Съпруга ми настоява да му духам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Съпруга ми настоява да му духам
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 13518 пъти
От известно време насам съпруга ми иска да му правя френска любов, макар че досега никога не е ставало дума за това. Аз обаче никога не съм правила такова нещо и смятам, че това е способ само на проститутките. Казах му, че не съм такъв тип жена но той продължава да настоява. Вечер преди да си легнем си го вади надървен и ми казва "Хайде, направи го заради мъжа си. На жените им харесва. И ученичките го правят, пипни го поне, няма да те ухапе. " Аз обаче твърдо отказвам. Явно се е надъхал от съседа с който се имат много и често се събират на бира. Съседа му е казал, че жена му редовно му духала и била много добра в това и попитал мъжа ми "Ами твоята? Като я гледам със сигурност ти върти страшни свирки" Е да, ама съседката е друг тип жена. Винаги съм предполагала, че е способна на такива неща. Сега не знам какво да правя. Въобще не ми се иска да започна на дърти години да лапам, пък макар и на съпруга си. Знам че доста съпруги го правят, но както споменах, аз не съм жена тип "курва".

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 68

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 28264d41c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   А той лиже ли те? Ако не и ти не му прави свирка. И въобще прави само това, което ти искаш и те кефи. Тялото си е твое и само ти решаваш какво да правиш.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: dda489558a
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

3.   Да доставяш удоволствието на любимия човек не е курвенско. Опитай, ако го обичаш, ще ти е хубаво дори само заради него.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f967e9d16c
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

5.   Колко мъка има по тоя свят.

Милият мъж...


Братан.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8fb7623ef6
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Е, ами обясни му едно към едно този текст буквално както си го написала. Аз съм мъж но не ми харесва да ми духа жена, която не го иска, не го прави и не желае да го прави, така няма смисъл.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 50d1a22de5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Някоя тип "курва" вече го е зарадвал и сега иска и ти :)
Виж, майтапа настрани, радвай се, че си иска с теб и от теб. Опитва се да вкара нови за вас неща в сексуалния ви живот, удоволствие и нови тръпки за двама ви. Много ти е погрешна представата, че само "курви/проститутки" го правят.
И твоите погрешни представи и ментални прегради са ви лишили от удоволствия между двама съпрузи.
Удари една чаша вино, може да ти помогне да се отпуснеш, ако нямате вана у дома, наемете си хотелска стая с вана и пробвай там след хубава баня.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 13a4d755d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

8.   Значи е време да ти стане бивш съпруг. На твое място да съм го изритала отдавна. Пращай го при гейовете нормалните мъже си правят нормален секс, нещата са съответствени. За какви "мъже" се омъжвате, направо не е истина...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: bf1b06d4ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   8 - ти ли си 23-годишната?

Радвам се да те чуя отново!

Ами сега авторката ще я вкараш в кардиологичното отделение с твоите възгледи! Тя жената си е мислила цял един живот, че е попаднала на нормален мъж! А ти сега й разкриваш дълбоката тайна за неговата обратна наклонност! Не мислиш ли, че се превръщаш в обществено опасна личност?
Време ти е, може би, да поемеш първия полов член в устата си, така че най-после да се съвземеш от грешната ти представа за евентуалната вреда от този акт на удоволствие и да засвидетелстваш на авторката единствена правилната теза за ползата от свирките в сексуалния живот на партньорите!

Повярвай, никак няма да е трудно, да намериш мераклии!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e8519d5114
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Има и такива тъпи путки,които не са,,курви",но с удоволствие четат мръснишките и просташки надписи с общественните тоалетни-моралистки

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e7bc385b97
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Всъщност, жени, които се гнусят от минети в началото, впоследствие се пристрастяват към това, като наркомани, и сами си искат. То, както се знае апетитът идва с яденето. Така много жени не дават в дупето, но след това се отпускат и страшно им харесва. Няма нищо общо с проституцията и леките жени. Защото семейните двойки правят секс за удоволствие, това значи, че всичко, което доставя удоволствие, е нормално и допустимо. А в секса по принцип най-възбуждащото е именно съзнанието, че въздействаш на ДРУГИЯ че го правиш заради него. Именно това е най-вълнуващото усещане, и затова самозадоволяването не е пълноценно изживяване - липсва ти обратната връзка.
Но и твоят случай не е изключение - четох, че подобни проблеми си има и Дейвид Бекъм с неговата съпруга Виктория. Колкото и да я е я навивал за орален секс, тя била непреклонна заради католическата си вяра, и той я заплашил, че ще отиде на проститутка... Е, ти едва ли си католичка, така че смело в играта! Първо, прати мъжа си в банята... Наложителна е хигиена. Можеш, като за начало, да опиташ компромис - само бегли целувчици , или неусетни лизвания с езиче... Представи си, че целуваш едно малко бебче - то нали точно оттам идват бебетата, няма откъде другаде. Или опитай, преди сеанса, да го напарфюмираш, или да го намажеш с любимия си крем... Чалъми много. Вярвам, че ще ти е много приятно да видиш твоя човек доволен.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: af1de856f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

13.   Авторке,аз съм жена,омъжена съм и майка на две деца.Обичам мъжът си и никога не съм поглеждала дори друг,какво остава да изневеря.Но му правя френска.Според теб курва ли съм?

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8bff174f99
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Опитай, може да ти хареса, ако не, да не настоява. На мен ми харесва, но мъжа ми никога не ме е карал.. Но и той трябва да те разбере все пак..

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 26267cd84e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Ами накарай го да те лиже на поза 69. Пък ти му го смучи какво толкова. Другия вариант е да го пратиш при съседката, или ти да идеш при нея да те научи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 26267cd84e
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

16.   Българските межлета тотално изперкаха от това порно дето гледат из нета. Отвратително и долнопробно американско порно. Там всеки акт започва с смученето на пишка, което си е и унижение за жената.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a93aff0afa
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

17.   И аз съм на мнение, че само курвите духат. Или го зарежи или му дай ултиматум да спре. Не разбирам как мъжете могат да си позволяват това. Като се ожениш трябва да спреш с глупостите и да слушаш жена си. На мъжа ти му липсва контрол

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 74523b4fa0
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

18.   Имах приятелка, която не лапаше, но пък една от приятелките и се оказа доста лакума.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c6b45551dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   И защо това ще е леко нещо?! Някои жени си умират от страх, че ще ги помислят за леки, и затова се правят на морални, на чисти и непорочни. Доста консервативно. Значи на даден мъж му позволявате да слага същото това нещо вътре във вас, но иначе да го пипнете-умирате от свян.
Явно доста жени са от доста консервативни и религиозни семейства. После защо мъжете си отивали.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 602aa27bda
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

21.   Горкия ти мъж! Нищо не е курвенско щом го правиш с който обичаш, а при теб даже е и съпруг! По твоята логика аз може да си легна тая седмица с пет различни и да не им правя свирки, ти ще си била само с твоя мъж и накрая ти ще.си курвата,защото си духала така ли?
Побързай да му угодиш и стига се дърпа, защото човека щом е решил, че иска скоро ще си намери някоя,която Да духа, че и много повече да му предложи. Обзалагам се,че си от жените, които лягат по гръб и мълчат като риби през цялото време. Най - вероятно и оргазъм не си получавала щом имаш толкова консервативно мислене. Стига му на мъжа ти да кръшне веднъж, за да осъзнае какво дърво си в леглото и повече няма да поиска нищо от теб, спокойно :д
Ж,26

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c6b45551dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

23.   Никой мъж няма да си помисли:" Боже, каква морална жена! Колко чиста, непорочна, какъв ангел!Трябва да я пазя като злато..." и т.н. По-скоро ще се обиди, че су гнусиш от него, че се правиш на нещо, което отдавна не си. Отдавна не си девица, предполагам, че си и раждала. Много е смешно това нещо, даже абсурдно. Мъжете не обичат спят с монахини.
Ти даже не си пробвала, но явно религията ти забранява или вкъщи са ти втълпявали как жената трябва да е като момина сълза чиста. Този мъж след време ще залитне с друга и ще си тръгне, а ти ще стоиш вкъщи и скубиш коси какво се е объркало.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0ee92d7f9b
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

25.   Здравейте! Аз съм мъж на 32год. Твърдо против оралната "гавра"!!! Всеки некомпетентен може да прояви в wikipedia , че това е започнало от ХОМО мъжете!!!!
Отделно.......вярващи, неверващи.....това си е грях! Устата е за храната, а вагината за члена!
Това е от Господ и природата!
Айде със здраве!
М 32

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0ea0be075b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

27.   Аз мислех, че това го искат по рожденние щом чак сега го иска значи имаш късмет, независимо колко зле изгледжа ако ти не го направиш...

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 75507218b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Прочети тук.
http://spodeli.net/1/story-30330-100.html#h
за духането и т.н.

от друга страна да те накара няма да стане, щото ако не го искаш дори и да му направиш, що за кеф.


м на 30.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: fa0fffffd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Предлагам на авторката да смени темата със заглавие само за над 86 годишни;номер 18 ти важиш!!!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6f2ef6a736
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

30.   Шега от ученическите ми години.
- Знаеш ли как викат на момичетата които не правят орална любов?
- Как?
- Ами просто не ги викат. :)

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2dc63d2085
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Първо ще ти кажа,че отношението му е отвратително! Какво е това

" Хайде, направи го заради мъжа си. На жените им харесва. И ученичките го правят, пипни го поне, няма да те ухапе. "

За такова нещо трябва да предразположиш човека, а не да му просиш! По-този начин ще го отвратиш от себе си! И не е вярно че, на жените им харесва! Голям % от тях го правят по принуда, защото знаят,че мъж с държане на ръка само,не се задържа и го правят насила! А тези дето им харесва са много малко правят го по задължение! Кажи на мъжа си, да отиде при някоя за една свирка и да те остави на мира..... Не всякоя обича да прави, мъжете нека го разбират и да не ни карат, а просто да отиват при друга. Не се унижавай, един път като отстъпиш следващия път ще иска нещо по-гадно...

Лилит

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2deebcdd68
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

32.   Ами то така се почва. Първо свирчица, после дай дупе, абе апетита идва с яденето. Ако ти не му го направиш има кой и то не проститутки, а направо омъжени жени, но после да не ревеш.
Междувпрочем имах една съседка, която ми въртеше страхотни свирки в мазето на блока, докато мъжът и гори си пиеше бирата и гледаше голия тумбак. Няколко пъти я изчаках дори. Нема да се коси, жени всякакви, мъжът ти няма да остане на сухо.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 23be82f65a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

33.   Горкият мъж,защо го лишаваш от този кеф.Дай му,скоро ще го потърси другаде или си оставаш скучната му съпруга.Вие досега какво сте правили...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e024ebc2c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

34.   Тук целия фокус е върху авторката, но мисля, че трябва да бъде и върху мъжете в живота ѝ и най-вече върху настоящия.

Според мен пък ако една жена не иска да прави свирки, значи просто не е получавала такава любов и не е имало кой да и го покаже в красивата светлина и да я предразположи. Моята жена също беше против, но с времето след като и правих аз, без да съм очаквал нещо в заманя и тя разбра, че няма нищо лошо и не е курвенско, щом го правиш с мъжа си. В един момент тя сама започна да ми прави, без да съм и казвал. С времето и задобря.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 710aa0b34c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

35.   31 абсолютно си права. Имала съм случай на първа среща да ме пита духам ли. Разбира се стана ми изключение противно и всяко желание, което изпитвах към него изчезна за секунди. Тръгна с друга след няколко дни, и бяха заедно около месец. В момента все още така скача от жена на жена, такива мъже не стават за връзка, даже и за флирт не стават. Един мъж трябва да знае как да предразположи една жена особено в секса, а не да очаква от нея да бъде професионална порно актриса. Когато една жена не иска нещо не го прави, това дали той щял да остане с нея не е мъка за умиране. В никакъв случай не правете нещо което не искате от каквото и да било естество

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 782154d6d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

36.   От авторката: Благодаря за мненията. Все пак съм учителка. Коя учителка прави свирки?! Е има и такива сигурно. Ама аз намирам това за курвенско. Как да го налапам. Правим секс нормален. Това е.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c6b45551dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Авторке, професията не определя какъв си в леглото. На работното място си един човек, вкъщи-друг. А без дрехи-трети.
Леко смешно е, че смяташ, че само заради професията си не трябва да правиш нещо. Често казано, наистина ученичките са доста по-разкрепостени. И нормален секс явно значи само в една поза.
Този мъж след време ще го направи с друга и може даже да те остави, а ти ще си седиш вкъщи с морала и религиозните убеждения. Никой мъж не обича жена да се прави на девствена девойка. Ако си на 15-20 е по-разбираемо да те е срам , ама след още 20 години отгоре примерно, буди даже отвращение този свян. Ако поне пробваш и не ти хареса, но ти явно така си и възпитана като малка. Скромността е била добродетел преди векове, сега не е. Самият факт, че си изтъкваш професията като причина, значи че не правиш разлика между работа и личен живот. Тъжно е.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ada0eaf018
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   Разбира се, че трябва да му духаш. Понякога карам и колежките да ми духат, отначало се правят, но после го налапат до гърло.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 02fac59be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Няма нищо лошо в това да правите орална любов на съпруга си, както и той на Вас. Обичате се живеете заедно, семейство сте. Това е част от нормлания секс. Вероятно съпругът Ви, не може да ви предразположи или имате някакви консервативни ограничения, които Ви пречат, а може би и двете. Не знам. Но това е нещо абсолютно окей. Ако обаче не Ви харсва, насила няма да се получи.

Ж37

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 28433c7f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   Че има ли изобщо жени, които не правят свирки? ! Какъв секс е само вагиналният... Аз също съм омъжена и духам редовно на мъжа ми, винаги преди секс му го лапам и не е вярно, че на жените не им харесва и го правят по принуда, аз го правя с голямо удоволствие и сама изявявам желание, обожавам да го лигавя, смуча и да си играя с него, удоволствието, че се е оставил изцяло в моите ръце ме побърква. Дори изпитвам много по-голямо удоволствие докато духам отколкото като правя секс. Когато съм в цикъл на мъжа ми му идва френската седмица, а сутрин задължително го събуждам със свирка. Абе жената трябва да уважава мъжкото достойнство.
Чудно ми е как мъжа ти изобщо те търпи и за толкова години чак сега ли се сети да си поиска? ! Ще ти кажа само, че си нямаш на идея какво изпускаш. И не е курвенско щом го правиш на мъжа ти. Пробвай няма да съжаляваш. Така или иначе ако ти не се решиш, мъжа ти ще си намери друга, която да му върти минети.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9e70f61958
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

41.   Авторите (36) честно казано начинът по който си иска мъжът ти е меко казано дезмотивиращ. Нито той знае как да те предразположи така че, сама да пожелаеш, нито ти как да се "пренастроиш". Не, че е задължително, де, но когато на единият от двамата му липсва, може да е проблем.
Иначе за "коя учителка го прави" ме разсмя :) какво общо има професията с това?
Кажи на мъжът си, че може би когато спре така просташки да изява желанието си, ще си позволиш да направиш сверка със собствените си желания, но поне няма да те възпира неговият начин да те "стимулира". Той пък толкова ли не те познава, явно е, че имаш психологически задръжки, а не сексуални...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 02fac59be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

42.   Това, че сте учителка, няма общо със сексуалният Ви живот. В леглото трябва да си имате доверие и свободата да изразявате желанията си. Ако нещо не Ви допада,. не е нужно да го правите. Но да го отричате само, заради закостенялост или някакъв криворазбран морал, според мен е погрешно. Съпругът Ви, правил ли Ви е френска любов?

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 095fb85141
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

43.   Бе, доста вулгарничко се изразяваш, да ти кажа. Това "лапам" беше противничко. А и нещо с пунктуацията не си в час, освен това не владееш правилото за употреба на пълен/кратък член. Всичките тези неща нямаше да ти ги казвам, ако не беше заявила гордо: "Все пак съм учителка." Силно се надявам да не преподаваш български, други езици, а най-вече да не си начален учител, че ще осакатиш децата от малки.
Та, виж там, оправи се с членовете - пълен, непълен, мъжки, съпружески - ще ти е от полза...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 844ea2922a
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

45.   Мацка, на моя мъж, ако му харесва, и ануса и краката бих му лизала. Всъщност - правя го. Какво лошо виждаш в това да доставиш удоволствие на човека, когото обичаш? Това място - членът му - не е по-мръсно от устите ни, където се въдят всякакви микроби. Не знаеш какво изпускаш от позата 69, най-силните си оргазми получавам точно така. Не ти ли е приятно любимият ти да стене от удоволствие, което ти му доставяш? По нашите тела има безброй точки, които могат да ни доставят удоволствие. Например зоната под мищниците, опитай. Гръбначният стълб, пробвай да плъзнеш език и виж резултата. Изследвай. Намирай. Става въпрос за съпруга ти, не за някой тираджия на магистралата. Той ще ти отвърне със същото. Какво значи "аз съм морална жена и такива работи не правя"?! Това за последен път съм го чула от майка ми, която е 80-годишна пенсионирана учителка. Ами това е любовта - търсене, намиране, удоволствие, радост, споделен физически контакт. Аз всяка вечер така приспивам "Дейвид" - така наричаме пишлето му. Понякога просто го целувам, понякога продължаваме нататък, както дойде, но Дейвид винаги е целунат. Той пък сутрин така събужда "Мими" - с целувка. После ме целува и мен и си правим кафе. Това е забавно!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7bc4049ed1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

46.   45, ако не е тайна защо го наричате "Дейвид" и мъжа ти Давид ли се казва???

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 02fac59be2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

47.   Май, темата е "пързалка". Съгласна съм с 43. Това, не може да е писано от жена, която твърди, че е учител по професия. Има нещо гнило.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f2ba84cb04
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   Не, 46. Това име му го измисли мъжът ми, който се казва Антон. Но Дейвид му звучало някак аристократично и достолепно. Майтапи...

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f3045fb695
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

49.   Ако имате себеуважение, чест и достойнство, не мисля, че бихте посмели да.... правите онази работа-дръжте повече на себе си, отколкото да задоволявате гейския му, сексуален, отвратителен нагон. МАЙНАТА МУ, да си търси друга тогава! ХИЧ НЕ ГИ СЛУШАЙТЕ ТЕЯ, ДЕТО ВИ СЪВЕТВАТ КАК ДА СЕ ИЗЖИВЯВАТЕ КАТО ПОРНО АКТРИСА, НЕДЕЙТЕ ПРОСТО! Намерете си по-свестен мъж или станете съвременен бунтовник, НЕ СЕ ПОДИГРАВАМ!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c4b0840c5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

52.   Много сте тъпи, а този/тази *49 съвсем е изперкал!
Това българите сте май, наистина доста изостанало племе... Всъщност онези Великите са били българи, днес сте само збирнщаин. До деветдесет и някоя година нямахте право да ебете. Законът вкарваше в затвора, тези които нямат брак и се ебът. Бяхме със съпругът ми в България, помня взехме хотел, докато ни настанят ни проучваха един час и повече. Попълвахме някакъв ферман, почти ни поискаха и брачно свидетелство. Съпругът ми така се вбеси и ги попита, дали да не се обади, и на свидетелите- кумовете ни да дойдат да потвърдят. Тази авторка е тотално сбъркана. Знае се, че колкото повече един човек се прави на света вода ненапита, толкова извън домът си е по- разюздан. Глупав народ, спрете и да се храните, това хаби зъби, води до разходи, не пийте и вода, после трябва пък да уринирате. Дръжте мъжете си само за банкомати... да Ви дават пари. Не им давайте дори да Ви опипват, че после трябва и да се миете, препоръчително и да се дезинфекцирате...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f2ba84cb04
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

53.   49, да даваш и получаваш удоволствие не е "отвраителен нагон". Разбира се, ако нещо ти създава дискомфорт, не бива да го правиш. "Тея, дето съветват" авторката се опитахме да я подтикнем към по-широк поглед към нещата, за да бъда ТЯ по-щастлива, удовлетворена и да се наслади на близостта със съпруга си. Иначе в секса "не" винаги означава "не", като и двамата трябва да се съобразят с това. Но пък колко радости ни останаха в този живот? Отпусни се, забавлявай се, обичай тялото на другия, обичай и своето тяло, правете откачени неща дори, ако ви харесва, това е хубаво, когато е с любов. Не съм порно актриса, само че вместо да казвам "не", с което ще се съобразят, разбира се, искам да чуя едно спонтанно "Дааааа...." от човека, когото обичам, докато той изпитва удоволствие. Тази ваша позиция, номер 49, е някакъв изкривен преразказ на викторианския роман "Гордост и предразсъдъци".
Снощи работих до късно и тази сутрин ужасно ми се спеше, когато мъжът ми се събуди, както винаги изпълнен с желание. Аз измърморих нещо в съня си и чух: "Моля те, нека да ти се ПОЛЮБУВАМ малко". Вероятно искаше да каже "да те полюбя", но аз така го чух. Отворих очи с усмивка и едва не го удуших с целувките си. След като чух онова "Даааа" и след като аз изкрещях "Даааа", отново потънах във възглавниците и заспах щастлива. Какво лошо има в това?

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 541978a714
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

55.   49, и примерно ще прекратиш брак от 15-20 години за това?!
Няма нужда от чак такъв морал и религиозни убеждения. Иначе ще сте все сами и ще се чудите къде бъркате. Същото това нещо го приемате вътре в себе си, но иначе ще припаднете ако го пипнете.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3b2b041184
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

56.   Обожавам да правя свирки на моят приятел, а също и да му смуча тестисите, дори и риминг правя и той ми връща услугата подобаващо. Естествено, и двамата спазваме отлична хигиена. Както казаха по- горе, мъжът ти си иска по доста смущаващ начин за жена, която никога не е правила орален секс. Кажи му го.
Според мен изпускаш много. Поне пробвай няколко пъти, за да видиш дали наистина ще ти хареса. Но това, че само леките жени правят такива "неща", е един глупав стереотип. Виж, ако си пробвала и не ти харесва или имаш лош опит, свързан с неприятен спомен (насилие, лоша лична хигиена от друг партньор и др. ) е по- разбираемо, иначе нямаш истинско мнение.


Ж, 22

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4c4cdbceab
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

57.   " Ако имате себеуважение, чест и достойнство, не мисля, че бихте посмели да.... правите онази работа-дръжте повече на себе си, отколкото да задоволявате гейския му, сексуален, отвратителен нагон."

Ам сори мома, ама познавам само трима, дето казват, че не искат свирки. Сега - или 99% от муъжкото население са гейове, което просто не е така или ти си с грешни разбирания.
А това с "отвратиелен нагон", продължавай да го казваш и се чуди, защото ще ти остане девствен задника, или ако се хванеш с някого "Защо ми изневерява! Правихме странстна любов миналия месец! Какво повече иска!"

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f432e8957c
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

59.   Номер 45 е много добър пример на съвременния проблем и заболяване.

Да си бъркате по друпките не е Любов. Животинска похот е. Направено е да се чувстваш добре за да имаш стимул да оставиш поколение. А за целта си има точно определена начин, като повече от от "любовта" която пратикуват няма как да доведе до резултата който е по предназначние.

Та така сексуалните извращения са станали норма за масите. И аз бях така преди. Дано повече хора се пробудят преди да е станало късно.

Това ескалира, защото се привиква и дозата с времето трябва да се увеличава и хората често стигат до "удоволствия" които са си направо гавра с човешкия дух.

Не само, че това не е Любов, ами още повече е силова тренировка в Егоизъм, насочваш към себе си, правиш сделки с тялото си, за плътско удоволствие.

Сексуалните извращения често вървят ръка за ръка с други. Ако не веднага, то водят до тях след време.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9657fb3380
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

61.   Добре какво лошо има се правят свирки? Аз обичам да правя на моя. Даже и сперма съм близа и яла. Какво ама? Нали го правя само с него. Секса скъпа моя не е за гнусливи.
Това, че му го лапаш не те прави курва. Какво ви има?! Наслаждавайте се на телата си.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f2ba84cb04
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

62.   Добре, 59! Най-красивият стих, който съм чувала, излезе от устата на съпруга ми, докато правехме любов. Аз казах: "Искам да свършиш в мен, много искам, не зная защо..." А той отвърна: "Аз зная. Искаш семето ми, за да ме родиш отново и да ме имаш завинаги". Това е поезия. Любовта е поезия. Сексът е поезия, здраве и споделеност. Няма частица от тялото на обожавания от мен човек, която да не бих целунала.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8fa51af869
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

64.   Жена, ти не си добре. Свирките са приятни и за мъжа и за жената. Със страхотен кеф и желание му го лапам на моя. Много ми харесва усещането за надървения му на стомана хуй в устата ми, как реагира на устните ми, стоновете му. Дава ти страхотно усещане за сила и власт, и удовлетворение от това, че буквално си му източила силите. С кеф си изгълтвам всичко и го облизвам целия, докато нищо не е останало. Отпусни се, освободи се от предразсъдъците си и ще ти се открие един страхотен свят на удоволствие и интимност с любимия.

 
  ...

1-50 от 68
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker