Труден секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Труден секс
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 3159 пъти
Здравейте, женен съм от 5години. На 27 сме и двамата. На жена ми бях първият. Проблема е че винаги е била прекалено суха. Доста често на входа и се цепва става ранаи я боли много. Без лубрикант е невъзможно да правиме секс. Също така е много тясна не дава да и го вкарвам целия а ми е 16см и не е дебел, хлопа в картонче от тоалетна хартия. Дори и да се овлажни, до 5, 10минути изсъхва и трябва да прекратим акта. Какво да правя, дори и след раждането е същата история, въобще не се разшири. Правил съм и по един час френска и любовна игра преди акт и пак 10мин и или изсъхне, или се цепне. Не желая да изневерявам, моля за съвети.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 9162c18dd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Е меренето с картончето от тоалетна хартия вече е започнало, давайте отчет, да видим къде се нареждат българите!? Навремето имахме един конски фелдшер в казармата. Веднъж ме заболя гърло и ходих при него на преглед. Казах му, че гърлото ми пресъхва и той отсече, че пий вода, защо си дошъл при мене. Та и жената на автора, да се овлажнява, кой друг да я подмокри!?

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b9638418b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Здрасти,
Намери ли любовница.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 1064610d8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Авторе много странно звучи историята ти. Казваш, че и двамата сте по на 27 години и че ти си и бил първия сексуален партньор. Значи и двамата сте били по на 22 години преди да се ожените. А преди да започнете взаимна връзка, ти правил ли си секс с други момичета. Ако си правил и те ли бяха сухи като жена ти. Ако те са били нормално влажни, тогава си се радвал на хубав секс. След като знаеш каква е нормалната влажност на вагината на една защо си се оженил за жена със суха вагина. Само не ми казвай, че сте правили за пръв път секс след като сте били вече женени. Ай, какви големи проблеми имате, просто не е за вярване. В 21 век мъж на 22 години да се жени за жена със суха вагина. Ако това е голям проблем за теб защо не отидете на доктор да я изследват и да ти кажат какво трябва да се направи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 63015c33cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Опитайте за съвет при доктор. Може би е нужно да си хапва определена храна. Може би афродизиаци? Или я побъркай толкова много, че тя да желае да го правите. Въпреки цялата работа.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 1338db6c02
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Здравей, приятелката ти страда от вагинална сухота и далеч не е единствената жена с този проблем. Всъщност той е доста често срещан и се проявява най-често при жени, пиещи противозачатъчни; при проблеми с щитовидната жлеза; при хормонален дисбаланс; при употреба на антидепресанти, изотретиноин или други медикаменти, или когато жената е просто така родена.

Аз самата дълго време страдах от хормонален дисбаланс, благодарение на който имах акне, вагинална сухота и други проблеми. Гинеколог ме посъветва да пия масло от вечерна иглика (капсули), а по време на секс да използваме не лубрикант, а студено пресовано кокосово масло - то е в течна форма, когато температурата в стаята е над 26 градуса и в твърда, когато е под 26 градуса. За целите на занятието е добре да бъде разтопявано и да бъдете и двамата обилно намазани - продават го в големи бурканчета и може да стигне за дълго време. Няма как да ви навреди, даже напротив - освен, че е мазно и овлажнява чудесно, има силно антибактериално и противогъбично действие и успешно регулира нивото на pH, но все пак можете да се консултирате с лекар.

Всъщност, консултацията с лекар в такъв случай е силно препоръчителна. Добре е жена ти да си направи хормонални изследвания, за да се види дали всичко е в нормата и да попита за маслото от вечерна иглика - подходящо ли е за нея, би ли могло да й помогне. Доста жени в интернет споделят положителни отзиви, аз също съм сред тях, но винаги е хубаво човек първо да се допита до специалист. Желая ви успех!

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 1f481f8d52
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Или страда от вагинизъм. Много жени които са много тесни и сухи страдат от това, а не , че не се възбуждат и т.н. Това е медицинско състояние и трябва да се лекува от компетентен гинеколог.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 6db2b02363
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Или просто не те харесва девствената простакеша. Тея слугинчета са такива- простовати и смотанки. Единствената им цел е да увиснат възможно най-бързо на шията на някой, за да се уредят, за тях това си е велико постижение. Да родят, чистят и готвят. Намерила си е удобен, който е видяла, че бързо ще го приклещи със сватба и дете- и ето ти резултата. ;) Това са "свестните жени" не-кифлите. ;) Същите като "добрите момчета".

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 326d84936a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   5 е дала добри съвети, аз също съм така, но със слюнка стават нещата. Иначе с бившия ми беше много влажно, може и от мъжа да зависи. При някои мъже една целувка е достатъчна за да стане това, дори и без нея.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 24662c11db
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Според мен имате физическа несъвместимост, защото тя не се навляжнява от теб. Още един от тези, които се женят, без секса да им е важен. Да, и другите неща са важни, но секса ако е скапан и мъчение, за какъв брак говорим. За пред хората. Ето и ти плачеш по форумите.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: e61657edb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да, направи консултация с лекар,номер 5 дава добри съвет.Може да липсват витамини b5, b12, йод, да има хормонални проблеми

 
  ...

...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4d1ed877d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Не вярвам на автора. За сухотата не знам-№5 твърди, че има такова нещо въпреки, че на мен никога не ми се е случвало, а и не съм чувала никой да споделя такъв проблем. Но това раждала жена да не може да изтърпи един нормален пенис определено е подигравка с нас, дето четем. По тоя път е излязло 3-4 килограмово бебе, размислете малко. Ами как е забременяла тогава щом не дава да и се вкарва целия-неудобно ми е дори в анонимен сайт да пиша такива неща, не прилича на жена така да говори, но на тоя лъжите ми дойдоха в повече.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b039cfcd35
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   №13, забременяване може да стане и с лъжичка да се вкара спермата, а виж бебето как е излязло, само жената си го знае, може и през корема. Хора разни, органи също. Всеки има своя физиономия, така е и с органите, разлики колкото искаш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 5eeb32d952
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Не, не те харесва или не действаш правилно.
Слушал съм жени и знам, че бих се почувствал абсолютен идиот да се вържа на версия за гинекологичен проблем. Това са измислици. Талантливите хора пеят, свирят, рисуват, имитират.. И също подмокрят. Но не всички го могат. От мъжа зависи. Дори и адски да те харесва, пак може да е суха. Главно от мъжа зависи. Не е за теб.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: b280dd8406
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Иха, що учени са се обадили тук... Гинеколог задължително. Другото е да се обърне внимание, колко вода пие и ако са под литър и половина или дори по малко, да навакса до два и половина. Имахме абсолютно същия проблем, но с повече вода се оправи.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker