Колко често жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Колко често жените
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 2970 пъти
Здравейте,
Въпросът ми е към по-красивата половина от човечеството. Колко жените мислят за пенисите на мъжете. Когато се запознавате с даден мъж, когато общувате, дори когато сте само приятели, мислите ли как изглежда неговия пенис, в каква форма е, дебелина, дължина или този въпрос ви вълнува едва когато дойде сюблимния момент?

Когато сте обвързани или омъжени, вълнуват ли ви атрибутите на другите мъже или ви вълнува и ви прави впечатление телосложение, мускули, хигиена и външно излъчване?

Ще се радвам да споделите. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: d5d5c309ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Най-накрая да чуя мъж да говори вежливо към жените след толкова обидни и омразни коментари от мъже към жени чета в други постове тук.
Когато се запознавам с един мъж изобщо не ми минава през ума размера на пениса му и не държа на мускули. Интересува ме външният му вид до толкова че да го намирам привлекателен (не търся манекен), неговото излъчване, обноски, манталитет, и не на последно място дали знае как да се държи с една жена-галантно, с уважение и да е романтичен. Ако има силно привличане между нас и се стигне до интимност размера за мен не е от значение стига да си доставяме удоволствие-за мен секса не е единственото в една връзка

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 03933cee8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жена на 30 години съм. Абсолютно подкрепям коментар номер 1 и ме впечатляват същите неща при запознанство с мъж, когато говорим за среща, връзка. Няма как да не споделя, обаче, какво ми се случи наскоро. Срещнах страхотен човек и мъж, но когато се стигна до секса, се оказа че мъжът има твърде малък пенис, дори микро пенис.Не съм имала подобен проблем преди, но нищо не усетих и в последствие се разпаднаха нещата, заради кофти секс. След тази случка се улавям, че мисля и се чудя колко е надарен даден мъж, с когото съм на среща. Например, ако мъжът е нисък и слабичък, моята асоциация е, че и няма да се много надарен. Понякога и през дънките, чисто визуално, си личи дали пакетът е добър. Знам, колко повърхностно звучи това, но както споменах, започнах да обръщам внимание на това, след като имах кофти секс с ненадарен мъж.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 49eb710ca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Н 2, от личен опит ти казвам че, не винаги високи и едри мъже са с "добър пакет" Аз съм дребна, но харесва високи мъже с шир8ки рамене. Е, с един такъв преди време след 2 месеца свалки най- накрая стигнахме и до секс и... плачевно. Освен че, съм дребна, съм и много тясна (спорт) но този изобщо не го усетих. Не ми позволи преди това дори да го видя, камо ли нещо повече и тогава разбрах защо. Спрях, станах и му посочих вратата. Такива неща трябва да се казват, ако е решил че, за два месеца свалки ще изключа секса от живота си... заслужаваше си каквото и му казах като му посочих вратата.
По темата: с приятели НЕ, изобщо не ме вълнува какъв им е члена. Мъж от който съм привлечена сексуално ДА разбира се.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7bdb7987ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

7.   Към 3. Да си тесна и изобщо да не го усетиш, той трябва да е нямал пенис или ти да лъжеш, че си тесна. Също защо не погледнеш себе си като 50% от проблема, а му посочваш вратата и си груба с него да му убиваш увереност и психика за нещо, което не може да промени. Вие жените не можете ли да говорите?

Така и така аз не го усетих много, не си пасваме по размери, дали ти дали аз, но решението ми е че нещата няма да сработат за мен. Души нямате ли бе? Говорете с хората, кажете какво мислите, да му покажеш вратата такова отношение само от страх и слабост може да му дадеш. Що за човечност... Да неприятно е да се е крил и т. н. отблъскващо е приемам, но пак може да говориш, за месеци свалки поне сте се познавали малко не е като да не си знаете имената срещнали се преди 2 часа някъде. Това са няколко месеца. Говори бе жена. Това е твоя слабост, не разбирам защо ви е толкова трудно да сте хора. Ма как па не се научихте да се поставяте в обивките на другия, държите се надменно, а всъщност това е признак за ваша слабост.

Аз като мъж ти казвам, че ако съм те харесал и разбера, че на някой пич така си се държала, не си имала сила да покажеш човечност, бих се разочаровал и не бих те приел за добър материал за разплод от към умствен капацитет. Червен флаг.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 49eb710ca7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Н 7, щом съм стигнала до секс с него, значи искам секс, а не лъжата му подвела ме да си губя времето и "тормозя" тялото си. Няма какво повече да си говоря с такъв дето не е сметнал за необходимо да каже нещо толкова важно за предполагаема бъдеща връзка. На какво може да разчита?! От жал да продължа с него?! Я, без глупости!
Ако беше искрен нямаше да се стигне дотам. Даже малко му беше каквото му казах! "Сили за човечност" не ме разсмива, сили да бъде откровен трябват за такива мъже, а не да мотаят нормална, здрава жена! Има и асексуални за които дори би било облекчение.
А дали съм тясна т.н. никого не убеждавам, пък и не виждам смисъл да лъжа в анонимен сайт, но все едно как го приемаш ти.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0a5128cafc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Не. Докато не се стигне до секс изобщо не си мисля за това.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 048e891f59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   до 2 и 3

Не става ясно колко е това малко? Има широки и дълбоки жени, за които един напълно нормален, но малък пенис, може да го възприемат като миниатюрен...

2 - колко е бил дълъг този "микро" пенис?

3 - Не мисля, че постъпката ти е била правилна - даже напротив, отвратителна е! Поне според мене!
Човекът не се е родил такъв по собствено желание, както и жени с почти никакви гърди, не са виновни за биологичната си особеност.
Само си доказала всякаква липса на човечност към този мъж.
Съвсем спокойно си могла да се откъснеш от него и да спреш акта, като го погледнеш към гениталите и решиш най-човечно да поговориш по въпроса. Да му кажеш, че не го чувстваш и че това би било проблем за теб. Той сам щеше да си тръгне. Но да го гониш, размахвайки му пръст....

Опитай се да ни дадеш представа за големината му - колко сантиметра дължина и тънък ли му е бил?

Само да кажа, че според това, което съм чел, учените казват, че действително мъжете, чиито пениси са по-къси от 7. 5-7. 8 см., могат да бъдат определени като "малки", т. е. някакво отклонение от нормалното.

Ако на мъжете, на които сте попаднали, са им били някъде 10-сантиметрови, не знам какви претенции може да имате, защото такива пениси, далеч не са рядкост!

Това би било същото, мъж да си легне с жена и да ѝ намери гърдите за твърде малки (дамата може да носи подплънки под сутиена), и да я изгони през вратата, крещейки ѝ как е могла да скрие този "проблем" от него???

Абсурдно, нали?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7bdb7987ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   16 Това е твой избор, но ми изглеждаш от коментара, че си или все още твърде млада, или си приела още преди години че си пораснала и непроумяваш някои неща.

Говориш и в двата коментара всякаш си запалена, не ми изглежда да си се научила да си уязвима. Ще ти пречи да обичаш дълбоко. За да изпиташ пълна наслада трябва да се научиш да си уязвима. За да можеш да си уязвим трябва да си силен (тук не говорим за деца). Ако си силна и уязвима, ще разбереш, че не е правилно така да говориш на хората. Ти не си перфектна както никой не е, и ако някои ти обижда неперфектността така и те поваля на земата с думи, няма никак да ти хареса.
Дори мисленето ти ме отблъсква, давам ти мъжкото си усещане като обратна връзка, също подсъзнателно караш хората да не ти дават това, което искаш, защото всякаш не искаш да даваш, а само да зимаш. Също с това мислене, подсъзнателно ще караш хората да налагат невидимия баланс срущи теб.

Сигурен съм, че си все още младо момиче. И аз съм млад, но тези работи съм ги разбрал. На 31 години съм.

Аз като си представя да правя секс с теб например, си представям, че ме чукаш и че се наслаждаваш само от триенето и не чувстваш абсолютно нищо друго, защото не умееш да си уязвима. Сигурно си мислиш, че щом ти пиша такива работи съм слаб, но всъщност ми трябваше много път да премина за да стана толкова силен и да мога да съм 99% от времето уязвим. Първият ми секс беше с момиче, което не може да е уязвимо и не чувстваше нищо, искаше само да се клати. Нямаше страст, нямаше нищо. Беше някакво бързо пипане всякаш го правим да отбием номера, а не да се насладим. Ако набараш някой като мен или мен бих ти показал и вярвай ми няма да искаш да се върнеш назад.
Недей да защитаваш първия си коментар, като го прочетеш след 5-6 години и ти няма да го харесаш.
Крайно ме разочаровате момичета с такива коментари, зле се чувствам. Нормална здрава жена, тормозиш си тялото... Малко ли теми има за размерите, не знам, аз ако набарам някоя с неприятни форми цици или срамни устни или широка т.н. според теб трябва да я наплюя и да й се разкрещя и да й кажа, АЗ СЪМ Здрав мъж махай се няма да си тормозя тялото с тебе? И да очаквам да ми даде информация за телосложението си предварително? МОЛЯ ТЕ, кажи ми че просто тролваш. Направо ме е страх да не попадна на жена като теб! Нормален размер пенис имам, но ти така дигаш летвата и то грозно изкуствено, че няма задоволяване. С тая нагласа ти ще си пищиш и ревеш колкото и да имаш. Моля ви се. Не се срамете да пишете такива коментари.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 65a6e5c673
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Аз на мъжете им гледам гъза, главата, тялото, говорим си и искам да съм с целият в леглото. Не мисля само за там доло. Това го виждам направо в леглото. Мисля си само Оо с него може много да ми хареса.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b636abc0f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   7, поредната табуретка с навъртян километраж, фетиш към грамадни мъже и лакомия за голям мъжки атрибут. Много от жените искате ли искате, а какво давате в замяна? - претенции и издънена кофа, плюс мързел на килограм. Няма ги вече любовта и уважението.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d6294e585a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Към 16 от Автора:
Как те е подвел този човек, какви бяха даденостите му, защо се разочарова, не се ли "натискахте" преди това, да го "опипваш", да усетиш достойнството му....?
Защо се почувства излъгана, разкажи, моля.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 337d73b956
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Авторе, н 16 съм и н 3. В 3 съм описала случая. Не, не съм го опипвала преди това, Не бяхме и стигали до там, Държеше се като да ме "уважава" прекалено за да ме изпусне заради прибързаност... А в същност е опитвал да ме влюби преди да стигнем до секс. И не, в никакъв момент дори не намекна за микропениса си, който си е макро проблем кой какво ще да ми говори. Като си знае проблема и знае че, е важна част в интимността на здрави хора, трябва и да го каже ПРЕДИ да се задълбочат нещата и преди въобще да сме стигнали до секс. Абсолютно е изключен варианта да бъда с
1- Манипулатор и лъжец (това е сериозна истина която трябваше да сподели преди, а не да се пробва да ме "влюбва" и евентуално да си пре'ба няколко години или може би остатъка от живота)
2- комплексар неспособен да говори открито за проблема си (нямаше да промени изхода, но щеше да запази уважението ми, а може би и приятелство. В никакъв случай връзка.

Н 19, нещо много лично приемаш, а? ! Какво те стресира толкова- че не допуснах микропениса да си въобразява че, двата месеца свалки ще са достатъчни да ми е разбъркал хормоните така че, да ми стига само да се държим за ръчичка и може би да мина на анален и свирки за НЕГОВО удоволствие или че, кратко, точно и ясно му изясни ситуацията? Два месеца развива една лъжа и накрая трябва да се правя на шматка и да търся може би още два месеца подходящ начин да го разкарам? Въпросите са риторични, не се мъчи да връзваш отговори! Повтарям: малко му беше!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 048e891f59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   до 23

Еми тука мъжете редовно четеме, как жените масово споделяте, че с 20-сантиметровите свършвате най-много и ви е най-яко.

Има такива от вас, които споделят, че пениси под 16-17 сантиметра не ги чувстват и не желаят да имат общо с такива мъже! (Разбирай, избирате си ги по размера на пениса!!!!)

Ако твоят пич е бил да кажем с 10 сантиметров (може и 12 см,), такава жена като от примера по-горе би веднага станала и би му посочила вратата, точно както си постъпила и ти.

10-12 сантиметра е напълно нормален пенис на здрав, потентен мъж, който може да прави нормален секс и успешно да задоволява сексуалните си партньорки. Според учените всички пениси от 8 сантиметра на горе са такива.

Така че твоето "МАЛКО" Е СУПЕР СУБЕКТИВНО, без да вземеш линийката и да се опиташ да ни кажеш колко е това малко?

от 18

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 00ea7eef73
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   до 3: Само не разбрах какво те е лъгал въпросния мъж? В смисъл казвал ти е, че му е голям ли какво? Или ти под лъжене разбираш твоите въображаеми представи, че му е голям, понеже той е физически голям мъж с широки рамене? Ами изненада - няма връзка между физическия размер на мъжа и на пениса. Аз съм 1.95 висок но ми е 13см. Не е микропенис, но не е голям.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7df52d5f77
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Мъж 41г Някои жени не се вторачват в пениса, други гледат езика, а пък някои са луди за пенис, фетиш им е. Имал съм приятелка, която с приятелките си си споделяха на кой колко му бул голям, дебелината, главата, че даже и вкуса на спермата.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5c77c4d639
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   Н 3, н 23 и н 16, не казваш все пак, горе долу колко му е бил пениса? 10-12 санта?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 337d73b956
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Н 27, не съм сигурна дали стигаше и 8 см

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 048e891f59
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   28 от 24

Тъй като заговорихте за микро пениси се зачетох в нета, че това са тея под 7 см. уж! Според някаква статистика на всеки 100 мъже един е с такъв!

Тея мъже според теб и н. 2 какво трябва да правят, за да водят полов живот?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 03933cee8f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

30.   От номер 2 до 29. Понеже повдигнах темата за микро пенисите, ще ти отговоря как мисля. Всеки от нас се е родил надерен физически в една област, но ощетен в друга. Ключовото е да го приемеш и да не позволяваш да влияе на самочувствието ти и на живота ти. Веднъж приемеш ли се, просто пробваш докато не намериш съвместимост в секса. Аз, например, имам много малки гърди и съм плитка. Тоест не мога да правя секс с твърде надарен мъж, защото много ме боли. Това е от физиологията и разположението на органите ми, гинеколог ми го е казал. Парадоксът е, че с микро пенис пък нищо не усетих. Така че знам какво е да имаш проблем с размера. :) За момчетата с микро пенис идеален би бил аналният секс, Има много жени, които го обожават, а и при него и без голям размер се получава, нервните окончания са в началото. Лично аз не го харесвам и не ми допада, но това е при мен. Съчетано с добра любовна игра, пръсти и защо не играчки, мисля че се получават нещата. Има и жени, които са много тясни и даже и пръст не може да се вкара. Цаката е да не показваш, че ти е комплекс размерът, а просто да пробваш с различни жени, без големи очаквания, за да не си наранен отново. Ако те отхвърли жена заради малък пенис, махни с ръка и продължи. Мен са ме зарязване заради жена с големи гърди, но не съм се поболяла от това, нито съм сложила силикон.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker