Какво бихте посъветвали девствените мъже над 30 години? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29696)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21892)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какво бихте посъветвали девствените мъже над 30 години?
преди: 3 години, 6 месеца, прочетена 11206 пъти
Здравейте,

Виждам напоследък много теми за мъжката девственост във форума и реших да се включа и аз, защото е тема, която ме касае пряко. Мисля, че има негласен консенсус, че след определена възраст липсата на сексуален опит при мъжа е нещо притеснително и червена лампа. Също така се свързва с липса на увереност, със срамежливост, лоши социални компетентности - все неща, които меко казано не са привлекателни за жените. Не са малко и случаите на мъже над 30 години, които не са правили секс - темите във форума го доказват. Един от основните съвети, които се дават на тези мъже, е да ползват услугите на професионалистка, която да им покаже как се прави секс, за да се отблокират. Стигаме обаче до един парадокс - много жени смятат за отблъскващо мъжът на тези години да няма опит, но също така много жени намират за отблъскващо мъжът да е бил с проститутка. Тоест, излиза, че ако мъжът е над 30 и не е правил секс, за много жени той вече е извън играта. Най-добрият вариант е да попадне на някоя милосърдна и търпелива жена, която да го обучи, или пък на някоя по-разкрепостена жена, чийто фетиш е да го направи с неопитен. Колко обаче са такива жени и къде да ги намери човек? При мен започва да се затвърждава убеждението, че ползването на услугите на професионалистка е необходимото зло, защото младостта не е безкрайна, но от друга страна - как човек да е сигурен, че въпросната жена упражнява тази дейност не против волята си, може би чрез внимателно проучване в интернет?
Надявам се да се получи нормална дискусия без обиди и подигравки.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 62

преди: 3 години, 6 месеца
hash: 6fd10f06c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Като начало, не споделяй, че си девствен. Факт е, че звучи доста смущаващо и не говори добре за теб. За да ти се получат нещата ще трябва да изкорениш причината - срамежливост, некомуникативност, лош външен вид - каквото и да е, ще трябва да го промениш. Иначе ходенето по проститутки може и да задълбочи проблема. Това не е истински секс и е възможно да те подведе в една реална ситуация. И е факт, че ако жената разбере, няма да има никак добро мнение за теб.

Също така не слушай тези, които ще се опитат да ти насаждат омраза срещу жените. Ти искаш да си сам и мразещ или искаш пълноценна връзка? Ако е второто, работи върху себе си, започни да комуникираш свободно с жени, да сваляш, да пробваш. Учи се от опита. Жените са хора като всички останали. Не си закъснял, но нямаш и много време. Не слушай, че мъжете ставали по-добре с годините, това е мит. Изключенията са малко и обикновено са били вървежни и на младини, поддържат се и знаят как да действат.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a4a52c9533
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

3.   Аз не съдя никой за това че е девствен до определена възраст, но 30г. ми се вижда малко множко,освен ако нямаш никакво либидо.
"Най-добрият вариант е да попадне на някоя милосърдна и търпелива жена, която да го обучи". Не разбирам какво толкова има да се учи-има дупка и ръгаш вътре, голямата сложност вече.
Никой на който му е било за 1-ви път не го е направил "научен", или е преминал през "обучение". Това му е и тръпката, не може да се прави като по учебник. Според мен по-големият ти проблем е че ако до 30г. не си го направил, повечето жени ще го сметнат за "червена лампа", както казваш

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3134db4602
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Аз съм на 28 г, примирих се още като бях на 14 годишна възраст, че приятелка няма да имам, и така свиква се макар и трудно. Причините няма да ги казвам при всеки е различно, какво и при мен.

Малцина познават
Тайнството на любовта,
Незаситеност сещат
И нескончаема жажда.
Небесният смисъл
На вечната Тайна вечеря остава
За сетивата ни тленни загадка;
Но който вече е всмукал
От пламенни, любещи устни
Дъха на живота,
Комуто свещеният огън
Стопил е сърцето в трептящи вълни,
Комуто очите веднъж са разкрити
И той е измерил глъбта непристъпна
На Небесата,
Той ще се храни от тялото
И ще поема кръвта
Навеки.
Та кой е разгатнал високия смисъл
На тленното тяло?
Кой може да каже,
Че проумява кръвта?
Всичко е тяло,
ЕДИНСТВЕНО тяло,
В небесната кръв
Плава блажената двойка. -
О! Как морето световно
Вече е поруменяло,
В ухаеща плът
Набъбва скалата!
Никога няма да спре тази сладка вечеря,
Любовта няма никога да се засити.
Несъкровено, несъщностно
Тя може да има любимия.
От все по-изнежени устни
Преобразена става насладата
По-съкровена, по-близка.
По-жарко блаженство
Разтърсва душата.
По-жадно, по-алчно
Става сърцето:
Така и пребъдва насладата на любовта
От вечност към вечност.
Щом разсъдливите
Вече веднъж са опитали,
Всичко оставят
И сядат при нас
Край трапезата на въжделението,
Никога празна не ще я намерят.
Ще опознаят безкрайната
Щедрост на любовта,
И ще възхвалят храната
От тяло и кръв.

Новалис..

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: a6cbeb3d5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

5.   Опит ли? Явно ти нямаш опит, тъй като всеки сексуално грамотен знае, че когато имаш чувства и въображение, няма значение какво имаш зад гърба си. Пиша ти един реален факт, не мое мнение. Всички нормални знаят, че мъж с няколко момичета зад гърба, може да е много по-скован от мъж с 0 бройки. Друг безспорен файт е, че девственост при мъжете реално няма, нали, все пак и мъжете се водят от природата, не само жените. Твоето си е измислица на истински неопитни житейски и зелени хора. Мислете малко, сериозно, не е ок да се излагате така. Това, че една глупост я повтарят хиляди, не означава, че не е глупост, нали? Девственост при мъжете и при жените - различни неща. И да, определено има девствени момичета.
Не съм хейтър, а обективно пишещ човек.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 8d854e4739
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Аз за първи път правих секс на 24 години, бях девствен, и го направих с проститутка на 45 годни.

 
  ...


...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: b33b22b3e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Да не се притесняват от това.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 4514905c39
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   По-добре при проститутка. Не е необходимо да споделяш този факт ако имаш после сериозна връзка. По-добре да поизлъжеш.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ecf9f9d371
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Лев Толстой - Всичко идва при онзи, който умее да чака.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 3141d5643c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Колкото повече се отлага секса, колкото повече се мисли, толкова започва да ти изглежда като някакво чудо, а не е. Нещо обикновено. Но необходимо. Съвет ли - ами действайте! Няма да си стоите девствени! Боже, ако трябваше да си ловите храна, щяхте да умрете от глад! С тая пасивност...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 9dd43b4c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Ама и вие сте страхотни умове, с приятелката си бях сефте, а тя е има връзка траеща 4 години и два пъти му е изневерявала. И сега е на мнение, че по-интересен мъж в леглото не е имала. Няма опит, има усет.

 
  ...

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 16d80e7670
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ще говоря от опит, понеже имах същия проблем, бях девствен до 30. Общо взето, за да имаш различни резултати, трябва да предприемеш нещо различно.
Относно проститутките съм "за". Не слушай жените какво говорят, че било гнусно. Гледай ги какво правят. Може би наистина си мислят това, но ако една жена те хареса, ще намери причина пред себе си да те извини. Едни от най-големите ебачи, които познавам, ходят и по проститутки и изобщо не им пречи. А и не е нужно да биеш тъпана. Само една жена ме е питала дали съм бил с проститутка. Не ѝ стана приятно, но не я и спря. Освен това, за да те харесат жените, важно е да не търсиш тяхното одобрение. Прави, каквото искаш и каквото смяташ за правилно, на която не ѝ харесва, да се спасява. Мен лично, ако ме пита жена, ще си кажа истината. Ходех си почти всеки месец на платено, преди да се запозная със сегашната ми приятелка.
Сексът с проститутка ще ти помогне да разчупиш стигмата за девственост.
Относно опита, не е ядрена физика, не го мисли. Да, че си девствен е червен флаг, показва някакви проблеми, но те могат да бъдат оправени. Аз месец след първия си секс, с проститутка, правих и за първи път с неплатена жена. Изобщо не разбра, че нямам опит, даже остана очарована, че съм много добър и дойде за още. А не съм супер надарен, пишката ми е сравнително малка. Просто се постарах да ѝ доставя удоволствие и после действах по инстинкт.

Като цяло, а да промениш това си състояние, трябва да промениш мисленето си. Това, което е в главата ни, го претворяваме в реалността си. Но не става лесно, искат се много постоянни усилия. Имаме навика лесно да регресираме към негативни модели. Важни неща, на които да обърнеш внимание:
1. Външност. Каквото и да си говорим, има голямо значение. Хубавото е, че е в твоя контрол. Започваш спорт и се храниш здравословно. До година-две ще имаш хубаво тяло, ако си редовен. Обличаш се добре, с вкус, бъркаш се за дрехи. Ако не разбираш, вземи съвет от някой приятел, когото харесват жените. Или от някоя приятелка, чийто гаджета ти харесват като типаж и стил.
2. Увереност - може би най-важното. Намери причините за комплексите си и работи над тях. Много е трудно, но не е невъзможно. Може да опиташ с психотерапевт, семинари, книги. Друго, което ще ти помогне за увереността - постижения. Постави си цели и си гради живота, който искаш - в спорта, в професията, в бинеса, в личното развитие.
3. Социални умения - градиш ги едно по едно, общуваш с хора постоянно, при всяка възможност. Може да започнеш с някакви клубове по интереси, групов спорт, танци, благотворителност.
4. Имат значение и то не толкова да впечатляваш жена с подаръци и вечери, а за да можеш да се грижиш добре за себе си и да живееш живота, който искаш. Така че положи усилия да се развиеш професионално, помисли за бизнес, инвестирай.

Ще ти споделя последно и някои книги и материали, които са ми помогнали неоценимо много:
- Книгите на Робърт Гловър - No More Mr Nice Guy! и Dating Essentials for Men.
- Сюзън Андерсън - Taming Your Outer Child
- Дейвид Дейда - The Way of the Superior Man
- Всичко на David DeAngelo
- в Youtube виж каналите на Julien и Owen Cook.
- семинари Insight - това може би е сред най-ценните, помогна ми изключително.

Друго важно е освен това, което слагаш в главата си и какво да не допускаш. Ще намериш доста информация, особено из нета и още повече в този форум, как само топ 10% от мъжете ставали за нещо, как какъвто се родиш, такъв си оставаш, как всичко е до ген. Разни глупости за алфи, бети и т. н. В тях има някаква истина, но са най-лошото - истина, забъркана с измислици и изкарана от контекста. Само ще ти създаде негативни вярвания, а това, в което вярваш, го сътворяваш в реалността.

Вземай съвети най-вече от мъже, които са успешни с жените. И много важно - НЕ ТЪРСИ ЖЕНСКО ОДОБРЕНИЕ.
Успех!

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: d65991c5fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Към #9.
Човече, дай ми малко от мъдростта си и ми обясни как да разпознавам разликата между това, което се чака и това, за което трябва да действам.

На 30 години съм, имал съм 1 приятелка преди 8-9 години за 2 месеца, с която съм се крил даже (детска история), че сме заедно. Правил съм 1 път секс с нея. Разбито сърце и от тогава нищо. В момента се чувствам, че не съм живеял живот, че съм пропилял сумати години. За какво говоря? Секс за 1 нощ или някакъв не съм правил, дори мисля повече за опита от колкото удоволствието, което можеше да взема. Като че ли съм изгубил контакт с жените. Да не говорим, че се смятам за интелигентен, мил, с мъжки характер, но с изгубен опит във връзките, което ме сваля на доста по ниски стъпала.

Дай ми моля те, мъдрата разлика: как да разбера, кое се чака, и кое се действа.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 2bb37e80aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

14.   Пфууу аман... Като конски мухи сте дъртите девственици и женомразци. И навън, и във връзка и тук в тоя сайт... 99% от темите последния месец са за комплекдираните конски мухи. Аман бе.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: e022ff5778
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Направи това, което смяташ че е най-правилно. Дали с проститутка или не... най-важното е ти да се чувстваш добре.
Всеки е минал през това и знае, че е най-добре да не мислиш много, а да се отпуснеш и да действаш.
И един съвет: не споделяй, че си девствен и бъди по-уверен, .

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: be921a8aea
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Може да се измъкнете от положението, само трябва да сте по-отракани и уверени в действията си. Ако успеете да го докарвате на весели непукисти, няма да имате трудности. Аз имам един доста смотан приятел, много често му се получава с момичетата, актьорче и половина. Ама е тотален егоист, и само се хвали, мишкарче. Мога да ти гарантирам, че всяка една от приятелките му ще го забрави с мен, а аз съм много малко практика.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: ec301590c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Бъди искрен и нищо не ти пречи да си признаеш, като стане на въпрос.

 
  ...
преди: 3 години, 6 месеца
hash: 716340cbae
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   И аз също закъснях с това, на 26. Не съм признал нищо и се водех от желанието си към нея, защото бях хлътнал. Тя даже беше и много пъти мокра само от целувки на улицата, бяхме доста време заедно и не беше девствена. Беше на 22 и с нея си беше върха. Ние сме част от природата. Никой не показва на кущето, че трябва да се качи на гърба на женското куче. Уверявам те, че при хората е същото. Червените флагове и светлините са в тъпите глави на така и така неопитните дървени момичета, дето само лягат и нищо не правят. Те затова търсят някой минал цял курс от студентки, да се прави на велик, както с всяка преди това го е правил. Заучени приказки и движения, а тъпите женски го стереотипизират в мачо.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d5fac22193
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

24.   Братле ще ти ги кажа по няколко начина :
1. По-добре с проститука отколкото въобще и твоето "въобще " доста дълго вече трае.
2. 90% от жените са проститутки по един или друг начин. Болшинството очакват да ги почерпиш нещо или да им купиш подарък . Другите са лицемерки.
Не виждам каква е разликата между "нормалните" жени и тях. Дори бих казал че професионалните компаньонки могат да бъдат много повече от една нормална жена и предлагат в пъти повече. Всички безплатни неща са с лошо качество. Факт.
Не казвам че е морално оправдано , просто така функционира живота и света. Особено в сексуалните отношения..и аз като теб докъм 30, живях в заблуда че жените притежават морал и всичко между нас ще е цветя , рози и платоника...Това обаче ме вкара в безсексие за 7 години.
3. Мен ме е срам да си призная , че съм бил с последното си гадже , което ме направи на глупак пред половината свят , като ми изневеряваше с кой ли не. И изобщо не ме е срам да си призная че съм бил с проститутка. Даже имах едно гадже , което супер се възбуждаше като й говорех за секса ми с проститутката.Хора всякакви..
4. Всеки мъж е бил поне веднъж с проститутка. Или най малкото пак казвам- почти всеки е подарявал нещо купено с пари на жената с която е правил секс. Не виждам разлика .


Сега има обаче други фактори заради които ТОЧНО ти не бива да си с проститутка. Първо - може да се влюбиш. Сменяй ги всяка седмица. Второ, по-важно ,може да си докараш психическо отклонение че жените са точно такива . Факт е че нормалните жени са по-чувствени и отдадени , привързват се , има любов и тн. Но не съм сигурен че в твоето положение имаш избор.
Един приятел наскоро ми каза , че като ходиш на проститутка душата ти хваща коричка. Да ,ама обикновено девствениците като теб са такива , защото са инфантилни а жените вас ви надушват отдалеч и бягат с 300. Така че имаш нужда от малко "закоравяване на душата ",просто знай че може би наистина има някое момиче точно като за теб . И един ден ще се срещнете.
Третото е, че много от проститутките в БГ нямат никакво отношение . Брутално тъпи същества , които направо могат да те отчаят и отново да ти обърнат психиката за жените. Търси тези които предлагат ГФЕ , но и не си жали парите, приготви си към 500лв за първата . Тия дето са под 200изобшо не ги гледай. Има перли между тях за 80, с ниско самочувствие ,скромни и предлагат много повече от тия за 500лв. ,
но трябва да си доста изпечен търсач да ги надушиш тия. Гледай и да нямат изкуствени цици , че тия са най големите батали.

-------
Съвета , който наистина обаче ще ти дам на теб и на другите като теб е следния. Отидете на сиикинг аренджмънтс . Сиикинг точка Ком.
Там са шугър бейбитата. Българките са евтини , за около 500лв на месец можеш да си намериш нормално момиче. За отношенията между SD/SB няма да говоря. Само ще кажа че може би е точно това което търсиш. Много от тях с радост ще ти помогнат в психологическия ти и сексуален проблем , стига пари да имаш. А 90% от тези момичета са интелигентни , разбиращи, всеотдайни и да , не се праскат с всеки срещнат. Ако плащаш повече може да си сигурен че е само твоя , ако толкова ти пречи. Може даже и се договорите да правите секс без презерватив с изследвания к тн..
Не , това не е проституция. Нито те го смятат за такова. "Wink". Нарича се спонсорство. Хаха

Хайде успех. Питай ако има нещо.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f82284185c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   (В подкрепа на номер 9)
А няма ли да е прекрасно, ако намериш девствена жена и се влюбите. Би било специално. Звучи леко като приказка, но в крайна сметка приказките са вдъхновени от живота. Можеш да потърсиш такава в сайт за запознанства.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6c40ea6ed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   Н.12 много добре го каза. Ж.съм и точно работата върху себе си най- впечатлява . Спорт,езици, танци ,кулинария и уважение към жените. Чар и добра хигиена , изрязани нокти, постриган и готово. Добра обща култура и благотворителност също помагат

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ed7a33595b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

29.   Е добре де тва сиикинг точка Ком с кво се различава от проституцията. Спонсорство или не, подаръци или не всичко е проституция. Защо просто не се посещава някое момиче вместо "спонсорство". Не виждам разлика

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 660d637ad2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Като хлътнеш ще се увериш, че няма нищо сложно в това. Тогава следваш намеренията си, нищо друго. :) Тези дето търсят мъж с голям "опит" ще си мечтаят за това как се прави секс и какво е. Като си с някой дето не е за теб, а те повечето се събират неподходящи, може и да започнеш да усещаш по-умеещите. Човешко същество, не трупа опит от контакти с друго, това е реалността.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 74c2ab2bf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Главният проблем е защо до 30г не си намерил смелост и решителност да отидеш на проститутка. И не до 30, а още на 26-27 трябва да се задвижи план Б.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1a9564e332
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   от автора до номер 33 - по ред причини - защото като си помисля, че проститутката може да има някой сутеньор, който да я бие, или пък че семейството й е имало други мечти за нея, и ми става гадно, от друга страна обаче, има много жени, които го правят доброволно и никой не ги насилва...няма верен и 100% отговор...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2d5d1d8c7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Н 34, авторе, не мислех да пиша тук, но попадам на този ти коментар и...печелиш точки за морал и съвест каквито много хора нямат. Не става дума само за това че, ще пропуснеш проститутка, а причината, изненада ме приятно.
Лично мен, ето така например може да спечели вниманието ми мъж. От там насетне дали ще се получи и тръпка е друга тема, но определено желание за опознаване ще има.
Предполагам в такъв случай че, не контактуваш достатъчно с хора.
Ако не си с крайно отблъскваща външност, няма причина да не бъдеш пожелан, дори напротив. Излизай по места където е вероятно да срещнеш жени с твоите интереси/хобита.
А иначе няма нужда да обясняваш в началото особено дали си правил секс или не.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e0ac53abdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

36.   Аз предлагам на тези мъже да започнат да свалят жени навсякъде, животът е кратък пичове не си го пропилявайте в страхове и комплекси. Смо напред и така освен това ича много клипови в нета за мното неща така че действайте.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d65991c5fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   Към #36 и всички, свалям навсякъде и 1 връзва. После какво? Дайте примерен сценарии или 2.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e0ac53abdb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   Към номер 38 Като ти връзва една мацка излизаш на среща с нея, ескалираш с нея вербално и физически или иначе казано я обарваш, ама й следиш реакцията ако се дърпа и ти спираш и така. Сега няма да ти обяснявам как се свалят мацки като има тонове материали в интернет, за ескалацията за флирта за секс дори. Но най важното е да си уверен в себе си, а не да чакаш перфектния момент, прави това което искаш, ако искаш да я докоснещ по косата, го направи, идеята е проба грешка и ще се научиш, но без да опиташ не става.

Ей това е проблемът в днешно време че много мъже чакат на жените да се нанижат на оная им работа сами ама няма да стане, трябва да сте по активни, да се научите да флирувате и да си играете с жените, да знаете как да им докоснете емоциите а не да ги убеждавате логически защо трябва да си легнат с вас. Ако трябва намерете някой ваш авер който има опит и го питайте, няма нищо срамно в това.

Ако толкова ви тревожи че сте девствени, не го казвайте пред мацката, ако стигнете до леглото правете каквото искате с момичето и впоследствие ще си напаснете откъм ритъм и други глупости. Бъдете уверени ако трябва се правете на уверени но никога не бъдете скромни и срамежливи знам че е твърде генерално но намерете сами начин за да си покачите увереността.

Простиутките не са ви опции, първо нищо няма да научиш с нея,защото като почнеш да я ебещ и тя сама ти се слага, докато с нормално момиче трябва да ескалиреаш постепенно и съответно ще има някой друг препъни камък, няма как все пак са хора жените. Другото е че може да ви се прецака психиката и след това да се чувствате гадно. Проститутките са за тези с високо либидо или тези които не им се занимава със свалки, ако вие не сте оттях не ходете. Така или иначе вбъдеще ще ви се налага да сваляте истинска жена, така че нямате избор.

Айде успех и драскайтае в тази тема ако някой от вас е успял и много важно Извадете си ръцете от задника и действайте някой неща идват на готово в този живот, но ако мацките не са така при вас, значи ще трябва да потрудите.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0f7bf38a0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

40.   Първо никоя жена няма да те пита - "Ти да не си девствен?"

Ще споделя моя скромен опит. Мъж на 34 години съм. До 24 години и аз бях девствен. Да случвало се е преди това да има целувки, прегръдки, обарване, но до секс така и не се стигна, въпреки че като студент едно гадже беше готова да ми пусне - ама аз глупака от пуст срам не се престраших да действам.

Сега за 10 години сигурно съм спал с над 30 жени. От тях някъде 5 бяха платени и то след като правих секс за първи път. Не очаквайте платените жени да ви научат да правите секс. Там е малко като в порно филм - ебеш и бегаш, никой няма да те чака и да се занимава с теб.

Ето какво научих аз до момента: Жените обожават мъжете да имат водеща роля, да са решителни, упорити и да действат! Лошото при мен е, че не мога да ги баламосвам и омайвам с думи, щото не ми се отдава много да лъжа, но пък е факт че съм се запознал с толкова жени - излизали сме, правили сме секс - на хотел, в нас или в тях са ме канили. Имам запознанства с жени от 18 до 42 г. с които съм правил секс. Идва един момент след първонаталното запознанство, в което след като им влезеш под кожата сами те търсят и те искат. Невероятно но факт - жените обичат секса, да на кажа повече и от мъжете, но много от тях не си го признават и не очаквайте те да поемат инициативата, но това е точно ролята на мъжа.

Та така - бъдете смели и упорити и спрете много да ги мислите нещата. Всичко се случва по природните закони... :D

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b0077fa567
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Браво на 39 и 40, най-накрая да видя в тоя сайт мъже, които разбират за какво става дума.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5b1f64e6e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Прекалено много се вталявате с този термин "девствен".
За първи път правих секс на 25 години и две години по-късно още съм със същата жена в пълноценна връзка. Първата нощ, сигурно е разбрала че ми е за първи път защото дори не можах да го вдигна от притеснение, но никога не сме го коментирали, отдадох го на алкохола и това че мастурбирах по-рано същта вечер. От тогава сме правили секс хиляди пъти по всевъзможни начини и смея да твърдя доста сполучливо.
Ако не си напишеш "девствен" на челото, на никого няма да му пука и няма да разбере. Дори да разбере, ако жената държи на тебе, никога няма да го направи на проблем.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: be921a8aea
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   Съществуването на подобни теми е наистина нелепо, излагацията е на високо ниво. Мога да опиша доста подробно, но много срамно за вас нещо, нямам време. Само ще добавя, че сексуалните контакти не се извършват с лубриканти, плюнки и други помощни средства. Запознат съм, че повечето сте сухички в секса, защо ли е така? Защо сте до кухари. :)
Мога да подмокря всяка, и го можех и преди сефтето. Нещата не се накланят до практиката, а до въображението. Зелени сте още, зелени сте.

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 51b5b2f7ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

44.   Мъжката девственост изчезва в момента, в който се преодолее притеснението. Защо се опитвате да убеждавате автора и останалите мъже, че девствеността не е бреме за жените, а за мъжете? Ясно е, че при мъжете всичко е много по-лесно.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: fe060e456c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

45.   44, "Ясно е, че при мъжете всичко е много по-лесно. "
На кво си?

 
  ...
преди: 2 години, 4 месеца
hash: 336fbb306c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

46.   Да отидат на проститутка и да не слушат женски съвети, защото в ума на жената е, че мъжа трябва да се състезава и да и се доказва. А човек винаги и на първо място трябва да гледа собствените си интереси. Останалото ще си дойде на мястото си!

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: e310d1fd10
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

48.   Аз бих се зарадвала на такъв мъж, дори и да е неопитен. Аз съм попадала на такъв, който беше девствен до 28. В началото не искаше да ми казва, защото му беше неловко, но все пак ми сподели. Аз се изненадах, но в никакъв случай не ме отблъсна това, защото човекът много ми харесваше. Първите няколко пъти не беше нещо особено, но постепенно се понаучи и смея да кажа, че в момента се справя доста добре. По-добре с 0 отколкото с проститутка. Дори в момента да се появи някой над 30 девствен, пак бих го приела.Просто мисълта, че този мъж е докосвал само мен е страхотна. Такива мъже обичат много силно след това, защото имат ценностна система.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: e310d1fd10
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   Хора, ужасно е да се ходи на проститутка. Наистина ли ви доставя толкова голямо удоволствие, че да давате по 200 лв. на час? ! Отвратително е, не знам как не ви е гнус. Номер 46 наистина ли това е твоя интерес да отидеш да се изчукаш и да си ходиш? ! Просто не го разбирам това. Хората, които живеят по този начин са много нещастни.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 279a4228ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

50.   Много културно и грамотно написана тема, личи си че човека е сериозен и дълбок и искрено му съчувствам. Има много добри съвети за флирта, проблема сега му е пандемията и това че освен онлайн трудно може да среща нови жени. Моят мъжки съвет е подобен-опитай се да влезеш под кожата на жената да я почустваш без да мислиш за секс, той ще дойде от само себе си, но трябва от нея да си го поискаш когато я усетиш отдадена- мацките най много да се гушкат натискат сами в теб. Сега с този характер нямаш да имаш допирни точки и шанс с секс-машини, активни жени, които ти го вадят на първа среща сами от панталоните. Има и такива но са голяма рядкост и им е друг таргета. Аз съм попадал на такива като бях на 22-24 няколко пъти и само веднъж се получи, и аз бях много притеснителен и неопитен и два пъти буквално почти избягах... Проститутките не са ти вариант- аз съм бил преди 10 години с такива -исках черни, Азия и такива като порно звезди-филмите и на мен ми промиха мозъка. Наистина е като порно и чикия- търси емоциите, чувствата флирта-това е нещото което ни привлича в другият пол. Секса като порното е чикия- няма дори и пола там значение. Споделени емоции, флирт, целувка, прегръдка са много по-истински и задоволяващи от едно клатене в различни пози и дупки...

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 0d41601f96
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

51.   До 45, на дългогодишен житейски опит :)
Безспорен факт е, че при мъжете няма абсолютно никакви физически показатели дали са или не са правили секс. Всичко е в главата и това най-много поставя прегради. Когато се абстрахираш от насажданите от невежи хора простотии, започваш да развиваш въображението си и да действаш непринудено. Тогава осъзнаваш, че притеснението и сковаността са единствено проблем на девственото момиче, тъй като в мъжката природа е заложено да действа без колебание и скрупули. Просто някой са по чувствителни и се връзват на тъпаци като теб :) Да, определено при мъжете всичко е по-лесно. ;)
Това е нещо което са ми потвърдили няколко души, които преди това гледаха жените в краката.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 038038db47
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

52.   Щом до 30г. не си бил с жена, е по-вероятно и занапред тенденцията да продължи, даже да се задълбочи, тоест да не бъдеш с жена.
Бих те посъветвала да опиташ с друг мъж, да си смениш половата ориентация, ако не чист гей, то поне бисексуален.
Опитай с мъж, може пък и да ти хареса.

 
  ...

...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: a4faa9a5be
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

53.   Аз бих ги посъветвал да следват собственият си интерес (всички знаем какъв е), а не да слушат женски мнения и акъл! И да запомнят, че годините (пропуснатите удоволствия не се връщат)

Мъж 28

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 5e10b41791
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

54.   3 е точно това "ръгане" ви прави повечето мъже кръгла нула в леглото. Изобщо не ви пука за удоволствието на жената, защото само с "ръгане" не става. Ама, как да го знаеш. Изобщо не завиждам на приятелката ти. Или е асексуална, или се скъсва да ти изневерява.
Авторе, вярно, да си девствен на 30 е малко много, но не слушай дървото от коментар 3. Чети по темите за женската сексуалност и женското тяло и как да накараш една жена да изпита удоволствие. Не ти трябва 20 сантиметра **й, не ти трябва да си имал 20000 жени и да си ултра- мега женкар, който праска наред, защото ако само "ръгаш", и с 50 да си бил, пак ще си зле в леглото. То по- добре да си девствен, отколкото да си "ръгльо" в такъв случай.
Има си начини да предразполож жена, да я възбудиш, дори само с думи. Повечето жени трудно се отпускат и по- трудно достигат до оргазъм от мъжете, а "ръгльовците" като номер 3 само допринасят в тази насока. Има много информация в интернет за тези неща, но първо трябва да премахнеш това, което те спира да си намериш приятелка. Вероятно са страхове, комплекси, срамежливост, може би лоша визия. Факт е че жените харесват самоуверени мъже (както и обратното). Братовчед ми е женкар и веднъж преди много време, след като го попитах как така толкова жени му връзват, сподели че жените харесват мистериозните мъже, а отделно, че той е абсолютно самоуверен и има чувство за хумор. Бъди по- мистериозен, това би привлякло доста женско внимание (казвам го от първо лице). Не се разкривай напълно, така ще си по- интересен. Чувството за хумор е много важно. Дори да не става на въпрос за любов и секс, голяма част от хората прощават кофти отношение, използване, дори манипулации, само заради добре развитото чувство за хумор на някой. Шокирало ме е, но много пъти се е случвало пред очите ми.
Ситуацията ти е сложна, но не е невъзможно да я промениш. Ако смяташ, че проститутка би ти помогнала, отиди. Правилната жена ще те разбере за това, особено ако й обясниш причините.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 2 месеца
hash: cb70589d92
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

55.   52, аз пък бих те посъветвал ти да си смениш пола от женски на мъжки. Защото е очевидно че просто завиждаш на мъжете че са по-висшият пол, а ти не си мъж и никога няма да бъдеш, дърта злобна уруспийо.
Авторе, виждаш ли колко просташки безумни "съвети" се дават от жените тук? Изобщо не слушай женски съвети-ако трябва да слушаш женски съвети, ще те завлекат направо до дъното. Просто бъди по нахакан и самоуверен, не се срамувай от недостатъците си, а ги превърни в плюс, и ще видиш как мадамите ще ти се лепят като мухи на захаросано лайно. Виж само колко красиви готини мацки са се хванали с некви тотални квазимодота ниски, дебели, грозни и прости, ама имат комуникативни умения и знаят как да говорят пред жена. Упражнявай се пред огледалото по 5 пъти на ден ако трябва. Промени и външния си вид, ако е занемарен. Къпи се редовно, подстригвай се и си поддържай косата сресана и винаги добре оформена. Носи винаги чисти, спретнати и изгладени дрехи. Поддържай добра интимна хигиена (което не значи да си обръснеш гъза, просто се подмивай редовно) за да не смърдиш неприятно на околните като излезеш навън, и се опитай да изглеждаш хладнокръвен и спокоен, докато общуваш с хора. Ако живееш в лоша среда, стреми се да я смениш. Прекъсни всякакъв контакт с всякакви гадни токсични озлобени завистливи хора, които ти пречат да се развиваш. Смени кръга с умни, интелигентни, възпитани, толерантни хора, които ще те разбират и няма да ти се подиграват, а ще те насърчават. Намери си високоплатена (или поне сносна) работа, с която ще изкарваш добри пари, за да имаш средствата, с които да подобриш стандарта си на живот и ако живееш още при родителите си, се махни от тях и си намери собствено жилище или си намери квартира, по добре ще е и за тях, и за теб, ако придобиеш финансова независимост колкото се може по-скоро. Ами това е от мен, ако имаш други въпроси, питай.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: c440273091
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

56.   До автора,
Момче жените искат мускули и пари.Спортувай, работи здраво,отдели пари отиди на 2,3 платени жени. Жените искат мъжка сила Да и го набуташ здраво,да и дадеш сила,пари,покрив над главата,нежност грижа,храна.Позвъни по телефона избери хубава 100 лв.час престраши се ,ръгай здраво тя ще те обучи.те се радват всяка жена иска да я ебеш здраво в устата в путката искат и лизане на гърди на вагина устни.Бъди смел,отиди у тях .Стига мързел,страх,.Потруди се.После се чувстваш екстра .Аз редовно ходя от 20 до 40. ЖениАло.бг пълно е.За секс винаги се плаща.под една или друга форма.Смелост момче.Действай

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 93758e077b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

57.   Всеки мъж е наясно с ролята си и това какво и как трябва да направи с жена, инстинкт е. Притеснените от този капан - внушена мъжка девственост, дълго си стоят филмирани в него. Не можеш да трупаш опит в общуването с човешко същество от други пол, това е дебилно. Факт е, че има смотаняци дето са спали с по 20 жени, и всяка от тях е недоволна. От много практика ще се научиш само в някой занаят, не в секса. Може и за сефте да подлудиш една жена, после ще те гледа шокирана, защото през цялото време е вярвала на дебилщините, че трябва да си минал през цифра жени за да си добър. Физическа разлика между мъж който някога ще чука и такъв дето чука, няма!!! Жените се познават по ципата.

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 202c4429d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

58.   57 аз не ще коментирам коментара му, а ще се обърна към девствените мъже на тази възраст.
Не става въпрос само за себе усъвършенстване,
"какъв мачо/Алфа мъжкар си". а за това човек да бъде щастлив! И човек трябва да използва всяка възможност да бъде щастлив.
На всички ни е ясно, че един 30 годишен девствени не е щастлив. Съответно както по-горе са посъветвал човек да се възползва от възможността да отиде на проститутка е най-доброто, което може да направи еди такъв мъж.
Даже бих посъветвал такива мъже първите им
5-6 пъти с проститутка да бъдат и да не слушат никога женски съвети!

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: e310d1fd10
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

59.   Като гледам как пише авторът той не е човек, на който да му се иска да ходи на проститутки. Щом досега не го е направил значи това не е неговото. Той търси любовта. Ако отиде на проститутка просто това няма да е неговото и ще съжалява според мен.

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 19ac1bcb67
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

60.   Номер 52 е поредната груба и безскрупулна българка.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 334624087e
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

62.   60, не съм 52, но нали знаеш - каквито мъжете в една държава, такива и жените. ;)

 
  ...
преди: 2 години, 29 дни
hash: de84a7a34f
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

63.   Аз пък ще ти кажа, че се отвратих от един такъв дето беше симпатичен, умен, забавен, но парадираше с опит и безброй бройки - не подбирал, а чукал, за да може максимум жени да се насладят на огромния му атрибут!
Аз обаче избягах. Ужасих се.
Н 56 е адски прав. Ние обичаме секса дори повече от вас, факт. Ще се изразя вулгарно, но ясно - да сме пожелани, подмокрени, максимално и дълбоко, страстно изпълнени, но от един-единствен дето ни е на сърце, да иска и обича само нас. Да ни чука здраво защото ни обича. Добре е да има здрав мускул, не само там долу :-)) И да има взаимно уважение и любов. Не ми пука за пари и мурафети, да ме иска и да се чувствам защитена в ръцете му. Да си ме вземе и да си ме пази, не говоря за презервативи, разбра ме, нали?! Ще съм само негова и ще го искам по 100 пъти на ден.
Ти се ориентирай към по невзрачни млади жени, перлата не винаги е лъскава! Можеш да бъдеш безумно щастлив с такава жена, те са запазили душите си, че дори и телата си, но понеже не са тупалки, си стоят сами. Има лъчезарни момичета, макар и по-срамежливи, само се огледай!
Ще си се харесате, ще се напаснете, ще си бъдете само двамата и ще си правите любов колкото си искате!
Успех ти желая!

 
  ...

1-50 от 62
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker