Какво да правя... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121113)
 Любов и изневяра (29686)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21889)
 Семейство (6466)
 Здраве (9593)
 Спорт и красота (4696)
 На работното място (3173)
 Образование (7298)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18502)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какво да правя...
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1810 пъти
Здравейте, чувствам се доста кофти и бих искала някой да ми даде съвет.Жена на 20години съм.Приятеля ми е на 28.Заедно сме вече 8-9 месеца.Всичко между нас върви добре,обичаме се,по цял ден сме заедно и не можем един без друг..Проблема е секса.Правим го изключително рядко.В началото го правихме доста по-често и мисля че съм му омръзнала..Винаги като заговоря по тая тема ми казва че съм луда,имала съм психични проблеми и проблема бил в мен не в него щом съм си мислела че не ме искал и т.н.Всеки ден се караме...Нервна съм постоянно..Не съм задоволена изобщо...Дори не знам на кой свят се намирам.Не сме го правили от месец..Цял месец..Няма ден в който да мине без скандал.Сега си прави някакви изследвания и не можел да прави секс заради това,миналия път имал състезание по бокс и не правихме секс цял месец и половина за да си пазил тестостерона,бил изморен и какво ли не още..Знам,че секса не е най-важното но на него се крепи връзката..За мен е доста важен.Не бих го оставила заради това но се чувствам зле по цял ден,даже доста често си поплаквам..Последния път не издържах и му казах че ще си намеря друг който няма да се държи така и няма да ми отказва..Доста е унизително да ти откаже мъж..И то не един път.Даже понякога се чувствам точно като евтина к*рва..Знам че ме обича,сигурна съм но не мога да разбера защо прави така..Измъчвам се..Постоянно ме убеждава, че съм красива ,че го възбуждам,че ме иска но само на думи...Даже последния път като му казах че не сме правили секс от един месец се направи на луд и и каза че за него е минало така сякаш са били два дена.Знам, че звуча доста отчаяно..Даже в момента съм наистина отчаяна.Срива ми самочувствието и се чувствам половин човек,въпреки че съм красива..Какво да правя..Вече изцяло ми се маха желанието да правя секс с него,отблъсква ме..

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5951d3ee16
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Стигнах до това че, ти казал че, имаш психични проблеми.
Редовният номер с комплексарите с абсолютна липса на дар- слово дори, тъпи неудачници.
Прави кво си щеш, но ще се убедиш във времето

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 0a8c4dcdb1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма да изкарате много. Аз като 20/27 годишна нямах много желание и ми беше все тая, след това се увеличи, мъжа ми също ми отказва често. Не си пасвате, няма смисъл да се мъчиш, може би му е все тая..

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 5ac201709f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Липсва ти пълнияТ член - сериозно!

А иначе за другото - по всяка вероятност или ти изневерява с жена или с мъж. По-слабо вероятно е да е жена, защото сте отскоро и ако е така, то би скъсал вече с тебе и би отишъл при нея (освен ако и тя не е във връзка/брак, тогава има обяснение, защо още те държи). Според мене е мъж, гаджето ти е прикрит гей, спортистче, което го е страх да не го вземат за мека китка, макар и в боксова ръкавица.

Та рови натам, в това поле. Каквото и да е обаче, излишно е да продължаваш с него. Това не е връзка. Да се срещате, да имате възможности и да не консумирате връзката си.... нещо гнило има, не ти ли се струва? Да е мъж на 28 и да не иска секс. Разбирам за преди мача, но в останалото време...

Намери си някой нормален, не гей, не би, не ненормален.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: e1bdafbdee
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Разделяй се . То си е жива мъка , няма смисъл да се карате всеки ден и той да те обижда. Не те обича или си има друга жена. Без значение какво е причината намери си дрг мъж.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9d8f63cb89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Да,едва ли нещо ще се промени.По -сокоро е вррме за раздяла,пук след време можеи да ми светне лампата.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fe9870b3c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Сменяй го, колкото по-скоро, толкова по-добре за теб. На 20 години си, а не на 60, сега живота се живее на макс, а не като одъртееш. Не си проспивай младостта заради някакъв никаквец.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 57f387a3a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Ако на 20г си незадоволена ,какво остава занапред. Късай с него и си търси някой мъжкар. Може да е и гей, или тъп егоист. Със сигурност е гадняр ,да ти срива самочувствието и да казва
че си луда ,ужас.
Махай се ,не се мъчи

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4b686f4f78
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Моят мъж, с когото сме женени и имаме дете на 1 годинка, също ми отказва. Бил уморен. То и аз всеки ден съм с детето, но желание за секс винаги имам. Страшно тъпо се чувствам като теб. Преди детето правихме секс почти всеки ден. Той дори свършва и мен ме оставя така.. незадоволена и заспива.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 4386ea4fc2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   В една връзка сексът е много, много важна част. Освен ако и двамата са фригидни. Има ли разминаване, има страдание. Казваш, че те обича. Как те обича?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2386dce5a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   10 ела при мен, моята се превърна в крокодил, към година се мъчих с нея ноя отписах, аз имам желание, пък и съм нелош да не кажем мноо готин, все още даже и много красиви жени не ми отказват случайна свалка.
Без допамин ще го закъсаш с хормоните, като домино е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker