Защо човек понякога се привличам неочаквано - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо човек понякога се привличам неочаквано
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 2232 пъти
Случвало ми се е много пъти да видя физически много много красива жена, но никак да не ме привлича и да не чувствам никаква химия. Случвало ми се е и обратното - да нямам идея защо дадена грозновата жена ме привлича.

Веднъж пътувах във влака и на една гара при мен се качиха брат и сестра цигани. Бяха около 18 годишни може би. Аз тогава бях струдент на 21. По принцип не обичам много циганите, но бяха много сладкодумни и се заприказвахме. Момичето между другото приличаше на Софи Маринова. Беше си типична циганка - мургава, не особено интелигентна, с беден речник, с подобен манталитет. Но все пак не беше чак някаква дива циганка. Имаше известно възпитание като за циганка. Не беше и особена красавица, но имаше някакъв чар. Плямпаше страшно много, не и спря устата през цялото време и усетиш, че беше много, ама много непринудена и спонтанна. Толкова непринуден и свободен човек и до сега почти не съм срещал. В един момент се усещам, че докато си говорим, изпитвам някакво силно привличане към нея. Толкова силно, че го помня още, а беше преди доста години. Спомням си, че изпитах страшна нужда да я впечатля някак. В крайна сметка всеки си слезе на гарата и дори и намек не съм правил за нищо. Но до ден днешен от време на време се сещам за нея. И усещането беше не само сексуално, ами и сякаш ми беше позната. Не знам как точно да го обясня.

Никога не съм вярвал, че ще изпитам сексуално влечение към подобна жена. И до ден днешен си харесвам интелигентни жени, възпитани и не толкова първични, ами все пак с някакъв етикет. Тя е пълната противоположност на това, което харесвам и до днес.

Имате ли някакво обяснение? И само на мен ли ми се е случвало да изпитам силно привличане към иначе пълната противоположност на това, което харесвам? Интересно ми е също имали ли сте обартните случаи? Страшно красива жена, по която всички мъже припадат, а вас никак не ви привлича и даже ви е леко противно нещо в нея. Защото и това доста често ми се случава.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7e42ff2711
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И на мен (мъж на 30) ми се е случвало да бъда привлечен от жени, които иначе не бих сметнал за привлекателни. Случвало ми се е разни красавици въобще да не ме привличат, даже имам чувството, че няма да ми стане в леглото ако сме, но някои по-обикновени момичета да ме привличат много по-силно и да ме "дървят" само докато съм в тяхно присъствие.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2aa25e958a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да, случвало ми се е. Цветанка Ризова... и една жена на живо в автобус 120 в София, която й приличаше - по-възрастна от мен, черна коса и очила.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: bd93e81dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Аз съм така с мъжете...Красавците са ми повърхностни и превзети, а най-голямата ми тръпка е мъж с луд чар и влудяващ интелект, който не парадира с тях и точно с това ме побърка!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ddd6de39bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   И аз съм така понякога. Аз съм страшно срамежлива и не заговарям никого, но като подслушвам за какво си говорят другите ме привлича един човек(но не чак сексуално). Може да е най-глупавият, или пък най-умният. И с момичета ми се е случвало, но рядко. И онлайн ми се е случвало и с двата пола, но за много кратко време и почти не го броя. Последният път имаше едно момиче с профил в който качваше образователни публикации на английски от сорта "Защо белите хора не можем да казваме думата с н?" "Защо *някаква дума* е обидна"(например за хората със заболявания) и научих много от нея, а тя е една година по-голяма от мен. Писахме си рядко, защото тя има много приятели, а ние не бяхме приятелки. Просто и отговарях на сторитата когато се оплаква от разни неща(главно от глупави хора които не искат да са образовани и не се съгласят с нея) и аз и отговарям, защото и на мен лично ми писва. И ми харесваше как има човек който мисли като мен. И понеже навлизам в една възраст в която вече е нормално хората сексуално да ме привличат си я представях(името и е същото като на една актриса и аз си представях да прилича на нея), но накрая тя издаде личния си профил, но както казах, ако ще е по онлайн ще имам това привличане за кратко време(най-дълго 1 месец(преди години беше за по-дълго) или малко повече) и въобще не ми пукаше. На живо тези неща траят по-дълго(нищо че съм била в такова положение онлайн за половин година) от 1 година.

-Кристен

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 58467bbb82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Любовта не пита. Тя е неочаквана.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f412e2d386
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Това направо ми напомня пиянската песен от едно време:
"Цигаката гащи няма, баджанак, баджанак!
И да има - файда няма, баджанак, баджанак..."

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker