Живот с асексуална... изморих се! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120674)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Живот с асексуална... изморих се!
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 7221 пъти
Здравейте хора! На 28 г. съм. Карам направо по начин, по-който ще ми е по лесен да обясня. Предупреждавам ще, говоря наблегна на темата за секс, открито и без цензура.

Заедно сме от вече 4 години и имаме проблем в секса от където започват всички други проблеми.

Кого залъгвам... веднъж месечно е постижение за нас.

Излизаш ми все с номера, че искаш повече целувки, искаш прегрътки, романтика - ок, започнах да го правя доста по-често, но нищо не се промени. Освен това ти отново не беше доволна искаше още и още и постоянно само това - направо на границата с гей поведението от моя страна. Ок, аз не съм чак толкова “мазен” и го знаеше още като започна всичко между нас. Нали не обичаш онези мъже дето са постоянно на главата на жените си и до един момент е мило, но после става отблъскващо за жените им. Нали заради това точно ТИ си прекратявала вече връзка. Всичко при мен е в нормални граници. Въпреки това се опитах да ти дам каквото искаше, но това отново не те запали.

Та аз съм малко по-друг тип мъж. Не съм спирал да те целувам, прегръщам и тн, но не мога само това да правя с теб. За да го правя трябва да има страст и влечение. Не съм на 15. Не може на 28 г. само да се гушкам и целувам и да се обяснявям в любов по цял ден.

Аз съм от онзи тип мъже, които както си стоиш, ще дойдат пред теб ще те целунат страсно, ще ти скъсат прашките, ще ти го натикат в устата после ще те обърнат ще ти скръстят ръцете на таза хващайки ги силно и забучвайки ти главата във възглавницата, ще те чукат здраво без повече обяснения, ще те накарат да свършиш мощно, ще те обърнат и ще свършат върху гърдите ти.
Следващия път пък ще запаля свещи и ще правя нежна любов с теб като от филм.
Мога и да те изчакам да излезеш от банята и да те започна още в коридора без приказки. Ще ти бръкна под прашките и ще те свърша докато ти целувам врата докато гледаш телевизия, а ти ще подмокриш половината диван.. Знаеш ме колко съм сексуален и какъв съм - или поне ми се иска да знаеш. Ама чакай малко... всичко това съм го пробвал ама при теб не работи. При теб нищо не работи. Нито нежно, нито средно, нито грубо

Сещаш ли се. Един ден те гледах докато пушех цигара как стоиш на дивана и беше облечена в онази яката нощница.... и така се възбудих. Метнах цигарата веднага и дойдох. Хванах ти лицето, целунах те с език, облизах те от ухото през зърната чак до клитора, обърнах те с гръб към мен и ти махнах прашките. Започнах да те лижа на задна, но чудо- осъзнах, че това вместо да те възбуди, теб те ядоса. Защо попитах аз, защо си ядосана - защото съм подходил грубо. Дошъл съм, айде една целувка и съм я обърнал. Ти сериозно ли? Да, може би трябваше да се гушкаме 30 минути преди това и да си повтаряме колко се обичаме.
Ама чакай малко, един ден също така те изчаках гол пред банята докато излезеш, защото преди време беше споделила, че това ти е някаква фантазия. Когато излезе те награбих и започнах да те целувам нежно и да те галя навсякъде. Бях запалил свещи в спалнята, сложих те на леглото и продължих да те целувам като нежно мачках гърдите ти и с език слязох до долу - ти пак нещо спече. Какво става? - попитах аз. Като някакъв изнасилвач ме чакаш гол тука надървен - отговори ми ти. А онзи път когато си лежахме и гледахме телевизия и започнах да те целувам по врата и смъкнах ръката си бавно под прашките. Не, разбира се, това отново беше грешка. Пак твърде грубо. Пак твърде остро. Тя не обичала да я “мастурбират така долу”, не я възбуждало.

Как може във всичките си други връзки това да е било нещото, което жените ги побъркваше и са ми споделяли, дори и време след раздяла, че тази импулсивност и страст в мен им липсва във всяка следваща тяхна връзка и често се сещат за нашите моменти. И че съм единствения мъж в живота им, който е отделял повече внимание по време на секс на тях отколкото на себе си. А сегашните им мъже чукали само да свършат без да ги интересува дали жена им е задоволена от секса. А ти не си доволна? Защо? Гледам те, слушам те и не разбирам.

Нещо много правила ми станаха в нещо, в което няма правила. Главата по време на секс трябва да е празна. Всеки път сексът за мен трябва да се случва спонтанно. Когато искаш и където искаш (не изцяло буквално). Единия път ще е нежно - ще те обсипя с романтика. Следващия път ще те изчукам като долна... докато ти удрям шамарчета. Както е настроението. Както ни е кеф. И не виждам какво лошо има в това? Не съм срещал жена, която да не иска подобен сексуален живот с партньора си. А иначе фантазиите ти много ама на действия дърво. На кого му е притрябвал секс по сценарий? Лошото е, че с теб главата ми вече не е празна по време на секс. Напротив - мисля прекалено много за всичко това. До някъде сексът с теб даже вече не ми и харесва след всичко това. Като го правим веднъж на два месеца, заради този факт аз съм превъзбуден и свършвам по-бързо. За втори път веднага след това и дума да не става - ти се дърпаш.

Питам те за предишните ти връзки ти ми казваш, че е било същото и са нямали проблем ама сигурно ти изневерявали и затова било така.

Ти си егоист. Очакваш от мен нежност, а не ми даваш нищо. Всеки път щом се съблечеш да отидеш в банята искаш да се възхищавам на тялото ти и да те зяпам като пъпчив тийн, защото ако пропусна, ти хленчиш как ти сривам самочувствието. Честно ли? А като го правя какво? Нищо.
А ти виждаш ли ме? И гол да стоя пред теб - все тая. Даже не ме поглеждаш. Аз да се сърдя ли? Не съм самовлюбен, но не изглеждам зле пък мамка му. Млад съм, с хубаво тяло, тренирам, работя в силите на реда, не съм някой тъпак. Сериозен съм. Има жени, които показват влечение към мен, но на мен ми е все тая - нали съм с теб и съм ти верен. 4 години все така.

По едно време викам край - сигурно ми е малък затова не иска. После си викам чакай чакай, никога не са ми повдигали този проблем - дето се вика една недоволна е нямало колкото и нескромно да звучи. Стигнах до там да се съмнявам в себе си, взех да си го меря да се шашкам. 17 см с правилна форма съвсем леко извит нагоре (перфектен за G точката) перфектна дебелина, стегнати топки. Звъннах на най-готината ми бивша да я питам да ми каже честно, така или иначе не сме заедно и няма какво да ме засегне - тя се смя като за последно, каза че е имала точно 0 оплаквания.

Сега ще кажа нещо, което ще прозвучи измислено, но е истина - имах връзка преди време, която приключи, защото момичето реши да следва мечтите си зад граница, а аз моите тук. Малко преди да започна настоящата си връзка тя се омъжи в чужбина и се върна тук за моминско парти. Вечерта преди да си тръгне дойде при мен, за да правим секс за последно преди да се върне при мъжа си, защото по-добър секс каза, че надали ще прави с някой. Ама ние с нея много се бяхме сработили и тя беше много сексуална като мен. Както и да е.

Съжалявам. Пробвах. С ръка на сърцето казвам, че пробвах. В един разговор тя ми сподели, че никога в живота си не е мастурбирала. За 28 години нито веднъж не го е правила - асексуална ли е? И при сексолог и при психолог ходихме. И всичко се променяше за седмица. После пак. Не знам дали си заслужава да продължавам с теб, защото дори и всичко друго да върви, ако секса не върви е все тая. Виждам, че и желание нямаш. Секс в теб няма. Аз съм млад, няма тепърва да правя секс на 60 като не ми става патката. Започвам да те приемам вече като сестра, като някой, който само живее вкъщи. Отдалечих се, но и те обичам. От година вече се отказах даже да си искам секс. На теб точно два пъти за това време ти се прииска без аз да съм подхвърлил нещо. И да, направи го мега специално нали - идваш целуваш ме малко там вадиш го, пъхаш си го подскачаш малко докато свършиш и айде... Дори е имало моменти, в които аз не свършвал и ти ми казваш че ти е станало вече много чувствително долу и да съм отишъл в банята да си направя чекия. Айде бе? Кое му е специалното на твоя начин? Изморих се вече.

Какво мислите? Кажете си честното мнение. Има ли нещо, което мога да пробвам вече? Важно ми е! Искам да бъда с този човек. В момента говоря за секс, но ако разкажа цялата връзка, ще ви стане ясно, че тя е свестен човек, който си заслужава. Но не мога повече така. Не мога без секс!

ПС: Няма изневяра от нейна страна и няма друг също така. Приемете го за даденост преди да пишете коментари, не ми се обяснява защо съм толкова сигурен и категоричен. Няма и тежка работа, която да я мори и затова да не иска.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 58

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9e56d44827
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имаш два варианта. Единият е да се примириш с това положение, ако безумно много я обичаш и не можеш да си представиш друга жена в живота си. Другият вариант е да се разделите и да търсиш жена, с която да бъдете сексуално съвместими. И в двата случая, седнете и поговорете сериозно с нея. Обясни и как се чувстваш и я питай защо се дърпа така. Имате 4-годишна връзка, би трябвало да можете да разговаряте свободно на всякакви теми.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 989124671e
гласове:
1 2 3 4 5
  (33 гласа)

2.   Ще ти го натикат в устата..." Ти си гнусен гей и не заслужаваш да имаш приятелка. Психично-болни като теб създават именно асексуални и мъжемразки. Бахти повръщаното си написал. Сигурно след като другият гей ти го е натикал в устата.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 989124671e
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

3.   "Следващия път ще те изчукам като долна... докато ти удрям шамарчета. Както е настроението. Както ни е кеф. И не виждам какво лошо има в това? Не съм срещал жена, която да не иска подобен сексуален живот с партньора си. " Аз не бих искала подобен болен тип за гадже. Ако съм била на мястото на твоята, да съм те изритала отдавна. Много порно си гледал, сигурно и си го почнал рано, затова се е изкривила представата ти за нормален хетеросексуален секс и женска сексуалност. Ти си, болен, б
БОЛЕН.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 31153b2a60
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

4.   Ох, заболя ме главата от оплакванията ти, честно. Просто тя не те харесва като човек. Дразниш я и нямаш и подход. За това не я привличаш. Нещо в теб много я дразни, в поведението ти, във връзката, в нещата които й говориш. Щом още не си разбрал, няма и да разбереш сигурно. Прекратете тази агония. Прав си за секса, но проблемът не идва от него, а от това че си я засегнал и разстроил с нещо, което си направил и вече ти няма доверие. От личен опит говоря, предишния ми беше опротивял и точно така се чувствах само като ме пипне и се ядосвах, въпреки че трябва да е точно обратното. Иначе съм си нормална жена и с друг нямам проблем. И ти си си нормален мъж, просто тази жена си я засегнал с нещо и тялото й реагира по тоя начин, защото не я привличаш, понеже ти няма доверие и ти е ядосана. Много трудно ще оправиш нещата, може да сте просто несъвместими характери. Аз няма как да знам. Но преди да й спечелиш доверието отново, никакъв секс няма да получиш. Така че най-лесно, не се занимавай с нея повече и гледай другия път да не се издъниш отново, защото ще се случи абсолютно същото в секса. Аз само не мога да си обясня тия сексолози, не ви ли го казаха това нещо? Оправяли са се временно нещата, защото временно е започнала да си връща доверието в теб, а ти пак си започнал да се дъниш някъде. Няма как ние да знаем къде. Сумарно - нищо ти няма, но трябва да се съобразиш с нея, след като иска половин час гушкане, ще й го дадеш,а няма да се правиш на интересен. Малко по малко, може и да започнат да се случват спонтанно нещата, но няма да е сега, защото тя е поискала това от теб, а ти не й го даваш. Елемвнтарно нещо е, като иска това, това ще й дадеш пак и пак. Иначе секс няма да видиш от нея. Започни да я слушаш, иначе нещата няма да дтанат. Или просто я зарежи и си намери по-подходяща жена за теб.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a4205a74fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Много кофти...жена съм и съм била в подобна ситуация. Лошото е, че иначе казваш че, е свястно момиче и си я обичаш.
Но кофти, не кофти...това трябва да приключи и го знаеш. За съжаление няма да се промени, а нормално сексуален човек с сексуален си е мъка, огромна жертва която ще премине в гадни последствия. Все някога ще ти се запали главата (и двете) по някоя друга наоколо и колкото и да се противпоставяш на инстинкта си, накрая ще го последваш. Ще нараниш приятелката си, ще приключите по баден начин и вероятно ще и оставиш и други емоционални травми освен които вече си има (смятала че, бивши са и изневерявали).
Опитай да говориш с нея поставяйки вече условия колкото и гадно да звучи. Да се установи дали е сексуална поради хормонални проблеми или емоционални. Ако е склонна да лекува проблема, ти си я обичаш, ще я подкрепил, но поне ще знаеш че, с търпение и малко време ще се разреши въпросът. Ако обаче откаже или просто приеме за малко колкото да мине моментът и очаква да се примирил... е, ти вече почти си взел решение и то е правилното и за двама ви.
Дано се оправят нещата при вас, жалко ще е обичащи се хора да се разделят, но цената е да се "кастрираш"

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ccdeb3b694
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Аз пък се радвам ако мъжа до мен има желание и го показва. Тази жена не е за теб, защо сте заедно, когато един мъж ти харесва го искаш, независимо как и къде..
Ако нямате деца, остави я..
А тя на колко е, винаги ли е или така?
Съмнения за друг мъж?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d01d1e66b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   "Единия път ще е нежно - ще те обсипя с романтика. Следващия път ще те изчукам като долна... докато ти удрям шамарчета" гледаш прекалено много порно авторе. Силно се надявам да е измислена история. Не бих искала такъв мъж като теб. Тя не заслужава това. После хората ме питат защо мразя мъже...

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e5038810e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

8.   Авторе,абсолютно си прав за всичко,което си написал.Ние с мъжа ми го правим по абсолютно същия начин,който описваш-единия път ме чука грубо като уличница,а другия-нежно и внимателно.Изглежда си опитал всичко с твоята приятелка,но щом за 4 години няма никакъв ефект я зарежи и не се занимавай.Просто не си заслужава,ще си пропилееш младостта.Всяко момиче с по-развинтена фантазия и мръсно подсъзнание може да бъде твое.Защо изобщо си губиш времето с тази?! И изобщо не ги слушай тия в коментарите,които ти казват,че си извратен,те пък са пълни задръстенячки.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 63e59dd3b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (29 гласа)

9.   От начина... , по който си написал всичко това, искам да направя само едно нещо и само едно нещо ще изпитам-чувство на отвращение от шибани мъже като теб, които просто искат да си направят гаргарата с някоя, а какво ще направя-още сега вече се убеждавам, че НОРМАЛНИ мъже няма и просто ще заплача. Знаеш ли защо? Защото преди години един като теб просто ми се нахвърли и искаше да си го вкара, а аз не го исках, не исках нищо от това! Нито съм го съблазнява, нито нищо друго. И едвам му се изплъзнах... , беше чист късмет, изплъзнах му се, но знаеш ли с какво... със следи, оставени от този ден, онзи следобед, в който не подозирах нищо. Докосванията от мръсните му ръце по кожата ми, по тялото ми. Натискът от тялото му. И срамът, и страхът, когато съм някъде и около мен има мъже или момчета. И сега, когато чета тази повърня, повърната от теб, и си спомня за това, ами извинявай, но мисля, че заслужаваш да ги отрежат, та да се научиш как трябва да се държиш като хората. Простак! Горкото момиче, което е до теб в момента!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: bc84cc88d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хаха, и на мен ми се иска моят приятел да е малко по- импулсивен в леглото, но като цяло съм доволна. Е, да, не е пасивен, напротив. Експериментираме си.
Хората са с различна сексуалност, авторе. Ние с моят приятел сега сме леко болни и отпаднали, но аз пак искам секс. Исках и когато се върнахме от изкачване на планина и бяхме като прегазени. За тези неща трябва да се говори открито още преди да почнете връзката, понеже се получават големи разминавания.

Жена на 21.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 203392d7df
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Жена съм, но съм имала същия проблем в предишна връзка.
Та няма оправия. Ти се чудиш какво да направиш, за да се подобрят нещата, но повярвай ми, няма нещо, което да можеш да направиш.
Когато си горещ човек с асексуални просто не става, никога не разбират нуждите ти, защото те просто нямат такива.
Никога няма да си щастлив в тази връзка.
Трябва ти човек като теб, с тази няма да стане каквото и да направиш.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a4205a74fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Н 9, ти луда ли си, ма?! Авторът не е натиснал случайна жена от улицата, а се опитва да създаде страстна връзка с приятелката си от 4 години!
Аман от сбъркани хормони помислили се за "моралисти".
Авторът е нормален мъж, с нормални И сексуални желания към любимата за него жена!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: da7a894e65
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Авторе, като описваш себе си, даже по едно време си викам дали пък съпругът ми не пише тайно тука... Но ние с него имаме връзка от 10 години, а не от 4, а и аз не се вписвам в образа на твоята приятелка. Но той е едно към едно като теб. Първата му жена пък е била едно към едно като приятелката ти. Резултатът съм аз. Просто в един момент той срещна мен, аз срещнах него, оженихме се и тази пролет купихме втора спалня, защото първата просто я счупихме от всякакъв смахнат секс. То да беше само спалнята... Но претапицирахме и дивана, абе - сериозен ремонт. Смешно е, но е истина.
Не се мъчи, авторе! Нещата така или иначе ще приключат с раздяла, но от нашия опит ти казваме, че колкото по-бързо стане това, толкова по-малко житейски поражения ще имате и двамата. Ти може да си страшно близък с един човек, да харесвате едни и същи книги, една и съща музика, да не спите по цели нощи, за да гледате любими и на двамата филми, но... това е предпоставка за едно чудесно приятелство, не за семейство. Основа за истинска връзка е когато точно желания като твоите срещнат отговор.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f462ea79d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Няма да я бъде вашата. Губите си времето и се измъчвате . Ако историята не е фейк, разбира се.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e49bbf95a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Автора:

Мерси за бързите коментари на онези, които прочетоха и вникнаха в написаното. За останалите ще внеса малко яснота.

Към Номер 2, 3 и 7: Не, не съм гей. Директен човек съм. Начина ми на изказ е директен. В случая описвам какво се случва в моята глава и още в началото съм написал, че ще го обясня по начина, който чувствам. Ако да си изкажеш фантазиите (най-добрия секс за теб) е повръщано, то четящият е по затворен тип човек, за който мръсните думи са и обидни. Кажете ми как си представяте най-добрия секс във вашата глава без да прозвучи странно на глас? Или сте задръстени и нямате фантазия? Пробвайте предизвиквам ви. Аз поне имам топки да изкажа нещата “на глас”, и само онези, които имат смелостта да говорят открито за сексът такъв какъвто го искат ще ме разберат.

Порно не гледам. 95% от жените там не отговарят на вкуса ми затова не ми е и интересно.

Към Номер 4: Казах, че ще говоря само за секс и няма да разказвам за другите ни отношения. Ще кажа с няколко думи че за 4 години не съм я предал нито веднъж и тя го знае и често ми го казва, че се гордее с това, че когато излиза с приятелки няма нужда да се оплаква от мен както те се оплакват от мъжете си. Винаги съм до нея и и помагам. Винаги се е опирала до мен при нужда и винаги съм там. Когато иска да говори съм там, когато иска да мълчи съм там. Както казах не съм тъпак - уважам я страшно много. В случая просто говоря само за секса и не вмъквам другите теми, затова си останала с това мнение за мен. Сексологът и психологът не помогнаха значително, защото се стигна до там, че нейната сексуалност е ниска и тя се задоволява с малко, което при мен не е така. В нея беше топката да промени нещата, но нямаше видимо желание след като и прекрати да ходи при тях. Аз така си го обяснявям. Не ми се навлизат в подробности.

Към номер 9: Аз съм с този човек от 4 години и нещата са коренно различни да си с някой толкова време и да правиш такъв секс с него и да го направиш на някой непознат, с когото не си и той не иска. Ако искаш да се оплачеш от факта, че са те изнасилили почти - отвори си тема. Двете неща нямат нищо общо.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a5c850a2af
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Според мен седни и й обясни ,че така не се получават нещата и й я стресни с евентуална раздяла,ако не се променят нещата . Обясни й това ,което написа тук .. ,че това ти тежи и че я обичаш ,но си имаш нужди , а не искаш да изневеряваш. Питай я директно дали иска да се разделите или да сте заедно и да оправите този проблем . Има доста витамини и билки ,които са за покачване на либидото. Защо не пробвате и това ,може пък да има ефект !?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5735e35e08
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

17.   Авторе, отново с коментарът си потвърди, че не ставаш за връзка и жени. Приятелката ти дори и да е била с нормална сексуалност преди, с такъв болен извратеняк като теб просто е невъзможно да не стане асексуална. И аз да бях на нейно място (пази Боже от такива като теб) и аз щях да стана асексуална. Пък ако наистина си спал с бившата си преди да се омъжи, значи освен болен извратеняк, си и мъжка к***а. Нямаш ли свян, срам, гнус? Аз задължително ще си измия очите след прочита на бълвоча, който си изсрал. Блякс.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0b32fbc9c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

18.   Авторе искам те за мен. Хареса ми много :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0b8e5ebe1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

19.   Ти си ненормален и с извратено съзнание. Раздели се с девойката и отивай при някоя от магистралата. Н*щастник, болен мозък!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 365855ce99
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

20.   Зарязвай. Губиш ценно време и удоволствие от без друго краткото ни съществуване. Май си бдсм-ър. А ние сме хипер сексуални, къде изобщо си тръгнал да се занимаваш с асексуална ванила? Това са ни най-неприятните личности, не само когато иде реч за секс.
ж24

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ae060d5c1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Авторе, номер 4 съм. Виждам, че като всеки мъж, си мислиш, че се държиш идеално към жената, с която си. Разбира се грешиш, няма как тази жена да изпитва отвращение към теб без причина. Съжалявам, но това си е точно такова, казвам ти го, за да ти помогна. Ти може да си супер пич, но тя все пак да има проблем с теб. А ти продължаваш да се заблуждаваш и да говориш едно и също. Нямаш капацитета да решиш този проблем, след като дори не ме разбираш какво ти казвам. Направо я зарязвай и стискай палци, че със следващата няма да стигнете до там. Търси по-съвместима. Психолозите ви, ако не са ви ги казали тия неща, направо да си късат дипломите. Има разлика между ниско либидо и отвращение и яд, което тя изпитва като я докоснеш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 731bb976e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   Не знам мъж, който да страда от такава словесна диария... Не можах да прочета всичко! Ми не се учудвам за приятелката ти и аз нямаше да искам, ако ми четат всеки път конско или супер-дупер разяснения за всичко!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 24c8a4d478
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

24.   Жена съм, но на твоето място.
От сексуална незадоволеност, от какво ли, не знам, но думите ти директно ме възбудиха и определено бих се радвала на напорист като теб мъж! Хареса ми директния ти подход!
Мисля, че просто не си подхождате сексуално.
Случват се тези неща.
И при мен е същото и си е мъка.
Смени жената.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 64208ace9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

25.   Ужас лично мен ме отврати. Не с това, че искаш секс повече от веднъж месечно, а с писанията си. И е смешно как тук си написал цяло писмо към нея ние да четем, дай и го на нея. Виж какво ще стане, но се съмнявам да я възбудиш. Звучиш като гнусен перверзник има и други по приятни начини да кажеш на жена, че я желаеш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f462ea79d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Авторе, колкото и тиради да пишеш тук и дълги писания за любовта си и за мераците си в секса, както и да се обясняваш обективно погледнато от ситуацията има два изхода- или си оставаш с девойката, щом толкова я обичаш и правиш секс от дъжд на вятър по начин, който не харесваш или се разделяш като цивилизован човек и си търсиш друга, която да задоволява страстите ти. Това е при положение, че я уважаваш, както казваш и не изневеряваш. Изборът е твой.
Нито ти си виновен, че си такъв, какъвто си, нито тя. Хората сме различни, всеки с природата си. Да се опитваш да промениш нея е загубена кауза.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 32a575e5be
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

27.   Абе пич, ясно е че не си пасвате. Ама като ти гледам изказа, ти си нерез. Този сайт съвсем се превърна в тиня и продължава да копае дъното. НЕ ти прочетох целия чаршаф, няма да си губя времето. Главата ти само у гащите, чудя се и на работа ли така ги опъваш? Точната дума за теб е наистина нерез, сигурно си с външен вид като на Бойко Борисов.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 32a575e5be
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   12 не е автор и не е нормален, а е НЕРЕЗ! Няма дума, която да го описва по-добре от нерез.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 06984b9936
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   Една такава асексуална омъжена мадама идваше три мен три години, да я задоволявам.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e02bc18889
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Връзката между двама души е първо секс. Иначе си имам приятели с които да си говоря. Сядаш на откровен разговор и й казваш какво мислиш. Или тя се прочете и си търси проблема къде е или просто ти имаш право без цупене на секс другаде.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f6690cf828
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

33.   Аз от една страна съм като твоята приятелка. Разликата обаче е че с моят приятел просто не се разбираме. Комуникацията ни е сложна, скандалите са ни на преден план, твърде голямото му его ми пречи. Дразни ме 24 /7. Връзката ни е токсична. На мен тези неща ми пречат и съответно секса не е пълноценен както и за мен, така и за него (предполагам). Искам да те попитам има ли нещо което приятелката ти ти е споделяла че я дразни в теб? Някои твои черти от характера, абе нещо с което не може да се примири? Ако има нещо такова, даже и ти не знаеш сигурно, може от там да идва всичко. Но... понеже с моят приятел куцат и сериозните разговори като зрели хора, ако вие сте малко по умни и достатъчно зрели за годините си, защо не поговорите на тази тема? Може би на моменти си прекалено груб, може би обичаш пози които тя не харесва, може би харесваш аналният секс, а тя не? А може би просто страстта и пламъка между вас е изгаснал или никога не го е имал. Не може всички да си допаднем в леглото.. е може с някоя порно актриса или порно актьор. Но те са професионалисти нали така? Всеки човек е различен. Например аз с едни съм правила страхотен секс и не съм искала да спирам, с други просто ми е било гадно, поради простата причина че не са ме привличали и не съм се възбуждала от тях. Чета горните коментари и направо се чудя на някои жени "ама зарязвай я " ама трето пето, едва ли не ако се познавахте щяха да са първите в леглото ти, независимо че си обвързан. Това са пълни к*рви. А историята ти имам чувството че ще завърши със изневяра. Не искам да казвам че секса не е важен и дъра бъра още глупости, но ако приемем факта че момичето е наистина асексуална, това не я прави по малко жена от останалите! Всеки има някакъв недостатък, дали в характера си или в сексуалните отношения. Ако я обичаш достатъчно както и ти сам казваш, поговори с нея, промени начина и подхода си към нея, ако нещата не се получат и ти не можеш да се справиш с нея, то тогава преди да си си потърсил това от което имаш нужда (изневяра) се раздели с нея и и кажи причината. Това е няма друг вариянт. Успех

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1c597b301a
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

34.   Нормално е да не те харесва! И да не иска секс с теб! Тази жена е разбрала че за теб, секса е на първо място! Такъв като тебе няма да търпя! Ти си от онези които и една седмица без секс не могат да си изкарат. Тя е с теб поради някаква причина, не те харесва и не се възбуда от теб. Толкова ли е сложно да го разбереш? Може би изчаква да намери по-добро от теб, и ще те остави.


"Следващия път ще те изчукам като долна... докато ти удрям шамарчета. Както е настроението. Както ни е кеф. И не виждам какво лошо има в това? Не съм срещал жена, която да не иска подобен сексуален живот с партньора си. " Само като те прочитам ме е гнус, но запомни едно, тя е с теб, поради някаква причина! Не те харесва и не я възбуждаш, това трябва да ти е ясно. А това което тук си написал е гнусно ,нормално е да не те иска! Не сте съвместими, стига си я мъчил!

Свален ангел

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 22cc798f48
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   асексуалността е ориентация. или се примиряваш, или я зарязваш.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b3f2935a5f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

36.   Авторе, според описанието ти, ти си перфектният партньор, наистина! Начина, по който си описал всяко едно действие, детайлите...В теб има страст, спонтанност, при много хора това липсва според моите наблюдения.
Поговори с твоята половинка да поднови сеансите при психолог/сексолог, ходете заедно и разбира се, всеки от вас да бъде откровен (но ти вече спомена, че си такъв, така че)...
Продължавай да бъдеш романтичен, за една жена романтиката е безкрайно важна (разбира се, не за всяка жена, но от описанието ти се вижда, че твоята половинка е романтична натура). И по-важното знаеш ли кое е? Да ти идва отвътре, да го правиш от сърце и душа. Да няма пресилени действия. Заедно с това, ако потърси отново професионална помощ, този път може наистина да се получат нещата.
Пожелавам ти да бъдете винаги влюбени и щастливи, и да се справите с този проблем заедно.

The Little Donut

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d088cc40e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

37.   Тя губи и то много.Това е рядкост ,няма такива мъже.Ти си мъж мечта много рядко един мъж е такъв като теб у обръща внимание на жената до себе си това е страхотно браво всяка жена има нужда от страст и да се чувства красива желана и обичана.Не мога да разбера каква е причината.Явно не те обича.
Това кара една жена да се чувства страхотно

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 63b3c0308d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   Това някакъв художествен текст ли е? Иначе изборът на партньор в днешно време е наш. Слагаш на кантар и избираш. Ако не си доволен - тръгваш си, за да си намерите подходящи партньори. Не разтягаш безполезни локуми.
ж32

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6c595a98d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

39.   Изключително противен си, щял да и бие шамарчета смешен комплексар. Никоя жена не се възбужда от такива гаври, освен ако не е някой със нисък морал и без себеувжение. Как изобщо спи с теб в едно легло това момиче не знам, най -добре ще е този ад да приключи. Вижда се, че не можеш да я задоволиш, а по-скоро я отвръщаш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b41cb7dc0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

40.   Автора:
От цялата работа най-вече ми се затвърдиха 2 неща за жените и секса като цяло.

1. 50% от жените приемат проблема ми и начина ми на “секс” прекалено не ок. За тях явно самият секс е нещо друго. За тях сексът е действие, което има редица установени правила и норми. Всичко извън тези норми е ненормално и трябва да бъде съдено. Когато жена излезе от тяхните приети норми е к*рва, а мъжат е извратеняк. Нямат нужда да изпитат нещо ново. Не експериментират. Винаги нежния секс на легло вечер след баня и вечяря е върхът за тях. За голяма част от тях дори нещо нормално като свирката понякога е неетично и нещо, което правят само момичета без морал и празни глави. Секс играчките може би са прекалено просташки за тях също. Да не говорим за секс навън или на публично място примерно - каква извратенящина, нали? Не ги съдя, странни са ми - както и аз на тях. Странното обаче е виждам как такива хора съдят такива като мен, но не и обратното. Такива жени не са мой тип, по-скоро бих се обесил от скука в леглото с тях. С тях мога да бъда приятел и да ги изслушвам как се чудят къде е проблема и защо мъжете им изневерявят. И толкоз.

2. На другите 50% от жените, описаното от мен им харесва и най-важното е че си го признават и не изпитват срам, че могат да ги нарекат с обидни определения, просто защото не са като описаните по-горе в точка 1 жени. Виждам в коментарите жени мислещи като мен, такива с моя проблем или просто споделят, че човек с моята сексуалност би им допаднал. Точно с такъв тип жена аз мога да изградя всичко. Защото ще си съвпаднем в най-важната основа за една връзка. Такава жена ще ми е и жена и любовница и приятел и всичко. Такива жени са страстни, имат самочувствие и крещят “секс”. Най-важното, което мен най-много ме привлича в една такава жена - непредвидима е. Привлича те като магнит и искаш да прекараш времето си с нея. Защото е магнит. Дори и когато не правите секс този магнит пак те дърпа. И всеки път е сякяш правиш секс с различна жена, защото сексът е различен и разнообразен.

Запомнете жени! Когато мъж попадне на такъв тип жена шансът за изневеря е много малък, да не кажа нулев. Мъжете на тези от точка 1 отиват при жени от точка 2, не обратното!

Жената от точка 1 обаче е предвидима. Тя е четена книга - знаеш какво и кога да очакваш. Сексът е еднообразен. Не може да те изненада в секса с нещо. Жената от по-горната точка 1 и трябва мъж със същото мислене да си го правят в мисионерската цял живот. Тя никога няма да разбере мен например. Съответно за жена, от точка 2 и трябва някой като мен.

Давам си сметка, че абсолютно без да го целя и без да го осъзнавам, винаги съм бил с жени от точка 2. Даже докато не започна проблема с настоящата ми приятелка не съм смятал, че изобщо има жени като от точка 1. Но ето - съществуват и идея си нямат какво изпускат, защото (цитирам един коментар от тук) те нямат такива нужди просто.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 150cea8b5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

42.   Авторе ти си извратен болен секс-маняк и прикрит гей и си за лечение в лудница!!!
Ти си психически болен в главния,и ако не се погрижиш за себе си навреме ,от ден на ден ще ставаш все по-зле и по-зле!!!
Веднага спри да ни разтягаш надълго и нашироко тука философии за секса,ами върви да се лекуваш!!!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b8fdc65882
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

43.   Н 40, авторе, жена съм, и аз стигам до същият извод, изненадах се от много коментари тук. Не знам каква връзка точно си представят някои тук, без секс или просто "вкарай- изкарай, свърши и да спим" едва ли не като необходимо зло от време на време...
Не знам вече от храните тъпкани с химии ли толкова се разбъркват хормони и естествени желания на тялото, мозъка, че и душата особено когато е с любим човек. Но ме втрещиха някои коментари.
И да, това би обяснило голяма част от изневерите.
Това което описваш за секс е напълно нормално, предполагам си спестил някои нещица (съдя по себе си, защото описаното е част от повече..) и по- добре че, сигурно щяха да те "убият с камъни" тук.
Сега след като прочетох всички коментари, променям мнението си по- горе, няма начин явно да се промени това между вас. Ако и твоята приятелка се чувства и мисли така за секса като останалите с "хормонални нарушения" няма и да поиска да се "лекува" ако изобщо е възможно това.
Все пак ако преди не е било така, ако се е променила с времето може би наистина да има нещо което да я отблъсква в теб, нещо което преглъща, подтиска в себе си. Това може да се разреши ако я изслушаш и не ти коства дълбока личностна промяна. А ако не... е, знаеш, раздяла или тормоз и за двамата.
Аз бих се разделила.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3f5bfa47e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

44.   И аз мисля, че си болно извратен. Горката жена... Призля ми след прочетеното, съвсем сериозно. Остави я на мира да си намери нормален мъж.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 17e20bcb3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Много дълго ве ,направо се изкъртих докато го прочета! Ами възирай я тая щом не иска да го набуташ ...сещаи се .

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f462ea79d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

46.   Ако някой се опита ми удря шамари да се отнася с мен като с долна... ще получи такъв ритник между краката, че той ще стане асексуален за месец поне.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3f5bfa47e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

47.   Правеше ми се секс преди да ти прочата драмата, после веднага ми мина и станах мъжемразка. Мъже като теб сте ФАБРИКИ ЗА МЪЖЕМРАЗКИ И и АСЕКСУАЛНИ. Че и ще заплашва с изневери, кого бе, извратеняк с ненормална сексуалност, кого? Нормалните жени си ходят с нормални мъже. Такива като теб се мъкнат или с боклуци от време или стоят сами. Няма нормална психично-здрава жена, която да е чак такава мазохистка, че да ти е подлога на извратениите постоянно, просто няма. Трудно се намират такива болни парцали дори за веднъж, така че най-много теб да те заменят, ако продължаваш да се правиш на много знаещ, на голям разбирач от секс и връзки. Нищо не разбираш, ама грам. Нито любовта позната, нито секса, само извращения са ти в главата. До това води порното в ранна възраст.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 97c8e107d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

50.   Не се самозаблуждсвай, нали знаеш, че и ти си предвидим с единия си хуйв сексуален аспект. Имаш само един, не десет, който много бързо омръзва. Да не би да смяташ, че само ти имаш хуй, всички мъже имат, но не всички са извратени и с гейски наклонности като теб. Жена ти много лесно може да си намери нов мъж, недей да се правиш на многознайко, защото бързо ще ти намери заместник. Умните мъже си слушат жените, другите са или с гейове, или сингъл. Намери си мъж, ще ти е навит на извратениите, ще си духате, ще има и анален, извращения никога няма да ти липсват. Не си за жени, пич, прочети за латентната педерастия. Нормалните мъже си следват природата и правят нормален секс, всичко е взаимосъответствено.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2f728c3e25
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

52.   Сигурна съм, че ти не се държиш добре с момичето. Може би тя вижда, че ти не държиш достатъчно на нея и я използваш като предмет. Явно не си мил и внимателен с нея. Една жена е нежно създание, трябва внимание и отношение. Размерът на оная работа изобщо не е определящ. Аз съм била с мъж, на който му е бил 12-3 см. и много добре ме е засоволявал и сме имали страхотен секс, най-важното имаше много добър подход към мен.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 75cbdda76d
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

53.   Какво разбираш под свястна и стойностна жена ? Останах с впечатление , че определяш приятелката си като такава, затова питам. Защото ако ситуацията , която описваш ( "тя сяда , взема си своето и после като вижда , че ти не си получил същото, ти казва да си довършиш в банята , ако искаш и ти да стигнеш до край ) е вярна , то това е безкрайно унизително. Все едно , че на човек не му пука за другия откъм задоволяване , но не му пука и за чувствата на другия и колко унижен може да се почувства. Такъв човек няма как да бъде свестен. Нито пък може да се нарече чувствителен. Чувствителните хора знаят колко криво може да им стане , когато ги унижават и сзаради това те на свой ред не го прилагат това на другите. Най-малкото от загриженост към другия не му прилагаш подобно нещо. Нали се предполага, че го обичаш. Аз си представям такава ситуация : мъж да си задоволи потребностите с тялото ми и после да ме прати в банята , ако искам да си довършвам. Ще се почувствам отвратително.
Цялото нещо има някаква логика, ако ти си й го прилагал това преди и тя го прави сега , просто за да видиш какво е когато и с теб постъпят така. Но от това , което си написал , ми се струва , че не е такъв случая.
А иначе е възможно липсата на желание да е свързано с някакъв дисбаланс на химиите в тялото й . И това е вариант. Тя ходи ли на лекар , правени ли са й изследвания ?
Възможно е и , ако има излишни килограми и не се харесва , желанието й да се стопява. Тук вече и от собствен опит - имах период , когато бях повече килограми и нямах почти никакво желание. После като придобих вид и се почувствах добре в кожата си всичко се нормализира.
Разбира се може и просто да имате различни желания и различни неща да ви правят щастливи в този аспект от отношенията ви . Това обаче не е нещо поправимо според мен. Човек или нещо го радва или не. И ако това всъщност е проблема при вас двамата , че в това отношение ви правят щастливи различни неща , мисля че решението е или един от двама ви да си жертва щастието (вероятно ти , защото не може все пак да я изнасилваш) или всеки от вас да си търси друг човек , с който да си изгражда бъдещето, някой с който да имате сходни желания и еднакви неща да ви правят щастливи.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: edd430bb3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

55.   Авторе, на грешната врата тропаш тук. Не виждаш ли хорът на фригидните как вдигна кресчендо? За мен нещата стоят така - жените по отношение на секса имат няколко подхода, от които най-популярният е този, при който някой друг, а не те самите е отговорен за удоволствието - малко като в живота, все друг трябва да достави щастието...Не казвам, че жените не обичат секса, но когато генетично си с по-ниско либидо ти не разбираш какво ти се казва от страна на мъжете - все едно да обясняваш на риба за летене - няма този софтуер. Има една малка група жени, които са наясно със себе си, осъзнали са сексуалността си и за тях сексът като усещане е като при мъжете. Ако са надскочили и предразсъдъците - леглото става мечтано място. За всички останали сиви мишки, които мечтаят за евнух на бял кон на лунна светлина, който реди стихчета, сексът е или оръжие , или ресурс, който стиснато разменят за неща, които искат , и го правят с отегчение, досада или презрение. Искаш ли да живееш с човек, който вътрешно те презира за желанията ти, но се страхува от самотата и търгува с тялото си в името на нещата , които получава от теб? Аз не бих си го причинил. Смятам, че вашата връзка няма бъдеще, и ако сега ти не направиш нещо, един ден с изненада ще чуеш за себе си неща, които никога не си предполагал, че тя мисли за теб - в момента, в който се появи на хоризонта някой по- удобен - повече даващ, и по-малко искащ...Продължи живота си , не повтаряй чужди грешки...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 154d0640a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

56.   Не дочетох до края, в повече ми дойде.
А ти защо караш асексуална жена да прави секс?
Аз съм асексуална и мога да ти кажа, че по този начин я измъчваш. Това е все едно тя да те кара да правиш секс с мъже.
Не я измъчвай, ако секса е важен за теб, просто се разделете.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: bd11f1700d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

57.   Много съдене,облещих се.До авора: написал си ясно нещата,на който държиш и са важни за теб. Колкото хора толкова и мения, това ,че сексуалността ти е такава, такава е, щом не сте съвместими разделете се,имало е да учите уроци

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8677bc9ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

58.   Няма такова чудо "асексуалност" просто сте държите темерутски и сковано. Имаш ли изобщо усет към жените, че малко ме съмняваш? Е, ти ще отговориш - ИМАМ.
Мисля, че ако е с някой друг, ако някой пипва тук и там, няма да е асексуална. Не си за нея пичага, това е. Тези неща са ми твърде понятни, защото и аз съм бил с такава, ама се оказа сексуална. Истината е, че някои мъже сме създадени за жени. Радвам се, че такива като мен се броят на пръсти в БГ, защото едни от най-хубавите жени слагат рога на уж "добрият избор" с нас. Вярвай ми, че ти ще го правиш с лубрикант, а аз ще я накарам да пуска реки. Не сте един за друг. Много от нас не съзнават, че "алфата" е характер, поглед, излъчване, а не някакви стереотипизирани глупаци, които имат поведение за етикет и това да ги прави невероятни.

 
  ...

1-50 от 58
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker