Заряза ме заради мъж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Заряза ме заради мъж
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 3123 пъти
Здравейте! Първо искам да подчертая, че историята ми е РЕАЛНА и очаквам включвания с вашите съвети и мнения. Намирам се в изключително труден етап от живота ми в интимен план. На 33 години съм, имах приятел от 5 години, сериозна връзка, мислех си, че ще остарея с този човек, правехме планове за бъдещето, нямах никакви притеснения и преди седмица той ми изтърси, че ме зарязва, защото има друг човек в живота му. Ядосана и уплашена, попитах : "Кажи името ѝ! Как се казва тази кучка, която си е позволила да си легне с теб?", а той ми отвърна, че не става въпрос за жена, а за мъж. Щях да припадна! Никога не съм получавала такъв удар по женствеността си и красотата си - какво, значи аз съм толкова зле, толкова неподдържана, за да ме зареже заради мъж? Не мисля, че това е така - ходя всяка седмица на козметични процедури, имам хубаво тяло, в лицето също съм хубава, колкото и нескромно да звучи, а този тъпак ме заряза заради мъж!

Какво да правя? Как да преодолея този шок? Защо в днешно време 90% от мъжете са гейове? Изобщо на този свят останаха ли мъже, които да са наистина мъже, тоест да си лягат само с жени, без тайно да се срещат с мъже и да се изчукват взаимно? Принципно нямам нищо против гейовете, но в случая съм пряко засегната и наистина това много ми тежи. Освен удар по самочувствието, това е и удар по целия ми личен живот. 5 години, а всъщност само една ЛЪЖА, едни преструвки и едно лицемерие, от което ми се повръща! Не съм познавала човека до себе си!!! Докато аз съм стояла вкъщи, той е изчуквал мъж! А забравих да кажа - разучих кой е въпросният "Хубавец", който развали семейството ми - 19-годишен студент, първокурсник! Това нормално ли ви изглежда - бившият ми, който е на 33 /87 набор/ да се хване с 19-годишен, който е 01 набор? За мен това не е морално, не е и нормално.

ВЪПРОСИ КЪМ ВАС :
1. Имате ли чувството, че все повече мъже са гейове, дори да не си го признават? Тоест пред вас се правят на големите мъжкари, как мразят "Педалите" и т.н., а всъщност тайно се надяват някое нежно мъжко дупе да им пусне, срещат се с разлигавени гейчета и т.н.

2. По какво може да се познае дали един мъж /който не е женствен/ е гей? Не искам пак да попадна на подобен екземпляр, защото вече няма да го понеса и накрая и аз ще обърна резбата.

3. Според вас трябва ли да потърся контакт с психолог?

Теодора - 33 години, София

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: df508ff050
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Казваш, че историята ти е РЕАЛНА, но всичко ми звучи като статия от жълтите медии - "ШОК! УЖАС!". Все пак ще продължа да коментирам, понеже никога не се знае, пък и има доста подобни на тази история.
Като цяло има две възможности, като и двете не оправдават мъжа ти. Първата е да е бисексуален и да е имал интерес към теб, който се е изпарил като е видял "младото гадже". Втората възможност е да те е използвал за параван пред семейството си и хомофобното ни общество. Излишно е да казвам, че ако обществото ни е малко по-приемащо, истории като тази нямаше да съществуват, защото мъже като твоя няма да имат нужда от жени-параван. И в двата случая обаче ти нямаш вина. Нямаш вина за това, че има изневеряващи мъже (независимо с кой пол изневеряват), нямаш и вина за ширещата се хомофобия.

В интерес на истината аз също съм усещал интерес от по-голям, много красив, но семеен мъж. Постоянни погледи, заигравки в комбинация с интелект и красиви сини очи са наистина изкушаваща комбинация. За щастие при мен моралът надделя, понеже да бъдеш със семеен мъж не е формула за успешна връзка. Смяната на работата също много ми помогна да удържа на принципите си. Като цяло за мен нито мъжа ти, нито любовника му са особено надеждни предвид постъпката им така, че няма какво да съжаляваш, взаимно с времето ще си дадат заслуженото. Няма как да градиш щастието си върху нещастието на някой друг.

М 22

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fe7d4b9067
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Фейк. Писано от мъж.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c9460eb3ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Глупости пишеш. Откъде разбра, че 90 % от мъжете са гейове? Да не си ги пробвала? Статистически е точно обратното. Това, че ти си изкарала пет години без да разбереш с КОЙ всъщност си, не значи, че всички са хомо или бисексуални.
И на въпроса ти - НЕ, нямам такова чувство. Имаш го ТИ и не е нормално във всеки да виждаш любител на мъже, разлигавен или както там си го писала.
И иди на психолог.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1646c9b4ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Истинските мъже са на свършване,остават педалите,пияниците,наркоманите,травеститите и т.н.
Жени,гответе се за най-лошото,скоро няма да има кой да ви ебе !!!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0cac923a9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Аз съм гей това е тъпня. Тозш с който сш била или те е излъгал в стил Мел Гибсън във филма Какво искат жените, или си е бил гей но защото обществото му натриса че да си гий не е нормално се е мъчил да се впише.

Вини обществото заради комплексите които налага на гейовете и лезбийките.

Ако историята е истинска, съжалявам за това.

Надали ще възприемеш горе написаното, камо ли осъзнаеш. Десните крила само плюят от своята камбана както им отива.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 555daf4631
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Да, много мъже под 35 са гейове или би. Е, може би не са 90%, но са доста, може би поне 50%. Бившият ми изтърси на осмата година, че искал да спи и с мъже, той е на 31. А в Северна Европа, може би 90% са гейове, от повечето слушам коментари за други мъже и после ги виждам по разни снимки да се целуват. Иначе бившия е българин, изобщо не съм го очаквала, не личеше по нищо. Но това поколение е така. Най-вероятно хормонален дисбаланс, при хомосексуалните мъже, хипофизата и хипотамаламусът са с увеличени размери, съответно се произвеждат повече хормони. За това и гейовете се държат като женички, дори и да не личи на пръв поглед, винаги имат някакви женски черти в поведението си и също така често са злобни и отмъстителни. Храната, водата и природата са изключително замърсени с токсини и от там си обяснявам това, което се случва с мъжете. От химикали в средата определено се получава този ефект.

Ами какво да кажа, наистина съм потресена и аз от това поколение, не стига че са масово гейове, но нямат и подход, не знаят как да се държат с една жена и мъчно се провежца смислен разговор с тях. Говорят само за секс и то още в началото и масово имат сексуални отклонения от всякакъв род. Разбира се не важи за всички, но много голяма част са така. Търси някой над 35-40,там по-рядко са хомо. Лошите новини са, че пък те са масово женкари, но пък поне харесват женички, ако не друго. И това е някакво успокоение :D Иначе проблемът няма как да е в теб, ако ще и Анджелина Джоли да си, това е хормонален проблем при мъжете и няма как да очакваш някой с обратна ориентация да разбира от жени. Не го приемай лично.

Ж 31

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 479d23704f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Ами, ако му беше давала анален секс, може и да не се беше стигнало до там.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e846ed6144
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Не,че 90% от мъжете са гейове ,много по малко са и интересно ,че те са точно най харесваните от жените. Гледам кви хубави жени се с гейове ходите и после се оплаквате . Да се смееш ли да ревеш ли .

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: eab6713520
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Доста измислена история, но все пак..
... ти не си добре... какво значение има заради мъж или жена те е зарязал. Не те харесва, не те обича и си намира нещо ново. Елементарно! Просто продължи напред и това е.

IV

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 874c6690dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   ОТ АВТОРКАТА

Към тези, които не вярват, че историята ми е РЕАЛНА - какво да направя, за да го докажа? Съжалявам, ако звуча инфантилно за годините си, но истината е, че от дни съм съсипана, не знам какво да правя със себе си оттук нататък. Не, не съм изпаднала в депресия, ходя на работа, срещам се с приятелки, просто когато се прибера в нас и видя пустия дом, ми се плаче. Родителите ми не знаят нищо за раздялата ни, камо ли пък за новината, че се е оказал хомосексуален / бисексуален. Те живеят в по-малък град /родния ми град/, имат здравословни проблеми и не искам да ги товаря и притеснявам със собствените си неудачи.

Знам, че историята ми звучи като от жълто списание, но така се случи, не съм го искала все пак. Кой човек би пожелал да се почувства унизен и зарязан? Аз поне не познавам такъв. Още повече, когато мислиш, че си в сериозна връзка, когато правиш планове за бъдещето с този човек, когато очакваш да ти предложи брак и т.н., а той се издъни по най-БРУТАЛНИЯ и неочакван възможен начин.

Теодора

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b04bf991d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Радвай се, че не е била друга жена, а гей. С мъж няма как да се сравняваш, защото това е просто различен пол, докато жената може да е нещо повече от теб. Нормално е да те е гнус, че си деляла живота и леглото си с би/гей, но опитай да го забравиш и да продължиш напред. Има много нормални мъже, които си търсят половинка за семейство.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 555daf4631
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Значи номер 8, ако му беше давала там, може би нямаше да я зареже веднага, но нямаше да и да стане хетеро и рано или късно щеше да се стигне до подобна ситуация, примерно след като имат деца. И освен това, едва ли й е много кеф да спи с някой, който дори не се привлича от нея особено. Даваш някакви много тъпи съвети,а хората тук ги четата и може да вземат да те послушат и да си прецакат бъдещето.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 099d0c3cef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   1. Не. Делът на хомосексуалните си се запазва сравнително константен. Това, което може да се наблюдава, е че повече хора имат смелостта да "излязат на светло", т. е. да си покажат ориентацията. В миналото много хомосексуални са влизали в хетеросексуални връзки, за да бъдат приети от обществото.

2. Няма по какво да познаеш, ако не е очевидно. Виждал съм мъжествени гейове, за които изобщо никой не би предположил, че са хомо.

3. Ако ще ти е по-лесно, консултации с психолог или психотерапевт ще ти помогнат да превъзмогнеш раздялата.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 746645bb2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Като нормален мъж на 36 мога да кажа че новото поколение е пълно с педали а ти драга си попаднала на рядка находка от праисторически времена на 33 гейовете са много по малко от колкото тези сега на 18-25 новото поколение.
Наблюдавам все повече такива по пътя и тука една друга потребителка, както казва храната водата въздуха не само ами цялата атмосфера стана една педеераска такава.
Познават се по мазните мутри най често веднъж като бях студент разкрихме един такъв един познат се ровил из компютъра му и открил платен абонамент за гей тв.
Има и добре прикрити със сигурност като твоето мъжле.
Виж за тигър като мене е добре дошло че скоро ще има доста свежа плът която няма да има кой да похапне.
Ако отидеш на психолог ще изкарат тебе ненормална и нетолерантна, че не приемаш гейове джендъри дресъри куийндрагсове и тн.
Психолозите са оберджий, които наричат ненормалното нормално само защото е придружено със законови рамки.
Ако един ден не дай си боже приемат кръвосмешенията със закон те изведнъж ще започнат да ги тълкуват, като нормално и естествено.
Тоя твоя симпатяга имам чувството че те е ползвал като придружителка за пред обществото а тайно е оправял рунтави мъжки дупета и свирки може да е въртял. Тия гейзъри съм чувал че били неудържими. Кой знай кви ги е вършил по разни долни гей барове.
За тебе неприятната новина е че не можеш да му вярваш и е добре да си направиш някой друг тест за HIV и хепатити да си спокойна за себе си.
Да си призная хем се смях на историята то обаче хич не си е за смях, защото този наистина добре се е прикривал и лъгал и яко ти е изразходил времето което е най долното.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e8b6b5402e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   До 11–НИЩО! Нищо не можеш да направиш. И колкото повече пъти крещиш с големи букви "РЕАЛНА", толкова повече става ясно че историята ти НЕ е реална, а е ИЗМИСЛЕНА. А с това "Теодора" накрая, тотално се осра. С имена обикновено се пишат чекиджиите, които се опитват да минат за жени анонимно в сайтовете и в чатовете, уж за да си придадат повече достоверност на "образа", но се получава обратен ефект. Съжалявам не ставаш, слаб 2 имаш от мен. Следващия, моля!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e8463e0c32
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Не, не са гейове, но 90% от жените са с гейове. И аз не знам как става, все пак мъжагите се отличават и са изключително важни за жените, за всички жени! Нормалните жени това търсят. Значи и аз почнах лоши изводи да си правя.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: aade057c28
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Наскоро имаше тема, в която се обсъждаше, че много мъже смятали, че ако те са активната страна в една еднополова връзка/секс, това не се смятало за изневяра към жената, с която са. имах един познат, който също се изявяваше и казваше, че е хетеро, защото имал едно-две момченца, ама то едното било във военното, а другото в една далечна страна, слизайки от кораб, и не се брояло. Иначе по външност - мъжкар; по характер - бягай с 300 - особено като стане въпрос за жени - мрази ни и ни презира, а същевременно търси компанията на жени, но може би само да ги унижава и изказва презрението си. Отврат! Хубаво, че си се отървала!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1779a067c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Мисля, че номер 5 е доста прав. Задава се един кофти период, в който ше осъзнаете, че го няма това чудо "самодостатъчна", не помага. Но, такива като мен ще намажат, защото съм с мъжка физиономия, стегната и здрава физика и минавам за мачо. Скоро ще оправям приятелките ви, на всички дето не знаете защо сте до тях, а някои дори не вярвате. :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b9ed304b3e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Хомосексуалността си е негова, най-вероятно просто те е използвал да си дава вид на нормален или е бил неосъзнат гей. Трудно е да се познаят гейовете на 100%, не всички са женствени, някои тъкмо обратното. Според мен общото е обаче че се поддържат г/д колкото една жена. Ако използва някаква козметика има голям риск да е такъв.

Така или иначе не задълбавай много в тая посока, не е твой проблема, нито си непривлекателна или нещо подобно. Неговите работи не оказват влияние върху твоята същност.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 413bd0b92f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   Аз като психолог ти гарантирам, че историята ти е измислена, а ти си момче / мъж... Много пропуски има в сценария ти

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0ea0eefcc1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Отвратила си мъжа от жените! Браво на теб!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2cd5c05961
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   16, какво е "оберджий"?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker