Как да си намеря приятелка от интернет? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да си намеря приятелка от интернет?
преди: 3 години, 7 месеца, прочетена 3296 пъти
Здравейте, тъй като нямам време и възможност да излизам по дискотеки, барове и т. н., реших да си търся приятелка в интернет, опитах с приложенията Бадо, Тиндър, сайтовете Елмаз, Запозналник, Романс, Сериозни запознанства, и все нищо. Ако някой си е намирал приятелка от интернет, моля за неговата конкретна насока!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 7 месеца
hash: 2937124515
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дай някакви данни за себе си,но ако си поредният бройлер,няма как !!!

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: ddb737696a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1. В тези сайтове има 99% семейни, гейове/лесбийки, двойки, търсещи си нещо и дори ненормални, търсещи внимание. Тях не ги бройте, когато си търсите приятелка! Да, има и престъпници, които се възползват от самотните с различни цели! Носят се слухове, че има и хлапета, които се представят за възрастни и тролят останалите, забавлявайки се на техен гръб.

2. Онзи оставащ 1% освен, че е труден за откриване заради малката бройка хора в него като дял от общата бройка потребители, а и в него влизат и мъже, че и жени, та той е допълнително прикрит от сайтовете. Ако не сте се замисляли сайтовете за запознанства нямат полза от щастливи хора, които имат половинки. Защо си мислите, че просто са ви оставили да се запознавате ей така и каквото стане?

3. А и извадката там е малка, защото всяка маймуна /без извинение/ виси във Фейсбук, но не и там. Съответно в тези сайтове са огризките на обществото като количество, т.е. дори статистически шансът да намериш някого сред толкова малка бройка е като шанса на гладна котка да опази мишка жива.

За да ти върви в такива сайтове, трябва да си богат, мускулест, красавец, който има невероятна интуиция и различава фалшивите профили от истинските, както и 99-те процента от онзи полезен 1% /или колко от него са ви в таргет групата според пола ви/. Но ако си първите три вероятно вече си си намерил жена извън тях. Приемете го, господа! Както парите в света се държат от малък процент хора, така и жените се лепят на малък процент хора и отсвирват тотално останалите. Така че докато на жените не им прищрака, че по-добре да са нечия съпруга, отколкото нечия любовница, ще я караме така...

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: bc3e7a3dac
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Един съвет, недей търси в баду, тиндър, хот ор нот или тем подобни болумащини!
Излизал съм многократно с “жени” от тези сайтове. Всичките до една са се държали странно, повечето нямат грам мозък, една тема на разговор не можеш да завържеш с тях, или излизат с теб за да си губят времето или за да получат мъжко внимание, или просто за да правите секс, а тези които евентуално може да харесаш ти губят времето, излизате 2-3 пъти и не стигате до никъде и ти теглят майната защото се мислят за нещо много специално или просто търсят кратковременно внимание, пък повечето жени по тези сайтове са едни и същи, просто нещо им има и не могат да си намерят гаджета, или са грозни, или са тъпи и това отблъсква, или имат огромни изисквания спрямо това, какво да олицетворява мъжа или са там за да получат внимание или за психически развалини и не могат да се доверят отново на мъж заради бивша връзка или нещо друго.
Като цяло е сложно, но те съветвам да не се занимаваш, сега си намерих момиче навън и не мога да повярвам, че нещата може да вървят толкова гладко, аз давам от себе си и тя дава от себе си и не ме притиска, а съм се мъчил страшно много с момичетата от тези сайтове.
Там се срещаш с някакви които или ти губят времето в чатове и срещи, или те използват да им плащаш сметките за кафето, или просто за секс, или прекалено те натискат от самото начало да те вкарат в някаква връзка. Отделно статистиката си важи, че жените си избират 20% от топа на всички мъже и проблема е, че ние мъжете сме го позволили, защото сме много лесни, а какво правят 80% от останалите мъже на които жените не обръщат внимание? Може да си 6 или 7 от 10, което е съвсем прилично и пак да не ти обърнат внимание. Другия момент е, че повечето в тиндър са там, за да събират последователи за инстаграм.
Като цяло е сложна тематиката, просто не си губи времето или ако го правиш бъди много избирателен, не се занимавай с такива които не те кефят на външен вид или ако забележиш, че се държат не толкова добре докато пишете или ти отговарят с по една дума им нашивай игнора.
Търси някаква жена която проявява ентусиазъм, която ти отговаря сравнително бързо и гледай за червени флагчета, несъотвествия в държанието й и думите й. Веднага дропвай такива които говорят простотии за феминизъм, жените и мъжете сме равни, да съгласен съм, ама тези са някакви сектантки с по 10 котки.
Също така им чети описанията, ако пишат идиотщини от сорта на това колко са добри или колко са специални, и как заслужават някой да им коленичи, защото са принцеси също подминавай.
За да ти върви е хубаво да си висок, минимум 1.80м и нагоре, колкото повече, толкова по-добре, ако си батка с татуйровки и тренираш също е добре, хубаво е хобито ти да е фитнеса и да имаш куче с което да се снимаш, също така снимки на които си с голяма компания от хора е плюс, ако ти си най-красивия от снимката де. Също така снимки ако имаш където например си пътувал до скъпи места е отново плюс, например Дубай или Кайро, отделно ако имаш снимка в нова и маркова кола е още един , снимки от голям и просторен апартамент или хубава къща с двор е още един плюс.
Гледай също така разговора ти с тях да е свъвсем бейсик, че мозъците на повечето ще прегреят, може и да ги питаш на първа среща въпрос който ще прозвучи странен и даже може да ги отблъсне, но ще ти каже много за моралните ценности на една жена и това е, дали е християнка или дали вярва в християнските ценности! Ако е христянка все още би трябвало да има някакви морални ценности в нея, ако не е, е доста възможно да е склонна към изневери и други неморални актове. Гледай да не пуши трева, тоест да не е тревоманка, да не пие и да не се дрогира, такива са много нестабилни развалини и могат и теб да те развалят!
Иначе като цяло на първа среща започни със small talk, разпитвай ги за тях самите, все едно са на интервю, колкото по-зле се представят на интервюто, толкова по-вероятно да ги отебеш, в зависимост от това, ако успееш да изкопчиш нещо важно от тях за тях самите, след това може да навигираш разговора във всяка една посока в която желаеш, така че даже да изманипулираш мислите и действията на жената, по принцип това не препоръчвам да го правиш ако жената е свестна, пък още повече ако има малко акъл ще се усети какво правиш.
За други неща не се сещам, извинявам се за възможните правописни грешки, набързо го написах това и мисълта ми беше навсякъде, като цяло това са ми разсъждения над темата, мога да продължавам да пиша за срещите които съм имал след уговорки в тези апликации/сайтове, но нямам време да пиша в момента повече.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 233c554aaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

4.   Не мисля, че ще стане.
Аз съм вече старец на преклонна възраст - 43 и съм напълно девствен (дори не съм целувал момиче). И знам, че така ще си умра. И да ти кажа това не е най-страшното в живота. Като станеш на моите години, старост-нерадост, болежките и трудностите в работата ще те накарат съвършено да забравиш женските. С годините ставаш не сексуален и искаш покой и тиха самота.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: cdfe8ff082
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не можеш да си намериш приятелка от там. Това можеше да стане преди минимум 10 години, оттогава в сайтовете са посочените в коментар номер 2, тоест неставащи. Не си губи времето! Ако наистина искаш приятелка, ако това ти Е прироитет, ЩЕ НАМЕРИШ време за излизане и за контакти на живо. Това е!

 
  ...


...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 4aaed9d782
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Не слушай останалите коментари. Знам много хора, които са си намирали приятелка от сайтове. Пишеш на всички момичета, с които се мачнеш, срещате се, ако си допаднете ок, ако не - следващата. Това е общо взето.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 528f407555
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Между дискотеките, баровете и тия сайтове разликата не е особенно голяма. Пуул-а е един и същ, i.e. пълна жмел с много малко изключения.
Щом си опитал вече всички възможни сайтове или се откажи, или смени подхода. Свестни наистина има, ама рядко се задържат по същите причини.
Ходи се запиши на някъф бой, народни танци, нещо такова. Там вероятността да хитнеш не е кой знае колко по-голяма, ама поне няма да топжумел.

 
  ...
преди: 3 години, 7 месеца
hash: 42dab9ced9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До стареца на 43. Не се отказвай.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9c62376337
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До номер 3 - ти яко си в пикъп филма :) Туй движение не умря ли вече :) Егаси тъпите съвети - запиши се на народни танци за да си намериш някоя. (тоест прави нещо дето не те кефи че да се запознаеш с някоя)
Само един съвет ще ти дам на теб и на другите дето много търсят - не си губете времето с интернет тъпотии. Ако се запознаете на живо и после си пишете по вайбър или някъде си ОК ама в сайтове и по нета да търсиш = забрави.
Направи си живота интересен на теб самия намери си интереси и хобита които те радват заради себе си и жените сами ще дойдат. Направи си сам живота интересен ако си мислиш че като си хванеш приятелка живота ти ще стане прекрасен - няма да стане.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1279caeb3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   В барове НЕ можеш да намериш качествен човек. В интернет не е чак така!! Причината толкова малка част от свестните свободни жени, пък и мъже, да ползват интернет запознанства е донякъде просто това, че всички си мислим „то това го ползват само боклуците“. Self-fulfilling prophecy.

Можеш да ползваш интернет интелигентно. Просто вместо да лайкваш и да отговаряш на всеки парцал, с който може и да се стигне до секс, търсиш признаци на човешки качества. Т. е. не лайкваш огромна огромна част.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker