Наистина ли има толкова много девствени мъже в България? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Наистина ли има толкова много девствени мъже в България?
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 11560 пъти
От няколко теми напоследък и от коментарите под тях, чета за мъже, които са над 20 плюс години – девствени, и не само. Пишат хора на по 30-35 години без опит с жени, без сериозни връзки зад гърба си, девствени или такива, правили секс единствено с проститутки!

Не казвам, че не е нормално да си на 22 години мъж и да не си спал с никоя. Има много причини, поради които мъж може да започне по-късно своя полов живот. Примерно лоша социална или семейна среда в тийнеджърските години, наднормено тегло, ако е в по-малко населено място, липса на момичета, неувереност и тн. Тези, които са от бедни семейства, също е по-вероятно да имат по-големи трудности при хващане на гадже.

И ако в даден смисъл е нормално за млади мъже над 20 години да са още девствени, то се чудя как се стига до там 30-годишни мъже, чак на 34-35 г. да не са правили още секс? Като тука подчертавам, че никой не беше изтъкнал като причина някакво сериозно заболяване или хронично такова, което да го възпрепятства да работи и това да е една от причините!

В България всяка година се раждат малко повече жени, отколкото мъже.

Та в уравнението се пита:

1) Къде са жените?
2) Каква част от общия брой жени са забегнали в чужбина? И повече ли са от емигриралите мъже?
3) Каква част са станали проститутки?
4) Колко е често срещано няколко жени да си споделят един партньор – мачо, чичко-паричко, бабаит и сродните им?
5) Колко жени просто си седят на сухо, подбирайки до безкрай, или за да не се минат, или поради многобройните си капризи и изисквания?

Честно казано никак не ми се виждат нормални нещата! Нито мъжете са със знатно родословие и завиден капитал в банките, нито жените са такива, че да искат нещо повече от това, което самите те могат да предложат! В огромната си част българите сме сравнително на една и съща социална стълбица (като тук най-вече имам предвид парите и доходите).

Защо се получава тази голяма липса на внимание от страна на жените към мъжете?

Има и много мъже, които между две поредни връзки прекарват доста време сами.

Жени, колко време обикновено стоите без сексуален партньор? И как гледате на мъже, които са над 20-годишни, без опит в секса?

Мисля, че е добре дамите да се замислят, когато попаднат на някой девствен мъж, че причината за липсата на нормални сексуални взаимоотношения се дължи отчасти и на тях!

И още два въпроса към дамите:

-Ако мъж Ви каже, че не е имал гадже досега, но е ходил при проститутки как бихте реагирали?

-Хващате ли се с мъже, които са безработни или са с нисък доход - дори просто за секса?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 83

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9e859d1e02
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

1.   Елементарно. Прочети за принципа на Парето и сам/а ще си отговориш. Прочети и какво значи хипергамия.

Огромната част от жените се целят само в топ % от мъжете- било то по финансови показатели, или по външност. И се самонадценяват тотално, като по този начин зачеркват болшинството мъже.

И респективно- малък процент от мъжете прави секс с по-голямата част от жените.

Аз съм мъж на 32 - супер интелигентен, изглеждам прилично, пари обаче кой знае какви никога не съм имал.

В живота си не съм имал никога връзка с жена, секс съм правил на практика само с проститутки - може би 30-40 пъти.

От 6 години не съм ползвал подобни услуги, защото поради ред причини прецених, че повече не искам да го правя. Респективно и не съм правил секс оттогава насам.

3-4 жени са проявявали интерес към мен през годините за връзка и сближаване, но не се получи поради различни неща, най-вече проблеми със здравето. Но и липсата на стабилни доходи също ме накара да не се задълбочавам.

Така че и аз съм горе-долу така. Просто жените се самонадценяват тотално, а вече все повече мъже или нямат възможност за връзки, или не им се занимава поради много причини -финансови, емоционални и т.н.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 51c521093e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Аз съм на 18 години и още не съм правил секс, а гадже последно имах в детската градина. Момичетата не ме харесват защото съм най-налред грозен, изглеждам нечистоплътен, въпреки, че не съм, държа се олигофренски и съм много притеснителен. Не мога да се променя, такъв съм си. И все още съм девствен. Класът ми е малък, защото уча в глупаво училище, от което след 7-ми клас всички си тръгват. Там сме 3 момчета с 11 момичета. Момичетата говорят за сексуалния си живот и повечето са правили секс. Аз и един от другите не сме, а за третия не знам. Определено не съм гей. Та замислям се и аз за проститутка. От начало се чудех дали да не отида при една от ония на улицата, но те са гнусни и могат да ми лепнат нещо. Но веднъж видях една хубава циганка на пътя, млада и секси и имах два лева, дадох ѝ ги само да ѝ опипам задника, а тя за два лева даже сама каза да си го изкарам и ми го бараше. Не всички курви на пътя са гадни и само за парите, онази си беше супер и ме е яд, че нямах 20 лева да ѝ платя да правим секс тогава. Мислех за елитна компаньонка, но нямам толкова пари. Трябва да спестявам от джобни. Не мога да работя заради училището, а ако работа майка ми ми държи парите. Остават само джобните и сега събирам за компаньонка. Бях се обадил на една с голям опит, със силиконови гърди, но тя ме отряза още по телефона, защото не съм се обадил както е написала в обявата, а и си личеше, че е само за парите. Но съм решен да си загубя девствеността до края на годината и ако трябва ще го направя с проститутка, но ше внимавам и ще избягвам уличните, макар че както казах има и хубави сред тях. Малко са, но ги има. За приятелка още ми е рано. Най-напред да си намеря работа и да почна малко повече да общувам с хора и може да си намеря някое по-скромно момиче, а и да не успея се успокоявам с това, че винаги мога да стана гей.:D

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 50d9bea8d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   "Самката избира по-добрия". Това в нейните очи. И в природата. При хората се намесват всякакви други фактори като икономика, политика, право, еманципация ... и подробно изброените от автора.
В крайна сметка генералният проблем не е просто късната девственост. Много двойки си живеят без да създават поколение. Много двойки си живеят май даже без секс. На всичкото отгоре е дадена ярка зелена светлина на хомосексуализма.
И все пак ще бъде интересно да чуем мнението на самите дами - млади и "не чак толкова..."

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e04cb2caf2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Ами ако все още живеят с родителите си и примерно се чувстват зависими от тях? Тогава какво правим? Защото наистина познавам такива хора.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6629352105
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

5.   Аз съм поредният 37 годишен който ако не бяха проститутките да си е още девствен. А и съм ходил само 5 пъти.
Преди няколко години флиртувахме с една колежка предполагам е имала някакъв интерес, но когато и споменах, че никога не съм имал приятелка спря флирта, следващия ден се едно нищо не било много рязко се отдръпна.
Изглежда, че трябва да си принц с бял кон, перфектният мъж да хванеш българка , но от друга страна някой с какви уроди ходят, незнам. Луда работа.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d1711a7c33
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

6.   Този проблем съществува в почти всички модерни общества. В целият свят делът на т.нар. incel-и (идва от INvoluntary CELibacy - буквално преведено като неволно целомъдрие) расте непрекъснато. В Япония има милиони мъже, които не излизат от домовете си. Проблемът трябва да се търси на много места - феминизъм, Интернет, очаквания които културата създава и др.

Като гледам данните от НСИ за "Външна миграция по възраст и пол" броят на емигриращите мъже и жени е почти еднакъв за възрастовите групи в интервала 20=39. Тоест, не заради емиграцията.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f9e8cbe0c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

7.   "Мисля, че е добре дамите да се замислят, когато попаднат на някой девствен мъж, че причината за липсата на нормални сексуални взаимоотношения се дължи отчасти и на тях!"
Кво каза? Ххахахха... ххахахха
"Жени, колко време обикновено стоите без сексуален партньор? И как гледате на мъже, които са над 20-годишни, без опит в секса?"
Сексуален ПАРТНЬОР, а не "девствен ученик"- малко време.
По- близо до 20- те, долу- горе приемливо, над 25- ясна е работата...далеч.
"-Ако мъж Ви каже, че не е имал гадже досега, но е ходил при проститутки как бихте реагирали? "
Да си продължава с тях или с други които не ги бърка да си обменят соковете с бърсалки
"Хващате ли се с мъже, които са безработни или са с нисък доход - дори просто за секса?"
Безработен- абсурд, това е по желание и мързеливите физически са мързеливи и душевно. С нисък доход, зависи, ако това не предполага високи комплекси, почти винаги ги имат.
Супер комплексарски пост иначе.
Нямаш проблем с жените, а със себе си. Много ясно, че никоя жена няма да пожелае "поста" - мама психолог гратис проститутка
Не те вълнуват чувства, а просто жените да "пускат" щото горките "мъже" си ходят девствени, добре, че са при мама на 30 г вкл. че от време на време могат да спестят от банички за проститутка...жалка работа!
Човек с избор няма как да падне толкова ниско! Забележи, ЧОВЕК с избор, отнася се за двата пола!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 13653b101e
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

8.   Да видим причините:
1. масово жените се целят в някакъв ограничен процент от мъжете.
2. някои жени имат претенции сякаш са от семейството на английската кралица.
3. други жени се връзват на прогандата на разни там хомо организации.
4. трети пък са се вързали на капиталистическата мечта - живей, за да работиш! Нищо не получаваш в крайна сметка /парите, които им плащат рядко са толкова много, че въобще да ги броим за придобивка/, но затова пък капиталистът има доживотен роб... работник, де!
5. четвърти ги е страх. Да, и това съм чувал! И не говоря само за жертви на насилие. Просто жени, които ги е страх от секса/забременяването след него.
6. пети са повярвали на мантрата "жените живеят, за да се състезават с мъжете и да ги побеждават, защото са по-добри". Няма лошо да побеждават, но каква е наградата? С гордост ще загубя подобно състезание от името на мъжете. По-добре втори след жените, но с партньорка в живота!
7. шести пък имат личностни проблеми - невъзможност да съжителстват с друг човек, силна ревност, пристрастявания, комплекси, мизантропия и т.н.
8. тези са така наречените "деца на Интернет" - те живеят, за да получават внимание онлайн. Сайтове за запознанства, Фейсбук, Туитър, Инстаграм, къде ли не! Но ако изберат някой от обожателите си, те няма да знаят какво да правят след този избор, а и вниманието ще им липсва, защото това си е пристрастяване. В резултат те вечно ще имат внимание, но никога няма да имат реална полза от всички тези обожатели онлайн.
9. да не забравим и онези, които опазват природата или се борят с пренаселването на Земята /пропускат факта, че Земята си има механизми за това и не е опряла до нас, скромните хора/.

Вероятно пропускам някоя група, но общото е, че има твърде много жени, които се чудят как да отбягват мъжете. Причината няма значение. Та не е особено странно, даже бих казал, че твърде малка бройка от пренебрегнатите мъже се включва тук. Реалната такава е плашеща...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 278046b0e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

9.   Значии, какви хаотични разсъждения на автора и коментарите са вече повече от налудничеви.
Първо-девствените мъже в сайта не са представителна извадка за мъжете в България, защото това не е обикновен сайт, а сайт за сроделяне на проблеми. Тоест тук има концентрация на мъже с проблеми и може да се направи една извадка на това какъв процент мъже с проблеми като късната девственост, ходенето само при проститутка или живеещите при мама и тате има, а не на всички български мъже като цяло. Защо вие мъже имате тези проблеми си отговаряте частично и в коментарите.
Една жена няма нужда от мачо, бабаит или чичко, заже повечето ги избягват тези типажи. Никоя жена не иска да я бият, доминират или да й изневеряват, а е ясно, че тези типове мъже това правят.. В несигурна социална и икономическа среда, каквато е в България, една обикновена , добре-изглеждаща средно -статистическа жена иска нормален мъж, с работа, в която му се заплаща добре, поддържан външен вид, образован и да имат за какво да си говорят. Ако мъжът е хубав и проявява разбиране и нежност е бонус.
И така да отговоря и на последните въпроси на автора- не, жените не гледат добре на мъже , спали с проститутки, дори и да е имал и нормални приятелки. и 2- да, много жени правят секс и с по-бедни мъже, най-вече момичетата около 20-те , когато още не са се осъзнали и вярват сляпо в любовта, влюбват се и т.н.
Авторе аз респективно ще те питам, ти би ли си хванал някоя безработна или с нисък доход, недобре изглеждаща жена, над 20г., все още девствена, пък дори и само за секса?
п.с. не, жените не са виновни отчасти, че някой е девствен. Обясняваш си всичко прекалено сухо и статистически. Никоя жена не е длъжна да прави секс с теб, само защото имаш член и защото се раждат по равно жени и мъже или повече жени. Една жена, която харесваш се печели,къде с постоянство, къде с внимание, къде с просто взаимно привличане и т.н. Секса идва в последствие като продължение на тези процеси и чувства. Ако не можеш да срещнеш любовта, значи или я подминаваш или не я търсиш, а си стоиш в този сайт да пишеш безумни разсъждения. Peace

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 17ef1e90cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

10.   Супер интересно при положение,че истинските мъже са на свършване,щото педерастията,содомията,дрогата и алкохола съсипват мъжа !
Много скоро жените ще налитат на всеки,който е готов да мисли с долната глава,вместо горната,а и за него да няма избор,в коя путка да го завре !
Така че момента е близо,а дамите да се готвят за него отсега нататък !!!

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a1f21ce2f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

11.   Жена съм и мисля, че никоя жена не иска да се хване с даден мъж, то проблемът не е в жените. Разбира се и обратното е вярно, просто много по-рядко се случва. И не мисля, че проблемът е основно финансов /че търсим само супер успели и богати мъже/. Ще ви кажа съвсем честно и открито защо не желая да имам отношения с огромна част от мъжете, които срещам и даже години не съм имала връзка, въпреки че съм доста търсена и привлекателна. Най-важното нещо е отношението - да съм с човек с общи интереси, добър, разумен, нормален, без нереалистични очаквания и комплекси, който може да обича, с когото да имам взаимост и интимност. Повечето хора /и мъже и жени/ не са способни на такова нещо и съответно са нещастни в любовта, често се женят и създават връзки от отчаяние, по сметка или по всякакви други причини, но не и истинска любов и отдаане. Второто по важност е да е добър любовник и повярвайте ми, много мъже се мислят за полови атлети, а са кръгла нула в леглото. Това е и причината да не си търся някой само за секса в периоди, когато не съм влюбена в никой и съм на сухо - ми просто не се получава, от една страна, ако няма емоции не е същото /при жените секса е в психиката най-вече/, и от друга - както казах, мъжете масово не стават дори за един секс, сори, ама това е истината. Значи аз мога да правя свърки и да гълтам, ама той не може да ме излиже и да ми стимулира клитора. Ми да си бие чикии тогава, пък аз ще си маструбирам. Един мъж научи ли се да свършва жените, никога няма да остане на сухо, колкото и, непривлекателен, да е по т. нар. , обществени критерии, .

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4a91fc462d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм мъж на 40 и направих сефтето чак на 26.Имах връзка година и половина. Следващият ми полов акт бе с проститутка, (под влияние на няколко водки) едва след четири години. От септември 2011 съм на сухо. Нямам приятелка/съпруга. Не ме е страх от обвързване, но не се получават нещата. По проститутки пари не ми се хвърлят.
Имам няколко изкуствени вагини у дома, с които се утешавам в свободното си време.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a5afaccb25
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Аз съм над 20 и все още не съм бил на нормална среща даже. И не, не мисля, че проблемът е само в мен при все, че съм интелигентен и се поддържам добре

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1e44f857cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   11, имаш манталитета на изтривалка и извратено-сексуална подлога. "Значи аз мога да правя свирки и да гълтам..." Ще повърна, честно. Такъв псевдо мъж няма работа при жените, за друго мъжко е, гей казано в прав текст.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 822805cc80
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

15.   Н. 8 и подобните - на крива ракета космоса й пречи. Жените били такива, онакива, слагате ни в графи без дори да сте ни опознали, пък после нямало жени за вас! Ами няма да има за такива като вас!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6bdc28a721
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

16.   Щото сте противни комплексари.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: f44fa3cc78
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

17.   Кухото мнение на 7 е много отчайващо за част от мъжете тук, но аз го гледам от забавната страна и се хиля, тъй като на 27 бях за пръв път с жена на 23, която ми заяви в очите, че съм четвъртият и най-добре действащ в леглото от останалите трима, дори описваше как се движели и какви неща правели с език, подиграваше ги. Доказа ми с всички води и пъшкания в леглото. Девствените да не са катили, драга? На мъжете им е заложено да правят секс и да знаят перфектно как и какво, а тия дето са зациклили пред гола жена, те най-много са с жени по улиците. Бълхари и лузъри. Тъжна картинка. Убеден съм, че няма дори да разбереш дали съм неопитен, ако легна с теб. Вие ходите с ебахти залухарите, пък на сексуални ще ми се правите, гъски тъпи. И съм убеден, че още съм в първата позиция. С нея приключихме заради интриги на трети човек и карахме два месеца. Сега съм на 29 и не съм бил с друга. Ще отблележа, че беше мега симпатична и винаги съм искал такава. Даже не ми вярваха, че сме правили секс, защото всичките ми приятели я желаеха, но аз бях избраният. Така, че това "далече от девствен над 25" , може да го напише куха жена, която никога не е била с мъж, а с разни мишкари, дето ако ги изгледам на кръв ше гледат насрано и ще минат зад нея, а даже не съм с физиката на Арнолд Терминатора

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1fc671abcc
гласове:
1 2 3 4 5
  (39 гласа)

18.   Някой е девствен на 35 и проблема е частично в мен? Не бих се хванала с бедняк, скъсаняк, девственик и т.н. Всеки си има изисквания - никой не ви е виновен, че сте аутсайдери и непрокопсаници. Ако от устата на мъж излезе думата проститутка директно го зачерквам. Мъж, който си плаща за секс в очите ми е смешник нежелан от жените. Много взехте да изчислявате и да пресмятате, ама нещо все са ви криви сметките... и винаги жените са ви виновни. Как ли пък не.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a5ec2139e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

19.   До девствените пичове: Съберете малко пари и смелост и идете на екскурзия в Индонезия или Тайланд. Тайланд е по-добре, но там внимавайте да не случите на ladyboy (има в нета инструкции за това как да ги разпознавате). В тези две държави като ви видят, че сте с европейски произход сте нещо като полу-богове. От собствен опит говорят. В Тайланд за малко над 4 седмици правих секс с 6 жени - колкото в България за 5 години. Не говоря за платен секс. Просто сте харесвани заради външния си вид, езика и др. разлики. И жените с които бях бяха с изключителен външен вид. В България биха били 9-ки и 10-ки. Там може би са 7-ци и 8-ци (имаше и по-хубави).

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 41c5f3c3d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

20.   Ок, аз съм жена, обаче някои мнения не ги разбирам, наистина. Това, че един мъж е девствен на над 25, не означава, че е лош човек. Да, над 30 наистина е странно да си девствен/а, но девствеността сама по себе си не те прави добър, лош или негоден за връзка. Важи и за двата пола! Един от най- свестните мъже, които познавам, беше девствен до 26 и то защото все не попадаше на подходящо момиче. Той е лекар, привлекателен и харесван, работи в частна клиника, изключително интелигентен и свестен, но държеше жената до него да не е лека кифла, да е интелигентна и да прави нещо в живота си; а за съжаление, по- голямата част от жените са именно леки кифли, правещи нищо съществено в животните си. Но защото този мъж е девствен, не става?! Ами, при всеки мъж е строго индивидуално! Глупаво е да се слагат такива рамки! Някои девствени мъже стават, а други не!
Другото е че повечето жени наистина имат прекалено големи изисквания: мъжът да е висок, непременно да има кола, апартамент и висока заплата, че и да е с еди какви си очи, коси и пр. Все несъществени неща, които не определят до каква степен мъжът е наистина свестен, добър, верен и колко може да обича. Никога не може да знаете защо един мъж към настоящия момент няма кола или апартамент. Ето, моят приятел има говорен дефект, който много го е спънал в личния му живот, а той много иска да постигне мечтите си. Просто му трябва подкрепа, но на фона на повечето мъже ми е адски верен, простил ми е много глупави постъпки, уважава ме, не се свени да ми помогне в домакинската работа, докато много от мъжете, които съм срещала, я си пишат с някоя, я изневерят и други подобни изцепки, докато са с приятелките си.
Другото е ако един мъж е бил с проститутка. Ами, не на всеки му се отдава на момента да си хване жена просто за една нощ или да започне сексуална връзка, която най- вероятно ще доведе до излишни драми. Да, ако един мъж е бил само с проститутки, то това би било доста съмнително и все пак: не може да знаете този мъж какъв ще бъде като партньор. Същият този мъж, бил с много проститутки, може да е много грижовен и верен като партньор, но просто да е срамежлив и да се страхува да заговори жена (познавам такива мъже). На мен ми е странно как една голяма част от жените имат по 15 партньора, но недоволстват, че мъжете ходят по проститутки. И държа да кажа, че нито съм привърженик на идеята мъжете да ходят по проститутки, нито жените да спят с всеки втори, нито на концепцията за сексът като просто забавление. За мен сексът трябва да става при наличие на любов, но всеки човек си има своите виждания по темата и при всеки човек животът протича различно!
И третото нещо е че с ненужно високите си изисквания много от жените наистина пренебрегват добри мъже, които мъже накрая остават девствени до над 25. Не говоря за мъжете без характер, това изобщо не е ок да си безхарактерен и прекалено тих и за двата пола. Говоря за наистина добри мъже. Както написа някой по- горе: голям процент от жените се стремят към малък процент от мъжете, а именно с много пари, евентуално високи и пр. Това наистина е реалност, макар и да не важи за всички жени. Някои си търсим нормални средностатистически мъже.


Жена на 22

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b7b34324b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

21.   18 а ти самата от богато семейство ли си или си като бедняците от Люлин/Дружба?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b3fa4cbba1
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

22.   Още в библията е описано(закодирано) как змията(дявола, злото) изкуши жената и я подкани да изяде забранения плод, декодирано това звучи така, "дявола" даде на жената знание как да манипулира мъжа чрез секса и удоволствието и по този начин я превърна в свое основно оръжие срещу духовното израстване на мъжа и човечеството.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 93687b546a
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

23.   Много глупости и преувеличени коментари от нежния пол тук. Нали ви виждам/виждаме с какви скъсаняци ходите, само за да си избиете комплексите и да сте с чувство за превъзходство. Гърбави skinny-fat льольовци с нежни ръчички. Лигльовци, които не могат дори да посмеят да поискат нещо повече от живота. Нормално, ще си умрат в България с 1 000 лв. заплата. Че излизате и с оправданията, че били супер хора. Как става този номер, че хем много изисквания имате, хем с тези търтеи стоите?
Аз съм имал контакти с няколко момичета, първите 3 бяха от типа "секс на първа среща", а четвъртата (която адски много харесвах) ми дрънкаше за силикони и уголемаване на устните. Сори, няма как да стане. Петата беше пропаднала чалгаджийка, която живееше за петъка и мъкнеше изпити по философия ... в Пловдивския. За най-последната малко съжалявам, че не се получи, защото наистина е стойностно момиче, но не е късно, ако се върна в България може и да си дадем шанс.
Накратко, 95% от вас, сте гнусни, повърхностни и меркантилни индивиди. Ей, за това.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: be9ef4b2f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   Номер 1 е показателно защо няма и да има връзка с жена. Тези глупости, за парите може да ги разправя на някой който може и да му повярва. Щом е станала на 30 и нито една жена не е останала с него, проблема е в него. Когато сам не можеш да се усъвършенстваш и избираш лесния начин ( в случая да спи с проститутки) , е лесно да казваш, че другите се надценяват. Ако всички мъже мисля по същия начин като него, че не се харесва на една жена само защото не са милионери не ми се мисли.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a5afaccb25
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

25.   Ей, все жените вие сте правите и ако мъжете имат някъв проблем, те са виновните. Пък когато ние посочим някакъв проблем при вас, все сте жертва. Брей, как така става

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ef4ec25a1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

26.   На загубеняка винаги някой друг му е виновен.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c660e2191c
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

27.   Глупави коментари от уж умни коментиращи!!! Самката избирала по-добрия??? Така било и в природата. Ще го избира ама друг път! Сигурно при лъвовете многото самки ще си изберат коя ще е първа и коя последна да бъде онодена. Истината е друга, само че не е за коментиране. Просто мъжете не искат повече близост с жените, за да не попадат под ударите на просташки феминистични закони. За това има девствени мъже, предпочели спокойствието пред риска да хванат някоя грозна болест от женския инкубатор наречен вагина, или да бъдат съдени за изнасилване. Коментар № 10 е дал напълно изчерпателен отговор. Това ще е мъжко наказание за жените, за да се знае, че мъжете са с по-голяма стойност от тях. Мъжът може и без секс и няма да се отрази на здравето му, казармата е доказателство, а жената без секс боледува от много болести, колкото и да се прави, че секс не и трябва. Друг е въпросът относно прираста, който е отрицателен за "цивилизования" свят. Но, на прост свят мислещ се за умен така му трябва.

"Значи аз мога да правя свърки и да гълтам, ама той не може да ме излиже и да ми стимулира клитора. Ми да си бие чикии тогава, пък аз ще си маструбирам."

№ 11, това е отвратително. Заври си пръста там долу и после виж как "ухае"! На такава ужасна женска смрад едва ли има и 1 % от мъжете, които биха понесли. Все пак има и мъже, които не се гнусят от тази женска гнус. А, като си представи човек, какви отвратителни течности изтичат от вагината (бяло, червено, жълто, зелено и др. течения) ще си повърне червата, камо ли да ги ближе? Не напразно в оня "другия свят" смятат жената за мръсно и гнусно нещо, и не я допускат до свещените за тях места, за да не ги омърси с присъствието си! Мъжете си мастурбират и това е полезно за организма им. По-добре да мастурбират, отколкото да чаластрят жени. По-безопасно е за здравето им, но е въпрос на гледна точка. Истинските мъже, които са останали малко ще си избират жени, а жените ще чакат да бъдат избирани, като си останат само със самочувствието, че са равностойни на мъжете, и че самката си избирала най-добрия!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: bbbe836afd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   С мъж като Н. 1 не бих била и причината да е сам се крие у самия него, така че да потърси психотерапевт, ако има намерение да промени живота си.
Ж

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6629352105
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

29.   Ужаааас кви жени зли,гадни,,агресивно прости само кат им чета коментарите . Ми то ясно що има девствени мъже след 30 . Мислите ,че е много лесно да си намериш половинка ли ? Говорил съм с хора минали 40 които мога да кажа ,че им върви с жените и те са на мнение ,че е почти невъзможно да хванеш жена за сериозна връзка .Та затова ги сменят постоянно ,но не с българки или много рядко . Нашите са много надути ,или поне хубавите .Затова много българи минаха на украинки,рускини,молдовки и други разни .И от тях има буклуци,но поне са красавици докато нашите и прости и не толко добре изглеждащи . Затова тези дето уж девствените е добре да съберат некой лев и да си купят някоя украинка примерно ама и там някой излизат бая скъпо затова трябва да е селянка по-скромни и непретенциозни са .

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3b13e5d54b
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

30.   Нищо не търся, нищо и не предлагам.

Та в общи линии не ме интересуват деца, жени и прочие, даже и за секс не са ми изтрябвали. В крайна сметка секса е с репродуктивна цел, имаш ръка вършиш си работата, за какво са ти жени, които искат и да се стискаш за да можели и те да свършат майната им. Та излиза че секса е за да може и на жените да им е хубаво, не само на мъжете.. Ми ние си имаме ръце, жените да си намират краставици, банани, шпек салами и толкоз. Не случайно са казали хората мастурбацията е за кеф, секса за престиж, у лево.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a756a6a0bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

31.   Ох пълна трагедия:) Как може вече всеки втори да ходи и да събира пари за проститутки? Ми ако тръгнете с една жена и тя ви каже че е ползвала услигите на жиголо много пъти как ще ви е? :) И като ходите на проститутки какво мислите? Това с проститутките е като "оф на 20 съм пък още нямам книжка затова ще си пусна need for speed/gran turismo/asseto corsa/forza " и т. н. и да си мислите че ще се научите как се кара кола. Жените искат общуване. А и някоя жена ви го каза в коментарите ако можете да чукате и задоволявате едва ли ще сте на сухо само че при проститутка тия неща не се учат.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 49fa691158
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

32.   На над 40 съм, добре изглеждащ, имам и пари. Бил съм с много проститутки, защото ми харесва и мога да си го позволя. Даже някоя жена като ме изреже, обикновено отивам на проститутка, ако не съм уморен. и да, жените ме харесват, само че на моята възраст повечето са с деца, а на мене не ми се занимава с тях, имам си свое, чужди не ми се гледат. Нямам никакви комплекси, напротив, смятам се за по-читав от почти всички. Рядко мъж може да ме впечатли с интелект, за жена да не говорим. И ще продължа да ходя по проститутки, защото ми харесва. А причината повечето мъже да не го правят е, че не могат да си го позволят. Е, аз мога. Която ме счита за боклук, си е неин проблем. Не съм. Вероятно съм по-читав от мъжа и. Странно, навиват се на политици, на ченгета, на нарко пласьори, на прокурори и на всякаква престъпна измет, но не, който ходи по проститутки не става, ха-ха-ха! Не знаете какво искате!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c9fea8573e
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

33.   Няма любов вече, има само интереси. Коментарите показват колко е вярно това. Вие жените просто нямате сърца.
М31

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 62cba22c04
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

34.   27 ауууу,киселко ти е гроздето а!!? Девствено гейско аутистче над 40 никоя жена не му е пускала досега,никоя жена не го ще,цял живот си седи девствено,самотно и на чикии и единствената му утеха му е да се успокоява с "женската гнус" за да му олекне,че никога не е виждало женска вагина и никога и няма да види. Типичния стар дърт,самотен девствен озлобен 40 годишен бг девственик пълен с комплекси. Ето затова бг мъжете сте девственици след 40-щото сте адски озлобени прости смотани тъпи задръстени малоумни и пълни с комплекси и вашта ганьовска бг простотия ги отблъсква и затова отиват при истинските мъже,които са в чужбина. По либерални, по широкоскроени,по готини,яки,модерни,разкрепостени и цивилизовани от наште бг говеда и не служат на някакви тъпи предразсъдъци от миналото като тебе. Самката си избира най добрия не друг път ами този път,и още как тъпако. Самката сама избира най добрия мъжки с които да си роди децата,а мъжкия винаги трябва да я ухажва,да се перчи и да се прави на клоун пред нея,само и само да го забележи,а в размножителния период самката може даже да убие мъжкия,ако я ядоса. Ами какво да ти кажа,общо взето женските са печелившите във всяка ситуация не само при животните,ами и при хората,не се сърди на мен а на природата за този факт. Гледай повече Animal Planet и ще се ограмотиш,преди да се изказваш толкова тъпо и невежо за теми в които си крайно некомпетентен. А глупостите ти за теченията дори няма да коментирам. Пълехн,задръстен и тъпкан догоре с комплекси си,и такъв ще си останеш докато не умреш,няма смисъл да ти налива човек акъл главата,щото е като спукана лейка–ти наливаш ,то тече отдолу. Няма надежда за тебе,загубена кауза си,цял живот ще си останеш тъп,бавноразвиващ и прост.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a69b0f71ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

35.   Няма как да някой насила да бъде харесван но...
Нямам обяснения как млади момичета вече масово ходят с цигани и си го слагат с подобни. Та това е отвратително. Всеки нормален мъж като разбере, че там е вършал цигански хуй може да получи еректилна дисфункция от погнуса. Па тука една се изцепи че трябвало да я лижат. Ало ако си носителка на 5щама папиломен вирус а ти вероятно си ако си имала 5, 6 партньора, не си разхвърляй заразите ако обичаш! Бягай в циганската боклук!!! Там ше те свършат отвсякъде парцал! Много ви харесва при скотовете знам!
И разни други шаврантии дето са звършвали куп мъже със съмнителен произход, а искат същевееменно имат купища изисквания. Просто смехотворно.
Ето ви реалната обстановка в която сме пълна трагедия. Тотално диспропорции.
Наистина положението е така че един тъпче по 10, 20 жени.
После те се оплакват че не ги обичали и пак отиват при някой селски каиш или мангали. И това вече говори за тяхното ниво на интелект и комуникация. Явно болшинството им е по лесно да си свършат работата с някоя първобитна маймуна дето ги баламосва с нечленоразделната си реч от колкото да проведат разговор с някои интелегентен, но срамежлив мъж.
Разбира се някой ден ще съжаляват, но късно.
Егати прокълната държава.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: dbc108b550
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

36.   До 21, по-скоро е от ретардирало и кой знае какъв вълк е на живо. Самият факт, че тука си мислите, че мъжете без жени са неопитни, показва колко сте тъпи и промити. Безпощадно глупави сте. Има мъже с по няколко жени са тотални дървари. Те обикновено са мъжете до вас, за жалост :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e60411bae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   17, спокойно, сега теб подиграва пред други, пък ти си вярвай колко си велик и колко са лоши жените, че не те искат.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c06f049e23
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

38.   Аз съм един от хората, пуснали история, която може би е провокирала и публикуването на тази, която четем в момента.

Изчетох всички мнения на този пост, на моята история и на всички подобни пускани в последния месец, а те са няколко. По въпроса "Защо има хора които са девствени или хора, които не са имали сериозна връзка до 25-30 годишна възраст" излежда може да се напише цял учебник по психология.
Във всяко едно мнение, дори и в най-крайните и гнусни изказвания виждам някаква истина. Просто от всичко изписано ако се отсее най-важното, ще лъсне истината.

А тя е една - ценностната система на обществото ни е тотално променена. Едно време, за създадеш семейство до към 25, да имаш минимум едно (желателно 2) деца, да работиш и да градиш основите на социалисическа България е било задължително. Не е било ОК да си на 30 и да не си семеен, още повече пък да сменяш партнюрите си през 7 седмица. Затова са разпределяли хора, току що завършили някакво образование да бачкат на другия край на България, за да бъдат самостоятелни. Затова се е гледало с лошо око на тези, които до дадена възраст не са успели да намерят половинка.

Сега нещата са тотално променени. Семейството не е основата градивна единица на обществото. Сега е на почит да изглеждаш лъскав, да си над другите, независимо дали си курва, наркоман, мутра или най-обикновен селянин с претенции.

Факт е, че почти всяка съвременна семейна двойка рано или късно стига до развод. Децата копират този модел, растат между скандали, предателства и цинизъм.

Колко момичета на по 25-30 години са т. нар. самотни майки с по едно дете и изоставени. Хванали си някакъв батка, отърсил им сливата, направил дете и после ги зае*ал, с извинение за израза.

Колко мъже на по 30 години са без връзки, никога не са имали и нямат перспектива да имат? И аз съм в това, число и послените дни успях да си отговоря защо сме така. Изводът, до който достигнах определено не ми хареса. Да, проблема е в нас!

Обществото ни е с тотално изкривени принципи и приоритети. Затова ще има мъже, които няма да имат семейства никога. Затова ще има млади жени, които ще гледат децата си сами, защото когато са си търсели партньор са избрали най-големи боклук, но пък изглеждащ лъскаво и респектиращо. Затова ще има квартални батки, които чукат всичко, което могат, но нищо сериозно не може да се очаква от тях. Затова ще има "деца на интернет", които ще се задоволяват единствено и само с вниманието (което понякога е огромно) във фейсбук, но не и реалния живот. Затова ще има семейни двойки, който след 40 си имат по още няколко партньора, като някакви 16 годишни тийнейджъри.

Всичко е с краката нагоре. Това е моето виждане. Вече дори се отвратих да мечтая за сериозна връзка и семейство.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 1f27109cdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (20 гласа)

39.   Според жените Ганьо е овчар, а Ганка е царица.

Ако един 30 годишен мъж е правил секс 3 пъти през живота си с 3 проститутки - той е боклук, недостоен, смешник, жалък и т. н. При положение, че проститутките е с презерватив, сменяш 1-2 пози и чао.

Ако енда 30 годишна жена е правила секс 20-30 човека, при положението че много от тях са на противозачатъчни, не ползват презервативи и се чукат като порноактриси - тя е еманципирана, силна, самостоятелна жена. Тя е велика.

Жените масово се чукат с топ 15-20% от мъжете, другите ядът огризки.

Факт. Ама жените пенясват пред истината, щото това разбива мита, че мъжете са прасета, а жените невинни девици.
Щото фактите говорят обратното...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e25eb25c09
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

40.   Ако не си правил секс след 25, то проблема със сигурност е в теб и в неумението да общуваш. Няма какво да се лъжем.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 5f0df16af1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

41.   Не знам защо това, че Х мъж е смотан, не може да завърже един разговор с нормална жена, не знае как да се държи, очаква секс, а не предлага комуникация, е грешка на жените. Жените били виновни, че имало девствени мъже... я пак си помислете? !
Само ще ви кажа, че има и доста девствени жени, поради същите причини - не могат да завържат един нормален разговор с мъж, скучни са, от тях не лъха сексапил, а отчаяние. Както при мъжете, така и при жените това какъв си си личи на подсъзнателно равнище - било то, че си скучен, затворен, с кофти характер, с комплекси, което води до непривлекателност, до нежелание отсрещния пол да прави каквото и да било с вас. И изобщо не става въпрос за това как изглеждате и колко пари имате.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9ec4ab87be
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

42.   Кой ви излъга, че има девствени, няма такова нещо.. Живота е преебал, и наебал всеки, тя забравете за девствените, такива не съществуват..
Пък жените, като ги гледам какви са злобни и подмолни същества, най добре да си киснат сами с котките им, и това е после да не пускат теми че са самотни и нещастни.. На един мъж жена не му е изтрябвала, защото могат и сами да се оправят, жените не могат, те са социални същества, и сами им става гадно. Та нека им е, като са нагли, нахални и обиждащи чак да хващат паяжини там долу и да реват по форумите и на арменския поп..

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ae1b60ec83
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

44.   От Автора

За пръв път попадам на толкова точен и адекватен коментар от жена – браво, н. 20! Момичето е само на 22 г., а превъзхожда всички „дами“ с пистящи гласни струни и злобна фонетика...

Напълно съм съгласен, че е изключително лицемерно от страна на жените да осъждат мъже, които ходят или са ходили по проститутки! Аз също съм силно против използването на подобни „услуги“, но:

1) Докато една жена може още в най-ранна тийнейджърска възраст (или максимум в края на която) да си хване гадже, стига да се завърти около някого и да му се „поусмихне“, то при мъжете далеч не е така!

Мога да дам примери за това, как момичета още от малки се хващат с големите „пропадняци“, изцяло игнорирайки добрите, ученолюбивите и възпитани момчета в приятелските компании или в училище!

Естествено дори и момичето да харесва някой от тези по-културните, тя ще чака, той да направи първата крачка, без дори да му даде какъвто и да е сигнал! И като мине време и момчето не е предприело нищо, „нашата“ ганьовка с лекота скача в леглото на малкия хулиганчо – пияницата от квартала, наркоманчето, малката мутричка, двойкаджията, комарджичето и тн., и тн.

Сега! Идва логичният въпрос – КОИ ТИПАЖИ ХОДЯТ ОТ НАЙ-РАНО И НАЙ-ЧЕСТО ПРИ ПРОСТИТУТКИ??? – Ами, именно горните!

Н. 18 е типичната заблудена *вца, мислейки си, че тези мъже, с които е в компания или някои от бившите ѝ гаджета, не посещат компаньонки – да, ама не! От лични наблюдения, тук изказвания в сайта и от приятели твърдя, че в наше време както в САЩ, Западна Европа, така и тука, колкото един мъж е по-заможен, богат, толкова е по-сигурно, че ако не редовно, то в миналото си е прибягвал до услугите на ескорт-момичета! Ако „не знаете“, госпожи/ци, хотелите отдавна са се превърнали в бардаци, където женени или сингъл-мъже мачкат ц*ците я на проститутки, я на омъжени, я задоволяват материалните интереси ДОРИ на още НЕпълнолетни момичета! Но тука някоя като н. 18 ще грачи с пълно гърло, че АКО ЧУЕЛА САМО думата проститутка от страна на някой мъж.... хахаха, по-полека, мила!

Жените сте тези, които пренебрегвате яко мъжете – мога да дам лични примери! И това не е, защото мъжът бил смотаняк, пропадняк и прочее, а жената избирала най-добрия мъж сред заобикалящите я.... Аййй, каква женска логика.... В поведението си сте станали толкова гнусни и отблъскващи за нас мъжете, че нищо учудващо, колко силно се разпростира мизогинията сред нас! Но това няма да го чуете на живо от мъжете. Ей тука ще си го четете, а дали ще го възприемете, е малко вероятно – впрочем както за много други неща.

Лично аз съм започнал половия си живот над 20-годишна възраст и то не поради неинициативност от моя страна, силни комплекси и пр. Мога да дам ПОНЕ ТРИ примера за момичета, които са ме харесвали, искали са ме, но така и не ми пуснаха! Едната беше правила секс един единствен път с някакъв поне 10 години по-голям от нея, който я беше минал, само за да ѝ вземе девствеността (отдалече личеше, че е супер заухан и странен, но това не ѝ беше проблем да му се разкрачи като за веднъж). Същата от малка ме беше харесвала супер много, но никога не ѝ бях обръщал внимание. Имаше си и големи ц*ци и г*з, но беше от подиграваните момичета в класа и срамежлива, а на мене в тийнейджърска възраст ученето ми беше в главата. Бяхме на 19-години и двамата, когато ѝ предложих да тръгнеме. Хем прие, хем се целувахме, хем и мачках ц*ците, хем отказа секс! Сигурно съм влизал в графата застаряващ ерген или непрокопсаник? И по-полека с внушенията – след мене не е имала никой вероятно. Или и да е имала, е било единичен случай. Друга една сладурана беше супер пасивната и вероятно съм изглеждал като градски хищник, които иска да изяде селското агънце – отиде си на село, щастливо омъжена с деца.... С третата бяхме гаджета, спали сме в едно легло като братче и сестриче, давала ми е ръчички многократно, но така и не се реши да разбере какво е това х*й у п*тката.... Само не казвайте, че е била аутсайдерка – не! Учеше психология, комуникативна, адаптивана, че чак не ми се разправя изхода на взаимоотношенията ни. Само ще кажа, че не постъпи добре! Много повече се увличаше по шегите на едно наркоманче – тя, ВИСШИСТКАТА и тн., и тн.... Има и други случаи, но тези са достатъчно показателни.

2) Та втора точка е точно за това – откъде на къде ще съдите мъже по на 24/25-30-годишни, че са спали с проститутки, когато основната вина да са останали без партньорка до себе си СТЕ ВИЕ? Аз лично не съм ходил, но мнението ми премина от крайно отрицание и заклеимяване на тези, които го правят, до пълното ми одобрение.

Ако вашето поведение не граничеше с развратността на едно наивно момиче, което отива при най-големите неграмотници, мутри, и кинтаджии, едва ли щях да си промена някога отрицателното мнение за проституцията!

3) Голяма част от жените сами се предлагате и продавате на този с парите, а крещите, когато някой си платил за ескорт!

Чудя се на лекото поведение на жените – колко ли сте се наредили на една опашка на някое богаташко синче и той ви врътка като гули к*чки...?

Изказаха се някакви жени без грам логика в твърденията им. Преди `89 година за всеки мъж е имало и жена! Тези без семейства са били рядкост – затворници, пияници, мъже тежко болни...
Как няма и 20 години по-късно стана така, че все повече мъже да остават за дълго без жена до себе си, а девствените мъже в зряла възраст да нарастват???

КЪДЕ СА ЖЕНИТЕ ТОГАВА?

Жени, изпарихте ли се или се превърнахте в изключително евтини и леки?

Като говорим за проститутките, по времето на соца само властта е използвала някакво сравнително малко количество момичета за своите нужди и за тези на различните чуждестранни делегации. Или поне така съм чувал. Едва ли са били десетки хиляди, както е сега! Всъщност, ако вземем бройката проституиращи момичета извън страната, общият им брой може да надхвърли 100 хиляди жени. За по-сигурно, колкото един областен град като Враца – 93 хил. души, активни БГ проститутки!!!

Сега нека пак си спомним думите на някои жени, как и колко не сме ставали като мъже? Милите!

4) „Мъжете, ходещи по проститутки, били супер големите пропадняци и е барометър за това, колко много не били желани от жените и как за нищо не ставали, че им се налагало да си плащат, за да спят с жена. “
- Падам, когато го чувам това! Всички богаташи, бизнесмени, шефове, директори, меринджейове, успели доктори, пилоти и пр. ползват или са ползвали услугите на проститутки! Т. е. най-желаната категория мъже, по които всички дами се прехласват и бленуват да са тяхната „ударена кукла по г*за“, са основният контингент на елитната проституция и са същите тези, които спонсорират всички видове конкурси за красота!!!

Но, мъже, ако, не дай си Боже, някоя българска „разбирачка“ Ви разкрие какви сте ги вършили в свободното си от ангажименти време – ваше чудо та ничие... Моментално отпадате от нейния списък с потенциални мъже во веки веков!

5) Женският синдром „Аполоново тяло“!
- „Елитът“ на тая нация се състои от мутри, крадци, убийци, изнасилвачи на жени И мъже, педофили, ефебофилии, гейове, кръшкачи, и тн. – НАЙ-ПРЕДПОЧИТАНИЯТ контингент мъже от българките! МАСОВО всички те са с тумбаци! Но, обикновеният български мъж, за да бъде конкурентоспособен на нейно величие ганьовската щерка, трябва да извае и поддържа атлетична фигура с Аполонов отблясък! Логика голяма....

6) „Жените искат общуване. А и някоя жена ви го каза в коментарите ако можете да чукате и задоволявате едва ли ще сте на сухо само че при проститутка тия неща не се учат. ”

- Първо – учат се! Второ, как един мъж на 20 и кусур години да се научи без да е практикувал усърдно? Или той трябва да се е научил на надуваема кукла? При положение че вие режете толкова много мъже и се редите на опашката на едни и същи, превръщайки се в женския вариант на отр@пка, дори и да можем да задоволяваме жени, тогава защо сме „на сухо“? „Аз мога да задоволявам жени, но защо жените не ми се лепят? “ – Точно така биха отговорили много мъже! – Някакъв отговор номера 11, 31??? Или пак сме непрокопсаници по незнайно какви причини....?

7) “п. с. не, жените не са виновни отчасти, че някой е девствен. Обясняваш си всичко прекалено сухо и статистически. Никоя жена не е длъжна да прави секс с теб, само защото имаш член и защото се раждат по равно жени и мъже или повече жени. ”

- Статистически, номер 9, вие сте или проститутки, или си делите един мъж няколко жени, включително такива, които са оженени! Тук във форума е пълно с такива истории! Но избирате 40/50-годишния семеен, УЛЕГНАЛ ФИНАНСОВО мъж, пред 20-годишния „самотник“. Та си направи сметката какви сте???

Номер 7 оставам без коментар!

Имал съм дългогодишна връзка – момичето се оказа по душа ур*спия! При раздялата, докато от устата ѝ излизаха змии и гущери по мой адрес, изплю, че съм се справял доста добре в леглото – нещо, което никога не ми беше споделяла дотогава. От тази връзка разбрах ЕДНО – “АКО ИМАХ НАЛИЧНОТО КОЛИЧЕСТВО ПАРИ, ЩЕШЕ ДА Е С МЕНЕ ДО ЖИВОТ! ”, защото ЕДИНСТВЕНАТА причина да се раздели с мене, беше тази.

От контакта ми с жени напоследък виждам, че има както много лесни и отчаяни, през жени с големи изисквания, до такива, които подбират много, свенят се да направят първата крачка, поддържат контакт с много мъже и дори да те харесват, след 6 месеца, та чак и след 1 година може да не ти пуснат и да направят своя “правилен” избор на друго място като през това време си стоят сами. Има и нормални, най-обикновени жени, които не блестят с някакви кой знае какви качесва. Жени – всякакви!

Смея да твърдя, макар и да не съм живял на запад, че там много по-лесно се случват връзките! Тук в сайта вече прочетох няколко такива коментара, включително на българи, нежелани от нашенките, които там си хващат успешно партньорка/и.

И аз съм съгласен с номер 31, но само с първото ѝ изречение:

“Ох пълна трагедия:)” - Но трагедията сте вие жените!!! И ако трябва да подхванем темата за женските изневери и скачането ви от клон на клон, стана една...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 594c3d7ec8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

45.   Авторе, а защо трябва жената да бърза да ти пуска, преди хората първо са се женели. Като не те иска, не те. Дали и до кога един мъж е девствен няма значение. Жените харесват наперени мъже, дето знаят какво искат. Всеки човек е различен...

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 822805cc80
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

46.   Ами обърни резбата бе, авторе, като ние жените сме ти толкова виновни, че си пълен задръстеняк. Изписал тука цял ферман, ама жена не може да си намери...смешник.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e60411bae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

48.   Да бе, разбрахме - масово чеп за зеле не става от коментиращите тук мъже, ама все жените им били виновни.
Естествено, че като не ставате жените ще ви отбягват, както и всяко друго нормално човешко същество ще ви отбягва, свиквайте.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e60411bae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

49.   44, много се радвам че съм противна за мъже като теб.
Още повече ще се радвам ако мъжете като теб спазват максимална дистанция от мен и съм доста сигурна, че и другите жени са на това мнение (то затова мъже като теб са на това дередже).

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c52593a830
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

51.   Авторът е прав. Тея въпроси общо взето си ги задавам почти ежедневно и се радвам да видя, има и други като мен. Бил съм и 100 кг, бил съм и 85, обличал съм се добре и по-лошо, винаги гледам да съм представителен. Е, ефектът е нулев. Не знам какво се очаква от нас, но съдейки и от моите наблюдения, нещо в цялата картинка не се връзва.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: c660e2191c
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

52.   34, по-злобна феминистка от теб дали изобщо има балканите. Явно не си си намерила още "майстора", но никога не е късно, ще си го намериш! Чикиите са в живота на всеки здрав прав хетеро-мъж, ама ти от къде да знаеш? И е много по-добре за мъжете да я карат на чикии, отколкото да се цапат с някоя мръсна вмирисана жена-феминистка, мислеща се за властна и хванала Господ за шлифера! Не е задължително да ми вярваш, но престанах да бъда девствен още на 16 (вече минах 50-те), и една 30 годишна сервитьорка ми разказа играта. Идваше през вечер в квартирата ми (бях ученик), переше, чистеше, гладеше и ми носеше всякаква храна без да съм искал нещо от нея. Е, след два месеца ми омръзна и не я исках повече, само че тя не искаше да си отиде. Заплаши ме, че ще разкаже в училище, че съм я изнасилил, и ако родителите ми научеха това, край с мен. Тогава имахме страх от бащите си. Оказа се че не аз нея, а тя мен насилваше и макар и психически да не исках секса, долната глава не слушаше и се подчиняваше на сервитьорката. Така че 34, хубаво щеше да си бях останал девствен, само че, не можах. И въобще не ме е еня за това дали има девствени мъже или няма, но ако ги има то те заслужават уважение, което не се полага на жените. Дали знаеш какво е казал Наполеон за жените. Ако не знаеш прочети го в нета, с големи букви е написано. Като гледам колко неграмотно пишеш, сигурно си пропускала часовете по БЕЛ. Самката ще си избира най-добрия ако има кого да избира. Ако са 10 самки и само един самец ще си избира на куково лято, и ще чака да я изберат, но може и да не я огрее.

" в размножителния период самката може даже да убие мъжкия, ако я ядоса. "

Я чувай простотии и се смей! До сега не съм виждал никъде женска самка да убие мъжки лъв в размножителния период, докато съм виждал точно обратното. Сигурно имаш предвид разни инсекти, паяци и богомолки, дето женската изяжда мъжкия, след като той я изплющи и я заплоди остава без сили, и тя го изяжда за да изхрани поколението. Това е природна даденост и важи за определен вид инсекти. Как ти се струва, може ли някоя бясна феминистка в овулация, да примами някой мъж, когото си е избрала, и след като мъжът и тегли една пушка, тя да го заколи и да го яде с месеци, като го разфасова и го складира във фризера? "Animal Planet" го гледай ти! Едва ли ще ти помогне, защото индивиди с умствена изостаналост не могат да асимилират живота в природата. В природата мъжкият екземпляр при топлокръвните видове винаги е по-едър, по-силен и по-красив от женския. Така е и при хората! Дори и да се пръснеш от яд, мъжките фазани, пауни, лебеди, орли, петли, лъвове и прочее са по-красиви и по-силни от женските. И точно за това в размножителния период женските търсят мъжки, а той си избира коя женска да изплющи. Фантазията ти за женската, дето си избирала мъжки е продиктувана от феминистични измишльотини съчетани с джендър-псевдо науката. Сега сигурно според теб жените вече ще предлагат на мъжете пръстени, защото са ги избрали, а мъжете няма да могат да решават дали да се женят или не! Смешна си, но и това е добре, защото смехът е здраве!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2a039a1969
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

54.   Към 11, ако ми правиш свирки и ми гълташ, повярвай ми ще ти изпия соковете. За squirt не знам дали искам не съм пробвал какъв е вкуса, а и е прекалено много понякога. Също мисля, че да се стигне до свирка и да ми гълташ много по-рано ще съм те облизал долу.

 
  ...

1-50 от 83
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker