Не разбирам кога свършвам - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120670)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не разбирам кога свършвам
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 2174 пъти
Не мога да разбера кога свършвам. Приятелят ми все ме пита свърши ли? Колко пъти? Аз все му казвам спокойно не се притеснявай беше ми много хубаво и наистина ми е, но не знам все си мисля, че не съм изпитала истински оргазъм, защото съм чувала че изпиташ ли го ще разбереш. С другите ми бивши партньори още по-малко. Той прави всичко възможно за да ми е добре. Задоволява ме и гледа да ми е хубаво. Казвал ми е че ме усеща кога свършвам само като ме задоволи орално. Значи след като той ме усеща би трябвало да съм го направила. Не знам вие как мислите? Не съм малка. Пълнолетна съм. Просто съм по-неопитна и плаха. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: dc89a68d3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Можеш да вкараш човек в задънена учица, затрупан в размисли

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a2192e38a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Хайде вие жените, които сте изпитвали оргазъм, обяснете на момичето какво е оргазъм.
Авторке аз имах връзка с една млада, на 32 години, но разведена жена с две деца момчета. Казваше ми, че преди да се ожени е била със шест мъже и съпругът й бил седмия, но с нито един не е преживяла оргазъм. Впрочем тя дори не знаеше какво означава думата оргазъм. Когато ние започнахме да правим секс аз бях бавен, исках тя да се отпусне, да не се притеснява от нищо относно тялото си. Тя имаше хубаво тяло, но малки гърди и това мен въобще не ме притесняваше. Въпреки този факт аз пак съм смукал зърната на гърдите й. Обаче много обичах да й лижа клитора преди да започнем истинския секс да й го вкарам. Заемахме 69 позата, тя върху мен ми правеше орална на пениса, а аз й лижех клитора. Така го правихме 3,4, пъти и тя още не беше изпитала оргазъм. Бяхме си свикнали един с друг и не бързахме за нищо. Но следващия път удължих играта с лизането на клитора й и както беше върху мен тялото й започна да се тресе и тя започна да издава едни неразбрани звуци, а аз продължавах да й лижа клитора. Най-после тя се отпусна върху мен и ме попита това ли било оргазъма. Отговорих й да, това е оргазъма. После ме попита как досега не съм изпитала това удоволствие след като съм била със 6 мъже преди да се омъжа
дори и от мъжа си никога не го преживях. Казах й защото ти в мен намери майстора, който знае какво да прави с теб. Връзката ни продължи 3 години и тя винаги изпитваше оргазъм когато го правехме. Дори искаше да се оженим, но аз отказах заради двете й деца момчета. Не исках да гледам чужди деца след като аз нямам мои собствени. Аз бях ерген и още съм такъв. Тя, нашата връзка никога няма да я забрави. Авторке ти трябва да намериш правилния мъж който знае какво да прави. Късмет.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: dfb11c4326
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Щом си задаваш тези въпроси, значи все още не си свършвала. Възможно е да си имала мини-оргазми или пулсации, които приятелят ти да възприема като истински оргазъм, но истинският оргазъм е нещо много по-силно. Той е като отпушване на шампанско, като изливане, вагината ти пулсира, съзнанието ти е в рая, не можеш да мислиш за нищо, извън това, което ти се случва. Цялото ти съзнание е замъглено, сякаш някой те е увил в захарен памук и се рееш из облаците. Един оргазъм продължава около 20-30 секунди, след това мозъка освобождава щастливи хормони и ще ти е спокойно, изпълнено, може би леко сънено, уютно, ще ти се иска да гушнеш някого... Това е оргазмът и няма как да го сбъркаш, просто е тотално невъзможно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 412d2b7936
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз не мисля, че някога си свършвала. Това не е нещо, което да не можеш да разбереш случило ли се е или не, то просто е уникално изживяване, което няма как да сбъркаш с нищо друго. Проблемът е, че мъжете много трудно могат да докарат жена до оргазъм колкото и да им се иска и често пъти си мислят, че щом ти е било хубаво или си изпъшкала по-силно, значи си свършила. Мен до сега мъж не ме е докарвал до оргазъм, само с клиторен стимулатор съм си доставяла това удоволствие и не съм свита или плаха в секса, просто това е много специфично триене, което трудно се получава при полов акт, евентуално при стимулиране с език и пръсти би могло. Съветвам те да пробваш със стимулаторна машинка и тогава ще разбереш какво е наистина да се изтреляш в космоса. Проблемът е, че после ще ти спадне интереса към секса, поне при мен така стана.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d738158e03
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Ами не, имаш ли съмнения, значи не си свършвала.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 262dfedb9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Ако си свършила, няма как да не разбереш или да се чудиш дали си свършила. Щом се чудиш, значи не си.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker