Нямам желание за секс с мъже. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Нямам желание за секс с мъже.
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 2018 пъти
Здравейте, аз съм жена на 28г. Имам връзка с мъжа ми от 5г., като вече имаме дете на 2г. Ние сме малко така да се нарече "open minded"(отворен тип взаимоотношения) още от самото начало. Не се ревнува ме, споделяме си всичко и имаме прекрасно семейство. Аз правя секс с други мъже, както и той с други жени и сме напълно ок с това. Когато забременях, разбира се не съм имала отношения с други мъже, освен с мъжа ми, той се е виждал с няколко жени, но като цяло ми каза че не изпитва удоволствие, особено като знае, че нося неговото дете и той е с друга, казах му че за мен е ок и нямам против, но той спря с излизания та с жени. Секса при нас е перфектен, дори и по време на бременността и след като се роди детето, не е имало проблеми. Половин година след като родих, започнахме отново да се виждаме с други сексуални партньори. Всичко си беше ок, това лято се видях с един стар приятел, за един секс уикенд и след това не съм имала нужда да търся други партньори. След това, като че ли все по-малко ми се правеше секс, до момента в който съвсем изгубих желание. Мъжа ми си иска, тъй като си правим поне 3-4 пъти седмично, но последните месеци са 3-4 пъти месечно и то без особено желание от моя страна. Вчера отново правихме секс и накрая имитира оргазъм, това ми се е случвало 5-6пъти в живота. Когато не свърша, просто си казвам на мъжа или дай пак, след малка почивка или просто не ставаш за любовник. Смоя мъж винаги стигам до края, той е уникален, до вчера... Говорили сме, той ми е предлагал да направим тройка с други мъже/жени, да опитам с жена, но просто никоя от тези идеи не ми допада. Не знам какво ми се случва напоследък, но либидото ми рязко изчезна. Замислям се да си пусна кръвни изследвания за хормони, тъй като не знам какво друго може да е. Всякакви съвети и опит ще са от полза. Благодаря!
П. С. Не искам критики, относно избора ни на сексуални взаимоотношения, тъй като сме достатъчно зрели, сами да решаваме.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: fb4489d821
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Курва и курвар се събрали,че и дете направили.Ами нормално от толкова много ебане да ти спадне либидото.



Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ef126aeab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ми това си е живо проклятие и Бог е забранил да правиш това. Писано е Не прелюбодействай и пазете брачното легло чисто.
Покай се и не прави повече това от там са болести и проклятия

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0735f13eb0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   От Авторката:
До Номер 1 такива определения можеш да даваш само за хора от семействата ти(майка, баща, жена и т. н.) Ооо ама ти сигурно си толкова зле и нямаш грам личен живот, щом си толкова активен в интернет пространството. Благодаря за поредния безмислен коментар, който пишеш под публикация. Смешник, трябва да ти е подписа!
До Номер 2. А Бог дали ти е разрешил да четеш публикациите от раздел секс и интимност. Бягай запали една свещ и не споменавай името Господне напразно. Коментара ти е крайно безмислен и неуместен!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f399f59099
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Авторке, направи си хормонален тест, виж си особено нивата на пролактина. Ако е завишен НЕ не значи непременно че, имаш адемов на хипофизата, което бързат да "установят" нашенските лекари и те "дрогират" с химии.
Има натурални начини да се занижи и контролира. Също за кистозни яйчници. Ако всичко с хормоните е наред, може просто да си емоционално изморена. Дай си време, почивка и просто се наслаждавай на каквото в момента те влече. Вече ако смяташ че, може да изпадам в някакво депресивно състояние (покрай модерни вируси, домашни ангажименти т.н.) вземай витамин Д и спортувам или поне ходи минимум половин час на ден.
По принцип за себе си не харесвам като твоя начин на живот, но си е твоя избор, щом на вас си ви е ок, никой няма право да съди, заклеймява. Обикновено го правят хората с празни животи... или фанатизирани религиозни. Да не ти дреме.
Иначе все пак имаш и малко дете, а това изтощава. Може просто сега да ти се отразява умората от бебе до сега.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0423557db1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Смятай колко е зле авторката, че дори Братана да не изглежда дразнещо, а даже и авторитетно пхаха. Иначе горкото дете, с какво е заслужило ти да го родиш не знам...

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 319b8ccb8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 2, ще ти издам една тайна, която може да те накара да поплачеш. Няма бог. И дядо Коледа няма. Един чичко ги е измислил, за да ти е по-интересен животът. Ще ти мине, споко.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 0d9b421f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Номер 10, а ти вярваш ли че няма Бог? Вярваш ли?
Ако вярващ значи и ти си вярващ. И религията ти се нарича атеизъм, разпространява се под наименованието философия. Ама той и будизма се разпространява под наименованието философия.
Нещата май не са 2 2=4.
Ето ти и на тебе една тайна. И ти си вярващ и без да палиш свещи. Ти палиш себе си за да гориш на кладата на материализма.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 86a68b8cec
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От 10 до 11. Да, разбира се, че съм вярваща - вярвам в науката, физиката, математиката. Най-вече в логиката. Мисля, че се разпространяват с четене и мислене, но щом казваш, сигурно има и някаква философия зад тях.

Но пък, да ти кажа, досега не съм се "палила, за да горя," както ти си се изразил. Сигурно, ако бяхме в Средновековието, някой любител на недоказаните митове и легенди като теб би ме запалил на клада. Щеше да е тъжно и дотам.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker