Свършването вътре без предпазни мерки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Свършването вътре без предпазни мерки
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 2687 пъти
Постоянно иска да свършва вътре, това му е голямо удоволствие...... обаче това е незряло според мен. Не искаме деца, а това е начина да станат. Аз се възпротивявам, налага ми се често да пия ескапел и да си прецаквам тялото и то съвсем умишлено, не просто единичен гаф. Той ми се зъби, че това са пълни глупости хормони дрън, дрън. Предложих му като иска вътре презерватив или вазектомия щом не иска деца. Защо аз да си прецакам тялото за кефа на някой друг?
Ще кажете поговори сериозно с него - да направих го и ме изкара курвентия. Защото му казах, че така стават децата и че останалите ми партньори винаги сме се пазили именно, защото не искаме деца. Че и децата на 14 - 15 г които прохождат в секса това е едно от първите неща, които знаят като правило в секса. Щом не искаш деца и бременност вътре не се свършва. А той просто ме нападна, че много съм ги разбирала работите и много ме ебали, че да ги знам тези работи. Та това е нелепо и тъпо. За неговия егоистичен кеф да страдам аз, камоли да стигна до аборт.
Факт е че той има дете, разведен е и винаги казва, че жена му го е манипулирала за детето. Но явно ми стана ясна цялата картинка. Намирам се в психотрилър от емоции и обида. Страх ме е да не забремения, това е сигурен аборт и стрес за мен.
Цирирам " Ти не ме обичаш и не ме искаш щом не желаеш да се слееш напълно с мен, спермата ми винаги трябва да е вътре дали в п***ата ти или в устата ти, спермата ми не трябва да отива зян. Това значи че не искаш да ми се отдадеш!"
И това не е измислена иатория, моля за сериозни коментари, чувствам се мега зле и мега тъпо. И дори ви говоря за че не сме тинейджъри, а хора около 30те. Звучи нелепо и не зряло и просто не знам как да го вразумя или да прекратя тази връзка заради тази причина.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3e4e3df1cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом не искаш деца от него, зарежи го. Според мен това е достатъчна причина, не обичам хора които се правят на "не знаещи" само и само да е тяхното. Ако му пукаше за теб след като сте говорили е можело да провери дали това хапче наистина има странични ефекти и си права. А щом не е проверил или не иска да признае, че знае-е пълен егоист. Не ти трябва.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 50ee494b58
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Преди години имах гадже, с което исках сериозна връзка, че и семейство, а тя си имаше други планове. Започнах да се празня в нея, за да забременее и да я вържа. Напивах я и после не усещаше кога съм свалил презерватива, а и тя заспиваше без да усети, когато и излиза спермата, а и не ходеше до банята. И това до момента, я който ме хвана, разсърди се и за месец връзката изсъхна.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: bb989c937d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Какво правиш с тоя сбърканяк ти? Единственото което той прави с теб е да си чеше комплекси и излива сбрана злоба, но ти защо допускаш?
Махай го от живота си! Че и курса те нарича, а ти продължаваш да се чудиш ...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4ed257f794
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Цитата който си дала е достатъчно показателен. Това е форма на психопатия да придава емоционално значение на това къде ще свърши. Изобщо с такъв човек бъдеще няма, защото той не вижда проблем в себе си.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1c5dae2eb6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Леле момиче ти си луда, Ескапел не се пие повече от веднъж годишно и как му се връзваш на манипулациите.Този мъж не е интелигентен, както и ти щом позволяваш това. Ако толкова искаш да продължава това положение вземи иди на гинеколог да ти изпише най-леките противозачатъчни. Но според мен най добре го зарежи този човек, той не мисли за теб и твоето добро изобщо.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 59d82b07bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Той се държи гадно! Моята приятелка също не иска да и свършвам в вътре. Позволява ми да свършвам в нея само когато го правим отзад.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 86dff4ed9f
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Почвай противозачатъчни за разлика от преди 20 г. са по-пречистини и предпазват. Ескапела е еднократно за спешни слумай и по света се изписва с рецепта. Ако свършва навън от елементарна сексуална култура трябва да знаеш, че пак можеш да забременееш. Сперматозоидите се отделят и преди това. Той е явно доста манипулативен, а ти предпочиташ ескапил и аборт пред това да взимаш антибебе всеки ден. Е не те разбирам.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f8ee6ac818
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Номер 5 добре го каза.. Или взимай противозачатъчни или се раздели с този човек.. Поне ултиматум му дай, че няма да си рискуваш здравето повече с тези хапчета заради неговата безотговорност и ако не престане да те принуждава и не започне да те пази, че ще си тръгнеш.. Тъкмо ще разбереш колко го е грижа изобщо..

Вещица

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: efc0bc646a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Имаш 2 варианта Или започваш да взимаш противозачатъчни, но каквито гинеколог ти изпише или го зарязваш. Аз не бих стояла с такъв луд. Повече ми харесват мъжете, които казват Ама аз ще го извадя навреме знам какво правя. А този дори не се опитва да се прави на смелчага и прави Глупости

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e3ddfb4159
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Бий му шута още днес. Толкова ли си грозна, че тоя е последния влак? Тоя е малоумен боклук.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 317b393cf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Извинявай, ама е мега тъпо да спиш с подобен егоистичен боклук. Гнусен е направо. А ти толкова ли си невежа, че не ползваш контрацептиви?
И проститутките даже не дават без презерватив. И не е само до забременяването, може да ти лепне всякакви болести, ескапела на пази от тях.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c1596de879
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Трябва да го разкараш!
Може би подсъзнателно иска дете от теб?
Ако ли не, и не искаш още да му биеш шута, за да НЕ си прецакваш тялото имаш 2 други варианта:
- Предлагаш му да я поемеш с устата, т.е. - преди да свърши си го изважда от теб, ти го облизваш, засмукваш и празниш с уста и език, след което гълташ всичко (или го плюс и размазваш мръснишки по циците(, а след това го целуваш по френски в устата с език, съвсем да се Слеете, или
- Даваш му в дупето, мацко...да свърши в ануса ти, просто преди да свърши му го вадиш, от мъзгата ануса ти е станал достатъчно широк да поеме пениса му и той свършва на тясно за няколко секунди, така пак ще сте се сляли. След това отиваш над тоалетната чиния, сядаш, отпускаш свинктера и спермата изтича. Разбира се, винаги можеш да му предложиш да клекнеш над лицето му и да ти целува дупето....

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e60cf3a59d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ако това изобщо е истина: Той, че е кретен, кретен е! Но и ти стоиш с него! Така че не се оплаквай.
ж31

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: d1b5a8388b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Господ си знае работата, направил е мъжът да пълни, а жената да събира. Жени сърдете се на Господ, не на мъжете! Като не искате да ви пълнят със сперма, има достатъчно зеленчуци с които да се пълните без риск. Какъв кеф е това, да ближеш мед през буркана!? Искате противогази да нахлузваме, искате нищо да не изпускаме, е само за вас ли е кефа, мъжът не иска ли да се кефи? Затова мъжете вече предпочитат порното и ръкоделието, това им е по кефско, отколкото капризните жени!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7606412fef
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Как търпите такива? ! Та този е пълен психар. Защо толкова държиш да имаш връзка с човек, който не те уважава и ти налага така грубо мнението си? ! Много жени трябва да се избавят от мазохизма си и да се сетят какво е любов.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 317b393cf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   14 - И ще си гледаш ли последиците от кефа ти? Те циганите/роми не разсъждават вече така, бе! Като не щеш презерватив, направи си вазектомия.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker