Въпрос към дамите относно мъжките косми. - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Въпрос към дамите относно мъжките косми.
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 2907 пъти
Здравейте дами, мъж съм на 31г.

187см/77кг(гол) ако има значение да си представите де да знам.

На някои места си махам космите на други, не.

Всички косми са ми тъмни или черни с изключение няколко на косата ха.
Отгоре надолу: къса коса, вежди не скубя освен 1-2 косъма през месеци, намиращи се между двете вежди над носа точно. Носа само ако видя, че нещо стърчи, махам каквото изглежда неприятно. Бръсна си брадата винаги на контра, най-дълго да я оставя до седмица преди повторно бръснене. В ушите нямам косми или не ги виждам :) поне не черни.
С машинка за бръснене 0 номер минавам Гърди, рамене, малко отзад на врата, кръст, корем, около члена . Скротума си го бръна с жилет, обичам да ми е гладко там, кожата ми става супер мека.

Не споменах ръцете и краката, те са ми окосмени, черни или втажа тъмни, не са МНОГО много но си има косми, подреждат се като жилетка около ръцете ми, а на краката нормално.

Свяко обезкосмяване го правя по този начин щото ме кара да се чувстам добре, друга причина няма.

Винаги съм се чудел дали да не си махна космите на ръцете и краката, но ми се струва някакси прекалено и не съм ги махал никога от когато съм роден. 1 път замалко да го направя, споделих с моя братовчедка, но тя беше много скептично настроена и "не ми даде" доста се намръщи, това беше като обратна връзка и аз реших да ги оставя.

Да обаче зялото ми жилище е пълно с тези мои косми!! По леглото косми, около леглото косми, на земята навсякъде косми. Ходя ли по паркета по чорапи, ако съм ги обувал тези чорапи 1 път за 1 час например, искам да ги убуя пак на следващото излизане, но като ги погледна отколу пак косми...

Както казах, обезкосмявам се, защото ми харесва, но въпреки това бих искал да знам какво мислите Вие, как ви хареса попринцим, и как си представяте да ви хареше по подобие на това, което "нарисувах" че изглеждам. С или без косми на крака и ръце?

Просто ми писна да чистя космите си и това е единствената причина да искам да ги махам. Любопитен съм бил как бих изглеждал без, и ако не ми хареше да ги оставя да израснат наново, но сега първопричината е друга.

Ще се радвам да споделите. Ако може и да включите на каква възраст сте. Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: a0380544d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Аз много обичам космите и нямам против един мъж да си ги има. Мразя всякакви обезкосмени голи охлюви. Мен лично ме отблъсква един мъж без и едно косъмче. Не знам, харесва ми като си има косми. Не го намирам за гнусно или нещо такова. Щом природата ти го е дала щ, значи е трябвало. Изглежда секси. Аз като малко по "космата" жена, си харесвам по-космати мъже :D

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 380057204b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Зимата ги обръсни и виж дали ти харесва, ако не - просто ги подстригвай!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: dcd7ef2738
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   И аз не обичам косми .Нито мои,нито на мъжа ми.Той се апелира само под мишниците и по топките.Иначе е нормално окосмен.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1428fde0dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Бате, почни да чистиш не е проблемът в това, че си махаш космите хахах.
Извън майтапа, аз пък съм с 3 месечна брада. По гърдите, по ташаците и по задника в момента имам косми. Махам ги, не е като да не ги махам никога, но не съм и напълно гладък през 100 % от времето. Ръце и крака не барам никога.
И знаеш ли какво? Въпреки, че съм с брада, като талибанин и по гърдите също, жените ми се кефят. Което знаеш ли какво говори? Говори, че вътрешната ти настройка и самочувствие е важно, а не дали си махаш космите. Мъж без брада или гладко избръснат, като ме види и трябва да говори с мен и почва да се държи за брадата, или да кръстосват ръце, защото се чувстват несигурни. Брадата дори и жените да ти обясяняват, че не я харесват не е случайно измислена.
Първо ти дава самочувствие, второ се чувстваш много по-мъжествен, което е предпоставка за първото. Трето говори, че имаш високи нива на тестостерон. А какво привлича жените в един мъж? Тестостеронът.
Липсата му те превръща в путьо и жените усещат, че си безвреден, тоест, че нямаш наченки да си признаеш, че искаш да ги ебеш.
Та, колкото и да се делкаш по цял ден с епилатора и бръсначката, това не променя факта, че някой брадат като мене може да чука жена ти, въпреки че тя твърди, че не си пада по такива. Защото има нещо първично в мъжествените мъже, които изкарват точно тези импулси в жените на показ.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7c90d5bbf7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Джендърска история, после жените реват защо нямало мъже, ето защо, защото станаха женчовци!?

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: f06002aae2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Отиди два ,три пъти на кола маска ,за да оредеят малко космите и си готов. Чисти по-честичко у вас .

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3d535f1eaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Този въпрос трябва да го зададеш към дамите и да им кажеш да се обезкосмяват навсякъде и да не позволяват нито един косъм да им израсне където и да е по тялото с изключение на главата. Косата им на главата трябва да бъде дълга и когато я сложат отпред да покрива гърдите им.
А ти авторе нямаш ли прахосмукачка да обираш космите от пода. Ти май по мързел си шампион на шампионите. Като ходиш по пода косми по чорапите ти. Май си страхотен мързеливец.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 82c01d906d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Ръце и крака - не пипай!
По гърдите също харесвам, стига да не е прекалено. Вежди - ако нямаш трета вежда, която да съединява двете...също съм против да се скубят при мъжете.
На останалите места скъсявай с тример. Мъж да е напъно гладък навсякъде ми е някак неестествено.
Но сега разбирачите ще кажат колко е нехигиенично и как не трябва да има косъмче по теб.

Ж 29

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e0eae8889f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Аз съм мъж на 48год.Космат и жените така ме харесват!!!Все пак задължително с машинката си махам космите под мишниците и на топките и около хуя.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1dce19b744
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Просто чисти по често. Нормално е.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: cfba8d9fc6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Обичам мъжът да има косми по ръцете и краката. Ако няма там - отблъсква ме. Не ме привлича! Нямам против космите на гърдите, но нямам против да ги маха. Ненавиждам мъжете да си скубят веждите. Харесвам брадите, но не ми пречи и мъжът да е обръснат. Космите под мишниците - същата работа, т. е. нямам претенции. Космите за мен са символ на мъжественост. Бебешки дупета всички сме виждали!
Ж32

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5f2ac9a5e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ето ти едно мъжко мнение, който си бръсне ръцете и краката, той си бръсне и п*тката. Не сега сериозно. Разговорял съм с момичета (на 18 години съм, така че може би не е мн представителна извадка за твоите години и все пак), та всяка ми е казвала различно. Едни не харесват мъжа до тях да е като гол охлюв и с по гладки крака от тях, други го намирали за ужасно секси и тн. Извод, както ти харесва, така да е. Угодия на всички няма.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 83ef4ba840
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Мъж на 29г
Изписал си ферман глупости за едни косми .... Аз си подкъсявам космите на ръцете и краката с машинката 1,2 номер, да не са идеално гладки като на жена ,всичкито друго окосмяване го махам . Като ходя да се подстригвам ми оформят и брадата и веждите (за мъж не трябва да са тънки просто ги минават с машинката) . И да знаеш космите по интимните части и подмишниците ,гърба както и на пръстите (има и такива) въобще не се харесват от жените , най-малкото е много нехигиенично !
П.с Това че един мъж се поддържа не означава че е джендър ! На плажа съм срещал страшни оранготани жените ги гледат с погнуса .А и освен хигиената е важно един мъж да поддържа и добра физическа форма !

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c67e5ff22a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Хайде стига,твои косми навсякъде,ти да не си голдън ретривър:)
Даже много си махнал от тях.Остави си ги на оная робота да ти топлят зимата:)Жена съм на 34 и само окосмени жени ми се е повдигало да виждам.Мъжете си ходете както сте създадени.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 21f42cb5d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Като има косми навсякъде, пускай прахосмукачка по-често, а не се обезкосмявай целия.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b36aa961eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От автора, благодаря хора за коментарите и за бъдещите!

Винаги съм се мислел за един от мъжете, които поддържат най-много косми, но в нивото на хигиена. Тук някои ме изкарахте доста към голия охлюв :D Май съм се попроменил. Ще приема тази обратна връзка.

Чистя си, не се притеснявайте.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a9a30f9534
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Вие си бръснете краката и ръцете ли, бе? Ебахти деградиралите хора! За един истински мъж да има брада е като да има злато по лицето си, аз обръснати путьовци не харесвам и дори рядко говоря с някой гладко обръснат. Ако е гладко обръснат, с обръснати ръце и крака го приспадам към тънкопишковците.

Гаро

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: bae91546a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Леле. Ти персийска котка ли си или овчарско куче?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 58f4203b55
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Аз лично никак не харесвам космите и харесвам мъже с добре оформена къса брада, оформени вежди (ако са му много рошави и буйни) и обръснати гърди и корем. Но космите на ръцете и краката не ги пипай, според мен стоят секси, по-меки са, не бодат и не се набиват на очи. Остави ги.
Ж29

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c47698b9ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Аз съм доста черен, пък на всичко отгоре и доста космат. Гърди, гръб, ръце, крака. Бръсна се отдолу и подмишниците задължително. Другаде не пипам. Винаги гледам да ми е обръсната брадата и да съм подстриган. Относно другото ми окосмяване не съм имал абсолютно никакъв проблем с която и да било жена. Ще си призная, че преди време, като ходех на море махах космите от гърба и гърдите, че ме беше срам, но ве че не го правя и това.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker