Мъже, отказвали ли сте се от жена заради голям размер вагина? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мъже, отказвали ли сте се от жена заради голям размер вагина?
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 3769 пъти
Здравейте, много теми има за мъжките размери и проблеми. Дали жени зарязвали заради недоволство спрямо размера на пениса. Какви размери пениси жените харесват и т.н.

Останал съм с впечатлението, че размер на вагината и пениса не си ли паснат, тежината е върху мъжа дори и патката да му е 19см.
Та, размера на пениса 1 път порасне ли, остава константа, а при жените там нещата може да се стегнат с упражнения и т.н.

Мъже отказвали ли сте се от жена, която има разпусната вагина или широчината или дълбочината не ви задоволява въпреки размера на мъжеството ви. Също мъже, какви размери вагини ви харесват, по тесни или по плитки?

Лично ми се е случвало да спя с жена с широка вагина, тя охка пъхче, поти се и трепери повреме на акта така и краката й след акта, но за мен нямаше кеф щото почти нямаше триене. Явно си ме беше харесала и се възбуждаше от всичко от мен, но за мен липсата на tight grip(захват) беше не само turn-off, но и неловко, неприятно направо отврат. Не повторих. Щом дойде момент, в който си казах "леле дай по-бързо да приключваме".

Относно какво предпочитам, не съм усещал дъно на вагина досега, не съм с къс пенис, не знам дали се усеща попринцип или само ако имаш прекалено дълъг. Аз предпочитам тесни, да ми е по плътно, а ако има уменя да си стяга вагината дори леко, все едно както би било притискане с устни, тогава полудявам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1cccda20a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   Що за глупости са това?
Всеки нормален човек, в смисъл който няма някакви психологически отклонения и комплекси, се нагажда към партньора си и си му става добре каквито и да размерите и диаметрите...
Как ще върнеш жена заради вагината ѝ? Ти с човек ли общуваш или държиш единствено на някакво тактилно усещане там долу, което така или иначе усещаш няма и един час на седмица.
Осен това, в секса мъжът дава, а жената получава, така че той трябва да се постарае да я задоволи, а не (на калпава ракета - космосът ѝ крив..) да се оплаква дали тя е дълбока или широка.
Въобще с човек с такива елементарни разсъждения, като автора, не желая да имам нищо общо.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 47866aa70a
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

2.   1- големи недомислици!

Много жени, а и момичета, ИМАТ или си въобразяват, че имат проблем с големината на пениса на партньора си! Момичета безскрупулно обиждат момчетата на тази тема! Дори и 20-годишни лигли си го позволяват. Зрели жени масово изневеряват на половинките си, само заради голямото "достойнство" на някой куцкар със слава!
ЖЕНИТЕ МАСОВО се оплакват, че НЕ ИМ СТИГА - дължина на пениса, дебелина на пениса, достатъчно голям оргазъм, какъвто и да е оргазъм, малко еб*не и все други такива, които НЕ СЕ КОМПЕНСИРАТ само от опитността на мъжа и желанието му да задоволи поредната овцы.
Жените сте твърде наивни и лековерни, плитк*умни и незрели!
Вие сте ПОНЕ на половина отговорни за наличието или липсата на оргазъм, както при вас си, така и при партньора ви!

Истина я каза автора: вие МОЖЕТЕ да тренирате влагалищните си мускули, което е доказано ЗДРАВОСЛОВНО, докато ние НЕ може да направим нищо за големината! Доказателство за това са катастрофалните последствия на тези дръзнали да си влагат какви ли не импланти, пълнители и прочее!
Поинтересувайте се в нета, да видите, как напълно здрав мъж може да се превърне в инвалид!

Та, ходи се скрий!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3a1c2273e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

3.   Айде сега, че на някой му била малка пишката, жените са виновни и длъжни да правят гимнастика. Защо, след като има толкова други с нужния на жената размер?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 99c3aac29c
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

4.   Проблема не е, че ти е малка пишката (няма да порасне колкото и да се оправдаваш с широки/дълбоки) проблема е малкият ти мозък

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b510ca5e87
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   Факти за размерите и какво може да се направи:
- от прекалено малки до прекалено големи пениси.
- От прекалено тесни до прекалено широки/дълбоки вагини.
- мъж може да тренира за увеличаване на размер на пениса в годините когато му расте.
- жената може да тренира обгръщащия мускул през всички години, най-често това се прави само когато се достигне до крайности за големи размери ширина/дълбочина.

Относно размерите и тренирането на женските части вместо това да се вземе като някакъв интерес дори благословия, че има възможност да тренира подобен мускил и да си направи секс живота по-интересен, те... В бъдещето ще се обръщат назад и ще гледат на тези жени, с "едно време повечето жени са искали всичко на готово и не са се възползвали от това, че може да си тренират мускула за по-добър секс живот за сметка на мъжа" И хората ще се чудят как е възможно това да бъде пропуснато. Помислете си само колко бавно еволюира всичко заради мързел и конформизъм. Аз ако бях жена със сигурност бих се възползвал, живееме живот, в който не може да си позволим да не вземем максимума. Ако чакате само вашите вълшебни 25 см пръчки никога няма да сте задоволени.

Фактите за размерите и т. н. са горе, но какво всъщност се случва в днешни дни:
- Жената може да тренира вагината си, но повечето жени забравят и искат Всички да забравят, че това е възможно. Защо? Защото искат всичко на готово.
- Повечето жени толкова реват по цял свят за размера на пишките, че мъже с по-големи мъжества от средностатистическите се комплексират и ги е страх да се занимават с жени, защото знаят, че има жени, които си мислят, че всичко им е позволено, и че може просто заради размера им да ги убият психически и да им унищожат увереността за докрая на живота. Повечето жени сте слаби, и толкова бутате проблеми от вашата половина в мъжката половина, дори проблеми, които само вие може да оправите, не мъжа. Това се нарича истинска слабост и истински комплекси, а не комплекс на оня със 17 сантиметровата пишка, която са му казали, че е къса, защото искат 23 см в п*тките си. Никога не съм мислил зло. А за такива жени, така зловещо държащи се масово към всички мъже, като например номер 3, която си мисли, че не може да се случи същото с нея заради нейните размери"айде сега, че на някоя й била широка/дълбока вагината мъжете са им виновни :)) Защо, след като има толкова други с нужния на мъжа размер? (колко си нагла ти, най-малко заслужаваш)", едвам се спирам да не се замислям.

Толкова сте долни някои жени направо не мога да ви дишам.
Поемате вълни от мъже от новото поколения и не спирате да ревете из целия свят как не ви е достатъчен пениса, още от малки искате да ги научите, че ако нещо не е ок Мъжа виновен, още от малки да се комплексират, вие сте комплексираните и страхливите да си знаете, където и да сте да ви седи и да си знаете, че и вие играете роля с вашия размер. ТОВА Е 50 на 50! И на всичкото отгоре въпреки, че нарочно не спирате да плямпате за да ако може да го направите мъжа да поема по-голямата част от тази тежина, вие дори може да си тренирате вагиналните мускули! Дори идвамата да сте с готини размери пак би било имало полза от това да си тренираш вагината. Това ти е дарба, не само че го изпускате да си развиете част от тялото, а и вие го криете та ако може МЪЖА да е проблема.

Повечето жени сте нагли и не заслужавате, казвам ви, НЕ ЗАСЛУЖАВАТЕ. Искате всичко да ви идва на готово Пишки, парички, ако може абсолутно нищо да не правите и после в социалните мрежи ми пишете Интерес: Храна. ХАХА защото всички други нужди свиквате да ви идват на сребърен поднос.

Добре, че има жени, които струват, и заслужават комплименти, че не знам как щеше да се живее този живот с псевдо жени, които толкова свикват и взимат за даденост всичко, че един ден се разпадат от недоволсто въпреки, че имат всичко, и не знаят защо. Еми четете ми коментара и ще разберете защо, може да не е късно.

Понякой път някои жени толко сте тъпи и толкова ме дразните, че неволно ме мотивирате да оправям невидимия баланс. Уж гледам да ви избягвам за да няма дори и шанс да възбуждате подобни чувства в мен ама то е фраш от вас... Че и харесвания ми събира #3, няма думи.


П. П.
Имах един колега, който не искаше да яде едни храни, само защото е ясно, че са полезни за мъжката полова система, без значение дали му харесва храната само като храна или не. Той казваше "аз съм си здрав там долу, който има проблеми да яде". Не мога да разбера, защо това, от което имаме в повече, го приемаме за даденост и го оставяме на произвола така, че да си остане нещо като средностатистическо или дори след време да се занемари, защото не му обръщаме внимание, че сме го приели като "перфектно", вместо да го развиеме и да го имаме като крайност в хубавото? Защото еволюцията се движи със скоростта на средностатистическия или най-тъпия на планетата. Умните се приемат за странни и тъпи и чак след 3 века разбират какъв гений всъщност тоя човек е бил.


Мерси.
Аз съм мъж на 31г.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b510ca5e87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Същото може да се каже и за теб №3.
вагината ти широка, мъжете ти били длъжни и виновни, защо ми е да избирам теб като има толкова много жени, които са тесни?

Нали знаете лафа "тоя сигурно му е малка пишката" е коментиращата №3 сигурно й е широка вагината.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 51b389e180
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Размерът има значение.Как се чувства жена с по-стегната вагина с мъж с огромен и дълъг пенис? Тя зле,защото е огромен,за него ако триенето което се създаде или несъздаде едва ли също ще е ок.Както и това за което автора пише,по широка вагина и неусеща триенето.То упажнения при жените има,но когато се възбудиш т.е след това нали мускула се отпуска и пак се стига да изходна позиция. Да, партньорите се нагаждат един спрямо друг,но има неща при които разминаването си остава.Ако хората имат истинска връзка и уважение помежду си нещата се получават,но за бързи връзки без ангажимент нещата не се получават.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1cccda20a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   До 2 от номер 1.
Ами съжалявам, че жените около тебе са такива. Тези около мен не са такива!
Според мен трябва да си помислиш по-скоро за себе си и това с какви жени общуваш.
"Недомислици" или не - това показва моят опит, а той е доста голям.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0318b50a2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Бил съм с такава жена. Правим секс, нищо не казах, но по някое време тя предложи да продължим в дупето. Там беше по-добре и за двама ни.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b510ca5e87
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

18.   Защо ми триете коментара, админи. Очевидно Номер 3 е Copy Paste, от различни теми, може би го прави един и същи човек за да създаде обществено мнение, че жената не трябва да прави нищо, а ако има проблем с размерите да се гледа към мъжа. И това мнение да стане общоприето! Айде стига глупости. Да бяхте изтрили този на номер 3! Миришете от далеч!

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b510ca5e87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Към 4, интересно на кой говориш, че има малка пишка. Изпитваш комплекса на обратния лаф "тоя сигурно има малка пишка", ти май си се разпознала в поста на автора. Аз лично не виждам тук някой да казва, че има малка пишка, виждам как казва, че е бил с жена с широка вагина. Ти май искаш да обидиш да си изкараш яда, но понеже не намираш как си измисляш някакви мишени, по които да целиш, че ти тежи да държиш тая гнус вътре в себе си. Дръж си я, твоя е. Не ти я искаме!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 47866aa70a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   И аз се присъединявам към мнението на номер 18!

Не разбирам кому е нуждо да се трият толкова много коментари по темите?

Дори и да са написани според правилата на сайта, пак се трият...

По този начин се губи чичателски интерес! Защо да отделяме време в писане на коментар, който ще бъде премахнат с лека ръка?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b510ca5e87
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Към 1.

"Осен това, в секса мъжът дава, а жената получава, така че той трябва да се постарае да я задоволи, а не (на калпава ракета - космосът ѝ крив..) да се оплаква дали тя е дълбока или широка.
Въобще с човек с такива елементарни разсъждения, като автора, не желая да имам нищо общо. "

Ти ли си за дума с кой искаш да разговаряш и с кой не. Какво подяволите означава жената получава мъжа дава? Що за нагласа тва е секс и ако е с любов как така няма да даваш, а само ще взимаш? Коя си ти? Аз пък с теб не искам да разговарям изобщо! Ти дори и елементари разсъждения нямаш, що за вложена мисъл "жената зима, мъжа дава" Седи си и зимай само, ще се спре да ти се дава ако сама чакаш. И както може да се случи жена със средни размери мъж с малки, така и може да се случи мъж със средни и жена с широки, което може да доведе до неприятни усещания както ВИЕ жените в 99% от случаите ревете, не прехвърляй само реването към мъжете ей.
Ревете постоянно за размерите на мъжа, а 1 мъж като каже нещо за размерите на жената и оплювате всичко и обиждате как някои си имал елементарни разсъждения! Я се вземи в ръце! Като не искаш да ти реват за размер на вагина, няма да ревеш за размер на пенис!

1 път се случило мъж да недоволства от размер на жена и оревахте с лъжи и прехвърляне на отговорност сумати глупости веднага пак на мъжа! 4 звезди ми имала от гласуване. Абе какво става тука бе? Жените нещо много си позволявате и яко сте се надули ама яко и с 1 боцкане толкова много много его излиза, че направо се личи колко сте глезени и как не давате 1 дума да ви се каже. Я слезнете на земята и не ми пиши такива глупости!
А и вие които гласувате за 1, заебвате човечността да живее егото нали? Браво бе! Дай да дърпам аз на към женското па дали е правилно или не, дреме ти. Човечност ли е, integrity ли е, айде в кофата.

Няма на къде да бягате, ще си признаете, че каквото повикало такова се обадило, няма само вие да се оплаквате от мъжките атрибути. Ще свиквате. То не бих промотирал оплакването, но като се случи много подскачате нещо, знак, че трябва да слезнете на земята.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b510ca5e87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Здравей #8.

"Размерът има значение.Как се чувства жена с по-стегната вагина с мъж с огромен и дълъг пенис? Тя зле,защото е огромен,за него ако триенето което се създаде или несъздаде едва ли също ще е ок.Както и това за което автора пише,по широка вагина и неусеща триенето.То упажнения при жените има,но когато се възбудиш т.е след това нали мускула се отпуска и пак се стига да изходна позиция. Да, партньорите се нагаждат един спрямо друг,но има неща при които разминаването си остава.Ако хората имат истинска връзка и уважение помежду си нещата се получават,но за бързи връзки без ангажимент нещата не се получават. "


Не е вярно че се стига пак до изходна позиция, не само за вагина, но и за всички мускули. Раждали жени правят подобни упражнения, този мускул е както всеки друг, както всеки друг размера му се мени, силата, издръжливостта, както и си има "мускилна памет". Дори и да има такова нещо като да се върне към изходна позиция, то тренирането ще е променило не само но и самата изходна позиция. И не знам дали се отпуска, мисля, че става леко по-стегнат и се разширява като подготовка да поеме пениса. Затова момичета ги боли ако има проникване преди възбуда.

За бързи връзки не се получавят понякога, но идеята, е че не само заради малки пишки не се получават, но и от широки вагини. За това се говори.

Относно партньорите искам да ти разкажа една случка с мен: Имах гадже, с което скъсахме, тя беше широка, не съм си мислил пречи ли ми това не ми ли пречи, аз съм чел, че вагината се напасва на пенис след време като посвикне един и същ да прониква в нея. Аз нищо не съм казал за ширината й, беше ми малко в повече, но бях влюбен в нея не съм си помислял и за момент дали това е проблем. Като скъсахме с нея тя направи "kiss and tell", не бих си позволил да я наранявам така, да разказвам на други, че да й се сложи етикет "широка вагина", но тя разказваше, че пениса ми е като цигара, изобщо не е така, но явно искаше да ме нарани първа за да й е по-силна защитата. Няма да го направя това, което тя направи. Смятам го за подло и слабо. Вероятно съм платил цената на някой от бившите й.
Та вие жените сте по-слаби и гледате винаги да бутнете мъжа да е по-виновен, щото нямате сили да се борите. Намерете си истински мъж и му се отдайте, не се борете. Щастлив съм като има разбирателство между мъж и жена, по-голямо от мъж-мъж и жена-жена. Неприятно ми е да гледам такива разделения като в тази тема, но всичко се случва от слабости. Дори признавам, че слабост у жена може да има заради липса на сила в мъжа. Жената пази нещо в себе си, защото знае, че мъжа й не може да го пази и не може да му се довери. Тъжно, това не е пълна уязвимост значи няма пълна любов, а аз съм фен.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker