Положението на младите жени в съвременното общество - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Положението на младите жени в съвременното общество
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 8079 пъти
Така... Аз съм млада жена на малко под 30 години. Смятам се за силна, независима и интелигентна, и с критично мислене, дори успяваща. Още в тинейджърските си години съм заставала за правата на жените и съм отстоявала своето и не разбирам много неща по отношение на съвременните жени и защо си причиняват това унижение?! Някои неща ги виждам и тук в сайта, където предполагам, че би трябвало всеки да е искрен, тъй като сайтът е анонимен. И едно от нещата, които виждам, е как мъжете настояват за орален секс, докато повечето жени покорно изпълняват, без да се замислят дали им харесва или не! Драги мъже, ние не сме проститутки и не ни липсва уважение. Само жена без себеуважение би причинила такова нещо на себе си! Другата глупост от една от многото, които не разбирам, но последно нея ще спомена, е стремежът на жените да слугува на мъжете си! Тук влиза готвене, чистене, пране, миене.... Драги мъже, вече не са 50- те и жената не е нито слугиня, нито лична готвачка, нито лична чистачка! Щом сте гладни - гответе си! Щом сте направили мръсно - чистете си! Не сте малки!
Моля темата ми да бъде публикувана! Интересно ми е колко още жени мислят като мен и колко биха се осъзнали!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 76

преди: 3 години, 6 месеца
hash: bf0942608c
гласове:
1 2 3 4 5
  (56 гласа)

2.   Здравей лелееща бабо на 20 годинки.
Това са много актуални теми за нашето общество , но са за времената на баба ти!
Тука няма кой да се занимава с ващо готвене (за 2 лева от многото будки за готвена храна) с ващо пране - за 0 лева от копчето на пералнята и с ваще некадърни свирки за 5 лева от улицата и за 20/50 от ескорт мацки.
Губиш по точки.
Къде се слагаш?

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a0782cb013
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

3.   Права си, но много от жените са без самоуважение и ги е страх да не останат сами, затова се съгласяват да си подлоги, изтривалки и парцали за мъжете си, заблуждавайки се, че така доказват любовта си. Мъжете пък за такива смазани женици си умират, щото ги мързи освен да си оправят домовете, също ги мързи и да правят секс и/или имат гейски наклонности. Заради педерастията им е тази мания по свирките/аналният. Освен това порното много им проми мозъците и изкриви представата за нормален секс. Само хората практикуват орален и анален секс и като гледам са цъфнали и вързали във всяко отношение. По-зле са и от животните, при тях поне няма извращения и педерастия.

Ж,23

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4e524b1689
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

4.   Дарлинг, а защо мислиш, че само защото си жена мъжете са ти длъжни ?

Аз за тия неща дето си ги писала съм съгласен- никой не е длъжен на никого, респективно и жените не са длъжни да готвят, чистят и т.н., но и не виждам някой да ви кара насила да го правите.

Но отговори ми, защо пък масата жени смятате, че само защото сте жени мъжът е длъжен да ви дундурка, да ви купува всичко и да ви ходи по гъза и да изпълнява всички ваши прищевки и претенции.

Като не искаш не прави нищо, не смятам, че и за орален секс някой ти е опрял пистолет в главата ?

Изобщо каква е целта на това словоизлияние ?!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5655abaa31
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

5.   Ще отидем при тия дето правят. А ти защитавай каквото си искаш хахахаххаха

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b679d0ee99
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

6.   На мен ми доставя удоволствие оралната любов. Харесва ми партньора ми да е задоволен и това ме възбужда. Не разбирам това прекалено месене в толкова интимни неща. Всеки сам избира как да живее живота си. Теб какво те интересува кой какво прави в леглото и извън него? Нали не го прави с теб. Противни са ми такива жени като теб, които си мислят, че са много напред с материала и са над всички останали. Дом и семейство се градят с взаимност, компромиси, разбирателство и без ЕГО. Никой мъж не го интересува колко си независима... но ти едва ли го знаеш. Няма лошо в това да сготвиш на мъжа си - това е проява на любов. Винаги като се започне такава тема се стига до крайности. Хората сами избират как да живеят заедно. За едни е нормално жената да си гледа семейството и дома, да чисти и готви и да не работи. За други е нормално и двамата да работят и да се грижат за домакинството. Трети пък избират изцяло кариерата и домакинството прехвърлят на домашни помощници, детегледачки и т.н. Всичко зависи от вижданията на човека срещу теб - лошо в тези неща няма ако и двамата партньори са щастливи. Красотата на живота е в неговото разнообразие във всичките му измерения. Обичам да готвя на мъжа си любимите му неща, да се прибира в топъл и уютен дом и да му сгъвам тениските, защото “аз го правя по-добре”. Това не ми пречи и не ме натоварва, а точно обратното. Той никога не ме е възприемал като слугиня и се отнася с уважение към мен. За да пишеш толкова злобни и осъдителни теми за чисто човешки неща... еми капка любов и човешко отношение не си получила.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3530d9f955
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

7.   Oxoooo.... карам на чикии, няма кой да ми пили на главата (горната), заплатата ми стига, даже спестявам понякога, имам свободно време за хобита, приятели, развлечения. Имам пералня, закусвални с готвена храна на всеки втори ъгъл, прахосмукачката я пускам един път седмично ако имам време и желание. Когато искам секс жена компаньонки колкото щеш. Е за какво ми е някоя капризна пепелянка да ми трови живота, да ми харчи парите, да капризничи и недоволства за щяло и нещяло и да си мисли че има злато между краката а не полов орган ?
За сега този начин на живот ме устройва, планове не кроя. Каквото такова.
А ако ми е писано да срещна свястна жена с която да сме един за друг то аз обезателно ще я разпозная че е точно ТЯ !!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a8b7863a27
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   И аз се боря за това, за което и Вие! Не се шегувам! А съм само на 14. С Вас съм! Винаги съм се борела за това-да бъда независима и свободна! И спечелих две неща от това-завистта и злобата на съученичките ми и безкрайното уважение на момчетата от класа. Но да си призная... не това, а нещо съвсем друго ме накара да се боря, нещо, което ме озлоби към противоположния пол, защото...
те, те бяха тези, които ми причиниха най-голямата болка, която някога съм изпитвала в своя живот. Хмм, сега като се замисля, винаги съм се питала защо когато се нараня физически не ме боли и не пускам дори една момичешка сълза, а когато си спомня това се държа кораво пред всички, но вътрешно умирам от болка...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2535533da5
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   "Смятам се за силна, независима и интелигентна, и с критично мислене, дори успяваща"

Въй , само това като прочетох и щях да повърна. Защо си причиних страданието да прочета останалото незнам....

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 92956470da
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Абе глупости! Аз съм жена на 24 г. и обожавам да правя фелацио, по-любимо ми е от самия полов акт дори и като съм била във връзка съм правила всеки ден. За мое удоволствие, а това и че доставяш удоволствие на любимия човек е уникално усещане! Обичам да лижа и ануса на мъжа докато му духам, стига да знам че се е измил предварително разбира се. Липсвало ни било самоуважение... Побърка ви тоя феминизъм, ей! Сексът не е за гнусливи, като цяло животът не е за гнусливи и ограничени хора.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a8dcf91acc
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

11.   Ако ми беше жена и ми го беше заявила това директно щях да те изгоня през вратата с багажа ти. За какво си ми.......

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5bcdc5aa59
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Жена на 49 години, майка на две, отдавна пораснали деца - уточнявам, за да няма въпроси - също се определям, като силна, независима и интелигентна и т. н.
Така.

Готвя на мъжа си, не защото съм готвачка, а защото го обичам. А и аз ям, нали така. Да не изпадаме в подробности - и с другите домакински дейности е същото положение.
Аз правя тези неща за него, той прави други за мен - не, защото не можем да си ги свършим сами, просто защото сме семейство.
И да, правя му свирки. И защо, не? Той обича, а аз обичам да му доставям удоволствие.
А, ти вземи си избери - ще правиш ли свирки, или ще готвиш, чистиш, переш и прочие - защото, ако отказваш да си домакиня, а същевременно си и калпава в леглото, с какво аджеба, ще привлечеш и задържиш до себе си който и да е мъж?
Ти не желаеш да даваш, но пък изискваш. На какво основание?
Но, нищо. Продължавай в същия дух. Не ти давам съвет - няма да го приемеш.
P. S. Малко под 30, бях родила децата си. Ти размишлявай.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e63791012b
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

13.   М24, Не ми е проблем да си сготвя, да пусна пералня или да почистя. Тези неща не отнемат много време нито са трудни. Тъй като живея сам си ги правя редовно. А качествените свирки от платени мацки също не са скъпи. Тук обаче идва въпроса за какво ми е на мен да се занимавам със силни и независими жени? Какво могат да ми предложат? Невиждам смисъл нещо. :D

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c8ff067238
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

14.   То като че ли сме се отрепали да готвим и да им правим свирки. Повечето от нас предимно мрънкат.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d81834b2e8
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

15.   Авторката: май сте прави като чета. Позамислихте ме за някои неща...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9aaff4fe7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

16.   Според мен това е поредната тема- провокация. Да, гадно е мъжът ти да се държи с теб все едно не си нищо повече от втора ръка и такива случаи наистина съществуват, но ако има уважение между двамата партньори, не виждам нищо лошо да се грижат един за друг. Аз лично се научих да готвя, заради приятелят ми. Грижа се за него, както и той за мен. Нали това е смисълът на една връзка - да се обичате, да се грижите един за друг, да се подкрепяте.


Black Sabbath

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0b95fefa21
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

17.   Номер 2 - каква омраза, каква агресия, защо? По мазола ли ви настъпи мацката? Все евтинко гледате да минете....ех.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: cbffd86794
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

18.   Щях да напиша мнение, ама номер 12 ти го е обяснила. Този феминизъм ни съсипва всички и жени и мъже, защото сме едно цяло или поне би трябвало да сме.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: efd43d92ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Здрасти съгласна съм с всичко което си написала. Това за оралната любов мисля, че щом и жената го иска няма проблем. На мен лично ми се е случило да желая някой мъж много и да преспим, но някак си свирка не исках точно с него и това е ок. От друга страна със сегашния ми приятел аз сама поемам инициативата, защото го искам никой не ме е задължавал това също е ок. Не мисля, че всяка жена която прави това се държи като проститутка или е против правата на жените. В леглото правиш това което ти е хубаво и те възбужда, за мен там е изключено да се налагат политически възгледи, теми за права и тн, това е момент в който се отпускаш и се сливаш в едно с любимия, това как го правите си е само ваша работа.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 126946f5fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

20.   Само че тея стереотипни разсъждения са привични точно за глупавките слугини. ;) До сега не съм срещала феминистка, която да се връзва на заученото "курва" заради сексуални изпълнения. В това число и аз. ;) Пак някое недоразвито от мъжки пол се мъчи тук нещо...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 126946f5fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

21.   13 А ти за какво си ни на нас, силните жени?! Хахахахахаха

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: bd1bd0d3e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

22.   Сега и аз имам въпрос?
Драги силни млади жени, защо ходите, духате и си го слагате с цигани?
Как се понасяте сами себе си? Къде ви е самоуважението?
Как очаквате че някой ще погледне сериозно на вас след като много от вас са вече пълни боклуци?
Първо на този въпрос готвенето и прането може да почака!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9adcce5485
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

23.   "Смятам се за силна, независима и интелигентна"

Това е най-изтърканата фраза от женските списания и предавания. Чак ме напушва на смях, като я чуя. Сигурно си го прочела в "Космополитън".

Няма такова нещо като независимост, всичко е илюзия. При първото сериозно заболяване или остаряване или каквото и да е изпитание в живота човек много бързо разбира, че изобщо не е независим. Бедна ти е фантазията колко крехка е независимостта. Достатъчно е например шефа ти да те нарочи и да те изтипоса пред всички работодатели в града и цялата ти независимост отива по дяволите.

Зависими сме от хиляди неща - семейство, лекари, шефове, политици, съдба, здраве, икономика, какво ли още не.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 39d1aeec4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

24.   Трябва да си основете една коалиция на фригидните и ниско сексуални женици, и да си членувате там, може да четете книнжки или каквото ви вълнува.

Сексът има страшно много спектри и е безумно някой да си мисли, в 21-век, че в оралната любов има нещо деградиращо човешките и морални устои.

Това са емоции и свирките и кунилингуса, това е даване и вземане. Ти сигурно никога не си била и лизана в живота си...


Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9dc5b0de72
гласове:
1 2 3 4 5
  (31 гласа)

25.   Авторке, не казваш колко партньори си имала и в какви връзки си била, колко дълги?

Отказвайки се да правиш фелацио на мъжа си, губиш възможност да израснеш сексуално, както и препятстваш и него да постигне същото.

Имаш проблем с порното! Оттам си видяла, че жената се третира като боклук и си мислиш, че всяка, която коленичи пред мъжа си и му "духа" е същата! Грешиш! В една нормална връзка двамата партньори изразяват чрез действията си, желанието да задоволят другия, да му се отдадат, да изпитат най-голяма наслада от сексуалния акт с него и тн.

Жената не коленичи пред мъжа, защото е слугиня и робиня, "втора ръка човек"! Това действие може да е изпълнено с любов, признателност, уважение от страна и на двамата партньори.

Кажи ни какво според тебе трябва да е поведението на жената в леглото? И там ли жената трябва да е равна на мъжа? И там ли двамата трябва да смъкнат панталоните си и да са "равностойни" партньори?

До средата на 20 век полите и роклите са били основното облекло за жените, а "жената в панталони" е накакво сравнително ново изобретение...!

Като трябва да сме равностойни и да вършим нещата фифти-фифти защо тогава Бог е създал мъжа значително по-висок и едър екземпляр?
С повече мускулна маса, по-силен, с по-изявени ментални способности, с полов член и тестиси под пубисната кост - защо? Случайно ли е? Мислиш ли, че нашите роли в обществото трябва да се препокриват? Смяташ ли, че мъж пред печката е мъж намясто?

Има много жени, които отбягват мъже с чисто мъжки професии - шофьори, занаятчии, работници, строители, и то заради парите или заради самото ниско социално положение на тези професии. Ти и тези като теб, които се възприемате за силни, независими и интелигентни защо не вземете да работите като полицайки, войнички, строителки, а да пратите мъжете си да готвят и чистат у дома? Защо не яхнете по някой комбайн на полето и да почнете да орете и жънете? Защо не станете автомонтьорки или алпинистки и да почнете да лепите изолация по фасадите на сградите? Защо не работите във фирми за инсталиране и демонтиране на климатици? Един климатик тежи и 25 кг. и 80 кг., и повече. Защо не вземете вие да се бесите над прозорците на хората и да държите у въздуха климатик от 45кг. и да нацелвате държачите? Защо не работите във фирмите за подмяна на дограми (аз такава жена не съм видял досега), а ние през това време да се скатаваме зад дръжката на прахосмукачката! Защо не вземете да работите в горските стопанства и да сечете дърва? Професията дърварка не ти ли се нрави? Или започнете да се грижите за градската среда и да поставяте асфалт! Миньорка не искаш ли да работиш? Плочкаджийка, тръбоправодчик-жена, електроженистка не сакаш ли?

Защо не станеш мафиотка и ти да изкарваш милионите, а аз да си ходя по топ луксозните дестинации по света, да си купувам маркови дрехи, да си пускам селфита в Инстаграм, да избирам най-скъпото от най-скъпото и да се грижа за стегнатата си фигура? – Еххее, и аз искам такава жена! Пък нека тя да му мисли колко дълго ще оцелее и дали няма да отиде в затвора до живот и да я ч*кат зверски с юмруци съкилийничките ѝ...?

Имаш някаква грешна представа за света и в частност за предназначението на жената като индивид!

Вие сте ценни първо, защото сте жени! Второ, защото сте се запазили максимално – както здравословно, така и сексуално (за предпочитане девственица или такава с малко полови партньори, с малко бройки)! Трето, защото можете да раждате и да отглеждате деца и семейство. Четвърто, защото можете да задоволявате мъжете – както сексуално, така и емоционално – да давате сила и подкрепа, и да повдигате самочувствието на мъжа в обществото! Пето, защото са ви присъщи някои професии – учителки, докторки, шивачки, фризьорки, чистачки, готвачки...

НЕ сте ценни поради – излишна надутост, физическа сила, независимост, интелектуалност, която се използва за конфронтация, деструктивно..., алчност и меркантилност не отговарящи на социалното ви положение (пример, изкарвате заплата до 1000 лв., мъжете ви да кажем 1500-2000 лв., а искате айфон за 2000 лв. подарък и екскурзия на екзотичен остров минимум на човек 2500 евро – нереалистични желания и очаквания), мързел, крайна несъобразителност, необразованост и липса на интелигентност!

Ако ти не пожелаеш да имаш мъж до себе си, на когото да му помагаш с каквото можеш, а той да ходи и да работи, ако трябва и на две места, за да имате достатъчно пари, да желаеш да заченеш от същия този мъж и да родиш неговите деца и да се грижиш, както за децата си така и за мъжа си, с какво въобще ще си ценна за някого в този живот и ще оставиш ли поколение след себе си?

Някой, който да те наследи! Някой, който ще носи твоята плът и кръв, ще има своите тежки изпитания в живота, ще има своите любови и тн., и тн..

Какво струват вашите айфони и екскурзийки, дрешки и чепици, гримове и лакове, пред това да отгледате деца, да ги възпитате и образовате, да обичате и да се грижите за мъж-съпруг?

По мое му – НИЩО!!!


П.П. Положението Ви в обществото НИКОГА не е било по-добро, но вие пак сте недоволни...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f616085731
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

26.   С тези кухи претенции си затваряш много врати и силни шутове те чакат!

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 620ac6b5ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

28.   25 какви са тези проститии, които си изредил. Жената е ценна, когато има мозък в главата си, и когато може да създаде емоционална и стабилна връзка с партньора си, а не защото можела да ражда и да пере и готови и задоволява. Абсолютно същите неща се изискват и от мъжете в една връзка, и не могат ли да го доставят значи не стават. За раждането, ясно е, че те физически са неспособни, за готвенето и чистенето, разбира се, че ще помага никоя не иска мърляч в къщата си. Ако не може да готви ще компенсира с чистене. Аз съм от 3 години в здравословна връзка точно с мъж, който знае как се постига такава, да професията му е по елитна, но такава е и моята, не бих открила нищо общо с някой който работи на полето. За това не съм и длъжна да харесвам такива мъже, това да изтъкваш физически качества вече става меко казано смешно. Точно заради такива мъже като теб явно авторката е потресена. Изписал си куп простотии без реална мисъл. Явно това което описваш горе, горкия мъж, който жените отхвърлят а той се труди и гради всичко за тях си ти. Има много неща над които трябва да поработиш, но ти е по лесно да сочиш другите с пръст инфантилно и безхарактерно поведение

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9dc5b0de72
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

31.   28 - Компл*ксарка си!

Четеш през ред и тендециозно изопачаваш думите на мъжа - в случая, аз!

Това е толкова типично за жените, че чак не се учудвам, когато се случи, някоя като тебе да философства!

Съчувствам на мъжа ти!

25

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: bed2d4dbf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

32.   Напълно съм съгласна с авторката! Горе-долу на нейната възраст съм, и споделям напълно мнението ти! Защо я нападате? Била баба...? Защо да е баба, само защото има достойнство? Всяка жена трябвало да прави това за мъжа си... Айде бе! Изредили се да я критикуват, само защото се уважава.
Свирки не съм правила и няма да правя никога. Това не означава, че не обичам, и не съм била обичана. Смятам, че ако един мъж уважава жената до себе си, никога не би изисквал това от нея.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 620ac6b5ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

33.   Защо не станеш мафиотка и ти да изкарваш милионите, а аз да си ходя по топ луксозните дестинации по света, да си купувам маркови дрехи, да си пускам селфита в Инстаграм, да избирам най-скъпото от най-скъпото и да се грижа за стегнатата си фигура? – Еххее, и аз искам такава жена! Пък нека тя да му мисли колко дълго ще оцелее и дали няма да отиде в затвора до живот и да я ч*кат зверски с юмруци съкилийничките ѝ...?
Явно таиш огромна завист към инфлуенсърите, защото не можеш да си позволиш стандарта им на живот ,много филми гледаш също за мафиоти както разбрахме.

Имаш някаква грешна представа за света и в частност за предназначението на жената като индивид!
Тук става въпрос за теб самия явно имаш грешната представа, че си някакъв избран едва ли не от Бога, което е присъщо на хора с лабилна психика и изкривена представа за реалността.

защото можете да задоволявате мъжете – както сексуално, така и емоционално – да давате сила и подкрепа, и да повдигате самочувствието на мъжа в обществото! Пето, защото са ви присъщи някои професии – учителки, докторки, шивачки, фризьорки, чистачки, готвачки...

Това че нямаш самочувствие, и трябва някой да ти го вдига ни става ясно на всички от евтиния ти коментар. Аз имам две висши със сигурност не са ми присъщи тези професии, не са присъщи и на другите жени. Така както има жени в армията, така има и мъже готвачи то много по-добри в работата си от жените по мое мнение ,има и мъже чистачи има и като теб мързели ама те не са важни.

Iphone mac book и други глезотийки сама си ги взимам имам пари купувам, не си ти този който ще прави сметки на парите на другите.

ко ти не пожелаеш да имаш мъж до себе си, на когото да му помагаш с каквото можеш, а той да ходи и да работи, ако трябва и на две места, за да имате достатъчно пари, да желаеш да заченеш от същия този мъж и да родиш неговите деца и да се грижиш, както за децата си така и за мъжа си, с какво въобще ще си ценна за някого в този живот и ще оставиш ли поколение след себе си?
Отново наглото налагане на твето субективно мнение, ии изненада с гаджето ме деца не искаме. Искаме кариера спокойствие и безгрижен живот, и така ни и е супер. Вече виждам как със твоите съселяни ни готвите кладата хаха
От целия ти коментар лъха на завист, злоба към жените ,комплексираност и нисък интелектуален и социален статус .

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9dc5b0de72
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

34.   28, 33 - Радвам се, че напълно засвидетелства истинността на коментара ми под номер 31!

Поздрави от наш'то село към ваш'то село и се радвам, че сте взели правилното решение да изчезнете биологически!

А титлите си ги вземи със себе си на ония свят, да ти висат на стената!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e1d2254bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

35.   Липсва ти женската част от човешкото същество. Просто така ти се е паднало, за теб не е имало. И сега не разбираш жените, които са жени със тая част, която им носи удоволствието да правят любимия си щастлив и да са домакини като гордост, а не като срам. И си е за гордост, аз повече никого не уважавам от майка си и тя е лепилото на семейството ни, която прави къщата дом и всяка маса трапеза. Ама ти тия неща няма как да ги разбереш. Просто ти липсва парче...Проблема е, че се мислиш за цяла и мнението си за обективно и съдиш тези жени, за които говориш, които дори не разбираш. Какво да се прави...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f2d4867f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

36.   След силна и независима спрях да чета другите простотии. Депресантки с промити мозъци никой не търси и не обича.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 569c7440b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

37.   Изобщо не ми липсва самоуважение, даже минава граници на моменти към горделива арогантност, зависи кой как ще предизвика демоните ми. Правя си секса с орална почти задължително, обожавам той да ми я прави и със същото удоволствие аз на него. . И така вече 16 г. Често готвим заедно, чистя повече аз защото ме дразни да ми се мотае в краката който и да е и искам да "пипна всичко" аз. Но понякога и той чисти.
Ти, авторке, имаш проблем със себе си, не с "горките жени" които искаш да "спасяваш" от живота който си избира всяка.
Живей твоя както искаш. Не е задължително да правиш нищо което не ти харесва, секса не е просто "вкарай- изкарай" за нас е дълбоко сливане на всички нива, но и се наслаждаваме по всички начини които ни харесват и на ДВАМАТА.
За домашните/домакински задължения както се разбере двойката по между си, разбира се, че са общи задължения особено ако и двамата работят. Изключвам мързеливите пръчове които след работа чакат жената току- що прибрала се и тя след работен ден да им сервира/отсервира/чисти т.н. всичко наготово. Щом има жени готови да им слугуват, на теб какъв ти е проблема?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 7e279158e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

38.   Такааа.... За това, което пише авторката съм съгласна. Мъжете тотално откачиха и изнагляха. Номер 25, коментарът ти е страхотен и моля те да го споделиш на всички твои приятели Мъже, които се държат като помяри и са гледали доста порно филм чета, които искат да пресъздадат и в леглото с партньорката си. Подкрепят те, но за какво семейство изобщо говориш, след като от мъжете до 30-35 друго освен секс,щ не може да се очаква. Аз самата мога да ти кажа, че всеки иска всичко навсякъде и ако може на първа среща. Няма цветя, няма романтика, няма отношение и подход. И не става въпрос само за фелациото, а за пътят до него. Да, аз също не го правя с всеки. Тъй като го смятам за нещо много интимно съм го правила на мъж, който много съм обичала.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 57134a1ff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

39.   Най-хубавото в цялата работа е, че с тоя акъл няма да оставиш поколение, та да се мъчи като тебе...

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ea822be209
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

40.   36 горките жени как ще се справим без такива като теб! Мъже които не могат да понесат истината, че една жена има право да е силна и независима. Това според теб било и депресарско, е успя да ме размееш. Ти си остани такъв зависим и слаб, щом толкова подкрепящ тази част от обществото а ние ще си носим кръста на успели жена с гордост.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0bdaef905b
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

41.   Всички сте зависими в мъжкият свят. Със и чрез мъже достигате целта. Независими няма.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f8aba80384
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

42.   Шефката ми е такава силна и независима...за пред хората, иначе в леглото е най-извратената жена, която познавам. Иска доминация, връзване и пляскане, за да се възбуди, явно компенсира.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 60671c78ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   Аууу безобразие, как може. ха ха ха
Темати ти звучи в стил 50 г. на 20 век.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f2f9206eae
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

45.   Най- сетне една трезво мислеща жена! Аз съм жена на 32. За съжаление, повечето жени не мислят, а гледат да се харесат на мъжете! Готови са да им го наблъскат в устите и г**а, че да не бъдат зарязани!
Събирам се с една компания с повече мъже. Има един мъж на 33 тогава ама хубав и младолик, има вид на 27- 8 годишен, може да си говориш с него на много теми ама тоя се хвана с някаква пикла на 21 тогава, дето му готви и чисти. Година и нещо ходят вече. Акъла не ми го побира как се хвана с тая, ама и на мъжете акъла им е толкова да се хващат с някакви смачкани слугини, особено с някви, дето от 20 годишни са такива. Че я хвали колко вкусно готвела, как чистела пък той ѝ помагал.... Щеше да му е много по добре с амбициозна жена като мен с знания, постигнала нещо в живота! Той си хвана слугиня ама друга като мен много трудно ще срещне! Един път като се събрахме подхванахме темата за секс при което аз казах, че такива гнусотии като свирки и анален не правя и оная 21 годишна пикла ми вика че като било с човек, когото обичаш било невероятно. Абе вчерашна д****а на мен ще ми обяснява какво било невероятно!

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1fb601a093
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

46.   С половината ти текст съм съгласна, с другата - не.
Аз обожавам да правя свирки на мъжа си! Никой не ме кара на сила, просто обичам мъжа си и ми доставя удоволствие. Разбира се той ми връща "услугата" и хигиената ни е безупречна.
Колкото до домакинството... Признавам си без бой! Ужасна домакиня съм. Готвя, но чистенето ми е смърт и за това чисти заедно. Така, че тук съм съгласна с теб. Не може жената хем да работи, хем цялата грижа за дома да е само нейна. А ако има и дете? Не става!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b9179547eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

47.   Относно домакинската работа в днешно време самата дума се свързва с жената. Тя е домакинята, тя да готви, тя да чисти, тя да пере и т.н. А това не трябва да е така, защото и мъжете имат ръце и те могат да я вършат тази работа. Всичко трябва да се дели по равно, а не “тя да го прави, защото тя е домакинята вкъщи”. Защото освен всичко друго, жената износва, ражда и гледа деца.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f2d4867f05
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

48.   45 не знам дали коментара ти е реален и наистина си жена, ама като гледам нямаш шанс за връзка изобщо.
Умна била, само си виж ограничения коментар каква злоба излъчва. Много всно, че ще си хваме 21 годишна мсцка, а не застарявща истеричка дето да му пили колко е интелигентна и видиш ли свирки не правела.
Взимай си котки, че ти предстои доста самота

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 32288b12d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

49.   Номер 45, откъде толкова злоба към 20 годишните. Видно е, че много те е яд, че са предпочели нея пред теб. Всеки остарява, примири се.

Ж,23

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 50880a65e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

50.   Колкото ви дава мъжът до вас, толкова му давайте и вие. Ако много се обичате, дава ти пари, обич, пътувания, скъпи дрехи и всичко, което искате и вие трябва да му дадете нещо. А това, че някой жени се държат като робини пред мъжете си е техен проблем. Някой мъже ще кажат, "Ама жени които ще ми вършат всичко мога да си намеря на всяка улица. Искам жена, която да ме обича и затова да прави някой неща, а не някой, която я е страх да не ме изгуби"

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0b95fefa21
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   50. някой - ед.ч., някои - мн.ч. Орамотете се най-после.
Някой мъже....аре стига бе...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9dc5b0de72
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   45 че ти сама опровергаваш себе си! Ето че той е избрал нея, която му готви, пере, чисти, обича, уважава, прави св@рки, анален и тн., пред теб "умната" въздържателка...

Човекът просто е направил по-добрия избор!

25

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 45e2fcbd23
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

53.   49,48, той жена като мен няма няма да намери! Аз съм жена с висше, а той склададжия! Естествено, че ще си хване някоя низшестояща но аз можех да го издърпам и да го направя човек! Иначе, симпатичен мъж и интелигентен и с характер, ама и той същевременно тъп като почти всички мъже че да се хване с тая малка пикла. Не съм събрала злоба към 20 годишните но мразя онези малки пикли, които със свирки и готвене задържат мъж, а не с амбиция и интелект! И да интелигентна жена съм, грамотна, а оная учи някакво мижаво висше колкото да не работи, колкото и да твърди обратното! Но на мъжете явно им харесва някой да им чеше онея работи и да им готви, хахахаха, ужас!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 0b95fefa21
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

54.   53. Ти добре ли си? Кому е потрябвала твоята "интелигентост и грамотност" - на твоя първичен необразован склададжия? Той нямало да намери като тебе - ма той и не търси такива като тебе, писнала си му, а нещо по като за него. Засукано и младо. И оставаш с пръст в устата, няма начин. Различни социални нива сте, а злобата ти срещу някоя 20 г. пикла ще те изяде самата теб.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5ee1d949db
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

55.   Първо- основна функция на жената е детеродната. Въпреки "непрестанните опити", 2020 години след Христос мъж не е родил.
Второ- мъжът си има жена, а жената семейство.
Трето- жената служи на мъжа. За постигане на зададените от мъжа стратегически цели с помоща на женската тактика.
Четвърто-любовта на мъжа минава през стомаха, а на женат през влагалището и.
Пето -мъжът служи на жената за допълване на хормоналната и непълноценност, която жените получават след началото на пуберитета. Само родилата кърмеща жена е пълноценна хормонално.
Шесто-мъжът и жената са равноправни, но не са равни.
Седмо- При равен ръст, тегло и възраст мъжа е с 8% повече мускули/сила/ от жената. Това води до разпределение на труда на мъжки и женски, Какво да правиш природа.

 
  ...

1-50 от 76
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker