Секс стимуланти за мъже: Циалис или Камагра гел? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секс стимуланти за мъже: Циалис или Камагра гел?
преди: 1 ден, 15 часа, прочетена 316 пъти
Здравейте! Бих искал да попитам мъжете, които са ползвали стимуланти за подобряване на ерекцията, кое между Циалиса и Камагра гела е по-добрият вариант, имайки предвид, че съм млад (под 30 г.), здрав и спортуващ и нямам реален проблем с ерекцията, просто понякога ми се случва от притеснение или напрежение да получавам смущения и да не мога да си свърша работата както трябва. Питам за конкретните два продукта, понеже си ги купих и двата и сега се двоумя кой да използвам. Интересува ме кой е най-безвредният вариант ако се наложи да се ползва нещо подобно, понеже все пак не искам от сега да ставам зависим от такива неща. Надявам се да ме разберете. Мерси.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 20 часа, 50 мин.
hash: 79239bced4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Най-добре е на тези години да не пипаш стимуланти. Ще получиш зависимост от тях и тя много, много трудно се преодолява. Имам предвид, че като вземеш 4-5 пъти стимулант на 6-ия път ще си кажеш: Леле, не съм си взел хапчето и сега може да се проваля... И помислиш ли си го това, вече си са провалил.

 
  ...
преди: 18 часа, 16 мин.
hash: ccd05a419d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

2.   Зависи от много неща.
Предполагам, че си ги купил от интернет, второто въобще не се пласира официално в аптеките, циалиса също продават само генериците му (тадалафил).
Тъй че най-вероятно са ментета. Не е опасно, просто слагат много малко от активното вещество. Така че проблема е с ефективността. Камаграта на хапчета в момента е само менте, при гелчетата има шанс да попаднеш на оригинални. Засега май тези в твърдите опаковки не ги ментосват (все още).
Тоест не очаквай ефект Уау. Но пък ти казваш че си млад и спортуваш и въпросът е за кураж и увереност. Много зависи действието им и от теглото ти. Щото едно е фигура на лекоатлет, друго е на щангист тежка категория, например. И двамата са спортисти:)
Иначе като сравнение - при Циалиса странични ефекти няма, но и като ефект е по-слабо. Казват обаче, че било по-дълготрайно, почти 2 дена.
Камаграта - зависи колко са я разредили. Активното вещество е на виаграта (силденафил). При нея може да усетиш странични ефекти (леко почервеняване, розово зрение, леко главоболие след няколко часа), но пък според мене ефекта й е по-доказан. След 4-5 часа се извежда от организма.

 
  ...
преди: 15 часа, 19 мин.
hash: d036aa3145
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Всичко ти е в главата... Мъжете ми само да ме види гола и настъпва.. Той е на 29... на моменти го мразя.. и му слагам бром в кафето... сутрин.. за да не ме докосва... 2 пъти в седмицата ми е предостатъчно...

 
  ... горе^
преди: 12 часа, 36 мин.
hash: f3d3ef9281
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   Не ги пий тези защото ще вдигнеш кръвно и ще те боли главата, вземи си трибестан на блистар, пиеш в деня на секса три хапчета, поне 15мин преди това и ще се справиш мойто момче.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: 3 бр
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker