Как е по-правилно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121010)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18475)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как е по-правилно
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 2222 пъти
Здравейте! Въпроса ми е малко глупав но се надявам да ми кажете. Като се каже “секс” какво се има по-правилно предвид? Само когато мъжа е проникнал и пениса му е във вагината на жената или се добавя и любовната игра и закачка преди това. Много мои познати използват и двата смисъла и не съм сигурна кой е по - правилен. Благодаря

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8c587d78c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Би следвало да се подразбира от контекста.
Когато се говори за продължителност на сексуалния акт, става въпрос за самото проникване!
И двата смисъла са правилни, но някакви злоупотребяват, че са правили секс по час-два, което е абсурд!

Правил съм го нон-стоп над час и освен че се чувстваш като вол след тежка оран, к*рът ти е направо като протрита пръчка за запалка за огрев!

Не ги слушай, какво ти говорят! Нормалният полов акт продължава от 3 мин., 5-15 минути средно, до 21 макс

Спи спокойно!
Лека и ако имаш още въпроси - насреща съм!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8f861e5d89
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Определено само когато мъжа е проникнал и пениса му е във вагината на жената!!! Всичко друго е безполезни лигавщини и губене на време,ние с приятеля ми го правим направо ,без "любовната игра",само същинското проникване във мен ми носи истинско удоволствие !Жена 26

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 58fafcbe58
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   И аз съм си задавал този въпрос - кое се брои за секс. Самото ръгане или и неща като свирки. Забелязвам, че всеки си има мнение по въпроса. За някои е само ръгането, за други не само. Някои даже и отзад не го броят за секс и изневяра. За мен всичко си е секс, дори и турската чекия.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 64d4f36fea
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   1, ами твой проблем. Това, че ти се чувстваш така, не означава, че е общо валидно за всички. Правил съм секс и по три часа, без почивка и без да броим любовната игра преди това. Факт е, че не мога, а и не искам да повторим след това. Просто лягам да спя. Не се случва всеки път, но когато с жената имаме цял уикенд двамата, защо не и определено не се чувствам като вол, когато правя по продължително любов с жената на живота ми. Това сравнение е неуместно!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8c587d78c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   4 еййй, голям еб*ч, бе, голям! Колко тийнекджърКИ ще излъжеш тука да те видим?

ТРИ часа ч*кал жената - ама с пръсти ли?

Ей това е българския комплексар!

ТРИ часа еб*л! Сигурно без почивка, нали? Три часа надървен си т*пкал жената у п****та и колко пъти свърши? Или ще се похвалиш, че освен три часа нон-стоп секс, издържаш ПЕТ часа, с тази екстра, че еякулацията ти идва с ДВА часа по-късно от края на половия акт!?!?!? Хахаха

Или друга логика - влизаш в жена си, заспивате за 2 часа и 55 минути, отваряш очи, свършваш и казваш - "готова си, 3 часа минаха"!......

Смях, бате, смях си!

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e36fe6384b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Секс е буквално: пол- Sex(от анг. Или sexus латински). При игра на половете или казано на жаргон „ебане” за по- кратко се е наложило „секс” т.е. смесване на половете. Сексът е крайна фаза на привличане между половете, както и при хомосексуалните. Много често хората в желанието си да се представят по- възвишени го наричат любов. Но то е не правилно. Любовта се свързва с душевно влечение, романтика и тям подобни. А когато говорим за секс, определено става въпрос за ебане. То може да е само химия, може да има и чувства, просто нужда от задоволяване...
Виждам едно просташко, невежо коментарче на n 5, който се опитва да се подиграва на n 4. Била съм с доста мъже и съм научила, че всеки сам по себе си е индивидуален. Не само по размера на хуят си, но и като издръжливост, галантност в леглото и т.н. Имала съм мъже които нон- стоп, без да го вадят и почиват са ме ебали по 4 часа и такива по 10 минути. Преди време имах един партньор, който беше и мой колега. Първият път ме еба точно 3 минути и се изпразни. Бях много внимателна с него, да не му създам психически проблем. Щом се освободи, го задържах в себе си. Прегърнах го и не му дадох време и възможност да се разстрои. Беше един week- end останахме в леглото. Когато се събудих, той бе в пълна ерекция. Беше мил и ме галеше, веднага откликнах и му направих дори свирка. Преди да се освободи ме попита дали не искам да ме ебе. Всъщност това и исках, докато ми го слагаше забелязах часовника на скрина, показваше 9,20ч. Ебането нямаше нищо общо със снощното. Беше 13,30 часа, когато го извади. За това време изброих 53 оргазми, като сменяхме позите, без да се делим, т.е. без да си вади курът от мен. Тогава беше само на 35 години. Тази наша идилия продължи доста време. Междувременно попаднах на друг мъж, който по нищо не му отстъпваше. За мен в онова време беше интересно, дали има други мъже като съпругът ми или той е изключение. Когато му споделих за първия, той каза:
- Ти никога не си била комплексарка. Винаги си била реалистка, как може да си помислиш, че аз съм единственият мъж на света, който може да ебе по 3-4 часа нон- стоп. Казвал съм ти и ти го знаеш не по- зле от мен, че всичко е въпрос на владеене. Доставя ми удоволствие да гледам и усещам как изживяваш момента, реакциите ти, емоциите и това ме стимулира да продължавам максимално играта.
Така е! Съпругът ми беше прав. Много е важно, как ще започне „играта”. Ако е само да ти го начука, за да освободи напрежението е едно. Но ако иска да достави удоволствие на двама Ви е друго. Веднъж баща ми каза:
- Със съпругът си правиш любов. Тогава включваш чувствата си и химията. С любовниците си правиш секс, там има само емоция, спорт, ловното чувство и убиване на времето.
Беше много прав! Сексът си е секс, той е само ебане със съответните гарнитури. Любовта е друго усещане, там се влагат други неща и секс.
Така че не обръщай внимание на малоумници като n 5, той може би и още да не е виждал гола путка, камо ли ебал...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker