Някой да ми обясни защо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121050)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Някой да ми обясни защо
преди: 15 години, 9 месеца, прочетена 6410 пъти
Моята история е много дълга, но аз ще ви разкажа малко, колкото да ви стане ясно горе-долу и ако можете да ми дадете отговор. Обичам един човек повече от три години, никога не сме имали връзка, макар че и той има чувства към мен, просто обстоятелствата са били такива. Много рядко се виждаме, по често се чуваме. Нито той е женен, нито аз има други причини.

Последния път когато се видяхме се случи нещо много странно. Всичко беше много хубаво, ходихме на гости, след това се прибрахме у тях, говорихме си много дълго и тръгнахме да правим секс. Аз започнах да му правя френска любов, на него му беше много хубаво изтръпваше от удоволствие, но ме помоли да спра, стана за малко, след това пак легна до мен гушна ме и започнахме да правим секс, той ми каза че предпочита да му направя свирка, защото му било по-хубаво, което ме учуди, защото всеки път когато сме се виждали досега бяхме правили само секс и на него много му харесваше, аз не му отказах исках на него да му е хубаво, а и аз обичам да правя свирки, но когато продължих минаха около две минути и той каза че няма да се получи, причината не беше в члена му - той беше надървен до пръсване, а и не бях продължила дълго.

Незнам какво се случи, попитах го и той каза че няма нужда да ми дава обяснение. На другия ден ми изпрати смс, че му е било много хубаво и че много съжалява за случилото се, но пак не ми даде никакво обяснение. Кажете ми защо може така да стане, пропуснах да ви кажа че той не беше правил секс от много дълго, но това мисля че няма значение. Последния път когато се видяхме аз бях по слаба с около 5 кг и се чудя дали това не го е отвратило - напълняването ми, но пак не мисля защото аз не съм някоя свиня по-скоро преди бях доста слаба. Още веднъж държа да подчертая че му беше много хубаво видимо и нарочно спря то си пролича но незнам защо. Моля ви кажете ми. Моля ви кажете ми според вас той дали че бъде с мен пак???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 9 месеца
hash: add33ae001
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Може би не е искал да свърши в устата ти, знам ли. А колкото за това че нищо не ти обяснява може да го е срам да говори на тази тема! Ако родителите му са старомодни и са го възпитавали по техния си начин... Имам много познати които са точно такива - стане ли дума за секс и се изчервяват, затварят се в себе си и ...

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 3815659c37
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен възможна причина е да мисли за някоя друга жена и затова да са се развили нещата по този начин. За друго логично обяснение не се сещам.
Ако толкова те интересува какво се е случило, пробвай пак да поговориш с него, като му обясниш, че е наистина важно за теб да знаеш.

 
  ...
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 02c9b7ed44
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами да ти кажа честно. Според мен трябва да се увериш, че той наистина изпитва чувства към теб. Ами ако си просто "момиче за секс"? Замисли се!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 9 месеца
hash: 1b07d4d766
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Вероятно има друга. Може би влюбен в нея.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 4147ba4d48
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Щял е да ти напълни устата и затова се е спрял :D :D :D

 
  ...


...
преди: 15 години, 6 месеца
hash: a7610eba95
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Щял е да ти напълни устата и затова се е спрял много ясно. Може би е влюбен.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 77a045e437
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Здравей,
това, което предполагам е че мъжът е бил много възбуден и просто е щял да си свърши, затова ти е казал да спреш. Всичко това не означава, че не иска да прави секс и френска любов с теб. Това че той не е бил от много време с жена също оказва голямо значение защото по принцип би следвало да се възбуди по-лесно и да свърши по-бързо. Не се притеснявай, няма причина да не иска да те види. Успех, спокойствие и повече увереност.
НиН

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker