Защо рускините са толкова лесни? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо рускините са толкова лесни?
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 3933 пъти
Здравейте, темата ми по никакъв начин не е свързана със скорошната относно българите и рускините, просто съвпадение, че с колегата я пускаме по едно и също време.

От няколко дни насам се питам защо рускините и не само те, а и всички жени от бившия съветски съюз са толкова леки? Почти всяко лято забърсвам по една рускиня на морето. Един мой познат пък живя с украинка в продължение на 6 години и съм се наслушал на какви ли не истории, някои от тях дори ме е срам да ги споделя тук, макар и анонимно. Докато бях ученик имах една съученичка рускиня, която не беше известна само в училището ми, но и в целия град. Ако си мислите, че нашите момичета са лесни, не сте си имали работа с рускиня. Питам се на какво се дължи това и защо имат такава слава в световен мащаб?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 334435617c
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Защо всички сте толкова против рускините и другите жени от Източна Европа? Аз пък си мечтая някой ден да имам приятелка или дори съпруга от такава държава. Българките са толкова студени и недостъпни, че имам чувството, че никога няма да си намеря приятелка оттук. Освен това, жените от Русия, Украйна и Молдова, са много красиви.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 90602d08a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   Обичат живота и забавлоенията. Прави ли ги лоши хора? Не!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5ef73d86f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

3.   Явно не сте наясно,какво е положението в Путкинска русия от години !!!
Слушате и гледате медиите на мисирките,които не смеят да кажат истината за русия и Диктатора Путкин,който черпи с чай Новичок неудобните !
Глада и мизерията в русия са катастрофални,за сведение 72%от руснаците получават под 308 Евро месечно,като храната е доста по-скъпа от нашата,а санкциите на САЩ и ЕС са замразили доста от руската икономика !
Затова и рускините се мъчат как да се отърват от това положение, най лсното е на гръб,с разтворени крака,докато хванат някой балък,като №2 и после-жална му майка !
Първо му опапва паричките,после се развежда с него и накрая му взима всичко,изгонва го на улицата,като се отдава на волен курварлък!
НО НИКОГА НЕ СЕ ВРЪЩА ОБРАТНО В РУСИЯ,А С БГ ПАСПОРТА ДЕЙСТВА ПОСВЕТА и МНОГО ЯКО КРИЕ,ЧЕ Е РУСКИНЯ,ЗАЩОТО СЛАВАТА ИМ СЕ НОСИ ПО СВЕТА,КАТО НА ОТКРОВЕННИ ПРОСТИТУТКИ !
Е,сега всички руски гъзоблизци са на ход,но истината е една и се знае !!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 976fad5c16
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   Същото питам мъжете: защо сте толкова лесни и някоя само да ви намигне, веднага събувате гащите? Някакво чувство за срам нямате ли? Позорна и гнусна паплач сте, абсолютни курви. С такъв мъж никога не бих легнала, ако ще да е по-красив от турският Брат Пит - Къванч Татлъту. Ще си изповръщам червата от погнуса.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5018e707c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Защо се отнасяте така с рускините? Първо мрънкате колко трудни били българките, а сега ми се жалвате колко лесни били рускините. Може би проблема е във вас, защото именно вие сте тези, които ги сменяте като носна кърпичка. Именно вие се хвалите колко рускини сте били оправили. Радвайте се, ама имайте и малко уважение. Аз честно не разбирам и нямам отговор на въпроса на Автора защо рускините се занимават все с някакви простаци, дето после ще ги обсъждат по форумите. Как пък нито веднъж не чух някой да е казал, че се е пробвал с англичанка и тя да го е отрязала. Явно че рускините просто са по-красиви и цялото внимание се стоварва върху тях.

Не, не, вие просто нямате морал. Значи вижте колко са добри рускините, веднага ви дават шанс, случайно да не ви обидят, а вие ги захвърляте на вторият ден. Нямате угодия.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a5197a3583
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Защото са със светла кожа и ген и повече им се иска!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 49b06af7c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Наваксват раждаемостта заради войната.Естествена реакция на подсъзнателно ниво.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 19cab44471
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

9.   Ееее номер 2, обичали живота и забавленията. Ако българка го прави е най-голямата к... а, обаче щом е рускиня на нея и е простено, обичала живота. Толкова сте жалки с двойните си стандарти, че няма накъде, особено ако си мъж това го потвърждава. Затова толкова рускини се хванаха с българи, на тях им е простено да са к... и и по живота, а по българките си изливате цялата гадост.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e360b4a2ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз бях с рускиня няколко месеца, няма такъв боклук. Но пък в леглото беше пожар, чак пак ми се е*е рускиня, а не някоя наша, които са супер скучни и не сатват, оная направо беше от порнофилм.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 44e1ce6370
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   До 9

Ъмм .. сори, ама кога аз или организация в която членувам е отправяла подобно публично твърдение? И защо ми опонираш изобщо? Какво се надяваш да постигнеш?

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 45895b232c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   За украинките не знам, но за рускините си има логично обяснение. Така, представи си, че си в държава, където покрай войните и раждаемостта жените превишават доста мъжете. Създава се среда, в която мъжете са ограничени и само най-добрите ще имат такива. Та какво излиза - или ставаш по-перверзна и от Маркиз дьо Сад, или си стоиш сама. Пред този избор са изправени всички рускини и не е странно, че повечето са такива. Към онези, които и без това щяха да бъдат лесни и разкрепостени добавяме и онези, които просто си търсят мъж. Ако има други рускини, те ще са някакви много притеснителни и свенливи, които дори с опрян пистолет в челото няма да станат толкова лесни и палави. Така че не виждам драмата! Просто не се поставяте на тяхно място и затова не сте се досетили сами, пичове!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ad2bc3c48a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Бягат от бедност и лош живот. Една позната от Молдова ми каза преди няколко години- Аз харесвам България, тук хората не знаят какво е да нямаш храна. Аз се позамислих и наистина - България има плодородна почва, всичко расте, хората си садят и не гладуват. Е, явно в Молдова гладуват в буквалния смисъл на думата. Вероятно така е и в други страни от бившия СССр.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a09bcf20ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Имам опит с бившата, която е украинка. Наистина може да се тълкува като лесна, предвид по-пълния обем от информация, който имам за нея. Моето тълкувание, че сексуалната култура в тези страни е по-либерална. Мъжете са същите, но се интересуват повече от далавери, алкохол и коли, а жените са на заден план, затова не са прослевени толкова по света, като рускините и украинките.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 85779b0630
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Номер 12, до този момент имаш 3 пъти по 1 звезда. Възможностите са две: По- вероятният вариант е българки да са ти ги нахакали, щото си написал, че са скучни и не стават. Втората вероятност е някоя рускиня, живееща в България и четяща темите в сподели.нет, да ти е дала звездицата.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2b3cd885f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Живея в Германия и имам контакти с няколко рускини, украинки и белоруски. Съвсем нормални ми изглеждат в отношенията си към мъжете. Само една има сериозен приятел немец, всички останали или са омъжени, или имат приятели руснаци или украинци, или са необвързани. Почти всичките са много хубави на външен вид и предполагам не би им било трудно да завъртят главата, на когото и да е било мъж. Това са общо около девет - десет жени, т.е. не мога да претендирам, че те са представителна извадка на всичките си сънароднички, но поне тези не ми изглеждат много лесни (може би с изключение на една от необвързаните рускини, но нея и всъщност не я познавам много, просто сме се срещали веднъж на един семинар). Мислълта ми, е че не трябва да се обобщава, това което важи за 40 или 50 души със сигурност не важи за всичките 100.

П.С. На нашето море не съм ходил от петнайсетина години, но там средата е коренно различна. Отиваш някъде за две седмици с идеята да се забаваляваш максимално, далече от родители, роднини, колеги, по-далечни приятели и близки. Освен това, алкохолът е евтин, задръжките падат и става каквото става. Ама на Слънчака не само рускините са дашни - то англичанки, то немкини, то скандинавки, то чехкинчета - всичките 18 - 2х гпдишни разгонени, пияни и напушени женки за дошли само за тия четири неща.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6a92c5b268
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Не са само рускините. Масово явление е. Русия е огромна държава и там има всякакви хора.
Когато родителите ми работеха по Черноморието (говорим за 10- 11 цели последователни лета) идваха рускини, които само с уличните кучета не се бяха съвкуплявали, но си идваха и много свестни и интелигентни жени, стоящи плътно до мъжете си и заедно с децата. Да, не знам какво са правили 24/7, но ги наблюдавах как слизаха за закуска със семействата си, после слизаха до плажа, след това се качваха до хотела да се оправят, идваха за вечеря. Пък и от разговорите с тях, ми се струваха съвсем нормални жени.
Мисля, че целият този стереотип за рускините идва от това, че много от леките такива идват в България, а предполагам и по другите държави, да минат де що става за ч*кане, докато свестните такива си идват с мъжете и не са натрапват по никакъв начин. Чувала съм и за англичанките по Слънчев бряг, че трошат каквото им падне, но предполагам че всичко опира до самата жена, възпитанието й и средата, в която е израснала.
Накратко казано, лекото поведение няма нищо общо с това, че са рускини, просто и там има к*рви като навсякъде по света, които се опитват да привлекат вниманието към себе си и им се получава (за съжаление).


Black Sabbath

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0b51899091
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Лесни са защото им е трудно.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 78b0269914
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Я и аз да напиша нещо!От няколко години има любовница рускиня.По голяма е от мен,така се стекаха обстоятелсвата , че имах да го нарека бизнес отношение с нея,много ми харесваше и в последствие се случиха нещата.Ей страхотна е,не е опитна за моя опит но се пуска по вълната и правим невероятен секс.Нямям търпение докато дойде в БГ, а пък тази година така и не успя с тези вирусни простотии.Не съм бил с други рускини но мойта рускиня си е супер любовница :) :)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ab17db5744
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   От автора:
Абе хора... какво се случва в този свят? Целта ми изобщо не беше да провокирам скандал или подобни чувства, а тук стана турски сериал, липсват само пуканките... къде отиде уважението между хората? Каква е това ненавиждане един към друг? Ето затова няма да се оправим, защото се плюем много по-здраво отколкото се подкрепяме... нормално е да има различни мнения, нека отговаряме с добър тон един на друг въпреки това.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 42eb51a957
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Номер 3 ти си изключително отвратителен. Като ти чета коментара направо ми се повръща. Ти чуваш ли се какви изрази употребяваш. Съмнявам се дали имаш по-високо образование от 7 клас и то завършено в някое добруджанско село. Такава гадна обида към Путин. Аз бих желал и България да има един министър председател като Путин, който да мисли за целия народ, а не като Бойко, който мисли само за себе си и за хората около него. Ти да не мислиш Бойко свинята за нещо добро. А може би си син на един от Бойковата дружина. Такива като теб много лесно си продават съвестта, ако въобще имате такава. А какво ще кажеш за българските жени тръгнали из цяла Европа да си продават плътта. Тези факти май хич не ти харесват. Излез навън из западна Европа и виж колко българки ще ти се предлагат. Заради такива като теб и баща ти България страда.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6b7114a38d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   След 2рата световна в Русия остават 30% повече жени отколкото мъже. Създава се една конкуренция между жените. Които се съревновават за малкото останали мъже.
Новата генерация вече е продължение и се нарича "остатъчен манталитет", т.е. младите момичета са възпитавани от майките си по този начин и мисля, че все още мъжете и жените не са се изравнили като бройка.
Колкото до красотата . Руската храна , особено по селата е все още истинска и с пълна липса на глюкозо-фруктозен царевичен сироп и нишесте. Там за 1 месец , нормално хранене отслабнах 10кг.

На въпроса дали са буклуци...мисля че има всякакви. Нека автора отиде в Лондон и да се опита да свали рускиня там. Докато аз лично само за последния месец съм бил с 4 различни лондончанки - много често тия момичета си разтварят краката и от вятъра ( живея в лдн)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 62f375d0b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Защото техните мъже са едни слаби и съсухрени, алкохолизирани. И рускинята като види един по-добре сложен чужденец, веднага иска да го пробва.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: cf2146ff18
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

27.   1. Признак на недостатъчно развит интелект и ограничено мислене е да поставяме всички представители на един народ, раса, пол, под един знаменател. Познаваш максимум 20-30 руски жени, за 5-6 други си чувал. Дотам. Поглед имаш, нищо против личното ти виждане, но този твой поглед минава през фунията на възприятията ти. Разбира се, че щом си бил отворен за секс, все ще се намери някоя жена да отговори на желанията ти. По морето лятото почиват предимно чуждестранни туристи, така че я рускиня, я германка, я жена от друга държава... Очевидно имаш афинитет към рускини, иначе не би легнал с тях. Щом сам си го търсиш, защо тях обвиняваш? Нали това ти е била целта, да намериш руска жена за секс?

2. Когато един мъж е имал възможността да удовлетвори сексуалните си фантазии с много жени и го е осъществил, всички му ръкопляскат. Когато една жена е имала същата възможност и се е впуснала в нея, я посочваме с пръст и я караме да се засрами от факта, че може да си го позволи. Докога и защо? В 21 век сме, нека еволюираме и оставим хората да правят онова, което смятат за добро за самите тях.

3. Теб едва ли някой те е осъдил за сексуалната ти свобода. Ти как си позволяваш да съдиш и поставяш под общ знаменател именно жените, благодарение на които си свършил? Неблагодарност ли е това или просто пускаме провокативни теми, за да става лафче и да трупаме негативи, ама не по самите нас, ами по някой друг?

4. Аз пък работя предимно с руски жени и имам само добри впечатления. Съвестни домакини, поддържани жени са 90% от колежките ми. Да развея лозунги, че българките са боклуци ли?

Не. Няма да поставя всички под общ знаменател, само заради собствената ми представителна извадка, била тя много добра или много лоша.

Бъди здрав и си вземи поука.
За твое добро е.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ca544151e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Къде в София се събират рускини, украйнки или други рускоговорящи? Питам, защото желая запознанство и връзка?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 11d786c733
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

29.   "Наваксват раждаемостта заради войната.Естествена реакция на подсъзнателно ниво. "

Войната беше преди 80 години ...

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 11d786c733
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   До 16

По-добре мъртва, отколкото да се продавам!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 11d786c733
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   От 14

Уеееее еййй! Кой не ми е харесал мнението и защо, уе ееееейй!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 11d786c733
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

32.   До 28

Ами виж ся! Те не с анякакви животники, зе да се събират на стада до водоеми и прочие ....

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3c82722b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   30, ей това е приказка. Доживях да видя достойна българка в този сайт.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a3a814792d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   Защото руснаците са импотентни от постоянното пиене на алкохол и почистващи препарати.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0e9bb752b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

39.   Най лесни са защото по принцип са си кур.и,другото което е че са гладни като мишки,биха се продали за една кутия цигари с филтър или за бутилка водка,всичко това е заради тяхната немотия.На времето бачках в Русия и когато видеха Българин означаваше че има с какво да ги нахрани и идваха и се предлагаха,а бе пропаднала нация са си

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker