Влюбих се в асистентката си от университета. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121184)
 Любов и изневяра (29706)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18522)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Влюбих се в асистентката си от университета.
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 2274 пъти
Здравейте, както разбирате от заглавието тази година имаме нова асистентка в университета и за скромния период от 3 учебни седмици досега, мисля, че започвам сериозно да се влюбвам в нея, колкото и да не е много в реда на нещата. Да уточня обаче, че съм момиче.... Вмомента съм 3 курс и съм на 22 години, а асистентката казва, че е 87-ми набор, т.е. трябва да е на 32 години. Уча философска специалност и по нейния предмет до този момент за трите седмици взимаме все някакви сексуални теми, дава ни да разсъждаваме върху текстове на еротични поети, върху Фройд, върху лириката на Сафо, върху становища на психолози за подсъзнанието и либидото... И аз страшно се увличам, защото е много красива, нежна и изключително интелигентна, с много готино чувство за хумор и много висока култура, а аз по принцип харесвам жени... Още в първото упражнение с нея останах запленена от нейния чар и топлота и се усетих как после през целия ден мислех само за нея и нямах търпение да я видя следващия четвъртък, как ми се вижда много специална. Тя постоянно ни говори за слабостта на човек към жените, за женската плът и гръд, за нагона, за човешките демони и разкъсването между морал и хедонизъм. Групата сме само момичета и редовно ни прави щедри комплименти. Открих, че има фейсбук и реших да го прегледам. Има многобройни селфита само с жени, много интимни селфита, снимки как е хваната за ръце с друга жена, снимки на знамето на ЛГБТ (различните), а като разгледах страниците, които е харесала- до една са известни хомосексуалисти, следва разни млади и стари лесбийки, както и транссексуални жени- влогърки, писателки, певици такива, членува в такива организации и е специализирала някаква програма по Еразъм "Gender Studies". Освен това си е написала, че чете лекции по феминизъм на магистри философи. Написала е и книга за многото полове и свободния път на жените, която си закупих тази седмица и съм удивена колко сложно и красиво пише и колко библиография е изчела. В една от главите казва "Любовта (когато е хетеросексуална) е източник само на отрицателни емоции и борби за власт". Общо взето постоянно намеква в книгата, че не одобрява мъжете. Няма халка и всички мислят, че няма съпруг или деца. Аз взимам доста участие в семинара й и тя е доста мила и любопитна като говоря.
Въпросът ми е дали всичко това означава на 100%, че и тя е хомосексуална? Защото ми се струва прекалено хубаво направо, за да е истина и сякаш само аз не мога да повярвам и си мисля, че може просто много да се интересува от тази тема. Аз самата съм с предразсъдъци, че няма други толкова женствени лесбийки като мен. И второ, ако приемем, че е, дали има някакъв шанс да се получи нещо между нас с тези години разлика и разлика в йерархията? Какво мога и трябва да направя в рамките на позволеното, без да си излагам на риск пребиваването в университета и дали тя би трябвало да покаже интерес ако има или аз? Как да й го покажа? Засега просто участвам по-дейно в темите и няколко пъти намекнах, че жените са по-привлекателния пол. Смятам като завършим предмета след Коледа да й изпратя и фейсбук покана, но виждам, че от година не е била много активна. Дала ни е и мейли, но иначе е доста стриктна, а професорката й е много строга и не искам да си навличам неприятности, ако й пратя нещо. За другата седмица обаче ни даде домашни всеки да й изпрати лична интерпретация на един еротичен роман пак и се чудя дали там да не намекна нещо в анализа пак, че харесвам жени и т.н., но как без да се изложа?
Как мислите?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 22794fa6ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ех, авторке, как ме върна назад във времето.През ученическите ми години бях и аз лесбийка и когато бях в 6ти клас бях влюбена в моята учителка по информатика,младичка, руса, красива.В седми клас се влюбих в моята учителка по математика, заради което толкова усилено учех по математика за да я впечатля и благодарение на тази любов бях станала перфектна по този предмет всички си мислеха, че ще стана инженер, архитект , а истината е,че откакто отминаха годините и утихна любовта и интереса към предмета ми се изгуби и сега като учим математика университета не ми върви като преди и ИЗОБЩО не схващам задачите.

Тогава бях бисексуална по скора, но с течение на годините се възстанових и вече съм 100 % хетеро.И аз не знам как стана...в момента съм се вманячила да впечатля нервни, стрикти, студени мъже, трудни характери, много трудно допускащи хората до себе си, заядливи, които в същото време са пушачи.Колко хора ще кажат, че съм мазохистка сега.И ми напомни за един асистент, който беше точно такъв.Но така и не се случи някакво развитие, защото аз не направих крачката така както трябва, освен това се изложих пред него вече , два пъти закъснях на негово упражнение ; един протокол не го бях направила както трябва.Плюс това съм грозна и страшно дебела.100 % това го е отблъснало.Сега работя над това да отслабна.

Какво бих направила на твое място аз с асистента , ако бях в приличен вид като едно нормално момиче и не бях му оставяла лоши впечатления - ако имах такъв роман, както ти имаш за домашно въобще без да му мисля щях да го напиша по такъв начин, че да е очевиден намека, че харесвам заядливи и трудни мъже.Проблемът ми е, че въобще не съм поетична и хич не съм по литературата...иначе бих ти помогнала за твоето есе , защото в твоята история виждам себе си в опита да впечатля моя тип мъже (независимо че с този асистент си пропилях шанса, вярвам, че ще намеря още много такива мъже) , но да им го намекна по индиректен начин ( в очите никога няма да смея!!!)

Не го мисли, а направо действай!!!Не си изпускай шанса, не прави моята грешка.Това е твоя шанс да й покажеш, че си хомо и току виж наистина и тя е такава и се случи нещо.Пък дори да не е и тя лесбийка не се отчайвай - може да се опиташ да я спечелиш като близка приятелка.Мен и това напълно ме устройва , да спечеля като приятел такъв студен, стриктен мъж от моя тип.

Постарай се да я впечатлиш в есето , напиши го дословно така че да сте на едно мнение!Примерно да намекнеш, че си на мнение, че хетеросексуалната любов е източник на негативни емоции, както тя мисли и разбира се ,казано по твой стил
Също така може да дебнеш момент ,в който тя свършва и се прибира и да тръгнеш и ти да се прибираш с нея и да зачекнеш някоя тема за разговор докато вървите, а ако случайно хващате един транспорт - идеално!
Дерзай! Много добре знам каква е тръпката и емоцията...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: bd4e0fd599
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мисля, че сте......л*ди!!! Хетеро любовта е единствената, истинска, вечна и вълшебна!
Другите сте за клиники! Това е!
М 32

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: eb96eee825
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Намекни й, например нещо подобно на тази глупост за хетеросексуалната любов, която е изтърсила. Уникална глупост е, но на нея ще й хареса. Прати й покана сега и започни да й харесваш постовете. Може да й направиш един-два комплимента, че изглежда добре или че е стилна, под някоя снимка, където и други й правят комплименти(така ще е по-приемливо, но ще те разбере). Може някой път, след като свърши часа, да я помолиш да ти разясни нещо и така два-три пъти като няма никой. Усмихвай й се и бъди любезна. Преди ваканцията, пробвай пак така да й кажеш, че ти трябва помощ да разбереш нещо, но в университета е примерно студено и предлагаш да идете в близкото кафе. Ама това вече ще е, само ако е подала на чара ти и е показала някакъв интерес, като пак е възможно да откаже, но не мисля че ще се изложиш, защото все пак ти уж искаш да ти разясни урока. Мисля, че ако бях лесбийка, щях да съм чудесна лезбийка. Но уви, харесвам по-лошия пол от двата :D Успех :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9612557368
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   "Любовта (когато е хетеросексуална) е източник само на отрицателни емоции и борби за власт"
Не те съветвам в никакъв случай да намеквам същото за да я впечатлиш, вероятно е да стане тъкмо обратното.
Надявам се тя да е писала това като заключение от разговори с хомосексуални, ако е лично мнение... само значи, че не в същност лесбийка, а силно разочаравана от срещуположния пол. Нещо и се е случило, някой я е доминирал и това е оставило последствия.
Любовта е любов, тя е чувство, емоция която няма нищо общо с борби за власт, няма много общо дори с хормоните (влюбването е различно) нито пък допуска негативни отношения там където я има, без значение дали обичаш човек от същия или противоположния пол.
Можеш да загатнеш в анализа си, че харесваш жени с някакво нежно сравнение с романа. Или просто да споменеш именно, че човек се влюбва в душата, не в пола на другият.
Хетеросексуални съм, но не за това не ми допадна извадката ит книгата. Само човек който никога не е споделил любов с друг може да да си подобно нещо, това е наранен човек.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3f5ecbb284
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз също много много обичам студени и корави мъже, в унито също си бях харесала такъв. Имах и една приятелка от Германия покрай нея и научих немски. Та постоянно се случваха разни ‘странни’ засечки с нея и моя избранник. Накрая се оказа, че тя също харесвала такива мъже и ми подливала вода зад гърба. Не бяхме вече приятелки.
Аз с упорство успях да впечатля моя мъж и сега съм щастливо омъжена с 3 деца.
Пожелаеам и на вас мили хомо хора такова щестие, без необходимост от теории, философии и безкрайни обяснения.
Лори

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2bdce7e232
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Готина история. Инструмента ми бодро подрипна, докато я четях. В интерес на обективната истина, бих ви гледал докато си с нея... после бих ви оправил поотделно и заедно.
И накрая ще ви оставя да си лесбийствате на воля.

м23

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 569043bc21
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Здравей, ако асистентката ти в същата, за която си мисля - всичко е разбираемо. Тя е интересна, разкрепостена, харесва всичко и всъщност си има мъж. Най-вероятно няма да ти обърне внимание официално - поне докато си и студентка. Стриктно се следва принципа "не си вади оназ работа на работното място" в академичните среди. Бил съм в подобна ситуация и от двете страни. Сега учтиво отклонявам студентски покани. Е - имаше една по-специална. Видяхме се 3 години по-късно при други обстоятелства. Заслужаваше си чакането. Сега пак бих постъпил така.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e699026387
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Първо не си сигурна, че жената е лесбийка, второ и да е, може да е във връзка и трето тя ти е преподавател и едва ли би рискувала кариерата си заради връзка със студентка. Нали се сещаш, че ако тръгне клюка, че спи със своя студентка ще следват обяснения, а вероятно и наказание и дори и да не я уволнят, всички ще разберат и рано или късно ще я принудят да напусне. Така, че хич не залагай големи надежди, особено преди да завършиш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker