Жени наистина ли не харесвате неопитни? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120987)
 Любов и изневяра (29663)
 Секс и интимност (14341)
 Тинейджърски (21869)
 Семейство (6458)
 Здраве (9583)
 Спорт и красота (4693)
 На работното място (3165)
 Образование (7292)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18470)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жени наистина ли не харесвате неопитни?
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 6778 пъти
Здравейте, питат се някакви въпроси из форума, но са зададени към другата крайност и човек не може да прецени.

Наистина ли не харесвате неопитни девствени или с 1-2 партньорки, мъже, които са по 29-30-31г?

Смисъл, харесвате ли да си намерите приятел на тази възраст с 1-2 партньорики през живота си или девствен. Мислех, че има жени, които се пазят за мъжете си и искат и мъжете им да не са били с някакви луди бройки жени. Тук във форума много се задават въпроси наобратно и се изписват много глупости относно ебачите, колко опит трябва да имат мъжете и т.н и оставам с впечатлението, че това, което съм мислел, че жените харесват мъже, които не са вършеели наляво надясно, е лъжа.

Жени какво мислите? Ако вие се пазите, да речем на 29 сте и сте били с 1-2 партньора 1-2 неуспешни връзки, какъв мъж търсите? Оня, който е бил с 30-40 жени, девствени... мъже с 1-2 жени от неуспешни връзки без да са правили еднократни забавления. Или мъже да речем с 9-10 партньорки връзки + еднократни забавления, но не прекалено.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8a17d3330e
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

1.   За мен не важи написаното от темата. :)
Аз още като девствена исках първия ми път да е с девствено момче,но уви,карък съм,защото след първия ми път се запознах с такива момчета.
За мое щастие първата ми сериозна връзка беше с девствен,а аз бях само с 1 сексуален партньор зад гърбът си.
Честно мога да заявя,че девствените могат да правят по-хубав секс от някой с повече бройки.
Винаги съм търсила някой с по-малко бройки,някак са ми гнусни и неприятни тези с повечето бройки.
Става ми и смешно някой "е**ч да коментира възможностите си в секса,като че ли всички жени са еднакви и харесват еднакви неща.
Истината е,че колкото и бройки да имаш не е констатация за задоволяването на една жена.







~darkgirl~

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0c02f4a56e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Жената е навита на всичко щом види голямата тояга и не пита за опита !

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e9ea6f21dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

3.   Аз пък ужасно много харесвам неопитни. Ще си позволя да копирам свои коментари от друга тема.

"Умирам за неопитен, девствен мъж, но досега съм била само с един такъв, може и втори да има скоро, ако предположенията ми се окажат верни. Девствените и красиви са ми повече от слабост, но трудно се намират, още повече, че съм на 25 и никога не бих и погледнала по-малък от мен, гнусно и геронтофилско ми е. Този 27 годишният, за когото вече споменах дано наистина се окаже недокоснат, че отново да ми сбъдне мечтата. Стискай палци. :)"

Девственият мъж е чист, неомърсен, какво от това, че няма опит? Това е секс, химия между телата, не интервю за работа. По-добре девствен, дори и не особено можещ, отколкото гнусна торба с п*тки. Втория тип винаги го пропускам.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5cb8e717b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (28 гласа)

4.   На около 30 г девствен си е огромен негативен сигнал.
Обяснявам: естествени нужди са, за да не се е случило до такава възраст, възможни причини и всичките стопирани са
- Асексуален
- Прикрит гей
- Тестван от други жени и НЕ пожелан по причини които няма нужда и други да си губим времето и откриваме, ясно че, е нещо крайно.
- Краен в изискването "девствен/а" ще е краен и за други неща в последствие, все негативни, човек който не умее да прави компромиси. Човек с крайно ориенталско мислене
- Недъг свързан с гениталиите и/или половата система въобще
- други крайни черти в характера и отношенията му с други хора- това включва и живеене с родителите (след 20- 21 г) - неспособност да организира, отговаря и дирижира собственият си живот. Няма елементарни навици за домашни задължения. Не умее да борави с финанси- разпределя и плаща сметки. Ако към това се включи и зависимост от майката особено и безработен или с ниска квалификация...става от първия миг- категорично НЕ
- крайно отблъскваща визия и/или нечистоплътност. Тук ще включа и зависимости от алкохол и дрога под всякаква форма (За мен поне е изключено такъв човек да присъства в живота ми

Така че, не е просто "девствен" това води до предполагаеми изводи и е "оо, няма да си губя времето, нерви и енергия за някой който е ясно че, има сериозен проблем"

Ако всичко горепосочени ти е ок, единственият извод би бил - липса или много ограничени контакти!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3a3a6193d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Mного профанизираш хората с някакви бройки. Личните отношения не могат да се описват по такъв едностранен начин. Да слагаш жените, па, мъжете в една точка е по-вече от елементарно. По-лесно е, но не е реално. Има и жени, и мъже с много, малко и хич сексуални връзки към 30 им години. Аз, лично, не съм срещала хора, които да се пазят за специалния /та. Предполагам, че има, но са малко.
Искам специално да поясня какво се подразбира, когато някой няма връзки до тази възраст, с изключение на случаите по желание. Това показва, че тези хора до този момент, вероятно, не са харесвани, че не са успели да влезнат в комуникация с другия пол, че не са изградили социални умения, че са неуверени, че не са научили на съвместно съжителство, не знаят как да обгрижват парньор, че може да им има нещо в сексуален аспект. Мога още много фактори да изброявам. Както виждате, дори не споменавам сексуалния опит като техника.
Дори и в този сайт, има теми от млади хора, които са аутсайдери -нямат приятелска среда , нямат интереси, дори нямат образование, квалификация , доходи, не са се отделили от родители. И тук мога да изброявам много аспекти.
Всички горни неща правят такива хората нежелани за партньори или най-малкото съмнителни. Самите такива хора са неуверени, комплексирани , което рефлектира като скрита и явна агресия към околните и най-често към жените. Ние мъжете колко сме свястни, пък те не ни поглеждат.
Искам да успокоя мъжете, че има и жени, които да тази възраст, така или иначе, не са имали връзки по същите причини. За всеки има възможност да си намери партньор.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b9365e83a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   Дефинирайте ми опитен/неопитен.
Ако си спал с една жена, но 1000 пъти, в различни пози, изпробвали какво ли не, или ако си спал със 100 жени, но с всички в една и съща поза, без да експериментирате...
Кой в случая е по-опитен?
Имах дълга връзка с жена. Бяхме изпробвали всичко, когато спах с втората си бройка, тя ми каза "много си опитен, сигурно си спал с поне 20 жени". Като й казах, че ми е втората, тя онемя.
Имам чувството, че някои хора се опитват да изкарат секса по-сложен и от ядрена физика, а не е така.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c40ac4c132
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

7.   №4 не си прав(а) - в преобладаващото множество от случаите причината е една - ниско самочувствие. Това пречи на хората да социализират активно, което значи че срещат по-малко жени, което в комбинация с притеснението да направят първата крачка често води до този резултат. С времето страховете се умножават, иначе човека може да си е съвсем нормален във всяко друго отношение. Но за повечето жени става непривлекателен, защото разсъждават като теб - дефинирайки стойността на човек според това дали е успял да преспи с някого до определена възраст.

Иначе дори тези които живеят с майките им връзват жени, стига да имат самочувствието за това. Като цяло изредените от теб причини се срещат изключително рядко - в съседна тема ще прочетеш за гей който прави секс с приятелката си, а дори и асексуални могат правят секс заради партньорите си, особено ако не осъзнават себе си като такива.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c40ac4c132
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   №3 да се запознаем ?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8a17d3330e
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

9.   До 3 ,звучиш ми като инфантилна.
Лично аз не ти стискам палци,дано не намериш девствен,пишеш прекалено маниакално на тема девствени мъже.

Ти не търсиш девствен мъж за сериозна връзка,а само за секс,някак си ти прави кеф да си първа на някого,ама само за сефтето,без да има любовни чувства и преживявания.

Не сексуалните бройки правят човека,човек... ;)

Имаш изкривена переспектива за нещата,взимай мерки докато е време.
Цитирам : "никога не бих и погледнала по-малък от мен, гнусно и геронтофилско ми е"
Нищо чудно след някоя година като още повече се амбицираш за девствен да се отъркваш в краката на малолетни и непълнолетни.






~darkgirl~

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 13a38ba215
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Абе кви са тея глупости. Аз съм бил с 1-2 жени на 27 съм.
Наскоро буквално награбих една по голяма от мен към 30 и нещо, 40. После ми пишеше нон стоп, че била толко възбудена, че искала да я чукам в коридора още.
Да не мислиш, че съм и казвал, че съм бил съм само с 1.
Дейатвам инстинктивно и вътрешно си казвам, че съм най добрия. А това ми мислене го предавам и на нея чрез действията си.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5b142763c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Все някога за всеки има първи път. Бройката, мъж който държи на себе си едва ли ще седне да се хвали.Номер 6 е много прав. Много мъже "уж " с опит и самочувствие на красавци, реално не са наясно как да доставят удоволствие на партньорката си,защото обикновенно им се е случвало да са харесвани и съответно да не полагат кой знае какви усилия. Годините,ами когато истински харесваш и цениш някого,годините могат да отпаднат като фактор

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e81c0ec364
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

12.   Не питам мъжете за бройката и предпочитам да не я знам. Не искам и те да ме питат! Не желая в живота си бройкаджия, но той такъв си личи по поведението! Но и приемам, че нещо не е наред в живота на един мъж, ако е девствен на 30 години. Няма лошо да е девствен и да е бил само с мен, но ако сме се запознали доста по-рано, не и около 30-тте или дори по-късно. Златната среда му е "майката"!
Ж

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a12c86d24c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Важното е не с колко си бил, а дали си опитен. Определено прави впечатление и то мъж като е неопитен, а девствен мъж на 30 е доста стряскащо за много от жените и подкрепям номер 4.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5cb8e717b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Н 7, за това и завърших коментара си с:
" Ако всичко горепосочени ти е ок, единственият извод би бил - липса или много ограничени контакти! "

Казвам какви са теориите за нас, жените в такива случаи. Мога и да не коментирам, ако и други жени не коментират, авторът още 3 г ще се чуди какво не е наред, нали така? !
За това и по принцип рядко коментирам мъжки питанки от този род, винаги ако не автора, то друг ще се опита да ми обясни какво трябва да си мисля :) Интересно е че, мъжете продължавате да си вярвате как вие манипулират мислите на жените. А сме с много по- развит инстинкт от мъжкия, успяваме да обработим мислено няколко различни теми, без да едната да пречи на другата, но... хайде, говорете си по мъжки! Женско мнение не ви трябва :)

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c40ac4c132
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   №4/14 - работата е че това което си сложила за завършек е всъщност най-честия случай. Женския инстинкт е верен предимно за това кой има повече опит в леглото, както си личи в една съседна тема. Да не говорим че често бъркате сексуалното привличане с една митична любов от пръв поглед. Няма какво да се чуди автора, простата истина е че някои жени се водят много повече от 'долната глава' спрямо мъжете.

С това не искам да твърдя че всеки девствен на 30 е страхотен едва ли не, но разните ви предразсъдъци са в абсолютно грешна посока. От друга страна ако за вас е задължително условие човека да е много социален, тогава сте прави.

Не съм против женското мнение, както намекваш, но твоите впечатления не изразяват истинските причини. В този контекст са полезни като сравнение между реалността и женското възприятие/мислене, в конкретния случай.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5cb8e717b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Н 15 "Не съм против женското мнение, както намекваш, но твоите впечатления не изразяват истинските причини. В този контекст са полезни като сравнение между реалността и женското възприятие/мислене, в конкретния случай."
Да де, идваш ти да кажеш какво да си мислим ние, жените. Това разбира се, няма да стане. Не ми е никакъв проблем, както казах, дори коментирах с ясното съзнание че, ще се появи някой да се опита да вмени какво ТРЯБВА да си мислим ние, жените :)
Ами хубаво, де, ето и аз се отказвам да се опитам да помогна на такива казвайки истината! Доволен ли си?!
Така и ще си стоят девствени и/или самотни и няма да знаят истинската причина че, да коригират.
Женското мнение е много по-важно в случая, но...оправяйте се как можете, съветвайте се помежду си.
Единственото обаче което би било като последствие е да се залъгват един друг, но ваша си работа.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2f95c71f63
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Аз нямам голям опит, имала съм една връзка, но беше много сериозна. Бяхме 5 години заедно и колкото и да не ми харесва, че е бил с много жени (понеже беше 10 години по-голям от мен), всъщност е голям плюс, защото беше опитен, знаеше какво и как да върши. Пък и да си го кажем в прав текст - мъжете над 30 години са се наживяли вече и искат сериозна връзка. Затова според мен това е от значение и това може да ме впечатли.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c536440c82
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   От автора, Към 4 например:
#15 говори правилно от гледна точка на това какво очаквах аз от темата.
Аз се учудвам, че се възприема толкова .. по този начин както го приемаш, не знам около теб ли имаш повече хора, такива ако са неопитни или де да знам. Стана ми странно, че изразяваш чак такива крайности, че се замислих за виждането какво е всъщност "неопитен".

Аз се оприличавам тук "Ако всичко горепосочени ти е ок, единственият извод би бил - липса или много ограничени контакти! ".
Общо взето причините според мен, за мен са следните:
-Бил съм само с една жена, беше ми приятелка години назад. Любовни драма/триъгълници, от които съм уж над нещата, но насила нагвозден заради това, че съм инвестирал във връзка с непораснали умове. Разбити сърца. Това ме отказа да се занимавам с жени с години до сега. Кво да се прави на такова съм попаднал. Да съм попаднал на вас свестните, щял съм деца вече да имам сигурно....
-Бягал съм от жени. Буквално. Емоционално и физически исках да стоят далеч от мен заради разочарование и заради липсна на вяра в тях.
-Собствени принципи: Отказвал съм rebound от момиче, щото го разбирам какво е и не го приемам за топ идея и топ момент тогава да се прави нещо истинско. Отказвал съм секс за 1 нощ през годините, поне на 2 жени. Не го чувствах. Признавам сега може би по го приемам или по-скоро friends with benefis, защо си промених мнението? -> Част е от интимната игра, ако е нужно за да се научиш на неща за да намериш своята половинка за живота, така да бъде.
-(ако говорим за секс през тийн годините)Нормалните, ако не си ебача на класа глупости, подигравки като дете/тормози от родители/неприемане от родители/parent issues: Това, заедно с неуспешна връзка води до това да вярваш трудно на хора още повече на жени, дори и ако се усмихнат и кажат "харесвам те" аз наистина не вярвах... Това сигурно е червения флаг за вас. "Прецакан психически". Работил съм здраво (казвам здраво) над това, все още работя, мисля, че съм далеч от "червената светлина", но винаги 1 на ум.

Общо взето като че ли си изчиствах всичките боклуци хвърлени и държани вътре в мен. И сега когато съм чист и готов, съм на тези години.

И дори и всичките изброени по-горе да съм ги преживял и т.н. или там както се казва, винаги най-напред ми е било мисленето за "Единствената", "Точната", "Моята". С такива не се ляга на първа среща(възможно е, но в 99% това означава сигурна връзка с нея след това). С такива не се прави секс за една нощ или friends with benefis, като пак е възможно това да се превърне във връзка, но нито ми се е случвало, нито съм го търсил. Може и да е трябвало да търся някакви закачки, но си бях емоционално преял, като сега преглътнах и чувствам любов, нищо че съм сам.
"Единствената", "Точната", "Моята" не се появяваше, а и аз не съм я търсил. Сега, започнах да я "търся".

Исках да споделя, че изобщо не очаквах такъв фокус от вас в коментарите, нямах предвид чак подобни крайности. Може би по-запазени, вярващи в огъня, неомърсени мъже. Мислех си, че подобните жени, търсят подобни мъже, и че всъщност това е по-яко от гледна точка на привързаност?

Все пак радвам се, че става някаква дискусия.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: c40ac4c132
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   №16 правиш ли разлика между изразяване на мнение и вменяване на такова ? Ти сама каза какво мислите вие жените в пост №4. Аз ти казвам как стоят нещата реално. Ти си мисли каквото искаш в крайна сметка, не е моя работа. Обаче не пробутвай 'впечатленията си' като абсолютен факт.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7556d5d0c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

20.   До човек е. Предполагам че ако жената е девствена или с малко опит, ще предпочита мъж който да не е спал с 20 жени. Аз нямам никакви табута относно секса, а и имам дългогодишна връзка зад гърба си с човек, с който секса беше невероятен. Следователно знам че с неопитен мъж няма да се разберем в леглото. Не върви аз да съм разкрепостена в секса, а партньора ми да се е пазил за подходящата. Не искам да влизам в ролята на учителка нито да се чувствам като перверзница която развращава един едва ли не девствен мъж. Обикновено никога не питам за бройки и бивши, струва ми се невъзпитано да искам отчет с колко е спал. А и е напълно безсмислено, може да ме излъже и да надуе или да смъкне бройката. Общо взето ми е все тая дали е спал с 10или със 100. Само да не е девствен или начинаещ в секса, а това се усеща още преди да се стигне до леглото. Вижда по погледа, поведението... поне аз го усещам и колкото пъти съм излизала с такъв мъж съм оставала разочарована още преди да се стигне до секс. С трима такива съм излизала и от първия останах много разочарована. Момчето беше много готино откъдето и да го погледнеш. 2-3 години по-малък от мен. Привлекателен, умен, интересен... Но поведението му беше абсолютно безстрастно. След няколко срещи нямаше абсолютно никакво развитие в сексуален план, дори намек. Само целувки. А продължаваше да ме търси и да си пише с мен. Знаех че ме харесва и че не е гей (ерекция по време на целувка не лъже :D), но това негово мудно поведение ме убиваше. Така и не разбрах каква е причината да се държи така, но ми стана ясно че с него само си губя времето и го отрязах. Все пак не бяхме на 15 години та да ходим хванати за ръчичка в парка и да се целуваме цяла година преди да пристъпим към следващия етап.
Втория и той имаше подобно поведение, липса на инициатива за някаква физическа близост, само ме канеше на срещи. След третата не ме видя повече, дори на една целувка не беше способен а беше на 30! С третия беше по-различно защото за разлика от другите двама, имаше доста тръпка и от двете страни, имаше инициатива от негова странано но явно му бях първата (а беше на 27). Два пъти стигнахме до леглото и двата пъти той блокира. Падаше му, притесняваше се и не можеше да продължи. Разбрах че не съм мадама за него. Просто ако един мъж в леглото не е достатъчно уверен в това което прави и не знае как да ми достави удоволствие, губя всякакво желание да повторя секса с него. А и лично на мен ми харесват малко по-перверзни. От един мъж очаквам повече смелост, инициатива, доминиращо поведение (отнася се само за секса)... А това няма как да се постигне без опит. Дори не е толкова от значение бройката колкото годините сексуален живот. Може да е спал с 3-4, но да е опитен защото се старае да достави удоволствие на момичето, образова се... А може да е спал с 30 и да е пълен провал в секса защото е егоист и си гледа само собственото удоволствие.
В секса няма и не трябва да има правила. Всичко е въпрос на вкус, следователно сексуални предпочитания има колкото щеш. Трудното е да си намери човек партньор с който да си пасне и сексуално и по интереси.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: af5a875777
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

23.   Напълно съм съгласна с номер 20,и ще добавя и моето мнение. По принцип нямам нищо против това кой колко партньори е имал или дали се пази (понякога е по религиозни или други неизвестни причини), но аз лично не искам неопитен в секса мъж. Ще дам и причини:
На 27 съм и съответно отдавна е минало времето в което аз самата бях неопитна и се учех какво ми харесва и какво да правя в леглото. Обичам да правя секс и то хубав секс (по мои стандарти, не казвам, че са универсални) и затова си знам, че с по-неопитен мъж няма да ми хареса. И то не защото е виновен той, а просто защото аз самата съм доста самоуверена и ако партньора ми не е такъв на никой от нас няма да му хареса.
И номер 20 отново е права, че това се усеща много преди да се стигне до леглото.
И пак казвам, всеки е различен и търси различни неща. В отговор на въпроса ще кажа, че вероятна причина много жени да не искат неопитни е подобна на моята, но както стана ясно има и такива, които не само нямат против, но даже си търсят това. Така че за всекиго по нещо

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 53868555d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

24.   До номер 20 и 23, а и всички, които разсъждават по същият начин. Много егоистично разсъждавате. Ако един мъж ви допадне, но по една или друга причина не е толкова опитен, вие дори няма и да направите поне малко усилие в тази посока, да поговорите, да проявите търпение, любов. Но вие тази дума любов не я познавате. Вие я използвате ей така, между другото, колкото да се казва от време на време. Такива като вас разсъждават само да взимат, не да дават. А любовта е даване. Естествено, че няма да сте учителки. Ако във всичко друго си допадате и имате общи неща и само в секса да имате проблем, вие ще зарежете мъжа, вместо да се опитате да предадете тази разкрепостеност, опитност, така, както някога и вие сте получили опитност. Ако разсъждаваха мъжете, с които сте били по същият начин като вас, сега нямаше да се хвалите с вашата разкрепостеност. Може мъжа да е израснал в семейство, където темата секс е била пълно табу, както и голотата. Вие като сте имали друга среда и голотата и секса не са били проблем и сте имали повече възможности да правите секс, предайте опита си. Това е любовта. После се оплаквате, че няма свестни мъже. Отивате да правите секс с "опитен", а всъщност да не е читав човек. А на този дето е свестен може да трябва малко да се отпусне, да има до него жена, която да му помогне да преодолее табуто, с което е израстнал. Знам, сега ще се нахвърлите с мненията да ходи на психолог да се оправя сам каквито си има проблеми, но това както казах е чист ЕГОИЗЪМ, не е любов. Номер 20, мъжа също усеща кога едно момиче/жена се отнася към него с любов или гледа на него като на жив вибратор. Такива като теб и номер 23, ако стигнем до леглото и вашето отношение си проличи, направо на момента ще ви изхвърля от леглото и живота си. Или до преди да стигнем до каквато и да е интимност, още по-добре. Това отношение също се усеща. Такива егоистки не ми трябват.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 956afff7ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

25.   Като прочетеш коментарите на 20 и 23, разбираш защо днес да имаш семейство е пълна пародия и има доста деца на разведени родители. Днешните жени все си търсят партньори, готови са да си легнат на първа среща, гледат на мъжете все едно са стоки в магазина, сменят ги, защото все им намират кусури. Но пък все се намират балъци, дето да се оженят за такива. Не искали неопитни, ама трябва да е с хубава външност, готин характер, да има пари, ама накрая след като са навъртяли километраж като на автомобил на старо в някоя автокъща в търсенето на подходящия партньор ( тъпкач) накрая се хващат с някой, който е доста далече от техния идеал за мъж. Както и да е. Който е достатъчно разумен, няма да се хване с такива.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c536440c82
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Към 20 и 23.

Бих искал да спя и с двете ви да видя как бихте ме оценили нищо, че имам малко опит, аз се чувствам много енергичен и искам много неща да опитам върху жена относно нейното удоволствие. За съжаление такъв "тест" в реалността едва ли не клони към точно 0%.
Все си мисля, че дори отначало да си помислите, че съм без опит(поради години извън играта) ще останете впечатлени приятно заради това, което знам че съм. Само малко, за да започна да се изразявам. Стига разбира се да си паснеме добре.

Но си признавам, малко ме обезкуражавате, аз не искам да съм скучен, защото никога в нищо не съм бил. Но така ми протече живота в любовен/сексуален план. Определено НЕ съм оня който само муши, или го е страх. И си се представям с жена разкрепостена в леглото, с която да правиме ВСИЧКО.

Карате ме да се замисля.

От автора.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 86ccda0aaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

27.   Не се занимавам ако разбера, че е девствен и неопитен. Да му се радва някоя друга като #3.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1445e276b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

28.   27, а ти вероятно си била с поне 20 човека, пък иначе с претенции до небесата и искаш някой, който е бог в леглото.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 53868555d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   Секса се случва между двама души. Но явно повечето хора го разглеждат едностранно. От там идва и този начин на мислене, че някой трябва да е опитен, за да води, за да се получи хубав секс. Затова са и мненията на жени, че ако не е опитен няма да се занимават с такъв. А тогава възниква въпрос "А тази жена като дърво ли ще лежи, само на мъжа ли трябва да чака, за да получи удоволствие? Тя няма ли да си казва какво й харесва? Тя не участва ли в този акт?". Затова са и мненията след това "Този мъж не става, няма опит", или другата крайност "Този ме откара на седмото небе, остави ме без дъх от безкрайни оргазми". С което се подчертава само едната страна, в случая само мъжа. А нали участват и двамата? Обаче така звучи, че само единият трябва да действа, за да се получи хубаво преживяване. Ето тази едностранност не я приемам. Затова и повечето момичета така разсъждават, че мъжа трябва да знае, мъжа трябва да се образова. А къде да се образова, ако е заобиколен само от такива, които си чакат само готови, опитни? Не е ли парадокс? А защо трябва да се образова навън? Не е ли по-лесно да си общуват повече на тази тема двойката и да пробват различни неща? Или навън е по-добре някой "учител" да го вкара пак разни рамки, че момичетата обичат едно, друго, трето, пето и т.н. А конкретното момиче какво обича, какво харесва? Едни честни и открити, откровенни разговори между двамата могат да бъдат в пъти по-полезни от разни "секс гурута", които и без това са се навъдили в последно време, само че каква е ползата от тях?

А за да се стигне до такива открити разговори, трябва да се промени нагласата, че секса не е едностранно действие, в него няма главен и подчинен, това е двустранно действие, участват и двамата, съответно и двамата трябва да са отговорни за резултата от този акт. Тогава няма да има такива понятия като опитен/неопитен, защото участват и двамата, и няма да има значение с колко преди това са спали и колко са опитни.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3dacea98f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (26 гласа)

32.   Няма такава пародия от коментарчета 20 и 23. :DDDDDD
Чакайте,чакайте,това че сте били с 20,30,50 мъже не ви прави опитни,за да имате претенции спрямо това какъв мъж ви подхожда.

Вие сте от тези,дето чакате всичко от мъжът в леглото,отваряте си краката на шест без десет и чакате да си свърши работата,но преди това правите "хубава" свирка.

Една жена с нула парньори или малко такива зад гърбът си може да прави най-страхотния секс,и да ви сложи в малкия си джоб,без да придава драми дали мъжът когото е срещнала е опитен или неопитен.

Обкръжението ми е пълно с такива като вас,само попивам от "сексуалния им опит",защото ако взема аз да разказвам ще се шокират,че момиче с дългогодишна връзка с девствен е правила много неща,за които те не са чували,а дори и да са чували за тях е невъзможно да го направят.

Така че,опит не се придобива с бройки,а с практика.








~darkgirl~

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 92c17aeec0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   Малко се смесват понятията. Има мъже с много бройки, но не са добри любовници-лашкат само там колкото да свършат и това е. Има и такива с много бройки, но са добри в кревата и жените са доволни. Има и с по-малко бройки, без много опит но като им идва отвътре, нещата се получават. Не се изисква кой знае колко опит или различни партньорки, та да се научиш например да се задържаш, да знаеш жената как обича да я целуват и лижат. Такъв мъж ще е много по-добър любовник от колкото някой който само гледа да свали гащите, да си навре чурката и да клати докато не свърши, пък бил той и със 100 или 200 жени.

 
  ...
преди: 2 години, 24 дни
hash: 5918dabdf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

35.   Такова нещо опит в секс не съществува. Това е все едно да имаш опит в пиенето на вода от чешма. Всичко е заложено вътре при мъжете, знаят как стават нещата. Който го е изживявал и е бил за сефте с уж "опитна", разбира защо го твърдя

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 13 дни
hash: 1d3a6615fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

36.   35, по-голяма глупост не съм чувала през живота си.

 
  ...
преди: 2 години, 4 дни
hash: 6774c177c5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Опита не значи нищо, за един човек многото сексуални партньори не говорят добре. Човек не трябва да се раздава на всеки. Първото ми гадже, не е бил с друга преди това, но във всяко отношение се справяше много добре, не е до броя.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: cc7e21efd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

38.   36, при положение, че повечето жени не съумявате да различите можещ от смешен бройкаджия, освен ако не го тествате, малко нелепо се включваш. Спориш с природата. Искаш да кажеш, че един "неопитен" ще се чуди какво да прави? Личи си, че нямаш полови контакти. Представям си с какви смешници се занимаваш.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 3abcb2f8a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Бройката няма значение. С моята бяхме девствени и не сме спирали да експериментираме. Години, години наред опит. Пробвали сме всичко за което можете да се сетите и дори неща, за които не бихте и помислили. И двамата имаме приятели "играчи" които всеки месец са с различни и ако им съберем бройките през годините няма да стигнат и една стотна от нашето.
П.п Брус Лий го казал навремето! Не е опасен този който е тренирал хиляда различни удара, а този който е тренирал един удар хиляда пъти.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d6be67abb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

40.   Да кажа и моето мнение.

Жените харесват "ИГРАЧИ", обиграни, които да им говорят това, което искат да чуят. С лачени обувки, ризка и кола. Няма значение че иска само да ги чука. И са така докато прескочат 30-те и циците започват да поувисват.
Но ако си хванеш мъж, който е лашкал 100 жени, дали той ще има някакво по-различно отношение към теб, 101-вата спрямо 79-тата, примерно?
И дали мъжът до теб ще се чувства уникален или единствен, ако си въртяла свирки на през седмица на някой нов, незнаен, но "ОПИТЕН" играч след кръчмата, който те зареже след 10 дена. Или те вика при него само за да не кара на ръчна.

Както беше написал един в друга тема - "Всяка една пишка обезценява жената"!


Но , въпреки , че повечето мъже не го признават и при нас е така - никой, даже и мъж или поне повечето не гледа сериозно на такъв мъж, който бръмчи само по курви!

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: cc7e21efd7
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

41.   Това, че не се натрупва опит в сексуалната практика е безспорна истина, но дори и да приемем, че практиката има значение, как можеш да я имаш, след като някоя куха ти цвърчи, че не иска да ти е първата. Очевидно е, че никой не се ражда с практика зад гърба. Тези твърдения са оксиморон и само правят за смях хора с липсваща зрялост

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: d6be67abb2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

42.   до 20

Тези 3-мата не са искали да те опънат на първа среща и ти вече си ги отписала. А не се ли замисляш, че опитни или, те са искали първо да се опознаете, и после да предприемат нещо. А не още преди да знаят каква си и що си да ти подават инструмента си в тоалетната?
Защото повечето пъти свободното поведение се движи с "букет" от полово предавани болести! Херпесите и енцефалита , който води при раждането на дете е най-малкото, което можеш да им лепнеш.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 4a9adbdae8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   На неопитни викат опитни, а на опитни викат неопитни. Аз това нещо съм го видял и продължава да ми прави впечатление години наред. Даже познавам един изключителен филмар, който само си утроява бройките и лъже момичетата. Най-забавното е, че подобен тип момичета се правят на супер адекватни по темата. :D даже си спомням и първата дето я заби.. тя му вярваше, че бил разведен на 23 :D щом при такива льохмани има успех, Как един интелигентен човек може да убеди толкова тъпи парчета в грешката им? Обичам да се забавлявам и да им гледам сеира на такива тъпаци и тъпачки. Той не знае как да се целува даже, ама няколко години след първата вече върти пета....

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 8f82bac6cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

44.   Жените харесват всичко - опитен, заможен, във форма. Ако някоя казва, че не е вярно, значи или просто лъже, или не може да се хареса на подобни индивиди.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 5918dabdf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   Никакво сдухване и откровения! Просто си следвайте желанията и взимайте идеи от порното и любовната игра в еротиката. Правиш ли го уверено и професионалистка ще се заблуди. Не си гълтайте граматиката и да си зяпате в краката! Тогава почват да си задават въпроси и да се филмират. Те и без това са тотал щета в любовната игра. За това си търсят някои с колекция. Бройката е голяма заблуда за опит

 
  ...

...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 86ccda0aaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

46.   Кой ли пък мъж ще си признае, че първият му опит за секс е бил провал? Че от притеснение му е спаднал на втората минута или това, което се мъчи да прави не може да задоволи жената? Особено ако се прави на порно изпълнителите?

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: f756db0cae
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   От женски мнения няма да получиш желания отговор.
Но да знаеш с жена над 35 която е многократно ебана и силно разочарована от мъжете може да постигнеш чуспехи без значени от практипеския ти статус.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 59a115c623
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

48.   4 добре е описала нещата.

Тук има момчета, които са с идеята, че няма нищо лошо момичето да е като маминка, която да ти казва, какво трябва да правиш, как и да те окуражава. Бихте имали някакво минимално право, ако живеехте преди епохата на порното. Но сега е абсурдно да искаш момичето да те упътва.

~darkgirl~ пък непрекъснато ни натяква, какви подвизи има в леглото с нейния любимец; неща, които другите не сме могли да си представим. Чудно какво толкова правите? Да не би да ти го вкарва в едната дупка и да си го вади през другата; някакви такива акробатични номера?

20 и 23 пък са от жените "по-висока топка". Това са градски момичета, които обикновено са получавали в живота всичко, от което са имали нужда без особени драми. Няма лошо да има такива, с които да може да си легнеш още на 1-ва, 2-ра среща. Но да очакваш, че такава ще ти е благоприлична съпруга и добра майка на децата ти е наивно. Те са удобни за кекс и след това чупката. Вероятно са по-красиви и се открояват от масовката. За съжаление българката далеч не се причислява към красивите жени, а малкото, които са красиви е нормално да получават огромно мъжко внимание, пари, коли и пр. Това с пословичната красота на българката и нейната добродетелност не знам просто. Или нашите дядовци са си го изсмукали от пръстите, за да благодарят по някакъв начин за грижите от страна на нашите баби/прабаби... , или е част от нашия български шовинизъм. Истината е точно обратната - нашенката нито е красива, нито добра жена.


4 засегна много интересни моменти. За нея е абсурдно да стои до някой безработен, болен и такъв с нисък доход, но дали реципрочното е вярно? За мъжете се счита за нормално да гледат до себе си безработна, болна или такава с доход далеч под техния! Това е много несправедливо не мислите ли? Като дабавим и факта, че от мъжа се очаква винаги той да осигурява по-голямата/цялата част от обезпечаването на връзката/съжителството, то се оказва, че жените са винаги печеливши и за тях рискове в живота не съществуват. И с какво в крайна сметка ти се отблагодаряват? Оставам отговорите на вас.

4 наскоро често си задавам този въпрос: да кажем, че аз съм програмист и заплатата ми е поне 5 000 лв. и си търся партньорка. Да кажем, че е студентка и не работи, следователно аз трябва да ѝ плащам разходите. Да кажем, че работи, но българката масово работи за около 1000 лв. и евентуално някои до 3 000, а аз взимам над 5 000 и ще се очаква пак аз да продължавам "да съм силния" във връзката. Откъде-накъде? Ако аз взимам 5 бона, ще искам жена ми да взима поне 4-ри! Колко българки си докарват 4-ри бона?

Истината е, че ако ние мъжете трябваше да приложим само една част от вашите критерии при избор на партньор, до връзки нямаше да се стига въобще, а значителна част от българките щяха и те да си стоят девствени до 30 и след 30 г. поради обективни причини, касаещи външността, зависимостта от родители, неадекватното за възрастта поведение и пр.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: 1aa7839f28
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   Така е, харесваме опитни мъже с пари, също както и мъжете харесват красиви и провокативни жени. И ако някой мъж го отрече, или лъже, или никоя такава не го забелязва.

 
  ...
преди: 1 година, 11 месеца
hash: b286b86689
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Кой на 30 е имал дузина момичета :D стегни се и понаблюдавай хората, изобщо не е така. Най-много до две, три сексуални връзки и някоя друга неангажираща, като последното почти не се случва. Някога да си на 30, ако е 1990та примерно, да си бил с бая, ма сега е друго време. Проститутки са бройка, да, ама не са те харесали за секс ей така от нищото. Вярваш на детски глупости, а и какво е опитен? Тоя дето пецал една няколко пъти е по-неопитен от тоя дето е пецал десет жени, така ли казвате? Успокойте се и си легнете някъде на сянка. :D

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: a249b6bfc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Жена съм и сроред мен не точно бройката е важна. За мен не би имало значение ако е на 30 и е бил с една или е бил със сто, ОБАЧЕ какво харесват жените? Уверени мъже! А увереността идва с опита, тъй като ако си бил със сто няма да те е срам да дойдеш да ме заговориш, ще се държиш адекватно, ще умееш да разговаряш с мен, ще пускаш шеги и най-важното - няма да се притесняваш. От известно време съм необвързана и постоянно излизам по срещи с мъже на по 30 - ами... добри момчета, но все още момчета. Личи си, че се притесняват и нямат опит. Не се сещат за елементарни неща като да ме изпратят до нас, да ми задават въпроси, червят се, не спират да говорят за коли, мотори, за себе си и т.н.

С бройката се учите да се държите добре, да сте уверени и да може да разговаряте с жени без да се срамувате, но ако се научиш от приятели, форуми и т.н., то и девствен да си - всичко ще е наред.

 
  ...
преди: 1 година, 10 месеца
hash: ff38a121b4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

52.   До 51

Добри момчета викаш, ама вечното желание за нещо повече.
Един мъжки съвет, па вложи малко усилия и ти, че после ще пишеш тема как си на 40 и никой не ти обръща внимание.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker