Възбуждам се от женска козметика - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121138)
 Любов и изневяра (29693)
 Секс и интимност (14355)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Възбуждам се от женска козметика
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 3590 пъти
Здравейте аз съм момче на 20 години и имам странно влечение към женската козметика.
Бях малък когато все още не разбирах много, но всеки път когато видех червило или лак за нокти изпитвах странното желание да си сложа. Може би си мислете, че това са нормални неща за едно невръстно дете, просто да опита от всичко и да се задоволи нуждата му, но това продължава и до днес, което много ме притеснява.

Всеки път само като си помисля, че се гримирам и това ме възбужда. Правих много опити да се въздържам от тези типично нередни неща, но 1 ден не издържах и колкото и срам да ме беше отидох до козметичен магазин и правейки се на ударен, че тези гримове са за приятелката ми ги купих за мен.

Взех си розово червило и розов лак (розовия цвят много ме възбужда). Прибрах се вкъщи като още по пътя членът ми малко по малко се надигаше. Бях сам и невъобразимото желание да се гримирам отново ме обгърна целият - не можах да чакам повече лакирах си ноктите и си сложих от червилото, възбудата беше неописуема.

Влязах да се къпя и мастурбирах докато се гледам в огледалото .След тази случка всеки път, когато видя лакирано в розово момиче или просто женски гримове това ме възбужда. Имам една мечта, която може да ви се струва необяснима. И тя е някой ден момиче да ме гримира и след това да правим секс.

И до ден днешен когато имам възможност се лакирам и слагам червило, (женските дрехи не ме възбуждат така както козметиката). Интересното идва след като се самозадоволя след това никакво желание не изпитвам към гримовете, даже търся по възможно по-бърз начин да се изчистя.

Осъзнавам, че това което правя не е редно и го правя само, за да задоволя половия си нагон. Моля за съвети приятели как да постъпя и какво да правя, защото очевидно това ще ми пречи и в живота.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9c05f5caf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това не е нещо, което да ти вреди или да вреди на друг... Всеки със странностите си. Имах приятел, който се възбуждаше от жени с часовник на ръката. Аз не носех часовник, но когато правехме секс ме караше да си слагам и ме галеше по ръката. Искаше с тази ръка да го докосвам... И да ти кажа, не се смущавах. не е нещо, което да ме наранява по някакъв начин, съвсем безобидно е, както и твоето. Виж, ако се възбуждаше от трупове примерно, това е гадно и притеснителбно, но някакви си гримове...

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 32b8bea9ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Моля те, не се обиждай, но просто си умрях от смях, докато четох историята. Моля те да ме извиниш, но на пръв прочит звучи направо нелепо.
Сега вече съм добре и ти предлагам да споделиш за тази своя фантазия само на момиче, което наистина обичаш и което те обича (и вече се е уверило, че не си гей), за да не ти се присмее (както отвратително постъпих и аз). И номер 1 ти го каза-всеки със странностите си. Аз пък се възбуждам невъобразимо от един хубаво оформен женски задник - не съм лесбийка, просто ме радва да видя едно хубаво дупе. (хайде, посмей се и ти :] ) Спокойно можеш да продължиш да си се гримираш и после да си достсавяш удоволствие, но се увери, че няма шанс някой да те види, защото повечето хора бихме реагирали прибързано и да си извадим грешни заключения.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 60d9207dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   На това му се казва фетиш. Някой се възбуждат от латексови дрехи :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: b698a1a02d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Не се притеснявай, всеки си има някакви предпочитания и странни желания. Как да постъпиш? Ами, ако толкова те притеснява да споделиш с момичето, понеже ако не се изразиш правилно няма да те разбере, а и според написаното нямаш наклонности като травестит, а просто възбуждане. Може да опиташ да лакираш приятелката си, или да я гримираш. Като почнете просто от разговор, , Вие какво правите с приятелките си, да не се лакирате и гримирате взаимно? " и така разговора и темата продължава по някое време, , Хей на мен нямаш ли ми доверие да те гримирам? " и тук сигурно би казала че си момче и не разбираш и хоп- на шега пробвате. Ама нали закачки, шегички, лека тема не прекалено сериозно сякаш е задължена да ти се довери... знае ли се може би ще подейства.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 9af082595c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   5 е супер прав.
Нищо не е ненормално във влечението ти. Аз също го намирам за сладко - не вредиш на никого! Не си тръгнал да насилваш жени и деца я? А гримът - той чувства няма, мачкай го на воля. Ако имаше повече хора като теб, козметичната индустрия би била още по-печеливша. Добър си значи и за икономиката!

Мислил ли си да станеш козметик?
Според мен, ако всеки ден се занимаваш с гримове, ще намалее влечението ти към тях, ще ги свързваш с работата си и само с нея.
Аз бих направил поне един курс по козметика - ти си хетеросексуален, както разбирам, там ще се запознаеш с мадами, също толкова луди по козметиката, колкото и ти!
Ще се гримирате един друг, докато се учите. Една такава дама по-скоро би разбрала влечението ти и би се радвала да е част от него. Освен това, ако знаеш професионално да гримираш, ако не да си изкарваш хляба с това, то поне много приятелки и познати ще се обръщат към теб при случаи!
Ще си доставиш голямо удоволствие да ги гримираш, да знаеш, а и ще си имаш оправдание да се самогримираш - пробваш нови неща! Така ако случайно влезне някой в стаята, а ти тъкмо си слагаш червило, ще си имаш легитимно оправдание!
Успех (един курс по козметика не е нещо скъпо, освен това е добро хоби, стига с тези заведения и маси, смислено занимание е, особено за мъж, които харесва жените! )

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: e220fedb71
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6, доста идиотски съвет даваш да превърне момчето фетиша си в професия. Човекът казва, че козметиката го възбужда, а какво общо има секса с работата :D Е, за някои има, ама те са в друга категория. Иначе, не виждам и аз нищо ненормално, мен, например, ме възбужда да гледам как някой рисува. Трябва да се поогледам май за някой художник :))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5dd1577b29
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Пич, не си само ти така. Аз съм по-голям от теб, но също имам подобна странност в характера, ама при мен влечението е повече към женските дрехи и особено към роклите. Досега не съм стигнал до момента в който си копувам рокля, а и самата мисъл за това, когато непосредствено ми се открива такава възможност, ми се струва абсурдна. Задоволявах влечението си към въпросните дрехи с роклите на сестра ми(2-3 на брой, понеже тя не ги обожава осбено). Пробвал съм да го игнорирам изцяло това ми влечение, което не даде особено голям резултат, като бях по-малък пробвах и с презадоволяване на същото - ефекта беше подобен. Сега подобна простотия извършвам 1-2 пъти в годината. Често, обаче се ровя по разните му сайтове за хора с подобен -да го наречем проблем. Оказа се, че в Западна Европа, САЩ, Канада има хора склонни към травестия(понятието травестит е доста неизяснено в България), които наричат себе си кросдресъри. Доста от тях са женени, имат и деца, което обаче не им пречи да се обличат като жени, да се гримират, слагат перуки и дори доста често да говорят за себе си в женски род. За възбудата- и при мен я има - особено от роклите, но за съжаление не можем да контролираме всички странности в живота ни.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2259eee772
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Хората са много странни същества. Всеки си има своите предпочитания. Ако имам такъв приятел, бих го приел такъв какъвто е, и аз си падам по гримове. Поздравления за смелостта да споделиш тук своята не по-малко странна от безкрайния Космос история

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker