Винаги ми е притеснено като правя секс за първи път! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Винаги ми е притеснено като правя секс за първи път!
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1839 пъти
Здравейте, мъж на 25 години съм. Както се подразбира от заглавието имам проблем, не знам дали е често срещан или само при мен е така...
Всеки път, когато си лягам с жена за първи път съм нервен, превъзбуден и се спичам. Най-често не мога да получа здрава ерекция или ако я получа, то тя спада за около 10-15 минути. Бил съм с 8 момичета досега, първият път почти никога не приключва добре.. всяка реагира по различен начин, в зависимост от това колко държи на мен. В повечето случаи проявяват разбиране и казват, че е нормално и че им се е случвало и преди. Имаше едно момиче, което реагира малко по-остро и ми каза да не се излагам, че не яде хора, но на мен ми стана много кофти.
Предполагам, че ми влияе това, че първите ми опити почти никога не са приключвали добре. Това нещо се отразява на психиката и самочувствието ми и имам чувството, че с всеки следващ път притеснението става по-силно. Пробвал съм да пия алкохол преди акта, за да се отпусна, в други случаи съм пробвал и с енергийни напитки, уж че да имам повече енергия, но притеснението винаги го има, личи си, а това се отразява и на момичето... Не мисля, че е заради опита, бих казал, че имам опит, но аз не приемам секса като нещо съвсем обикновено, за мен това е преживяване и удоволствие, което е по-силно от ежедневните такива. Може би това, че го приемам като нещо по-специално ми пречи и ме кара да се спичам...
Има ли хора с подобни случаи и как успяхте да се справите с това притеснение?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 6a1ed85787
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Мъж,който не прави секс е просто богатство! НЕ СЕ ПОДИГРАВАМ!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ae3e035960
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   1 - е развий теорията си. Какво имаш предвид?

Авторе, не казваш на колко години си, но ако сменяш често партньорките, не е на добре работата. Щом първия път ти е проблемният, постарай се повече да няма "първи пъти"...

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: faa59f95c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Когато усетиш че, се спичаш, слизай надолу и продължи с език или с ръка докато ти мине. Ако и така не задържиш добре...нищо, когато я "свършиш" с език или ръка, влизаш и симулира оргазъм просто за да помогнеш на мозъка си да се освободи от това притеснение. За следващия път ще има "регистрирана" информация и ще ти е по- лесно да препрограмираш. Сега си "заповядал" вече в главата си "спечи се" и се случва точно каквото си подал.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 06b4f1592a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добре де, ако се харесвате и се обарвате яко си бъркате по местата, се търкаляте в леглото, се закачате смеете се, гъделичкате се, няма ли да ти се надърви яко и да полудееш да искаш да го вкарваш? Струва ми се на мен, че не ти се прави секс все едно и го правиш с някаква причина, която подсъзнателно не те вълнува. (за бройката да се кефиш пред приятели от къде да знам....)
Всякаш отиваш да отбиеш номера.
Аз виждам, жената е готова, а ти не, но искаш вече да ръгаш.

Отговори си, искаш ли да пипаш момичето или не? Ако не те привлича, а искаш само хуя ти да стане и да мине онова чувство на "свърших" да ти е готино, логично, че няма да се възбудиш.

Като се притесниш трябва да се замислиш дълбоко ОТ КАКВО, в дадения момент е най-точно, но може да си помислиш и сега. От какво, питай се докато не си отговориш сам на себе си честно. Дадеш ли му има, голяма вероятност страха да изчезне.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: cff5c9c846
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Спомням си един път ударих 2 рома. Големи ли бяха, малки ли бяха нямам спомен, но такава ерекция полуих батко, такова спокойствие ме обвзе.
А в никакъв слуай не съм бил пиян. Обае след тея 2 рома на празен стомах бях като в самадхи ( ако не знаеш какво е провери в гугъл)
И съответно награбих една мацка, с която бяхме заедно тогава. Без преди това да имаше изгледи за каквото и да било. И тя доста изненадана, обае доста и хареса, като и хванах ръката и я сложих на оная ми работа.
Та ако искаш пробвай. Не яж и 2 малки рома или уиски, ако прекалиш става обратното обаче.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 33876214d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Браво, бе, осем бройки.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b846a7a595
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много често ли правиш секс за пръв път,по колко пъти седмично например?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3bc6ad87d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Авторе, при повечето мъже е така, особено ако някога са имали дори веднъж нарушена ерекция. Това е процес, който става подсъзнателно, без да се замисляш. Всяко замисляне го проваля, защото почваш да следиш дали е станал, държи ли се, дали е стегнат, изместваш центъра.

При уредения секс също е така. Ако сте се разбрали за четвъртък в 12, щото можете тогава и двамата, ти, без да искаш, го мислиш и преживяваш.

Имах същия проблем, оттогава правя следното: При секс за първи път винаги вземам четвъртинка циалис (беше най-доброто преди няколко години, сега може да има и по-добри). Така получавам двойно успокоение: психологическо и медицинско.

След това вече няма проблем.

Ако пък си на купон и изведнъж някоя ти се хвърли, ще счупиш масата и ще клатиш, без дори да се сетиш, че нещо има проблем:)

Така че - споко. Циалис или нещо по-ново, което да насочи кръвта надолу, и спокойствие:)

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c08508a1a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Номер 2,въобще няма да си развивам теорията...сам/сама си отговори...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: aee89aa98e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Като го правиш за бройката и за самочувствие така става. Направи го с жена, която обичаш и ще го направиш по-добре.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9e313abb0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Нормално е да се притесняваш. Това не е проблем само за емоционалните темерути, да ги наречем така, които могат най-спокойно да оправят Меган Маркъл пред цялото кралско семейство при температура -1 градус и дори да ги излъчват пряко по телевизията, а те да не се стреснат и на 1%.

Но внимавай с тези заглавия! Като прочетох името на тази тема, си помислих "Тоя човек може да прави секс за първи път повече от веднъж!?" Добре, че се досетих, че има и нещо друго! Някой може въобще да не ти прочете темата, ако не схване заглавието.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker