Чувствам се като провалено живо същество. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Чувствам се като провалено живо същество.
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 2385 пъти
Здравейте,

Накратко аз съм мъж, наближаващ 30 години.

Имам проблем. Въпреки възрастта ми, никога не съм целувал жена и да девствен съм колкото и да е трудно да повярва.

С течение на времето нещата не стават по лесни, в момента най-големия ми страх е че даже да си уредя среща след това веднага ще бъда изоставен заради липсата ми на опит. За да съм честен се чувствам като провал в категорията "живо същество". Трябва да е нещо естествено а аз се чувстам като пълна греда. Разбира се сред приятели не казвам истината. Не мога да намеря изход.

Наясно съм че ще има подигравателни коментари, но ако сред тях се намерят поне един-два съвета ще съм ви изключително благодарен.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1ed1955edb
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   А комуникираш ли с жени, бъди приветлив, усмихнат, позитивен. Жените са също хора, не трябва да се притесняваш. Може да поканиш на кафе някоя първо..

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0006bd429e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жив си, автоматично това означава, че все още е възможно да ти се случи нещо по-различно.
Не се отчайвай, липсата на мотивация няма да ти помогне по никакъв начин. Не потъвай в страховете ти, защото нещата винаги звучат една идея по-страшно като мисли.
Разбирам притесненията ти, но ти гарантирам, че те до голяма степен не са основателни. Мислиш ли, че на правилната жена ще ѝ е проблем, че нямаш опит? Наистина ли вярваш, че точният човек за теб ще избяга в секундата, в която разбере?
Любовта е чувство на разбиране и приемане. Практически е невъзможно да обичаш някого искрено и изведнъж да спреш да изпитваш всичко това, защото той няма опит в леглото.
Ще ти споделя нещо, което няма как да знаеш, но е вярно- нито сексът, нито целуването са голяма философия. Те са ти заложени по рождения, когато настъпи моментът, ти ще знаеш какво да правиш. Вероятно първият път ще свършиш бързо, но това го правят и мъже с опит, които не са практикували от дълго време. Да, може да ти спадне от притеснение, но това се случва и на мъже с опит. Всеки първи път е малко напрегнат и малко вълнуващ. С всеки един партньор всичко ти е като за първи път, сякаш едва сега започваш да се учиш на интимност, защото с всеки човек е различно. Не се тревожи. Имаш време да срещнеш жена и няма какво толкова да объркаш откъм физическата част. Излизай повече, общувай по-свободно с жените и си пробвай късмета. Никоя няма да дойде да почука на вратата ти, за да ти предложи връзка, трябва да си по-социален, за да имаш по-високи шансове.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d0b316555d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Това вече стана жива пандемия!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 20479eedfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   1 ако караш на порно- СПРИ ВЕДНАГА! Пристрастените към порно не могат после в реалността.
2 започни да тренираш нещо което възпитава самоконтрол и опознаваш собствената си витална енергия- тай- чи, чи кунг, йога
3 наблегни на личните си интереси и ги ползвай за запознанства- кино, планинарство, тичане т.н.
4 поискай съвет за визията си, може би би могъл да подобрим нещо което да излъчва "уверен и спокоен мъж съм, свободен, но но отчаян"
С какво се занимаваш в свободно време? Колежки? Ако живееш в малко населено място, излизай уикендите в близките по- големи градове. Кажи повече за себе си, тук поне си анонимен. Ти как мислиш, защо не си имал връзка до момента?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5dc0bdbd42
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Отивай на проститутка! Няма да пиша 20 реда коментар да се обосновавам, но в твоя случай това би било подходящо, ся ще ти дават съвети как да се променяш, но в крайна сметка промяната зависи единствено от теб, съвети не помагат.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: bbfef95673
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Към много добре написаното от номер 2 да добавя - не се цели в някакви красавици. Аз дълго време се заглеждах само по най-готините мацки и си стоях сам. Когато започнах да обръщам внимание на по-обикновените момичета започнаха повече да ми се получават нещата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0bcbe26cdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз съм жена на 31 и теоретично много бих се радвала да намеря някой неопитен. Не че търся, защото съм омъжена. Но това изобщо не е проблем за нормалните жени, дори напротив - сладко е да си първата на някой мъж. Така че въобще не се комплексирай. Бъди най-добрата версия на себе си и всичко ще се нареди.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 87af895db8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Не се надявай на случайността. Има и много жени в твоето положение, но не можете да се срещнете, защото такива времена настанаха, дигитален свят замени гениталният. Навремето имаше гезмета, потоци от хора се движат па главната улица и се оглеждат едни други. Къде с погледи или закачки, започват комуникации и след време стават гаджета и после ...!? Сега няма контакт между хората. Отидеш на дискотека, то там си е като селска кръчмо, само пропаднали типове и кифли се събират, една дума не можеш да си чуеш от надута музика, това общуване ли е? До автора, опитай се първо да се приобщиш в някоя малка компания, твои приятели и познати. Ако е смесена компанията е най добре. Ако не ви достигат момичетата, ако в компанията вече си имате поне едно, то ще привлече и друти и така бройката ще нарастне. Събирате се не по кръчми и дискотеки, а си правете домашни партита, така най бэрзо днавате близки и се опознавате най добре, нещо като "чирешката на тортата". Другият начин за запознанства е интернет и сватосването, но те са много рискови и несигурни. Успех млади момко, жени много, и за тебе ще има!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8afd964b93
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Аз съм на 43 години мъж и съм "говорил" 2-3 пъти с момиче, когато бях в гимназията (искаха да препишат домашното ми). От тогава само на касата в магазина няколко пъти се е случвало жена да ме пита в кеш или с карта и аз да кажа - в кеш.
Това е цялата ми комуникация с жени. То и с мъже - само казвам на шефа, колко бързо мога да изпълня задачата си и толкова с разговорите.
Та, никога не съм докосвал жена дори по ръката.

И ... нищо. С времето болестите и умората от живота ти избиват всички мисли и само стискаш зъби да не ти направят нещо по-лошо от това да ходиш на работа.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 15458e8a49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Ако знаеш как си мечтая за такъв теб! Да го науча на някои мурафети, че после да не може да се отърве от желаещи да си легнат с него.
Жена съм. И изобщо не се майтапя.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 589ec58a09
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Натрупай опит с проститутки. И не спирай да търсиш правилната жена.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 65ba4070d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Ами отиди и си плати на различни жени. Даже ходи само при тях, докато не се отракаш.
Аз съм жена на 43 г., работила като ескорт у нас и в чужбина. Лично при мен са идвали такива момчета.
После ще придобиеш самочувствие, гаранция ти давам.
Иначе ако не си атлетичен, моят съвет е почни да тренираш и приемаш добавки за увеличаване на мускулна маса.
Това е най-общо като съвет, тъй като не споделяш нищо повече относно твоята външност, характер, размер на половия член или финансовото състояние.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2da5adc855
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Към 11. Къде се намират такива жени като теб. Би ли дала някакъв отговор от твоя гледпа точка. Аз съм мъж на 30 не съм девствен, но съм бил само с 1 жена. Търся си някоя като теб да направи точно това с мен. Изглеждаш много позитивна и ми харесва. Би ми било най-приятно акоси на моята възраст или малко по-голяма, не знам защо, може би всякаш ще разбера как се държат жените на моята възраст и ще се чувствам на място.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1da6e9c999
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Към 14
Ето ме, тук съм. Аз съм 11.
На 45 съм, но тук няма как да свържем. :(

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1753d0a5ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   14 и 15 ами как са ви имената в бг емайл примерно... щом жената иска да му помогне на момчето, предполагам че, ще може да се пусне някой коментар...

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f4b4c6a502
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Сори брато, на тая възраст няма как да се оправят нещата, не ти го казвам за да те обиждам, просто си пропуснал важни моменти от живота които трябваше да те развият като мъж. Единствения ти вариант е или да си хванеш използвана жена която ще те използва само за парите ти(ако имаш такива изобщо), тя няма да те желае или пък изпитва каквато и да е страст към тебе, другия вариант е да си останеш инцел(самотен мъж) до дърти години

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d48be2c2e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Подозирам, че главата ти е напълнена с глупости как трябв да се държиш, какво се прави на срещи, какво харесват момичетата и т. н. Самочувствието си изгради като първо прецениш за себе си кои са важните качества на човек - чест, почтеност, да си добър приятел, работливост, .... След това се увери, че ти имаш качествата, които смяташ за важни и работи още повече да ги имаш. Само така можеш да имаш самочуствие и да си знаеш цената.

Не търси момиче по шаблонните начини, които ни внушават тъпи сериали и подобни. Като срещнеш качествено момиче, което те привлече, просто покажи интерс към нея. Може да си я срещнал отдавана, може да е в приятелския ти кръг. Питай я неща за нея, питай я за нейни мнения, и споделяй своите. Точно както започва приятелство. Ако си наистина себе си, и не откликва - още по-добре, защото това означава, че цени не качествата, които ти цениш, а съвсем други, което означава, че и не бихте могли да скърпите здрава връзка.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker