Пенисът в очите на жената? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Пенисът в очите на жената?
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 2563 пъти
Здравейте!

Попаднах на темата “Здравейте на 26 години съм и съм притеснен от размера на члена си - 11 см.”

Какво ми прави впечатление?

Че поне половината от мъжете (даже повечето) се хвалят с минимум 16-17-сантиметрови и нагоре, и даже по 20,22,24/25,26 см.! Също и с някакви обиколки на пенисите им, които са бая големи!
Очевидно, че значителна част от тези коментиращи са фейк!

Дами, вземете шивашки метър и направете колелце с 15-18 см от него и кажете колко такива дебели пениси сте виждали?

Същото направете с линийката! Вижте 20 сантиметра, колко са, и ни кажете на колко такива мъже сте попадали?

Очаквам дамите да са добросъвестни и честни, защото тук определено бая мъже се опитват да се изкарат свръх надарени, включително тийнейджърите, които още на 13 години вадят поне по 15 сантиметра пенис от гащите!

Според мъжките отзиви излиза, че българите трябва да се гордеем с големината на мъжкото си достойнство, което се нарежда до това на суданците, които, както каза един от коментиращите, си имат вековна традиция, момчетата да бъдат пращани на школи, където на живо им се преподава от мъж-учител техники за уголемяване на пениса, които, ПОДЧЕРТАВАМ, са доста опасни! Може да се стигне до разкъсване на пещеристите тела от обтягането, в следствие на което да се получат кръвоизливи, които изискват хирургическа намеса, пиене на изключително вредни лекарства за потискане на либидото с месеци наред и тн…. НЕ ПРАВЕТЕ ГЛУПОСТИ!

По някое от дискавъритата ли или не знам къде, бях гледал, как някакво момче си увива пениса като въже около прът! Пълен абсурд! Ако си мислите, че вашите пениси са така еластични и няма да стигнето до тежки операции, инвалидизация и полова немощ – МНОГО СЕ ЛЪЖЕТЕ! Европейците не сме маймуни с африкански корени, по които жените взеха много често да си падат – защо ли?

Прочетете и коментар 169 – след операция за уголемяване на пениса, пенисът се възпалява, налага се последваща операция, при която се извършва т.нар. загробване на пениса, в следствие на което остава една много малка част от ствола на повърхността. Мъжът остава инвалид за цял живот!

Колко други мъже се оплакват от най-различни проблеми след влагане на силикони, хиалурон и пр.? Мисля, че само около 5-6% от подложилите се на уголемяване нямат никакви проблеми след това.

При всички такива масово пенисът не достига пълна възбуда, следователно и твърдост! Загубата на чувствителност е едва ли не при всички!

ВИНОВНИ СА ЖЕНИТЕ!

Няма как 10 сантиметра да не стигат! За дълбока и широка – да, но дори и тя може да изпита удоволствие от партньора си, макар да е с такъв размер! Дори и тя може да забременее от такъв мъж и да му роди деца!

П.П. Много се радвам на коментар 113 и влечението ѝ към малките пениси на страстните японци! Което само потвърждава, че сексът е много повече от едни голи сантиметри!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 129d06c243
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Присмял се хърбел на щърбел-от малките пишки до путките като кофи...

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6af966fd30
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   до 2

Пенисът ми е среден на размер, та не те знам за кого го казваш това?

Всичко, което описах горе според мене не е редно.

Мъжете избиват комплекси и лъжат, че им е по-голям, правят си операции за уголемяване...

Жените пискат за големи пениси, като че ли сексът им се основава единствено на триенето в п**** им. И те също набиват комплекси на мъжете.
И мъже и жени не се примиряват с природните дадености и ламтят за още.
Това не е нормално!

10-11 см. не стигат ли за секс? Да, малък пенис е, но няколко процента от мъжете са с такива и по-малки. Те никога през живота си не трябва да виждат жена и секс ли?

Ами жените с малки гърдички? Ако не бяха имплантите да замажат положението и те по тая логика не трябваше да виждат гол мъж в леглото си!

Автора

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e963af0d9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Темата с размера на пениса, респ. на женските гърди, се екстраполира много последните няколко десетилетия.
Преди това - по време хипи периода и разюзданата сексуалност и началото на сексуалната революция - тази тема не е била от значение.
Но с навлизането на порното във Всеки един Дом, сякаш Всяка една Жена започна да търси, да иска, да види, да усетиш дебел пенис, оргомен!

Ами, да не се сърдим - и мъжете сме така, искам анален секс, 3-ка с две жени и пр.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ad8bff794b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Моят е към 15-16см, дебеличък, ама не твърде дебел.
Мога да кажа нещо, което често правя по време на секс. Изкарвам го почти целия и ги чукам само с главичката или някъде до половината, така че ръбът на главичката да ги дразни точно на най-тясното място, в началото на вагината. Е изпадат в транс, мога да ви кажа. Така че и с по-малко от 10см може да е готино. Е, естествено после като го плъзна целия вътре до матката, обръщат очи, и това си има чар.

Даже ще добавя, че не размерът има толкова значение, а това колко е чувствителна жената. Някои жени просто не изпитват същата сила на усещане при проникване, колкото други.

Бившата ми приятелка е най-широката, с която съм бил (мен и без това не ме кефи тясно), и още докато съм й вкарвал главичката и е обръщала очите. Просто беше много чувствителна. Други, трябва да им натъртиш матката за да получиш реакция от тях... което мен пък не ме кефи.

Сякви ги има. Но идеята ми беше, че размерът не играе кооой знае каква роля, чисто физически. По-скоро може би предизвиква психологическа възбуда у тях, като е по-големичък. Ей така, за шоуто.
Както ние мъжете, като видим някоя с огромни цици, не че задължително сме маниаци по цици (аз примерно не съм, харесвам малки и стегнати), ама я сочим и си викаме "малееее глей тая кви цици има! "... и после минаваме на друга тема, щот с това, шоуто се изчерпва.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker