Футболист гей съм - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121052)
 Любов и изневяра (29673)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21881)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18485)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Футболист гей съм
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 3657 пъти
Здравейте. На 24 години съм и съм гей. Имам голям проблем със семейството си тъй като имам сестра с която съм близнак и по-голям брат, който живее в чужбина. Моя много сериозен проблем е че съм красив и момичетата още от ученическите години ми се лепят. А аз само ги прегръщам и гледам се да си намирам оправдания, да не ги каня в нас. Обаче вече съм на 24 и да чукна на дърво съм много успял човек, играя футбол във втора лига на България няма да казвам в кой отбор, и ако разкрия това публично, първо ще посрамя цялото ми голямо семейство, тъй като съм роден в малък град и всички се гордеят с мен, и второ това ще срине имиджа ми за трансфер в западна Европа. Моята мисъл е как да направя така, че просто да не ми се лепят жени, без да им казвам, че съм гей, и да призная пред семейството си, че имам хомосексуални наклонности без да ги срина психически.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5bb9a81606
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Темата ти е бая глупава, но интерсно-позьорска!

Хем си гей, хем знаеш, че това е нещо ненормално, хем че ще си навлечеш неприятности във всички области на живота, хем искаш да си отгоре на ситуацията и да те приемат другите без критика и други последствия за тебе! Тарикатлък му се вика на това. Ако си наистина бг футболист, трябва да си се научил на такива финтчета и такъв ти позьорство. Иначе к`во да ти кажа? Такива като тебе са си живи късметлии в живота, щото секс може да си намериш по-лесно и бързо и от жена!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9e058a7308
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   За пред обществото- дискретни и леко "тайнствени" снимки с някоя чужденка от време на време. Като да си пазиш личния живот и пространство, но показващ се като "зает" и влюбен.
Моят номер да отбивам лепки (жена съм) е да си нося халка (Не съм омъжена и не искам ) и да я показвам с усмивка. Ако и така продължават да досаждат, поне знам, че без жал мога да бъда крайно груба.
За семейството: не може да се съобразяваш с тяхното евентуално "сриване" и да се криеш цял живот. Бъди тактичен, но откровен колкото се може по-рано. Ако ще ти е по- лесно, говори първо с брат си и сестра си, да ти бъдат морална подкрепа когато говориш и с родители.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2013aa6df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Номер 1, глупав, позьорски и не на място е коментара ти, не темата. Ненормално е да си гей в ненормална държава сред ненормални хора като теб. Крайно време е да си отворите малко очите и умовете и да видите какво се случва наистина по света и да спрете с предразсъдъците от 19-ти век. От коментара ти лъха на простотия и селения на един много ограничен човек.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 263de452ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   От Автора: Как да създам семейство, като дори да се възбудя от жена с виагра например, тя рано или късно ще каже пред медиите, че съм гей а имам записани мачове с националния отбор до 17 години и до 19 години на България.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a0558decce
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

5.   "Много успял човек" и "втора лига" са взамоизключващи се, приятел...


Братан.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 581d1c42db
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Във втора лига всички отбори са от малки градове освен Локо София, Септември София и Нафтата. Ако сметнем,че Благоевград и Добрич са големи градове значи не си и от там. В дубъла на Лудогорец играят чужденци. В Горна Оряховица и Перник обичат да се бият много,шанса да се роди гей е по-малък. Ерден е село,а ти си роден в град. Остават 7 отбора в някой от тях играеш,но не знам в кой.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4b4a996a4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И какво като си гей бе? ! Бая гейове има, няма да си първия. Като се знае, та какво? Или те е срам от това, че си гей? Изглежда, че да.. Сигурно и мен би ме било, ама като не те привличат жените, какво да правиш... Кофти е от друга гледна точка, че няма да имат внуци от теб родителите ти, но пък поне имаш брат и сестра, има шанс. Това мисля, че цял живот ще ти тежи, ако бях на твое място, просто бих казал, не бих се крил и не бих се държал гейски, което отвращава повечето хора всъщност. Не толкова, че те привличат мъже, кво да се прави, природа, ама гействането по политически и всякакви причини, за да има дивиденти и онова лигаво държание... Ако се държиш нормално, не виждам чак такъв проблем.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b947dbfb3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако коментара ти е истински, ти направо си се разкри. Мислиш ли, че е толкова трудно да се намерят всички футболисти със сестра близначка,
по-голям брат, на 24 години и играли за националния отбор?
Не мисля, че в момента има такова значение кой е гей и кой не е. По-важно е ти да се чустваш добре. Живота си е твой, а не на семейството ти или твоите познати.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7f03b9c455
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Въобще не се занимавай с жени - няма да е честно нито за тях, нито за теб. Не флиртувай, а ако някоя е толкова досадна кажи, че си зает или нямаш време за връзки.
Не си поискал мнение за разкриването, обаче според мен оправданията ти са глупави. Никой не би те изхвърлил от отбор, защото си гей - това е престъпление. А относно посрамването на семейството ти, ако те обичат и се гордеят с теб няма да спрат, защото харесваш мъже. До тесногръди хора винаги има, но и те го преодоляват за тези, които обичат. Ако всички си казват като теб положението на обратните никога няма да се подобри.
Разбирам, че не е лесно, но трябва да се приемеш и да се гордееш с всяка част от себи си, а сексуалната ориентация е важна за изграждането на характера. Пожелавам ти успех.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 263de452ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Значи като изключим столичните отбори във втора лига Нефтохимик, който е от голям град и Кариана който е от село Ерден остават-Пирин, Лудогорец 2, Хебър, Спортист Своге, Литекс, Септември Симитли, Струмска Слава. Добруджа, Миньор, Локо Горна Оряховица, Созопол и Янтра Габрово. Предвид факта, че в дубъла на Лудогорец играят предимно чужденци, предвид факта, че Янтра и Созопол се борят за отцеляване и едва ли могат да си позволят бивш младежки национал и ако вземем за малки Ловеч, Симитли, Радомир и Горна Оряховица, предвид факта, че Литекс развива най-много млади таланти, остава да играеш там.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 263de452ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   До номер 7. Човека пише, че е роден в малък град, не че отбора му е от малък град, значи софииските отбори и нафтата остават като вариант, ама с тия мачове за националния отбор е или от Литекс или от Лудогорец с това голямо семейство с три деца може и да е турчин, а в Разград са повече.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c6f46131b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Че аз като гледам националния отбор , то всички БГ футболисти са гейове ....или обикновени педереси .

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2013aa6df5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Мен като страничен наблюдател изключително много ме издразни това, че започнахте да нищите кой е, от къде е и т.н. въпросния футболист, моля МОДЕРАТОРИТЕ да не одобряват повече подобни коментари, защото те нямат за цел да помогнат на автора, а да го компрометират, така че СПРЕТЕ тази глупост.
На мястото на автора дори бих помолил темата да бъде изтрита.

Като съвет, авторе, бих казал да не се опитваш да живееш двойнствен живот за пред медиите/хората като да се събираш с момиче, защото психически няма да се чувстваш добре. Въпросът с разкриването е много сложен, понеже реално погледнато наистина може да ти се отрази на кариерата и личния живот. Ти трябва да прецениш дали можеш да го направиш поне пред семейството си - дали е по-либерално или кансервативно. Аз съм вече на 22 и честно казано още не мога да се разкрия пред нашите, понеже ми е ясно, че никога не биха го приели, консервативни и с по-затворено мислене са. Знам, че ме обичат, но предразсъдъците няма да им позволят да мислят логично и отношенията ни най-вероятно ще приключат.

Много добре обмисли нещата, не е задължително да се разкриваш точно сега, има много популярни личности, които не са разкрити заради хомофобията в държавата, която би се отразила на кариера, личен живот и всичко. Наскоро гледах един лайф, в който представители от ЛГБТ организациите казваха, че в България липсват позитивни модели на куиър хора в публичното пространство, което е фактор за стигматизацията и абстрактния поглед върху общността ни. Гледат на нас като хора, които искат да им превземат децата, държавата, определят ни и като болни и всичко това, защото позитивни примери почти няма в България. Ако решиш да се разкриеш можеш да допринесеш за по-различен поглед сред масата, но много ясно трябва да се каже, че е възможно това да сложи край на кариерата ти. Все пак в спорта е по-различно и трудно да прокараш подобна идея, за съжаление не само в България. Разговор с психолог или контактване с някоя ЛГБТ организация също е някакъв вариант, за да очертаете някакъв план.
За мен лично - към момента не се разкривай и не води двойствен живот с момичета.
Искрено пожелавам успех и в кариерата, и в личния живот.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 567dbde65f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Кирчо Десподов, здравей, приятелю!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9c4a16b90c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Ужасно е колко са любопитни простите хора.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2676d436cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Трънлив път те чака, приятелю! Ако искаш да успееш, трябва да подходиш със искреност и откритост към семейството си. Нещата сами ще се наредят, но ти трябва да се пазиш доколкото можеш, да не се развратиш, понеже това би повлякло цялата ти кариера. Не дали си обратен, а доколко си морален, това определя бъдещето ти - иначе градиш къщата си върху пясък. Уви, педерастията е изкушаваща, не мисля че има лек, приемаме се такива каквито сме. Ти си още млад, може да пробваш да поработиш с някой психолог, обикновено проблемите се коренят в обсебващата майка и липсващият баща. Само времето ще покаже доколко ще можеш, и ще искаш да имаш семейство, или дали ще избереш да не се опитваш да се променяш, ами да се приемеш. Ведро напред!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6115546e2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

27.   По-добре напускай футбола моментално !!!! Ако някой разбере чи си гей, гаранция футболните агитки ще те докопат и тогава лошо за теб ! Намери си друга работа, в която има повече жени , може пък и някоя да ти врътне главата и да те поправи , знае ли човек ..

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b3a575f314
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Не съм съгласна, че трябва да се разкрива. Момчето може да е талантливо, а с такова разкритие официално ще си погребе и кариерата, и живота. Че повечето футболисти за би и гейове, да, но никой не го парадира и крият. Авторе, по-добре ме чуй, колкото и единици да сложат. Ако сега Кристиано Роналдо обяви, че е гей, мислите ли, че ще остане на същото ниво и няма да има нападения от световен мащаб? Никой не е защитен, а това е малко или много мъжки спорт, не изкуство, където различната сексуална ориентация да е на почит. Феновете не искат идол педерас. А много дами биха били гадже под прикритие на готин футболист - стига да не я лъжеш. Даваш й да си прави каквото иска с други мъже (или жени), а ти с мъже. Но мен ако питаш грешиш с това ляво платно, друга си е с жена, може и да я обикнеш. И ще си имаш дечица един ден.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker