Искам всички момичета да прочетат това - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам всички момичета да прочетат това
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 7007 пъти
Здравей! Пише ти момиче от С. Искам да прочетеш това,за да се замислиш и да си внимателна. Много трябва да внимаваш когато си сама навън. Днес се случи на мен. На оживен булевард с много хора и магазини,мъж по-голям от баща ми,ми пусна ръка към...Сещаш се. Знаеш ли какво стана? Никой нищо не направи. Не съм и очаквала,но много хора си мислят,че щом са на оживени места и има хора са спасени. Да ама не! Точно обратното е! Когато си на оживено място всеки си мисли,че някой друг ще помогне,а когато няма никой нищо няма да стане. Точно защото има малко хора те ще помогнат(не винаги). Мисълта ми е,че днес мен ще ме опипва,а утре ще изнасили момиче в някой подлез... Това момиче може да си ти. Сега много от вас ще се чудят защо качвам това. Честно да ви кажа това не е една от говорените теми,но се случва всеки ден. Защо? Защо трябва да се страхуваме да излезем,за да не ни нападне някой като този? Защо има такива изроди,които се занимават с малки момичета? Защо светът стана такъв? Какво забога си мислят тези хора?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 51

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6be6bb7ffc
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

1.   Ужас. Какво се случва със света ни. Благодарна съм, че модераторите на сайта са удобрили това, което си написала. Честно казано, подобни ситуации се случват всеки ден, наистина. Поне 80% от жените са се сблъсквали с това.. Жалкото е, че не се дава гластност на точно този проблем. Особено в България. Говори се за всичко друго, но не и за стотиците изнасилени жени, трафикът на жени, момичетата, преследвани от такива изроди. Жалко.. но факт. Мен наистина ме е страх да се разхождам сама по тъмно, или да изляза по някакъв повод, дори до магазина, именно заради това. Не знаеш какво ще ти се случи и кой психопат ще срещнеш.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 271247083b
гласове:
1 2 3 4 5
  (41 гласа)

3.   100% си била предизвикателно облечена или си му дала повод за това !!!
Без нищо никой на никоя няма да посегне,но ако е видял курвенското в теб....

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6d411e43d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

4.   Абсолютно така си е и е много унизително! И на мен ми се е случвало, ходя си спокойно по улицата и някакъв решава да ме хване за...
Не разчитай, че някой ще те защити. Научи се сама да се справяш. Следващия път се обръщаш и як шамар. И тогава хората вече ще забележат, че нещо не е ок, а и той няма да посмее да реагира.
Колкото до тъмните подлези, лют спрей и бързо бягане.
И най-важното, дано не ни се случва! Че в България, нито хората, нито полицията ще направят нещо по въпроса.
Не случайно толкова момичета ходят на курсове по самозащита.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b3db4f1ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (40 гласа)

5.   Чакай, чакай! Кажи първо на колко години си?

Вие жените въобще не си давате сметка за мъжката психика и природа, ама въобще! Никак не ви се случва да си отговаряте сами на важни социални въпроси, които касаят всички ни! И когато ви се случи нещо пред очите или на самите вас, надигате вой като ощипани девойки.

Това, което си изживяла, се случва на всякъде по света. Жени са били опипвани или изнасилвани винаги в историята. И ако искаш да си по-информирана, България е далеч по-безопасно място от много други страни.

Вие жените излизате с презумцията, че "АЗ" съм ЖЕНА и следователно трябва да се ползвам с уважението на останалите, с тяхното доброжелателно внимание, дори да бъда защитавана като жена в обществото... Реално това са тинтири-минтири.

Ако искаш да си отговориш на въпроса - "защо на мен", то трябва да погледнеш нещата от по-широк ъгъл.

В наше време жените се впускате във сериозни или мимолетни връзки с 20% от мъжкото население, както правилно тук в една от темите има точен анализ на един от коментиращите. Това са мъжете с пари, фитнесманиаците, успешните мачовци-свалячи, надарените с голям фалос.

Не си ли виждала колко много мъже на средна възраст в България остават сами? Дали заради изневери, безпаричие, здравословен проблем и други, много мъже биват оставени от жените си. Сега се замисли за последствията, до които води това. Мислиш ли, че е нормално мъж да остане сам за десетилетия наред? Без жена? Ще кажеш - заслужили са си го! Може и да е така, може и да не е, но си има последствия. Защо има толкова много действащи проститутки? Това реално са едни от най-красивите момичета. Жените пискате и викате, че някой отишал на проститутка, а не си задавате въпроса - защо? Вие къде сте? Толкова ли сте неопитни и дървета в леглото, че не можете да задоволите сексуално един мъж? Толкова ли сте меркантилни и леки, че се сваляте и спите само с гореописаните групи мъже?

Това са реторично въпроси. Всички знаем вече, че отговорите на тях са едно положително "ДА".
Ако не беше такова положението, нямаше и да има толкова мъже посещаващи проститутки, порноманиаци и пр.

Ще става и по-лошо.
В Европа ще нахлуят милиони бежанци, араби, които няма да ви третират на улицата или в супермаркета като нищо по-различно. За тях, а и за такива европейци като мене, вие отдавна не заслужавате уважението на една благоприлична жена и затова ще бъдете третирани като нещо много, много по-низшо. Вие си го заслужавате!

Все пак, авторке, приеми, че не си само ти и твоят частен интерес на тая земя и че има много други хора със свои накърнени интереси, много по-големи от тебе и много по-изстрадали, с много повече житейски опит. И не си ти тази, която ще дава квалификации на чужди хора от сорта на "изрод" или не... Поне не и докато се снимате и поствате в социалните мрежи като леки женички, поне не и докато в интернет пространството гъмжи от ваши креватни подвизи, поне не и докато се предлагате като евтини женички на някой чичко-паричко, поне не и докато се обличате като опитни ша***нтии.

Хубав ден и умната.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9765b69d76
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Аз по влаковете все ми налитаха разни, един много ме изнерви.. Предпазни средства трябват, то утре не знаеш кой ще те убие...

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 60d6db46f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

7.   Номер пет пък малко да се замисли за женската психика. Светът не се върти само около вас мъжете.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 57e5428406
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

8.   До номер 3- Ако за теб черни дънки и яке, вързана коса и без грим е предизвикателно добре...
До номер5-разбирам, че много мъже искат женско внимание, и щом жените ги зарежат се случва нещо, но не мисля, че е редно на 14 ГОДИШНА да се прави това! Да на 14 съм и просто минах покрай него без нищо да правя! И не не се правя на ощипана девойка, но според това което си написал изнасилванията са едно от най-нормалните неща. Другото което е ти от къде знаеш как се снимам в социалните мрежи и, че съм била както ти каза като ш******ия? Това, че една голяма част го правят не означава, че всички са така. Все пак благодаря за коментара.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: cb1a901016
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   СПРЕТЕ ДА ЗАЩИТАВАТЕ ИЗВРАТЕНЯЦИ!
Когато бях на 8 ми се случи същото нещо. Нима съм предизвикала с нещо мъжът на 50 години? Мислите ли, че едно 8 годишно момиче би правило изобщо опит да съблязни мъж на годините на дядо си?

Дано темата накара момичетата/жените да бъдат по-внимателни!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 01255f6ee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

11.   Почти същата ситуация се случи на дъщеря ми (16 годишна), на главната във Пловдив това лято. Тя вървеше със сестра си пред нас със мъжа ми. На разминаване мъж на около 55 годишна възраст й пуска ръка, като я щипе за дупето. Аз й мъжа ми виждаме това, просто се спогледахмеме и по реакцията му и надвамата ни стана ясно, че не ни се е сторило. Шишето с минерална вода което държах, вече летеше към главата му, когато мъжа ми го настигна и изяде юмруците. Най жалкото беше, че този мъж се разхождаше със жена му, която и и дея си нямаше защо ние му налетяхме така. И дъщеря ми НЕ БЕШЕ предизвикателно облечена!!!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3b1ed509cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   До номер 5
Дано ти мръсна измет имаш дъщери, и да ти ги изнасилват поне десет пъти. И дано някой зарязан и незадоволен хомосексуалист те наебе теб десет пъти, да видим тогава дали ще си толкова снизходителен с разпорена дупка.

Моля многоуважаемите модератори щом са одобрили гнусния и язвителен коментар на номер 5, да одобрят и моя.

Благодаря!

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: efc44b15af
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

13.   Авторке, по н 3 и н 5 ти е ясно защо сме на червено с българските бекове, нали? ! Да си знаеш...
Случвало ми се е. При разминаване на пешеходна пътека буквално ме сграбчи за лявата гърда. Продължи все едно нищо не се е случило. За сведение на бг отпадъците с пиш•ка помислили се за мъже- бях с блуза с копчета закопчани догоре, отивах на работно събрание и бях с костюм.
Естествено не очакваше моята реакция- завъртях се рязко и започнах директно да го налагам там на място и да крещя повече от нужното. Опитва се нещо да противоречи че, нищо не е направил, но аз крещях повече от него. Хората наоколо си гледаха сеир (поне 20 от тях "мъжленца) но спря кола с две здрави момчета и още преди да са наясно какво точно се е случило единият му би една пресечка през крака и го смъкна на земята.
Там вече го заритах аз и през крясъци обясних на двете момчета че, ме е сграбчил за гърдата.
Другият от момчетата му стъпа "случайно" между краката. Между временно дойде полиция и го прибраха.
Не действай нещо по закон... Но се погрижи да напусне поне града веднага иначе там където мъ сгъпаха "случайно" можеше и други неща така случайно да му се случат...
С двете момчета сме приятелчета и до ден днешен. Минаха няколко години от тогава.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ab4430babd
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

14.   Като бях на 17-18 все още детствена, мъж на над 35 години се опита да ме изнасили,бях на косъм. А той имаше 2 момиченца близначки. Смятай какви са някои мъже.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 57e5428406
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

15.   Вече мъжете да не се чудят защо ставаме лесбийки.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 202eea4f93
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Към авторката. На оживено място, а дали хората са видяли, те знаят ли дали тоя човек ти е близък? Ти как реагира, дали се разбра, че не го познаваш, а той прави неща, които не трябва? Честен да съм, ако минава жена и мъж я уплаши, например твоя пример, виждам от близо лицетот ти как реагираш, виждам, че те обарва или нещо, отивам и му гръмвам 1 в мутрата! Не знам защо, но се побърквам като се сетя, че жената/момичето от утре трябва да излиза със страх или да се прибира със страх, направо побеснявам. Дори съм си мислел как такива ги малтретирам психически докато не пуснат майчиното си мляко през устата да се извинят на жената/момичето докато я гледат в очите, не само тоя олигофрен да знае, че ако направи нещо такова пак, ще се наложи да изживява тоя тормоз наново, но повече за момичето да си спомни как някой случаен е реагирал срещу олигофрена та ако може да не го страх утре на излизане/прибиране. И въпреки всичко, като направя тези неща, няма гаранция, че утре пак ще съм там, което пак ме кара да се поставя в положението на жената/момичето и откачам. Побърквам се от такива "мъже" изроди.
Авторке, дали някакси може да го направиш по-ясно за околните за да заят какво се е случило, може някои мъже да ги е страх, но може други да си гледат тяхната работа и да не са видяли, а ако ти не привличаш вниманието със сигнал, че оня е уруд, може да те пропуснат. Не знам каква точно ти е била ситуацията, но аз ако не съм видял, а чуя нещо, бих скочил.

Някой написа за във влака, да има и там. С една приятелка се срещахме често във влака, бяхме колеги в университета, тя е секси(не знам дали беше с декулте, но и да не беше) спомням си онова пътуване, в което един пияница, който стоеше извън купето само идваше и надниквасе към колежката ми 1 път 2 пъти 3ти 5ти път. Познах как на моята приятелка(не гадже) започна да й става много неприятно, но го криеше и се изнервих и започнах да се ебавам с пияницата, че само надниква, в тоя момент той започна " а ако вляза", а аз само това чаках и като го почнах такива му ги изредих, че се насра и не го видяхме повече докрая на пътуването. Приятелката ми яко кеф й стана, явно се чувсташе защитена от мен, та излъчваха комплименти от лицето й, но аз не го направих заради това!

Друго във влака, качвам се в последен влак около 11-12 вечерта да се прибирам, цял ден работа и задачи, не ми се беше налагало да пътувам с толкова късен влак, може би 1-2 пъти преди години, намирам широко свободно място някаква 4ка в откритите вагони, сядам, събувам си обувките и си дигам краката на отсрещната седалка, викам си "то е толкова празно сигурно съм сам във влака, дори няма да ме види никой", щеше да ме хване срам ако някой ме види, че е малко простовато да правиш така, ама бях работил цял ден, уморен на куче и викам айде. Точно преди да тръгне влака се качва едно маце и ми казва "може ли да седна там" и сочи между мен и прозореца та й направих път да мине и седне, явно виждаше нещо в мен учудих се харесва ли ме какво точно, но бях много уморен и не мислех много. Като видях как се разхождат пияндурници из вагоните разбрах защо момичето искаше да седне там. Сетих се за оня пияндурник, който беше яко нахален и зяпаше отвратителто онази моя приятелка, сетих се, че аз дори бях там и той беше нахален, а това момиче ако е само бог знае до къде може да стигнат тея извратеняци и какво да си позволят.

Мъж на 31г.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b3db4f1ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

17.   Коментарите на жените напълно резонират с думите ми.

Абсолютно не заслужаващи каквото и да е уважение или съпричастност!

За съжаление за пореден път се убеждавам, колко са цапнати в устите българките, без да имат ясна представа за себе си.

Разбирам от реакцията ви, че не сте схванали моите думи. Дори не сте се опитали и това най-добре си личи от емоционалните ви изблици.

Дадох само един пример за една от причините за подобни прояви и мераци на мъжете. Но поради липсата на каквото и да е количество здрав разум у жените, въобще не е необходимо да се говори на тази тема. Където има жени, там има и оплакване, жалване, клюкарски истории, плюене, надвикване, но не и желание за нещо по-добро. Типичната фигура на българската жена, на която животът ѝ минава през устата.

Вашето е своего рода психичен синдром - жените раждат мъжете, те ги възпитават, те ги избират и им създават рожби, те ги подкрепят в живота, от тях зависи как мъжете ще ги възприемат, но..., когато получите ответната реакция на вашите действия или бездействия, пищите. Ми, пищете! И тука, и на улицата.

Все пак това си е чисто женски проблем, нали така? И вие като добре феминизирани госпожици намерете начин да си разрешите проблемите.

България е на векове назад по отношение на западното разбиране за правово общество.

Някой хванал някоя за гърдата (безпорно криминално деяния, но леко) и идват двама балкански песа, повалят го на земята, бива наритан, бият му шут у слабините (т.е. започват да раздават правосъдие по жесток начин), след което полицията го прибира и тъй като въобще не са снемани свидетелски показания по надлежния ред и не е подадена жалба от потърпевшата, следователно не му е повдигнато и обвинение, бива задържан в ареста, където му е било раздадено правосъдие по комунистически!

Ами госпожо, само съдя за вашата душевна същност! Човекът ви е обарал, което е престъпление, но преди всичко засяга емоционалното и психическото ви здраве. Не казвате да е проявил по-натам каквато и да е агресия, най-вече физическа. Вие смятате ли, че е редно след като е бил повален (с право) на земята, да почнете да го ритате, а онези момчета да му стъпват между краката? Ще ви кажа, че това е извършване на престъпление и с право потърпевшият трябва да си търси правата по съдебен ред. Вие сте типичен предстваител от женски пол на българската джунгла. Всичко това го твърдя, освен ако мъжът не е бил допълнително агресивен спрямо вас. Без да е проявил последваща агресия, това, което му се е случило, не е нормално. Поне според вашите описания. А допълнителните заплахи за по-нататъчна саморазправа са отново противозаконни.

И вие се мислите за нормална и права в случая? Хем сте получили моментално възмездие за извършеното деяние спрямо вас, хем още злобата към този човек е толкова силна, че бихте му навредили с помощта на някое от вашите приятелчета по още по-жесток начин!

Номер 13, вие сте обществено опасна личност, чиято жестокост не може да се сравнява по степен на едно обарване на улицата от непознат! Вие сте опасната!

До авторката:
На 14 години си, няма какво да разисквам, каквито и да са теми с тебе. Единствено съветът ми е да не го вземаш на сериозно случилото се. В училище момчетата не ви ли обарват? В началното училище момчетата от класа правеха диви и щастливи по-хубавките съученички, а виковете им озвучаваха коридора. Няма какво да го мислиш толкова.

П.П. В България е съвсем нормално да получиш заплахи, клевети, персонални обиди, проклятия, пожелания за смърт. Жалко че това се толерира и тук.

от 5

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0131a79d14
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

18.   Мъж на 42г. Лятото седях в парка с детето. Две тинейджърки на по 15-16г седяха на съседната пейка и пиеха бира. Едната дойде да си поиска огънче и докато и го давах ме стисна за пакета. Не реагирах ,за да не стресна детето.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 93983e9835
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

19.   Да бе то кате се случи нещо такова значи била предизвикателно облечена. Дори и така де е, пак не е виновно момичето за похотта на някакви си извратеняци. Една жена може да се облича както си иска и това по никакъв начин не оправдава гнусната природа на този тип мъже. Авторке, съжалявам, сигурна съм, че си се почувствала много унизена, но това се случва със света ни. И да се даде гласност нищо няма да се промени. Пази се, бъди внимателна, защото накрая за такива като номер 5 ти ще си си виновна, нищо че някакъв си идиот не може да сдържа животинския си нагон.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4dfa32f18e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   А на мен редовно ми се случваше в градския транспорт, особено в по--натъпкани автобуси или трамваи.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 05f733302a
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

21.   Брей, че гадни феминистки коментари пълни с лъжи и измислици. №13, като лъжеш на поразия поне малко вярваш ли си? Че и дошли двама яки мъже и пребили "нахалника", без дори да се интересуват какво ти е направил, та чак полицията дошла и го прибрала? И как ще докажеш, че те е сграбчил за гърдата? Ами ако си го измисляш? Фантазията ти е доста развинтена. И трябва да знаеш, че грозните жени никой не ги улавя за гърдите и не ги изнасилва, а като чета феминистичните ви коментари на всички виждам каква жалка картинка сте. Мечтаете си това да ви се случва, но уви. № 5 ясно ви е анализирал и беснеете, защото е прав. Авторке, ако ти си на 14 години, то тогава аз съм ученик в 5-ти клас. Ти си оная отявлена, върла, грозна феминтистка, пропита с омраза към мъжете, заради мъжкото превъзходство над жените, която пуска теми с феминистка пропаганда. Да речем, че не си измисляш историята ти и има доза истина! Какво търси малко 14 годишно момиче самичко на многолюдно място без придружител? Ами ако те набележат, отвлекат и продадат за човешки органи? Това днес е редовна практика на престъпниците. Или търсиш забавление чрез провокативно поведение. За всичко което им се случва днес на жените, те сами са си виновни. Дори им е малко. Добре би било мъжете да ги наказват както трябва, защото те си го заслужават. Няма невинна жена, щом мъж я е пребил или изнасилил. Мястото на жените е у дома в кухнята зад печката, след това да раждат отглеждат и възпитават децата на мъжа. Жената следва мъжа и му се подчинява, а не върви пред него, че и да го командва иска. Това е природен закон за продържението на човешкия род! Знам, че на феминистките тук няма да им хареса, но това е положението. Мъжкият пол е с много по-висока стойност от женския и винаги е бил още от зората на човечеството.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 57e5428406
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

22.   До коментар Н 21.
Жал ми е! Жал ми е,че съществуват още такива индивиди като теб! Жената трябвало да бъде зад печката и след мъжа. Ще ти дам лична история от моят живот. Майка ми се спомина млада-на 42. Тя беше такава. Роди деца беше постоянно вкъщи,нямаше приятели,чакаше баща ми да се прибере. Тя не се чувстваше човек. Разболя се и 2 години след това почина. Защо ти го давам за пример ли? Защото не е нормално в 21 век жените да са подценявани. Не е нормално мъжете все още да си мислят,че има власт. Не е нормално да се държите с нас като с парцали и да ни карате да сме ви прислужници. И сега ще кажеш “Ама кой ви кара?” Да говоря ли за домашното насилие? 99,9% от МЪЖЕ! Може вие да се водите “силен пол” но трябва да е така,защото вие трябва да закриляте жената,да помагате,а не да очаквате всичко наготово! Тъжно и жалко е! Сега ще започнат слова от това,че сме злобни феминистки. Ами аз ще ти кажа,че ако ние не сме феминистки няма кой да бъде. Какво означава това облечена разголено? Да си чул някога мъж,който да ходи без тениска и момиче да му се е нахвърлило. Да си чул момиче да изнасилва момче? Почти сигурна съм,че отговорът ти е не! Та да се върнем на темата... Другуто което е на 14 свободно може да си бъда до 22:00 навън,без придружител според Българското законодателство(ако не знаеш прочети,ще ти е от полза) Така,че това няма какво повече да го коментирам. Друго искам да попитам уважаваните господа. Защо изтъквате,че е нещо нормално да се ГАВРЯТ ПО ТОЗИ НАЧИН С НАС? В редовете усещам доза наслада от това. Другото което е ВДИХНАХ шум. Но пак никой не реагира. Тук идва нещо за което сте прави. Държавата е съсипана. Съсипана е от бездействащи хора,съсипана е от хора като ВАС(които не зачитат нищо освен себе си). Ами не,не бях предизвикателно облечена отново казвам. Пак до Н:21 ако искаш да се срещнем на живо да ти покажа дори и лична карта да видиш,че наистина съм на 14 и не съм ОЗЛОБЯЛА ФЕМИНИСТКА. Просто не е нормално да се държите така...Не е нормално някой като този да посяга на малки момичета. Ами,ако беше майка ви,сестра ви или недай си боже дъщеря ви. Представете си тази картина. Дъщеря ви се връща,разплакана,с размазан грим и скъсани дрехи. Едвам обяснява,че някакъв по-голям от вас се е опитал да я изнасили няма ли да трепне нещо във вас? Интересно ми е,не че нещо. Благодаря за изчерпателните коментари,но не мисля,че са редни,нито,че трябвало да бъдат одобрени. Надявам се ваши близки,никога да не изпитват това,а на вас ви пожелавам скоро да дойдете в 21 век,където вече не сте властващи фигури,а имате равни права, със “Злобните феминистки” защото може след години колелото да се завърти и жените да станат главни фигури,а вие да сте зад печката и след нас....Не,че и сега го няма;)
От Авторката

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3309a926b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

24.   Не прочетох коментарите след номер 3, защото веднага тръгнах да пиша този коментар. Настоявам да бъде удобрен!!!

Номер 3, застани пред мен, погледни ме в очите и ми кажи, че съм била облечена предизвикателно, дала съм повод или съм се държала курвенски, когато на 6 години колега на вуйчо ми и негов набор ме обарваше в работата им в продължение на месеци!

Подобни посегателства никога не са били и няма да бъдат по наша вина!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d46c25d890
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

25.   Тук се заговори за мъжка и женска психика, някои не правят разлика и си мислят, че всички мислят еднакво. Да, ама не! Жените станаха много предизвикателни, станаха мъжкарани и затова вече не са ценени от мъжете, станаха само сексуални обекти, затова това им се случва. А и свободията на днешната "демокрация" си показва недостатъците. Преди 89-та беше немислимо това да се случи, защото ако мъж направи такова нещо, знаеше, че ще изгние в трудов лагер. Защо се чудите, че тук се случват такива неща, а какво правят мигрантите в Германия, колко млади германки бяха изнасилени посред бял ден? Днес не живеем в истинска демокрация, а в джендърска либерализация, привнесена ни от запад! Добре ще е младите момичета наистина да се замислят, живеем в размирни времена!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 05f733302a
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

26.   24, как да застана пред теб? Добре знаеш, че това е невъзможно, а и сайтът е анонимен. Ще отречеш ли че днес голяма част от момичетата-жените се държат курвенски и дори е гордост за тях, като сами се наричат кучки? И как ще докажеш, че колега на вуйчо ти те е обарвал и то когато си била на 6 години, ако да речем по някакъв начин застана пред теб?? Ами ако лъжеш и си измисляш? И какво търсиш при колегата на вуйчо ти и набора му, след като си на 6 години на място където те работят? Подобни посегателства може и да има, но 95% от тях са измислени след гадорията на МЕ Тоо! Изведнъж не остана актриса не изнасилена преди 30-50 години, като се сетиха чак сега и то без доказателства а само с настояване на жените, мъжете да понесат наказания във филмовата индустрия и другаде, когато жена ги обвини. Сигурно защото не са им обръщали внимание на младини, а на стари години жените вече нямат стойност за професията и за останалите неща.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7033b7e42d
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

30.   На вас мъже (голяма част от тук коментиралите), искам да ви кажа, че дори и чисто гола имам пълното право да кажа НЕ. И Не си значи НЕ, без значение как съм облечена, или как съм държала, защото противното е равно на изнасилване. И гола да мина по улиците, без мое съгласие нямате право да направите нищо, ама нищичко... нито да ме опипвате, нито нещо друго, и това ми е право дадено по закон-да казвам НЕ. Така, че всички вие дето ми твърдите как жените сме си го търсили, що не вземете да прочетете закона?
айде със здраве

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b3db4f1ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

32.   От коментар н. 22 личи, че темата е провокативна!

До 30

Ако ти си позволиш да се покажеш извън рамките на дома си или на кабинката на обществена тоалетна гола, то нарушаваш обществения ред и те чака решетките на близкото районно полицейско управление.
Но това не е всичко. По-големият проблем е, че и да не го направиш, си изключително заблудена! Будиш съжаление, както всички останали “момиченца”.

Към "дамите":

Погледнете какво пише тук:

https://rmx.news/article/article/germany-rape-cases-in-berlin-rise-alarmingly-nearly-half-of-suspects-are-migrants

Статията започва така:


Between March and the beginning of July 2020 alone, the Berlin police recorded 210 cases of "collective or particularly humiliating rape". In almost half of the cases, the criminal investigation agency says foreign suspects are responsible...

Нека отбележим, че това са само регистрираните случаи, а за Германия се знае, че броят на жените, които не сигнализират органите на реда, е в пъти по-голям. Това е само за Берлин!

Спокойно може да предположим, че случаите на изнасилване са над 1000 броя в Белин (а защо не 2000) за 4 месеца.

Това е само началото.

5, 17

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: bfbd718029
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

33.   По принцип ненавиждам феминизма на българските жени, който стана доста нахален и брутален и вече реално заплашва съсществуването на семейството и мъжете, но в случая заставам на страната на жените. Сексуалната агресия срещу жена на улицата е недопустимо явление. Никой няма право да агресира сексуално жената на улицата. Напълно ненормално е да хванеш жена за дупето насред улциата. Разбирам да сте колеги в офиса и да имате закачка, но непозната жена си е просто престъпление. Разбира се, много жени наистина се обличат като проститутки и донякъде сами провокират прилив на тестостерон у мъжете, но това пак не е оправдание.

Иначе и на мен като мъж, мнението ми за съвременните жени е доста ниско и считам, че повечето освен за ебане за друго не стават. Някои даже и за това не стават, но никой няма право да ги опипва на улицата в градския транспорт и т. н.! Това си е криминално деяние. Ако искаш нещо от жена, отиваш, запознаваш се, говорите си, каниш я насаме и т. н. Ако тя се навие, ок, ако ли не, следващата. Днес повечето жени тка или иначе са дашни, реално една жена преди да се омъжи (ако изобщо се омъжи) е ебана от десетки, понякога дори стотици мъже. Това може би до голяма степен кара мъжете да се отнасят с всички жени по тоя унизителен начин, което е доста тъпо. Все още има нормални жени, макар и да са доста малко.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 05f733302a
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

34.   30, друго искаш да кажеш ти, ама го казваш завоалирано. Ще ти се на теб, мъжете да ти кажат еххха, само че на грозните жени никой не казва това и не ги изнасилва. И за да кажеш "Не", първо някой мъж трябва да те заиска, но днешните жени почти всичките са грозни, мазни, квадратни, отвратителни, и мъжете вече не ги бройкат, както преди време. За това и чисто гола да минеш с увиснали меса и др. висещи неща все тая. Много ще чакаш да кажеш на някого "НЕ"! Също като в оня виц!

-Помооощ изнасилват ме!
-Кой те изнасилва, не го виждаме?
-Е, беше преди 50 години.
Тогава защо чак сега викаш? -
-Приятно ми е да си го спомня!

И, не се притеснявай, доста мъже са гнусливи и няма да ти направят нищичко дори и с твое съгласие. А, че жените си го търсят, търсят си го и още как! Равни били на мъжете? !? Само че вместо него си намират друго и после лъжат колегите си, че са се спънали и са се ударили в парапета. Колкото до закона насърчаващ женската изродщина то той ще е до време и винаги може да се смени, когато изпукат милиардерите, финансиращи отровата на феминизма. А, и закони, които са в ущърб на мъжете (създали всичко на този свят) не се спазват, защото са неправилни и наложени от група лумпени, смятащи се за богоизбрани.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f9b4d7b737
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

35.   Номер 30, права си, че на улицата и гола да минеш, никой няма право да те докосва. Но да отидеш в дома на на мъж и после да го обвиняваш, че те насилил е безумно и смешно. Напоследък това последното е някак си модерно. Има и жени, които на работното място дразнят мъжете, флиртуват, държат се предизвикателно и когато мъжа я напъне, тя дава задна и се почват едни курвенски изпълнения, едно реване как срещу нея се упражнявал сексуален тормоз и прочие небивалици. На запад мъжете вече не смеят да се возят в асансьори с жени, защото там дори за един поглед, усмивка или просто "здравей", често са обвинявани в сексуален тормоз. Ччесто жените дава фалшиви сигнали на богати мъже и после ги съдят за мними посегателства. В швеция дори стигнаха до безумието сексът между съпрузите да е предмет на писмен договор... Та и за това много мъже подскачат, просто ги е страх, че и тук може да се случат подобни злоупотреби. Иначе всеки що годе нормален мъже е наясно, че няма праов да упражнява насилие или сексуален тормоз над жени. Обаче, да съдят мъж, че в офиса е направил комплимент на колежката или я закача, когато и той и тя са несемейни, ми се струва зловещо.
та момичета, прави сте принципно, но има и злоупотреби от много жени.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 582ede0be0
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

36.   Добре бе, мацки.
Въпрос.
На всяка от вас (да приемем, че е така, няма проблем) се е случило някой да ви хване я за задника, я за лявата гърда. Ок. Един път. Това на фона на всички мъже, които познавате, сте се срещали, и разминавате ежедневно - какъв процент е?
Отговорете си и си правете изводите. Това не е тема "мъже-жени". Това са аномалии. ПОВЕЧЕТО хора не правят така, нито мъжете, нито жените.
И да, има всякакви луди. Затова всеки, до голяма степен сам си отговаря за себе си.
Аз съм мъж на 29 години, тренирам, не съм едър, но съм в добра форма, и до ден днешен, в редките случаи, когато ми се налага да се прибирам нощем пеша, стискам ключовете в джоба си (сещайте се що), и очите ми са на 10, именно защото ЗНАМ какви хора има по света.
Нещо, което съм наблюдавал още от гимназията е, че масово жените живеете все едно светът ви е длъжен, все едно няма лоши хора, и все едно обществото е длъжно да ви пази, всяка индивидуално. НЯМА ТАКЪВ ФИЛМ.
Затова винаги гледам, като излизам да имам подсигурен план за прибиране, и инциденти, досега не съм имал, не че съм застрахован, но поне гледам да редуцирам шансовете, до колкото зависи от мен.
Иначе гаранция, че утре няма да изскочи някой луд и да наръга някой от нас, на центъра на града, по сред бял ден -НЯМА.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 52a1c9450b
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

37.   30, ако наистина ми тръгнеш целенасочено чисто гола на улицата-ей така, за да ме дразниш и да се възползваш от законите, които те пазят, за да ме предизвикваш, да ми се кълчотиш, гъзиш и перчиш право на среща ми, и да се гавриш с мъжкото ми достойнство и търпение безнаказано, не само, че имам правото да те опипвам, да ти направя нещо друго, ами и ще го направя! Това е целенасочено предизвикване от страна на жените към мъжете, и е породено от илюзьорно чувство за недосегаемост и безопасност, заради законите, които ги пазят да се гаврят с мъжкия авторитет безнаказано, което на мига се изпарява, когато жените най-после си го "намерят", със своята женска дързост и наглост!!! Жените буквално нарочно си го просят, и коментари като твоя са живото доказателство! Но знаеш ли, как се наказва тази женска дързост и наглост в Ислямския свят? Ако го напиша, едва ли ще ми публикуват коментара, но ти и сама си знаеш. Дай Боже, и тук скоро да се въведе шериатски закон, със смъртно наказание за нагла жена, като в арабските страни, и тогава ще те видим, дали ще посмееш да гъкнеш на улицата, камо ли да излезеш на улицата чисто гола!!!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ebfe573f2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

38.   До номера 3 и 5
Няма никакво значение как е била облечена, никой няма право да я докосва без нейно желание. Да не говорим, че на 14 години и с нейно желание се води изнасилване. На вас ще ви хареса ли някой мъж да ви хване за задника, защото, според него, сте предизвикателно облечени? И да си мисли, че ако сте с тесни дънки например, може да ви изнасили? Това вашето не е просто мнение на балкански селски мачо, а мислене на престъпник. И не обяснявайте на момичето, че не е кой знае какво, защото е, утре заради такива като вас, тя може да живее живот на жертва.
Ж41

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9765b69d76
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

39.   На мъжете всичко може да им се види предизвикателно, дори да е облечена жената с широк чувал, ако си привлечен от гледката, гледай, но да пипаш не трябва. Интелигентен мъж не си позволява да прави такива неща или просто го прави само с жена си. Задръжки трябват.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9765b69d76
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

40.   33 Айде, моля ти се със стотици сме се..
Била съм само с двама, но мъжа ми никога не е питал колко са били.
Повечето ми познати жени също не са били с хиляди, а най-много с 5, 6 примерно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a613067272
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

43.   Разбира се че е престъпно, но нали все се говори за защита на жени и нека да зададем въпроса.
Как става така че в съвременния свят веднага атакуват някой за критично изказване или заплашват със санкции за дискриминация а изродите и изнасилвачите,които действат без да питат са на свобода и безчинстват както си искат?
Интересно е как жени се вдигат на бунт за всевъзможни глупости, но никаква масова реакция за улични изнасилвания и убийства а те не са никак малко.
Тука някои споменаха за мигрантите, които са изцяло защитени от закона за посегателство върху жени, тъй като те не били "интегрирани" все още.
Разбира се че жена никога няма да има свободата на мъж. Сега като дойдат мигрантите жена ще се вижда в 9 вечерта само плакат и билборд.
За тях ще остане свободата да развратничат през деня с мазохистично изопаченото си вече съзнание.
Ном.40 много смешно били най много с 5,6 хаха
И това се счита за малко вече. Не мерси не ми ги хвали.
Те били ли са с толкова бързо могат да набъбнат на 11-12 и отгоре.
Нали се сещате че изродите и изнасилвачите възприемат лековатото поведение на много жени пречупвайки го през болното си съзнание и го генерират в физическо насилие.
Става въпрос за изключителното завишаване на тези случаи.
Тоест може да се търси такава взаимовръзка м/у женското изкурвяване и завишеното насилие.
За нещастие злото рефлектира и са сериозно заплашени невинни млади момичета.
Още по лошото е че както се каза няма да дойде помощ от никъде, защото вече на никой не му пука за никой!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 05f733302a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

44.   "Още по лошото е че както се каза няма да дойде помощ от никъде, защото вече на никой не му пука за никой!"

Прав си 43, помощ за женте няма да дойде от никъде. Така им трябва на жените. Защо да им пука на мъжете заради злите женски същества, давещи се в собствената си злоба, мислещи се за равни с мъжете, а законът защитаващ тяхната наглост и даващ възможност да се гаврят с мъжкия облик няма да ги защити от мъжкото отмъщение на брадатите мъже, които наистина знаят колко струва жената ......едно нищо! Щом жените са равни с мъжете, нека сами се спасяват от брадатите, не заслужават мъжка закрила и уважение и все някога ще получат, това което заслужават!

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 10cd7c9668
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

45.   Ами като гледам коментарите на мъжката част тук идкам само да ви кажа да не се чудите защо средностатистическите мъже както ги описа номер 5 остават сами. Жените по никакъв начин не са ви длъжни с нищо и ако оставате сами може би трябва са се замислите защо е така. По коментарите съдя, че повечето ч от вас считат жените за нещо по-малко и очакват да им се прави евала че видиш ли, те искали секс и други работи. Обаче за ваше огромно съжаление в България, и като цяло я тази част на света жените имат право да избират с кого какво да правят, и да кажат не. А това че вие като комплексари не можете да го приемете си е лично вас проблем.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b3db4f1ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

46.   До 45

Това, което казваш, е вярно. Всеки трябва да умее да се вглежда в себе си и да коригира неизправностите си. Но:

1) Само в нас мъжете ли съществуват бъгове? Ами женските такива по-малко ли са? Нима те са повече от нас средностатистическите мъже и затова се редят на опашки пред тези с парите, мускулите и всяка друга мъжка измет, мислеща се за нещо повече от останалите?

2) Женското поведение: Погледни за какво иде реч дори в тази ИЗМИСЛЕНА тема! Според теб нормално ли е, жена да се прави на малко момиченце, претърпяло сексуално посегателство на улицата? Дори и това да е в онлайн пространството, според мен е повече от цинично! Какво съчувствие може да прояви всеки средностатистически мъж към такива женички?

- А какво ще кажеш за цялостното поведение на жените? Ако си с добро мнение за жените и си останал/а с позитивни емоции, от определено си видял/а на баницата мекото и на работата лекото и твоето мнение е чисто субективно. Когато видиш опакото на живота, тогава ела да пишеш пак, кой и защо е останал сам.

3) И от тук написаните женски коментари ясно личи, че не ние мъжете се надценяваме и не жените са ни длъжни на нас, ами точно обратното – жените надигат вой до небесата, че видиш ли отново мъжете ги тормозят, мъжете не ги защитават и пр.

4) Откъде накъде жените „имали право да избират с кого ще спят“? Бреййй! Я вземи да отговориш на следните въпроси:

- Защо жените в днешно време са спали масово с значително количество мъже – 10 и повече, а раждаемостта е рекордно ниска?
- Защо все повече жени, макар и да имат пълното и свободно право на избор на мъж, раждат в късна възраст?
- Защо рекорден брой жени, въпреки добрите условия на живот, с които всички предходни поколения не са разполагали, са с различна степен на полови увреждания?
- Защо новите поколения са по-инфантилни от предходните няколко?
- Защо новите поколения са с голям брой заболявания?
- Защо има толкова много разводи и развалени семейства, които са формирани на семейни начала? Нали жените са направили своя „правилен избор“?
- Защо има толкова много майки, които си имат любовници (извънбрачни партньори) или след раздяла със съпруга си (с бащата на децата си), започват нови и нови полови контакти, предвид напълно свободния избор на мъж/съпруг, който са направили по-рано?

Нужно ли е да задавам още въпроси?

Женска свобода викаш!?
И докъде доведе тази женска слободия? Да се пишат измушльотини за обарвания на малки дечица на улицата?
Ти не мислиш ли, че по този начин мъжката толерантност към жените пада още повече?
Като ги виждаме какви са, ние средностатистическите мъже въобще няма да се жегнеме и да тръгнеме да се бием на улицата, рискувайки здравето си и свободата си, за да спасяваме някоя от обарване или изнасилване от арабин! Законите в европейските страни пазят арабите и африканците много повече от нас „белите“ и никой с акъла си няма да тръгне да защитава някоя кощрамба и после да гние по килиите. За този проблем си има начин на противодействие, но въобще не е в стила, който жените се опитват да ни наложат.

Пожелавам ти животът да те разтърси, така че да слезнеш на земята, защото очевидно за да говориш по този начин, не си видял/а трудности от този аспект и това със сигурност не е, защото си много „специален/а и незаменим/а“ мъж/жена!

От 5, 17, 32

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 04eb633de1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Eй, не ми казвайте, че някоя е облечена като курва и те, за туй, мъжката психика на чекиджията не издържала. Много пъти идиоти са се чесали по мен в рейсовете. И, да, един як шамар лекува много добре неориентираните мераци.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 04eb633de1
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

48.   Не прочетох коментарите, защото за някои от тях ми идва да хвана секирата! Не ме интересува кой мъж какво е преживял и какво го напъва. Аз няма нищо общо с това. Не го знам, не го познавам, нямам никакви отношения с него, нито съм го оставяла, нито съм му изневерявала, нито съм му взела парите! Не е нормално, на жена която за пръв и последен път ще видиш някъде, да си го изкарваш.
Как може да имате разсъждения като на ориенталци, но сте си точно такива. За съжаление, България нито е в Ориента, нито в Европа и съответно, няма морала на нито едното нито другото.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 05f733302a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

49.   45, средно статистическите мъже остават сами защото така искат. На тях не им трябват жени-феминистки, които да се чудят как да им тровят живота чрез женските закони, нито пък разпоретини, дето се правят на Божи кравички, и ни лук яли, ни лук мирисали! Права си, но не повечето, а всички мъже знаят, че жените са много по-малко стойностни от тях. Това е от край време, битува такова схващане, а и историята на човечеството го доказва! Секс скоро ще искат повече жените, като започват да изпитват полов глад, а мъжете трябва да ги оставят без такъв за наказание (както мюскюлманите наказват без секс дръзките жени), заради наглостта им. Нека да остават и без мъже за да отглеждат сами децата, а мъжете в сивия сектор за да не им плащат издръжки. Все повече се увеличава броят на асексуалните мъже, които нямат голяма нужда от секса и го правят само по съпружеско задължение.

"Обаче за ваше огромно съжаление в България, и като цяло я тази част на света жените имат право да избират с кого какво да правят, и да кажат не. "

Не знам за чие съжаление ще е, след като в България и в тази част на света населението значително продължава да намалява, нищо че жените избирали с кого какво да правят, а скоро няма да имат възможност повече да казват "НЕ", защото мъжете няма да ги искат повече за нищо. Тя и лисицака казала "НЕ", като не стигнала гроздето и казала, че било кисело! Когато след време населението се подмени с друго, с нехристиянска религия, където жените не са еманципирани, знаят си мястото и мъжете наложат шериат, тогава жените ще разберат колко струват, какви са им правата и какво ще могат да избират. "Кой каквото прави, за себе си го прави" - отнася се за жените, слугуващи на феминизма!

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d936d7a718
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

51.   Брей, къде се отплеснахте.
Към авторката: как така никой не е реагирал, ти нещо развика ли се, направи ли нещо като ти пусна ръка: например: буклук, какво правиш, какво си въобразяваш и т. н. Аз не знам при такава ситуация хората да останат безмълвни, особено ако има мъже там. Баси, веднага бих скочил да го наритам тоя. А пък ако си готина мацка, се очаква младежи да наскачат веднага и да го пребият, най-малкото за да впечатлят. А и не само-аз бих побеснял. Дори от усещането, че младите и хубави момичета са за такива като мен, дъртаци нямат работа там.

Мъж на 47 г., просто казвам ако съм млад как ще усещам и съм усещал нещата.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 14ef6b1128
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

52.   Номер 5, надявам се да станеш нормално функциониращ член на обществото един ден, засега си потенциален престъпник и такива като теб, които дават явни признаци на психическо отклонение или склонност към насилие, трябва да бъдат проследявани, като бомба със закъснител сте.
Авторката: следващия път вдигаш скандал, физически няма как да го нараниш по някакъв начин, а и не е безопасно, но можеш да му дадеш добър урок като го снимаш и му разпространиш снимката. Name them and shame them. Сигурно ще се зарадва много, ако семейството му научи, че е лайно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b3db4f1ce6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

54.   52, простовато изказване, миличка, простовато.

Жалко, че не се виждате отстрани, колко повърхностни коментари пишете и какво незряло поведение демонстрирате.

Милички женички, това, че сте достигнали средна възраст от 25-45 години, НЕ ви прави автоматично зрели съвременни индивиди.
Повече четене на НАУЧНА литература, по-малко бръщолевене на ежедневки и повече разсъдък.

Хайде по живо по здраво!

Подсказка: Като се почне от Шумер и Вавилон, през римския сенат, та чак до нашето съвремие, жени НЕ са допускани във висшия ешалон на властта и управлението! Дали е случайно според вас?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 14ef6b1128
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

55.   Номер 54., ще направя компилация с твоите коментари и ще ги изпратя на жена ти и двете ти дъщери. Нали си голям патриархален лидер, защо жена ти и дъщерите ти работят? Не е ли твоя работа да ги издържаш, а?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 14ef6b1128
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

57.   Абе кво се случва тука?? Момичето говори за психопат, който и посегнал на обществено място, номер 54, кви 25 години, какъв Шумер те гони, пийте си ги тези хапчета, бе, хора

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 14ef6b1128
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

58.   Някой по-горе е написал и аз ще напиша: една снимка им щракваш и после пращаш по групи, чатове и т.н. Правила съм го, излиза поне един човек, който го познава, като разбереш как се казва, може и да пишеш на близките му, в работата му, такива типове са страхливи по принцип, но е трудно да ги осъдиш без свидетели. За сметка на това можеш стабилно да им стъжниш живота. Не обръщай внимание на тия, които защитават такива маниаци, вероятно те самите са такива, правили са такива неща и се разпознават в историята. Нормален мъж на място няма как да защитава тези помияри.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 58a109dca8
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

59.   "Подсказка: Като се почне от Шумер и Вавилон, през римския сенат, та чак до нашето съвремие, жени НЕ са допускани във висшия ешалон на властта и управлението! Дали е случайно според вас?"

Не, не е случайно №54! Умните хора не случайно не са допускали жените във властта и управлението на общността, защото са знаели, че жените не са способни да вземат правилни решения както мъжете, заради емоционалните им състояния и месечния им цикъл. Отдавна е доказано, че жените нямат аналитично, логично (да не говорим пък за абстрактно) мислене, където мъжете са многократно по-добри. Джендър-псевно науката приравни женската некадърност с мъжкитеи умения за да направи половете равни, а женския пол много по-равен юридичски от мъжкия. Насила тикат жени в IT сектора и в инженерните науки и все не им се получава. "От всяко дърво свирка не става"! Жените не стават за мъжките професии заради физиологичните им различия. Реално погледнато жените за никоя професия не стават, защото дори и световно известните готвачи са пак мъже! Единствената полза за човечеството от жените е детеродната им способност. Само че след феминистичната еуфория над 40% от жените вече са стерилни (в скандинавския свят с женско управление). В свят, където феминизъм не вирее, човешкият фактор расте в геометрична прогресия.

" Благодаря за изчерпателните коментари,но не мисля,че са редни,нито,че трябвало да бъдат одобрени."

Авторке, пуснала си тема и търсиш отговори, а когато отговорите не ти харесват искаш да не бъдат одобрени. Как тогава ще разбереш защо така се случват нещата, след като не искаш истината да излезе на яве? Или искаш да чуеш само това, което ти харесва, нищо че не се припокрива с реалността?

"пожелавам скоро да дойдете в 21 век,където вече не сте властващи фигури,а имате равни права, със “Злобните феминистки” защото може след години колелото да се завърти и жените да станат главни фигури,а вие да сте зад печката и след нас....Не,че и сега го няма;)
От Авторката "

Мечтай си ти, няма лошо, само да не се разочароваш. Мечтата ти ще се сбъдне, когато цъфнат налъмите. И 31 век да дойде, единият пол (мъжкият) винаги ще е много по-силен от женския и винаги ще доминира. Повече от 10 000 години (да не кажа от зората на човечеството) мъжете са изграждали и управлявали света, а жените винаги са ги следвали. Да сложиш каруцата пред коня и да чакаш да тръгне си е в света на фантастиката. Виждаме какво се случва в Европа с женско управление в Брюксел. Дано мъжете осъзнаят навреме грешката си с "равните права", и да сложат жените където им е мястото, за да спасят Хр. свят, или това, което е останало от него.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 14ef6b1128
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

60.   Защо жена ти работи, като не стават жените за никоя професия? Издържай я сама.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e8fe145c4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

61.   До №5 и №17

След като видях и уважих коментарите ти като отделих от времето си и нервите си да го прочета, нямаше как да не се включа. С цялото ми уважение това, че към жените трябва да се отнасяш с респект и уважине не е измислено просто така, а е спечелено с времето и "извоювано". Въпреки че смятам, че жените и мъжете трябва да се поставят наравно, без някой да бъде повече или по-малко от другите. С коентара си не целя да унижавам, обиждам или умаловажамам мъжете/момчетата, но в момента темата, която е засегната е респекта към жените. Фактът, че се изразяваш сдържано до една степен и даваш своите аргументи, не смятам, че си прав. Ти самият имаш майка. Да, точно както ти каза вече. Родила те е, отгледала те е, възпитала те е и т.н. Само дето в целият процес, доколкото ми е известно, участва и мъжът. Той също отглежда детето, той също го възпитава. От там не, това не е наш проблем, проблемът е колкото наш, толкова и ваш. Ти също носиш отговорност за това дете, какъв човек ще го направиш, на какво ще го научиш и т.н. Поне от благодарност към майка ти, уважение към нея, ни ти ли е неудобно под общ знаменател да слагаш всички жени като "леки", "недостойни", "малоумни" и не знам какво си ощи. Ами ако ти имаш дъщеря след години /нямам представа на каква възраст си/ и към нея ли ще подходиш с такива предразсъдъци. Съжалявам, но факта, че има такива жени, това не означава, че всяка жена на този свят е такава. А всяка момиче, което се стреми да води един пълноценен живот, да се образова, да постигне мечтаните си успехи и да се изкачи в обществото. Тази, която се стреми да изпита удоволствията на живота, да усети любовта, да създаде семейство и да се радва на щастието си. Какво остава за тях, като аз твърдо заставам зад твърдението, че тези жени преобладават и това са красивите, умните, смелите, готивите да се изправят пред тръдностите, онези прекрасни същества, които заслужават не само уважение, но и обич.Смятам, че всяка жена трябва да си спечели това уважение и да покаже, че го заслужава, но това не означава към тях да се подхожда без такова.

А доколкото за големият брой проститутки и всичко, което беше споменал, тях ги има, заради вас. Кой ходи при тях? Кой си дава парите за тях? Кой се наслаждава от тях? Ами вие... Страшно много мъжи си викат проститутки или саи ходят. С действията си сами показвате желанието си да има такива жени. Защо тогава после ги опреквате и се питате защо толкова момичета стават проститутки.

Като едно момиче, което до момента не се се сблъсквало с такава ситуация като тази на авторката и с неуважението на човекът зад тези два коментара, наистина съжалявам за случилото се и за това през което много жени трябва да преминат, на за жалост не вярвам, че това ще се промени. Човекът е един егоист и страхливец, но в някои хора това преобладава и е наистина тъжно. Надявам се повече мъже/момчета да осъзнаят постъпките си и да се замислят над тях.

Но не всеки човек е такъв. Това се отнася както за жените, така и за мъжете. Ако искате да се отнасят с вас с уважение и респект, първо направете същото, специално към №5 и №17.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2220a070b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

63.   От Авторка: Радвам се, че темата се разшири доста и започнахме да отваряме други теми, но мисля че е добре да се придържаме към тази която качих. Просто споделих да сте по внимателни заради такива. За жалост аз отново си изпатих и “за щастие” този път беше само вербално. Какво стана ли? Този път някакъв мъж ми свири от колата и я паркира почти до мен. Слезе и ако нямаше магазин до мен в който да се скрия не знам какво щях да правя. Отново посред бях ден. Чакам си любимите коментатори да започнат отново да казват как съм била курва и всякаква такава, ама ще ви кажа едно. Много ви здраве. Все повече осъзнавам, че жертвата винаги е виновна, а не престъпникът. Добре че се обадих на баща ми да дойде да ме прибере, защото дори след като излязох от магазина този човек все още беше там и ме гледаше.

 
  ...

1-50 от 51
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker