другаде...

 
  ...
преди: 6 месеца, 18 дни
hash: 419ab82e5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

60.   59, как да разбирам израза "не съм правил (почти) нищо с мъж". Прочетох темата от скука. Реших да пиша в нея, защото останалите пишещи в същата тема, се опитват да ни убедят, че в спортните училища, съблекалните и в армията е нещо нормално мъже да се заиграват и да си духат от време на време. Не е така. Относно проститутките, това е въпрос на личен избор. Аз съм ходил, но само при елитни, защото и аз като теб имам пари. Също като теб не ми дреме кой си го е завирал преди мен, стига да не е оставил някоя зараза. Дори не се определям като алфа мъжкар, а като нормален. По начина по който си го написал, започвам да си мисля, че вече стана обидно някой да е алфа мъжкар и да не се впечатлява от големи пишки и да не му е готино да си духат с друг мъж. Накрая ще излезе, че съм и комплекаср. Да де, но не аз съм си броил жените с които съм спал. Не знам с колко съм бил, не ми се и връща времето назад, за да си ги преброя като теб. Помня първата, защото ми беше първа. Помня още една жена, защото беше голямата ми любов. Останалите нямат значение, те са били просто инструмент за задоволване на нагона. Съгласен съм с теб, че флиртът е много важен, но като че ли нещата се измениха. Сега май парите са по-важни. В тази връзка, познавам хетеросексуален мъж, който заживя на семейни начала с друг мъж заради пари. След десет години имаше в сметката си близо милион паунада и пак си стана хетрео. След още пет години всички забравиха как е изкарал първия си милион и дори го раздаваше алфа мъжкар. Откачена работа...

 
  ...
преди: 6 месеца, 15 дни
hash: 020e4c4fc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

63.   Много се смях на някои от коментарите. До този, който обесняваше какви приятели имал.. няма как да знаеш те с кого правят секс или кой им духа, на такива спортисти и трениращи най-много не им пука стига да не се афишира с това. До човека написал поста, да има страшно много такива момчета и мъже и не не са гей или би. Те не искат връзка с мъж, нито да създават семейство с него. Нямат това влечение към мъжете, което имат към жените. Не знам, защо още някой се чуди за секслуаните фантазии на друг, че и тръгнал да го съди. Щом не е с животно или дете - проблем няма, живей си живота и недей се чуди кой какво ще каже, защото преди това трябва да разбере, а това ще стане само ако ти си решиш.

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 14 дни
hash: 6c177798ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

64.   До 60(57) от 59
Не се опитвай да разбереш цитата. Не съм правил секс с мъж. Правил съм масаж, при който онзи се беше възбудил. Малко ми е странно, но някак си внезапно се възбудих и аз. Самобслужихме се и повече никога осъществихме контакт.
Няма лошо, че си чисто хетеросексуален. Не е добре да го афишираш особено в тема, която е в по-друга посока. Както и изобщо всяко афиширане на сексуалност, каквато и да е тя. Няма "черно и бяло". Няма правилно и неправилно. Всеки е различен. Във всяко едно отношение. Ти намираш, че е нормално да бъдеш с проститутка - окей. Това касае само теб. Можеш да го обсъждаш в тема, в която се обсъжда секса с проститутки и няма да бъде неуместно.
Аз не разбирам садо-мазо и никога не поглеждам такива теми, камо ли да пиша в тях. И разни други с всякакви фетиши... Но не ми и пречи съществуването им. Стига да не плъзнат на парад в центъра на града!

 
  ...
преди: 6 месеца, 12 дни
hash: adb4e846f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

66.   Семеен мъж на 39 години съм. Определям се като чисто хетеро!
Два пъти съм се срещал с един мъж преди 4 години. Нямам влечение към мъже, по-скоро се кефя на идеята готина и надървена патка. Правихме си взаимно свирки с гума. Хубаво и различно усещане е.
Иначе бих опитал и взаимен масаж с хепиенд. За съжаление рядко се срещат широко скроени, а и симпатични, дискретни и коректни хора!

 
  ...
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: 5e90339c75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

67.   До 66, остави контакт някак си, на 42 съм, семеен.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: caa5c80088
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

68.   "Масаж с хепиенд"... Интересна постановка. Дали се предлага платен (от мъж)? И въпрос по темата - бихте ли се възползвали? Или предложили със или без заплащане? Или бихте "само взаимно"? Ако четете и двамата отгоре поста ми, пишете на камизов. Имам какво да ви кажа и питам, но основната ми идея е да ви свържа. А може би и други такива - без намерения за анално проникване и други интимности наподобяващи тези с жена...

 
  ...
преди: 6 месеца, 11 дни
hash: 592d519827
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

69.   66, да, определено си хетеро.

 
  ...

1-50 от 81
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker