Помощ! Странен фетиш... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121112)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14353)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Помощ! Странен фетиш...
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 3903 пъти
Здравейте.
Аз съм студентка на 22г, а приятелят ми е на 26. Имам "странен" фетиш, за който той не знае (след малко ще разкрия и какъв е). Заедно сме от 3г и 8м. В началото на връзката, още когато се запознахме, аз бях нормално изглеждащо момиче (168см/66кг), а той беше със страхотно и атлетично тяло (185см/80кг). Дотук всичко е окей. След третия, четвъртия месец от връзката започнах да се отпускам и да си хапвам доста. Една вечер бяхме излезли на заведение, негов приятел си празнуваше рожденния ден. Хапнахме, пийнахме, направихме си снимки и се прибрахме. На следващия ден, когато ни изпратиха снимките, забелязах че съм пуснала бузки и че коремчето ми е започнало да стърчи леко над колана на дънките. Приятелят ми ми каза "мило, знаеш, че те обичам всякак, но не мислиш ли да минеш на диета поне за малко?". Отговорих му просто, че така си се харесвам повече и разговорът приключи. С течение на времето осъзнах, че имам фетиш към по-закръгленки тела или по-скоро възбуждат ме меки и кръгли коремчета. Целенасочено започнах да хапвам още повече и то все калорични неща. След още 3 месеца, се наложи изцяло да си подновя гардероба. Приятелят ми ме накара да се кача на кантара, но все ме беше страх пред него и затова отлагах. Най накрая се реших да се кача, тежах 80кг, точно колкото е и той. Започна да ми мрънка, как можело така, била съм на 20години, не ме ли било срам да тежа повече от него и цялата да се треса... Скарахме се и му казах, че засега се чувствам добре и не искам да съм на диети, но той реши да започне да готви здравословно вкъщи и двамата да сме на режим. Просто за да спрем да се караме, му казах, че съм съгласна (така или иначе се виждаме само вечер, аз ходя на университет, той на работа). Започнах през деня да се тъпча с храна (когато не ме вижда), а вечер ядях от яденето, което е сготвил, но разбира се и в това намери проблем. Защо не съм се била засищала с една порция и защо съм търсела сладко за десерт, нали съм била на диета?!
След известно време започна да забелязва как тениските ми започват да стават тясни, как трябва да си гълтам корема, за да си закопчея дънките и да си обуя обувките. Отново почнаха забележките, но разбра че с инат като мен не се спори лесно.
Към днешна дата тежа 98кг, чувствам се добре в тялото си, но все повече забелязвам, как вече не го привличам чак толкова много сексуално. Какво да правя? Наистина искам съвет, моля Ви без злобни коментари от типа "отслабни". Според мен, когато двама души се обичат, килограмите са само цифри. Все едно аз да искам да се разделя с него, защото е хърбав и плосък?!?!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5388271bbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здр.аз съм мъж и като цяло харесвам и ме привличат леко пухкави жени,но не дебели.Мисля си че идеалното тегло за да ме привлича жена и да ме възбужда е между 60-85кг.
За какъв период си качила цели 32 кг?

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d3f27aa2a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ще бъда директна защото ти се самозалъгваш.
Килограмите не са само цифри, наднорменото тегло ако не е по здравословни причини е гнусно в буквален и в преносен смисъл.
Отблъскват мазнините, асоциира се също с мръсотия, безволева същество, безотговорно, мързеливо, плужек.
Нямам намерение да те обиждам и не го правя в същност, само се опитвам да те отрезви и дано разбереш за ТВОЕ добро.
Ако пък дори срещу собственото ти здраве предпочетеш да се тъпчеш с храна, подготви се за сигурна раздяла с момчето и започни да оглеждаш дебели момчето, поне да си знаеш каква ще е опцията ти.
Ако смяташ, че така запълваш някакви емоционални дупки...потърси психолог.
Погрижи се за себе си докато не си затънала съвсем в планини, телесни и емоционални!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f0228a20b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Аз съм на същата височина мъж около 80 кг. Но предимно мускул и пак ми се струва на моменти ,че съм дебел . А ти ква турпила требва да си не знам и даже се чувстваш добре . Пък и младо момиче ми ти до 40 ще си 140 кг ще се въргаляш.
Даже 66 кг са много за момиче на тая височина . Мускул да е ок ама то . Нооо щом още те търпи приятелят ти добре е.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f1ecfc4f8d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Страхотно е,че обичаш себе си такава,каквато си и изобщо не ти пука какво мисли задръстеното,скапано общество за теб! А "приятеля" ти е тотален задник и идиот,задето не те възприема като личност,а като едно "дебело" тяло,като едно парче месо,което трябва да "отслабне",и не оценява качествата ти като човек. Ти си силна, борбена,непримирима и с характер,което повечето мъже не оценяват и отиват при леките ку*ви и кощрамби с кифленска визия, които пускат лесно,но нямат нито 1 мозъчна клетка в главата си и не могат да вържат 2 думи на кръст. Кажи му като не му изнася как изглеждаш ти да си намери слаба кощрамба,кльощава като анорексичка,може да му е точно по вкуса и да си допаднат,и да те остави на мира. Не позволявай на разни комплексари да ти диктуват живота,забраняват разни неща,които те правят щастлива и ти се налагат върху теб и те унижават със тъпите си предразсъдъци и стереотипи за женска красота,която само за тях е "правилна". Живей свободно и спокойно живота и не се променяй,за да угаждаш на разни тъпи обществени норми и стереотипи,които само да те ограничават до определени рамки и да те карат да бъдеш нещо,което не си, животът е прекалено кратък,за да си го пропиляваш в такива глупости. Красотата е до вътрешно себеусещане и самочувствие,а не до външен вид,запомни това от мен. Искам само да знаеш,че не си сама,аз също съм леко закръгленка като теб /92 кг./ и знам какво постоянно да срещаш неодобрение от всички хора и да се бориш да те приемат заради един твой съвсем малък външен недостатък. Не се променяй за никого,и този го зарежи. Сигурна съм,че все някога ще намериш идеалното момче за теб,което няма да е взискателно и придирчиво към теб и ще те обича и приема такава,каквато си! Поздрави от момиче на 18

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 579ca98147
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Не знам защо заглавието на темата ти е такова. Ти очевидно не търсиш помощ, а се опитваш да се самозалъжеш, че ти харесва да си слон, за да се тъпчеш без да ти е гадно. Щом според теб килограмите са само цифра и приятеля ти е хърбав вземи си хвани ти един дебелак. Ама не щеш, нали? Защото е грозно и гнусно. А защо според теб той като тренира и се поддържа иска до себе си някакъв тюфлек? Килограмите са само цифра, но ти с това, че така си се запуснала показваш, че нямаш уважение към него нито желание да изглеждаш добре за него, защо той да има желание да си ляга с теб тогава? И да, срамно е и смешно да тежиш 100 кг без значение дали си на 20 или на 60.
Ж,26

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d9fd2de658
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Близо 100 кила на 22 ?

Ти с тия темпове на 30 ще си поне 150, ако не и повече и ще те снимат в моето 300-килограмово тяло по TLC бе, мацка.

Почвай да се движиш и сменяй режима на хранене и влизай във форма. Прецакваш си така здравето- и физическо, и ментално.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 77bcb8c641
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ако не искаш да чуеш истината, не пиши на такива места. А тя е следната - срамно е млада жена без здравословен проблем да е такова прасе, както е срамно и мъж да е на същото дередже.

Това се нарича липса на воля.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: dd0b007652
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   4, не си леко "закръгленка", а дебела и не е нормално да си на 18 и близо 100 килограма! Не мога да разбера защо повечето пълни хора използват умалителни думи като "закръгленка", "пълничка", "пухкавичка" и пр. Сами се опитвате по този начин да се изкарвате по- дребни от реалното. Съжалявам, че съм груба, но и твоят коментар е адски груб. Едва ли не всяка слаба жена е "кощрамба" и "кифла". Не си права. Имах да свалям десет килограма (68 кг. на 163 преди). Не ми личаха, защото като кажех, че съм 68, ме зяпваха с широко отворени очи и ме питаха "верно ли?!". Но като по- малка се занимавах с народни танци и балет, тренирах бойни изкуства, бягах в парка и никога не съм била запусната. Отидох на диетолог и към днешна дата си спазвам диетите, бягам в парка и ходя на фитнес. Имам още да свалям, понеже съм 62 килограма, но се чувствам жива и удовлетворена от резултите! Препоръчвам го на всяка жена, която може да си го позволи! Да, трудно е да се откажеш от сладкото и двойната порция вкусна калорична храна, но не е невъзможно! Ще отнеме две- три седмици да се научиш да се владееш!
Авторке, казваш, че имаш фетиш. Ами, сподели го с приятелят ти, колкото и да е нетипичен. Съжалявам, че и на теб ще ти го кажа, но е нормално приятелят ти да няма това привличане към теб на тези ти килограми, но явно те обича, щом още е с теб. На 68 килограма при твоята височина може би и ти си била с леко закръглени бедра и малко коремче като мен, но приятелят ти ги е намирал за секси (както и моят). Но има разлика между леко закръглен и дебел! Сложи си ръка на сърце и си признай дали ти би тръгнала с дебел човек или би ли имала същото привличане към приятелят си, ако той стане 150 кг., но дебел? Да, когато обичаш някого, килограмите не са чак такова значителни, но не е като да са нищо! И дори моят приятел да стане 200 килограма, аз няма да го зарежа, но вероятно няма да имам това физическо привличане към него, както вероятно и той към мен, ако стана 100- 150 кг.
Искам да направя заключение, че съм твърдо против пълните хора да бъдат обиждани, дискриминирани и подигравани, но и че наднорменото тегло никак не е здравословно, нито красиво и ако човек наистина няма сериозна причина, поради която да не отслабне (хормонални проблеми, прием на важни лекарства, сериозни финансови затруднения и др.), не виждам защо да не отслабне. Другото за мен е мързел и лакомия.


Жена на 22.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 71ae4cedc5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Човек 100кг. не е закръглен, а дебел. Ти имаш "фетиш" да си дебела, а приятелят ти - да е строен. И като не съвпадат фетишите следва конфликт, след това натрупване на неприязън, след това ряздяла. Това очаквай. Пък след това ще ни е интересно как точно ще "вържеш" следващия. Аз от изложението ти разбирам, че си полагала старание докато се затвърдите като двойка, а след това си отпуснала юздите.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6d169213a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Това трябва да е поредната фалшива тема-провокация, не вярвам, че има толкова заблудени хора да мислят, че да си 100кг при 170см е някак добре.

Ако все пак темата е истинска, авторке, трябва ти психологическа помощ.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 527159d477
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   При ръст 168 см. да тежиш близо 98 килограма, не е здравословно за теб самата. Това не е фетиш, по - скоро е някакъв дълбок вътрешен проблем. Потърси консултация с терапевт. Ако продължаваш да ядеш безконтролно и да качваш килограми, това неминуемо ще доведе до още по -големи проблеми, както със здравето ти, така и с общуването с другите. Няма нищо лошо да се харесваш по - закръглена, обаче дa си близо 100 кг. вече е много. Истината е такава. Трябва да контролираш теглото си по някакъв начин, иначе един ден ще съжаляваш. Млада си, умна си, можеш.
4, не помагаш на авторката. Вътрешното себе-усещане и приемане на себе си, няма нищо общо с това да се храниш безконтролно, да си на диети нон стоп, да пазаруваш безконтролно т.н. Това е сериозен проблем, дори е точно обратното, говори за вътрешни дефицити, депресия или нещо друго. Един вид пристрастяване, зависимост. Гледала ли си 300 килограмови американци, които не могат да излязат от вкъщи !? С кранове ги вдигат.... за да им правят операция и едвам успяват да им спасят живота. Всяко нещо, с което се прекалява е вредно.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 73e2fbacfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   И аз не вярвам това да е истина. 100 кила човек и то жена, че и млада при това, ще си казва "Голям праз, че съм 100 кила, добре съм си". Трябва да си ултра заблуден непукист да го мислиш това.

А между другото така и не разбрах заглавието какво общо има с темата. Да не би да е преписала грешната история?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 026bfaf98f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Здрасти!

Сега си на 22 г., докато се усетиш ще си на 32-42 г., с куп здравословни проблеми и ще си блъскаш главата!Нищо лично, но аз не виждам нищо привлекателно в тресящи се сланини!
И в интерес на истината за пръв път виждам някой, който да иска да качва килограми и това да му харесва. Това не е фетиш а някакъв проблем с психиката, трябва ти психолог.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5388271bbf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Незнам какъв ти е фетиша,мисля си че фетиш е нещо от което се възбуждаш при някаква сексуална игра или пък от нещо конкретно,но не мисля че има фетиш от който да се възбуждаш от тебе самата.Аз самия също имам няколко фетиша,но те всички са свързани с това че партньорката прави нещо конкретно от което аз се възбуждам

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 325b05fb2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Интересна теза за оправдание, че искаш да ядеш до пръсване. Това не е фетиш, а наглост!
Той няма акъл!!!! Явно е много сърдечен. Но не се надявай на твоят секси корем да го държи вечно. Скоро ще те зареже. Пожелавам ти много успех към стотака.
М 32

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 17f40d5b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Това е измислена история, объркан е раздела. Никоя жена не иска да става свиня!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5098639d82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Фетиш с хранене не звучи особенно секси и не съм чувал.
С килограмите нещата не са на добре здравословно за самата теб.
Отвори Индекс на телесната норма през някой сайт и калкулирай.
Само това ще те насочи правилно, но резултата няма да е добър никак.
Аз съм 177 и теглото ми варира м/у 75/78 тази зима бях стигнал 81 и не се чувствах комфортно .
Помисли за здравето си и не допускай повече а мисли в обратна посока за твое добро е.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b166775a86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Казваш че имаш фетиш към закръглени тела,въпроса ми е приятелят ти харесва ли те такава закръглена и пухкава,възбуждаш ли го в момента както си?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: dd0b007652
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   От номер 8: пропуснах да добавя на номер 4, авторката и други като тях, че затлъстяването може да доведе до различни заболявания на сърдечно- съдовата система, респираторни заболявания, скелетно- мускулни смущения и много други, а и често пълните хора миришат неприятно. Съжалявам, не го казвам за да обиждам някого. Ако сега сте на около 20, то след 10- 20 години тези неща ще си кажат думата.


Жена на 22

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1fbf9639b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Напълно те разбирам аз съм момче на 26 тежа 90кг и съм висок 170

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: de676c292e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Здр. според мен наистина ако си 98кг е много но 80 кг си е приемливо за моите идеали за женско телосложение, много харесвам пухкави жени, на които дрешките им се опъват по тялото

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 26d7122cd2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Това не е фетиш, а болест. Нарича де булимия и изисква лечение.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: dc6314c568
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   До 11

Не си бил в гимназия или университет скоро.
Пълно е с мазни топчовци, а днес всичко гледа YouTube и копира. Напълни се е всякакви, дето ти казват, че е добре да си дебел. Добре е да си прост. Добре е да бягаш от вас. Добре е, да нападаш и хокаш хората за абсолютни глупсоти, от рода на това, че носели кожа, че написали нещо грешно във FB, че "засрамвали дебелите" с хубавите си фигури ...

Лудница е брат!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5f79ae30b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Авторке казваш ПОМОЩ а същевременно се тъпчеш, какво искаш да постигнеш в крайна сметка??? Да спреш да дебелееш лу или пък да качваш още??? Ту самата как се харесваш, кога ти е било най комфортно в тялото??? Аз като мъж винаги казвам на момичето до мене какво искам, как искам да изглежда, как да се облича, в смисъл не и налагам мнението си но така и споделям как бих я желал най силно

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4dc5161f21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Авторке, препоръчвам да си купиш тест от аптека (не са скъпи) за да провериш дали вече не си развила резистентност към инсулина. Тогава може би ще се стреснем малко и ще реагираш адекватно. Имай в предвид, че следва диабет.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b29b4f92e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Мила, това не е фетиш, а някакъв вътрешен конфликт, който опитваш да решиш с преяждане. Гледала ли си "Моето 300 кг тяло" и как ги пращат на психолог, защото в 99, 9% от случаите имат сериозни проблеми и това ги кара да намират утеха в храната. Примерно едната жена беше многократно насилвана като дете от роднина, със сринато самочувствие и се тъпчеше до пръсване със сладко за да намали болката. Така, че помисли какво те кара да ядеш толкова и дали кг ти не са един вид защита. Не става дума за приятеля ти, а за теб и за ниското ти самочувствие. Потърси помощ преди нещата да излязат от контрол. Диабетът и другите болести не са шега.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: bd3e6ddd90
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   И кое е фетишът тук?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker