Майка ми непрекъснато ме поставя в неудобни ситуации!!! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121049)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Майка ми непрекъснато ме поставя в неудобни ситуации!!!
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 4784 пъти
Здравейте, аз съм момиче на 13 години. Вече имам цикъл от няколко месеца и си се развивам съвсем нормално. Имам следния проблем:майка ми е страшно разкрепостена в семейството. Нямам в предвид, че се продава, ходи разголена или спи с много мъже, тя даже скоро ще се жени за приятеля ѝ който живее с нас. Та, тя ходи гола вкъщи непрекъснато(пълничка си е) и мен ме е гнус, даже като ядем. Непрекъснато ходи с прашки, които освен че и седят ужасно, тя даже си имаше и женски проблеми. Много често ги чувам как правят секс и други неща. Бяма лошо не е стара, но защо трябва да ми го натрапва в очите. Но най-големия ми проблем е че промените, които се случват в моето тяло ги обсъжда с мъжа и пред мен, ей така от нищото, докато си седим в кухнята. Аз попринцип не споделям с нея, но тя разбра, че имам цикъл и въпреки, че я предупредих да не казва на никой, веднъж си говорехме тримата, че искаме да ходим на басейн и тя насред нищото каза "Само трябва да видим на госпожицата кога ще и идва цикъла". Е няма такъв срам. Аз не знаех, че той знае и направо не мога да ви опиша какво беше чувството. Повода да напиша тази статия е нещо, което тя направи преди 20 Мин. Пак бях при тях и въпреки, че тя ми обеща, че повече няма да коментира женски теми пред мъжа и за мен, тя му изтърси, че най-добрата ми приятелка вече има цикъл. Аз се направих, че не знам, въпреки че знаех, а тя го е научила от майка и, понеже те си говорят. Незнам какво да правя помогнете ми! Аз не и споделям нищичко! Но тя пак успява да създава такива ситуации! Естествено сега се и напила! Вече ме срам като се разминавам вкъщи по коридора с този човек. Чувствам се срамно и гнусно. Ако баща ми беше с мен, дори на него нямаше да ми е приятно да знае такива неща. Даце се почувствах така все едно предавам най-добрата си приятелка, въпреки, че не съм виновна. Помощ!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: faee1f7637
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Моето мнение е, че ако държиш добра комуникация с приятеля на майка ти, той се държи с теб и те е приел като свое дете, няма за какво да се срамуваш от него. Ако си го приела и ти като твой втори баща, не виждам проблем, пък и това че имаш цикъл е съвсем съвсемм нормално.... Няма абсолютно нищо срамно и нищо нередно. Не мисля, че майка ти го прави нарочно само за да те Засрами. Моята майка пък като разбра че ми е дошъл цикъла, каза на цялата ми роднина и всички започнаха да ми звънят по телефона и поздравяват хахаха..
Смятам че проблемът е друг - наистина не е прилично майка ти постоянно да ходи полугола вкъщи. Може да се случва рядко и за кратко време, ако току - що е излязла от банята. Но ако е постоянно - това е лошо. Също така трябва да се съобразят двамата, защото е гадно че си ги чула да правят секс.
Защо не опиташ да поговориш с нея?

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7029b0edd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Няма нищо срамно в това,че имаш цикъл.Това е нормално,всички жени имат.Не й обръщай внимание,пази се,постави си цели и ги следвай.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 837adf1366
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Върни се при баща си ако можеш. А на майка си и кажи, какво мислиш в лицето. Един твърд език, ще изиграе много добра роля.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 948063977f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Много неприятно си се почувствала, разбирам те. Не ти харесва поведението на майка ти, темите, за които говори, са много лични и деликатни, в същото време най-вероятно не чувстваш мъжа й достатъчно близък и това те кара да ти е некомфортно.
Ако още не си ѝ го казала в прав текст, време е да ѝ кажеш:
- Мамо, не ми е приятно да коментираш физиологичните ми процеси и неща от личния ми живот и този на приятелките ми пред други хора.

Истината е, че не можеш да контролираш начина, по който тя да се държи и това, което говори, но можеш да контролираш своята реакция. Не се оставяй да се чувстваш скапана и смачкана от подобно безпардонно поведение. Дистанцирай се.

А колкото до шумния секс - ти си вече подрастваща, тя си има връзка и това, че живеете под един покрив не иска да я спира да живее живота си като зрял и независим човек. Очевидно не иска да се съобразява с това, че има дете вкъщи и като че ли нищо не можеш да направиш по въпроса.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: b6bc01734f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Към коментиращите, проблема не е че да има цикъл не е срамно. Разбира се че не е. Но проблема, е че майката не разбира какво е чилно пространство и кога трябва да пази тайна когато е дала думата си за това. Не виждате ли, че момичето се чувства едва ли не изнасилено. Това се казва abusive parent и свива душата на детето да не иска да си я отваря пред други хора. С това се свиква и ти трябват години след това за да отвориш. Пише ви експерт от тази гледна точка, от личен опит.
Момиче майка ти е досадна и няма да спре да те предава. Мойто решение беше да говоря с нея, да се карам с нея, да не приемам нищо от нея, и да се изнеса от вкъщи да не искам да я виждам. Така ескалираха нещата, защото НЕ ПРИЕМАШЕ НИТО ДУМА. НИКОГА. За 10тина години. Не я и интересува дали ще ме докара до нервна криза или не.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a398bcdf53
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Майка ти си е удома и ако иска цял ден ще си стои гола. Пък за цикъла какво толкова. Всяко момиче започва да има цикъл някога. Много му пука на мъжът и какво е казала майка ти.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ef4e2dbfca
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   до номер 6 - експертът!

Ти, експерте, къде видя нередност? Планирали са да ходят на басейн и майка й просто гласно оповестява, че трябва да се вземе предвид цикълът на малката, защото би било абсурдно да е иначе, нали така?
Второ, майка й е напълно нормално да комуникира с родители на неини съученички, както и това да си споделят ВСИЧКО за децата - все пак очевидно са приятелки и майки същевременно, експерте...!

Трето, чула ги да правят секс! Ами разбира се! Не живеят в дворец, където на авторката да й се полага отделно крило!!!
На 13 години бая момичета вече са правили секс и да кажеш, че това я стресира или каквото друго мислиш по този повод, все ми е тая, е идиотско. Сексът е напълно естествено нещо, както и стенанията и шумът от него, стига да не съборят блока... Например само след една година авторката може да си има вече гадже и да го кани у тях на гостииии. И какво се случва? Ще бъдат в леглото тихи като пукали, така ли? Ега го и у секса, който ще имат! Майка й е напълно в правото си, макар и с нов партньор, да води ПЪЛНОЦЕНЕН полов живот, което включва и стенанията и оргазма. Експерте, оргазъм без стенания чул/а ли си??? Или майка й не трябва НИКОГА ПОВЕЧЕ да изпитва каквато и да е по-силна тръпка в леглото, оти чеденцето щяло да чуе "нещо"....?
В този ред на мисли и на авторката не й се полагат никакви стенания и шумове по време на секс, докато е под един покрив с майка й, ако ще и това да е до 50 г.!
Експерте/ке, ходи се долекувай!

Авторке, вместо да виниш майка си за напълно нормални неща, вземи да разсъждаваш по-зряло. Нито си малка, че да не знаеш, какво е това секс и как протича, нито си момче, за да се стесняваш от прашките на майка си, нито приятелят на майка ти е чужд за теб човек, който не знае какво е това женски цикъл, че да трябва да му пазиш крехката психика....

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1d60e0f695
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   От авторката:Номер 6 просто описва как аз се чувствам, независимо дали това, което съм описала е редно или не. Когато прочетох този коментар все едно описваш моите чувства, може би си минала през същото, моля те сподели ми още.
Номер 8:Аз съм много далеч от 13 годишните момичета. Попринцип съм доста висока и ме взимат за по-голяма, но аз съм си направо"зубърче" така да се нарече и нямам общо с останалите повярвай ми. Аз просто съм и по-стеснителна и за мен това са много лични неща. Лошо ли е, че бих искала тези промени да си ги знам аз. Колкото до шумния секс, свикнала съм вече, а за голотата понякога е неприятно примерно като ядем, но поне сега е студено и си облича един пухкав халат. Наясно съм, че майка ми заслужава да изпитва любов и сексуално удоволствие и аз няма право да и се бъркам. Но ще те помоля да се изразяваш малко по-леко, все пак тази платформа е за взаимна помощ. Ще се радвам да пишеш отново.
Благодаря и на останалите коментари, след тях се чувствам по-добре.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 987757aa96
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Щом си на 13 и ако нямаш друга възможност изчакай да станеш на 18 у от сега мисли какво ще правиш тогава, но със сигурност трябва да направиш едно - бягай далеч от твоята майка. Не е необходимо да вземаш мнението ми за меродавно, но твоята майка е психически болна. Приятелят и също. Това е. Знай го и не го забравяй никога. Никога не ставай близка с нея, нищо не й споделяй. Пази се от нея, при първа възможност си тръгни и никога не се връщай и никога, никога не забравяй, че тя има сериозни проблеми. След като/ако си тръгнеш от нея, тепърва ще трябва да си изясниш какви са пораженията върху твоята психика, в следствие на съжителстването ти с нея.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 544a214102
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Здрасти авторке. 6 съм. Отговарям ти на коментар №9.

Аз всъщност съм мъж и вече съм на 31г.
Не ми пука кой какво ще каже, за това какво ще кажа аз или за това какво казвам в коментар №6. Не знаете какво означа докато не преминете през подобно. Дали си родител и ме критикуваш, дали си някой, който обича родителите си и мисли, че не е възможно човек да не ги обича, какъвто и да си ти, четецо, не ми пука, щото аз сам съм се спасил от нещо, което щеше да ме убие. От нещо, което сърце ме дърпаше на 1 страна, но за да оцелея трябваше да отида на друга щото очевидно моята майка нямаше никакви намерения да спира, по-скоро да усилва болката ми.

Авторке, не знам дали знаеш израза като някой каже на някой родител "you are strong for your son/daughter" "силна си за твоя син или дъщеря".
Ако знаеш, тогава ще разбереш какво означава като ти кажа, че майка ти е сбала за теб.
Майка ти с това държание показва, че й е се тая за чувствата ти. Не иска да те чуе за нищо. Единствения начин е да достигнеш до нея някак, да се промени дори в изражението си да видиш как тя се чувства зле от това, което прави и е направила и вече иска да те слуша. Това е единствения начин. Не го ли направи, аз нямам отговор за теб. Казах ти в коментар №6 какво направих. Мога да ти говоря много наистина, но не ми се връща пак там. Не ми е от най-хубавите спомени да се сещам за примери как майка ми не иска да ме приеме. Ще ти призная, че трудно вярвам на хора и комуникацията ми куца все още. Фокуса в живота в момента ми е това, да оправя комуникация и да мога да си отворя пак сърцето. Аз бях нервен, циник, който при най-малкото нещо когато някой се опитва да се приближи до мен, аз се махах или го отблъсквах. Мислех си, че ще прави с мен това, което майка ми ме е научила, че с каквото и да достигне до мен с чувства го използва срещу мен, го използва за да ме нарани по-ефектно. Няма да ти казвам като осъзнах колко съм прецакан в главата и сърцето колко зле се чувствах.
Като ти чета темата, мисля, че проблема е че няма мъж в къщата, а майка ти е слаба да може сама да се контролира. Извод правя затова, че баща ми никога нищо не казваше на майка ми, тя си правеше каквото си иска, интересно, че беше доста слаба дори крещеше и изпадаше в кризи, и явно това, което един слаб човек иска да прави е да наранява най-уязвимите. При мен се започна като бях на около 10-12. Най-трудното беше да разбера, че не съм луд и че всъщност майка ми не е човек за мен, да разбера, че не трябва да се пробвам, мисля, че се пробвах да оправя нещата повече от 10г, докато не осъзнах, че да се карам с нея да ставам нервен и т. н. всъщност ме превръщаше в някакъв човек, който не съм аз и никога не бих искал да съм. Тогава ми прещрака.

Не знам какво точно искаш да чуеш авторке. Пази се. Радвам се че имаш къде да пишеш и да говориш с хора. Аз нямах къде и нямаше с кого. Просто с никой роднина. Бях заобиколен с хора, които не ми обръщаха внимание(първи опит за помощ беше към баща ми) и нямаше кой да ми помогне. Един единствен път, първия път когато говорих с баща ми, какво прави майка ми и как ме кара да се чувствам, той и каза, майка ми гаднярски се подсмихваше и казваше неща като "аа, абе да бе хехе" и т. н. но баща ми й каза и уж спря. Почувствах се жив и там където трябва да съм. Спасен и много бързо се върнах в сегащния момент. Голяма тежина изпадна от мен, олекна ми и издишах тежко. Това беше 1 път за 5 минути. След това майка ми продължи, аз пак се обърнах към баща ми, а той ме игнорира. Започна да не ми обръща внимание и вдигна ръце майка ми да ми прави каквото иска и така 10г. Няма да крия, СЪЖАЛЯВАМ изпитвам безкраен regret, че не можах да живея тези години за мен, а ги живеях за да се отбранявам от родител. Какво е било правилното нещо за мен не знам.
Най неприятно ми беше, че аз като дете обичах майка ми и сърцето ми му беше трудно да се откъсна от нея, но тя ме убиваше, минаха години, ако някой не знае какво е да усеща как си изпуска разсъдака от това, че някой го тормози, то той няма да разбере какво пиша. С това всичко приключи и след здраво бачкане се изнесох. Ходех на гости на моите родители от време на време, но за няколко часа разговори ми трябваха месец или 2 след това за да се възстановя от приказките им. Затова спрях комуникация. То с майка ми нямаше комуникация, тя само говори, ти и да й говориш, тя не приема. Слуша за да отговори не за да разбере. Доста зле ми повлия това в развитието ми като човек. Бях спрял да се опитвам да говоря с който и да било, правех си своето, бях се затворил, и не ме интересуваше който какво и т. н. бях сам и самотен, и... лошото беше, че не знаех, че съществува друг различен свят, щото така бях научен. Просто не знаех, че съществува друго. То много хора, читави с които да си кажеш думи, да ти е приятно, но аз от къде да знам? Тормоза не ми даваше още от дете да искам да допускам НИКОЙ да мен. Бях се затворил за да мога да оцелея и не го знаех. Доста жалко и съжалявам.
Ти сега може да говориш къде ли не с тези internet мрежи, че и дори не само виртуално, но и лично като си образуваш срещи виртуално. Аз като дете бях затворен в един свят, в който нямаше мрежи дори и да си помислиш, че може да намериш някой за помощ. Аз не знаех, какво е правилно и какво не. Това е като някое момиче бито от мъж, приятела й, и да си вярва, че нещата ще се оправят. Това се случва само 1 път. Хората не знаят колко е трудно като си си отворил сърцето да се откъснеш.

Нищо не съм ти казал повярвай ми, не мога да се ровя вече, съжалявам. Тежи ми. Може да се опиташ да накараш майка ти да приеме нещо от теб, но не си давай много зор, не си хаби енергията, ще ти трябва, защото ако не усееш да я накараш да слуша, ще го приеме за отворен гард и ще те атакува. Нещо като ниска емоционална интелигентност. Имам някакви бегли спомени от дете да съм се държал подобно "надъхано" когато някой се е разкрил пред мен и да се правя на интересен и после да се усещам, че съм го правил не защото искам а защото всякаш е лесно да нараниш някой и да се правиш на идиот, която някой се е разкрил пред теб, когато ти е дал парче от него, а ти го приемаш за слабост, защото ти си слаб. Това ми седи като обица на ухото. Истински съкровища са хора, които могат да се контролират, когато отвориш, не да извъртат очи, не да помръдкват, не да въздишат, не да правят неволни действия тип издаване на "езика на тялото". Просто да стоят и да приемат и да разберат какво всъщност е направил тоя човек до тях в този момент. Да разберат, че той си е отворил сърцето и да се справят с енергията, която са получили, защото ти получаваш енергия и имаш силата да нараниш другия в такъв случай. Майка ти и майка ми са просто хора, които не мога да владеят тая енергия.
Просто не мърдаш и усещаш, замисляш се, а не да действаш първично и ако си записан на клип и се гледаш после да си кажеш "леле кога па съм започнал да си играя с ножа например така, не си спомням" еми да неволни езика на тялото действия.

Новия мъж на майка ти или не вижда какво прави майка ти или не иска да се бърка. Сега майка ти сигурно иска да се прави на отворена и голямата работа пред новия й мъж, че може да си прави каквото си иска и че тя е шефа. Абе като деца сме го виждали това. В децата сме го виждали това. Хората казват аа детето се разлигави започна да прави глупости. Същото е, не може да владее енергията, вниманието, силата, която му е дадена, я с любов я всички роднини обръщат постоянно внимяние към това дене... Просто хората подтискат тези чувства и никога не ги развиват. Майка ти не е по-назад! Както и моята!

Бъди силна, знай, че майка ти ти игнорира чувствата, не поставяв под въпрос себе си както направих аз, защото майка ми ме караше да мисля, че аз съм грешен. Хем да търпя болката, която ми причинява, хем съм грешен. Не, не съм, и не бях, но аз се съмнявах в себе си, защото нямаше кой да ми помогне и нямаше с кой да говоря за това. Бях дете и сам трябваше да достигна до това решение, а пред това много пъти съм правил грешката да й "давам" като си мисля, че се е променила, тя ми връща с атака ама така е като сърцето... а мозък на дете и няма кой да те насочи.
Дори и да се държи зле с теб, аз бих те посъветвал да гледаш да запазиш себе си, нервите си, доброто в себе си, да не се затваряш. И в крайна сметка като попораснеш да се изнесеш от вкъщи. Така или иначе да се изнесеш е най-доброто нещо, което може да направиш за себе си. Да поживееш сам дори и да нямаш проблеми в семейството. Доста се расте така.

Пиша както мисълта ми е текла, затова може да имам грешки, извинете ме :)

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8e87f1875f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Подкрепям изцяло №8. Успокой се и приемай нещата нормално, на никого не му пука за твоя цикъл и за цикъла на твоята приятелка, нито пък това е нещо срамно и тайно. Очевидно майка ти си е съвсем нормална, не виждам никаква патология в отношенията, които описваш. Ако някой коментиращ, като многословния №11 е имал проблеми с родител, това не означава, че трябва да имаш и ти. Живей си живота, учи си уроците и не се концентрирай върху глупости.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ef4e2dbfca
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

13.   11 - Пич, не знам какво толкова ти е направила майка ти, но ти наистина си си за лечение.

Да пълниш главата на 13-годишно момиче с твоите щуротии, в които не казваш нищо съществено и конкретно, е проява на агресия спрямо нея - психическа и емоционална!

Опасен си за малката, човек, разбери, спри да пишеш повече!
Кой нормален ще седне да ти чете романите от глупости?

Намери добър психотерапевт и се лекувай.

Авторке, само след някоя и друга годинка, когато си хванеш гадже и се любите у вас/у тях, ще видиш, как от само себе си ще ти идва да се разхождаш по бельо/прашки из апартамента, летяща от щастие... Най-малко ще ти идва на акъла, че родната ти майка те е зърнала по прашки.
По морето е пълно с момичета с прашки, а на централния плаж на Варна е фрашкано с готини момичета без горнище - очите да ти изкочат, докато ги гледаш!!!....

Също ще си истинска късметлийка, че имаш майка, която след секс с гаджето ти, няма да те гледа като гръмната и на кръв, защото е чула твое пъшкане да дохожда от стаята ти....
Това си е жив късмет, повярвай!!!


Модератори, когато става въпрос за малки деца, внимавайте какви кометари допуската. С какво са полезни 10 и 11? Успокоиха ли авторката? Дадоха ли ѝ адкватно решение? Добре ли подхождат с нейната психика? Замисляте ли се как биха отекнали заклеимителните думи по адрес на майка ѝ в съзнанието на авторката?

Майка ѝ била психически болна? Никога да не го забравя? Никога се повтаря сумати пъти....

Давате ли си сметка за шока, в който авторката може да изпадне???

ИЗТРИЙТЕ КОМЕТАР НОМЕР 10!

от 8

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 544a214102
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   8/13 ти си си low IQ човек. За какви цици пишеш тука да ни изкочат очите, голямата картинка щом не я виждаш защо изобщо пишеш.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b981de79db
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   А бе вие в кой век живеете? Нормално е жените да имат цикъл, човешкото тяло е нормално нещо, сексът - също, той е израз на основен човешки инстинкт, защо драматизирате толкова нещата? № 10 , не майката на момичето е психично болна, а ти! Това, че вас са ви отгледали хора с не знам какви отклонения и дефицити, не значи, че трябва да предавате и да внушавате на другите болезнения си опит! Има психотерапевти за такива като вас.
И правилно е модераторите да внимават повече, както казва №8. Скоро имаше тема, в която някакъв искаше съвет как да отмъсти на бившата си, друга питаше каква мръсотия да направи на съседката? Това наръчник за престъпно поведение ли е?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8aa46b50a4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

16.   8/13,я стига си дрънкала глупости и си заповядвала да трият този и онзи коментар,че не ти харесва! Защо така пламенно защитаваш майката на авторката?! Да не би ти самата да си майка й и сама да се защитаваш от нейния компютър? Ами да,психично болна си си и това си е самата истина за теб,ти наистина си психично болна и за лечение! Ти какво искаш да чуеш,че си супер и си тип топ отвсякъде,еми не си,съжалявам! Ти си сериозно психически зле,да се опитваш да изкараш нормално това че ходиш чисто гола пред очите на дъщеря си и я злепоставяш пред чужд човек,който не е нейн роднина и да я караш да изпитва срам и неудобство и трябва да спреш да си вреш носа там,където не ти е работата. Да,не е срамно че авторката има цикъл ама ти трябва да разбереш,че НЯМАШ НИКАКВО ПРАВО да се навираш насила в личното й пространство и да разпространяваш на всеослушание нейни ЛИЧНИ неща които НЕ те интересуват и НЕ ти влизат в твоята работа! Айде айде,то бива разкрепостеност ама пък чак такава "разкрепостеност",никой нормален човек не може да изтрае бе! И в качеството си на каква ще заповядваш кой коментар да изтрият и кой не ма,лудата??? Да не би сайтът да е твой да се разпореждаш с него както си искаш? Как може такава наглост и безсрамие от една майка на дете,засрами се от себе си,не ти подхожда на възрастта! Осъзнай се навреме какви огромни грешки правиш и спри да злепоставяш дъщеря си,защото не е далече деня,в който ще се озовеш в професионално психиатрично заведение,където и трябва да си!

Авторке,ако си там и ме чуваш,БЯГАЙ ВЕДНАГА от тази откачалка,ама ВЕДНАГА където видиш на посоки,преди и теб да те е побъркала! Намери начин да се свържеш с баща ти и го помоли да те вземе да живееш при него,с него със сигурност ще си в по-сигурни ръце отколкото сяъ тая лунатичка,по каквато и причина да са се развели,ако настояваш би трябвало да те приеме,все пак си му дъщеря. Разбите нерви и психика са единственото нещо,което никога не се възстановява,не трябва да губиш нито секунда повече време!

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ef4e2dbfca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   16 - първо съм мъж, второ съм млад.

Ако трябва да съдим за теб по написаното, то кой ненормален доктор те е пуснал да се разхождаш самостоятелно по улиците? Кажи си какво не ти харесва в психиатричната клиника, от която си избягала?

Модератори, жалко че на гърба на 13-годишно момиче, допускате да се вихри шоу тука.
Има други теми, където спокойно може да оставите нас коментиращите да се саморазправяме вербално, но точно тук не мисля, че е удачно!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 987757aa96
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Номер 10:
Към хората, които пламенно настояват да бъде изтрит комента ми - това говори, че или и вие сте такива майки, или нечии такива деца, намиращи се вече в изключително дълбок емоционален инцест, а може би и физически с майките ви.
Но, както казах и по-горе това си е МОЕ мнение и не е нужно да бъде взето за меродавно.
Не знам какво разбирате под успокояване, защото само ИСТИНАТА има значение. И дори и да изтрият коментарите ми, това НЯМА да ПРОМЕНИ ИСТИНАТА :)
Положението на авторката не е добро. Трагично е, страхивто и, казвам го от собствен опит, ако иска да има някакъв шанс за живот трябва да си тръгне, да не забравя никога каква е била майка й с нея, и да си даде ясна сметка във времето какви са последиците. Има статии за емоционална интелигентност, каквато нито майка й, нито номера 13 и 15 притежават.
С какво навредих на авторката с мнението си? Щом се е развила интелектулно достатъчно добре, за да напише пост тук, ще може и сама да прецени кое е най-добре за нея. Не вие.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ef4e2dbfca
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   до 10, 18

Хайде, жено, да напишем една нова тема: "Дали сте виждали родителите си по бельо или полуголи?", за да видим колко често срещано е и дали е форма на "инцест"?

Такава простотия, каквато се опитваш да наложиш, е типична за "емоционално Неинтелигентна" личност!!!

Голотата е естествена, среща се на плажа, в летните горещини, вкъщи, в обществените бани, плувни басейни и пр.

П.П. "Хапчета, хапчета, ах колко ви обичат тез, розовите хапчетаааа...."

от 8, 13, 17

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1ce931dc48
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   До 8/13/17/19: Хайде,жено,да спреш да пробутваш извратения си ексхибиционизъм и педофилски наклонности на хората за нещо нормално,а??!??! И розовите хапчета дето говориш за тях си ги пий ти,защото ти имаш истинска нужда от тях.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1d60e0f695
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Авторката:
Какво за Бога се случва тук? Пуснах тази тема, за да потърся съвет и вашата гледна точка. Вече всичко е наред и моите лични неща не се разпространяват просто, защото аз ги крия умело и се получава. Аз вече реших моя проблем. Не очаквах, че ще има конфликти и такива "емоционални излияния" от определен коментиращ и такива нападки от друг". Моля модераторите да изтрият историята, щом има такъв резултат. Все пак са празници и такива тежки времена, трябва да пишем хубави неща, за да се одобряваме и да имаме настроение. Моля без повече онлайн битки!

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7029b0edd1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Не ги слушай тези със съветите да се изнесеш и да не говориш с нея. Животът е дълъг и труден и повярвай ми, тепърва има да патиш, ако се скараш с нея, защото утре ще имаш далеч по-сериозни проблеми от това, че майка ти е несъобразителна и не може да се постави на твое място. Повечето родители са такива - незрели и не дотам интелигентни и трябва да я приемеш каквато е, не за друго, а защото няма да се промени. Все едно да искаш да научиш риба да лети. Не можеш. Имаш два варианта в тази ситуация :

Мълчиш си и се правиш, че не забелязваш или - започваш да я хвалиш за някакви странични неща. Такъв тип хора се държат добре с останалите, само когато им галят смочувствието. И тогава, като я помолиш нещо, ще се опитва да се съобразява. Но трябва малко време. Разбира се, може да не го правиш, защото е не дотам приятно да лицемерничиш, но ти гониш резултати. А те са - да се чувстваш добре. Не всички имат разбрани родители, за съжаление. И трябва да приемем това, защото не можем да ги променим, просто някои хора са на по-ниско ниво. Погледни на нея като на 5 годишно дете. Те не осъзнават какво причиняват, когато говорят глупости. И тя е така, липсва й емоционална интелигентност. Но това не значи, че нарочно иска да те злепоставя. Трябва да се научиш как да се справяш с такива хора и с различни с различни ситуации, за да имаш здрава психика. Ако не успееш, ще ходиш все депресирана. Тепърва има да срещаш всякакви.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 544a214102
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Авторке не се притеснявай от битките. В битките излизат истините. Чети между редовете. Виж аз (№ 6/11)не съм се подпалил, щото не ми се занимава. Ама виж 16-ката направо чупи. На човека му е дошло до гуша. Попринцип доста е изнервящо, защото такива неща трудно се анализират, то и затова пишеш тук. Стига се до заключение и се намира решение попринцип вече като е късно, и когато ти идваш тук да ти дадат съвет да ти помогнат, идва някой който дори защитава и "крие" трудно намеримата и добре скрита истина. Разбираш ли?

Няма какво да се каже вече. Моя личен извод от коментарите, е че хора дори и пораснали такива вече, които не разбират, но изказват мнение, винаги ще съществуват. То като четеш коментар на някой като №8 и дори без да говориш с него на живо, а от първите 6 думички разбираш наглото му отношение, и знаеш, че :D просто няма как да е интелигентен. Няма как да искаш да го слушаш какво ти казва щом сам не се е научил как да се държи. Човек е сам със себе си цял живот, и разбираш какъв е. Той се отнасия към другите така както и към себе си. Виж №16, предпочитам него да слушам много повече, щото като му прелее и преобръща стаята, но истината остава в средата. Не че и аз не мога да се нервирам, но №8 не заслужава това от мен(с уважение към №16 :D ), а и вече №16 му беше написал достатъчно та му оставих честта той да го изяде.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 987757aa96
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Номер 10/18:

Първо да поясня - мъж съм, понеже по-горе видях, че се твърди,че съм жена :D

Към хората, които им е трудно да четат какво пиша, пропуснете, това му е хубавата на интернет, можеш да прилагаш избирателно пропускливост и да си спестиш неприятните неща, както аз я прилагам към вашите мнения :)



Това, което е описал номер 6/11 мога да го опиша едно към едно същото. Така че, поне знам, че проблемът е по-мащабен от колкото си мисля
Това е и последното мнение, което ще напиша тук :)
Към хората, които ме категоризират като психически нестабилен - да, аз самия твърдя, че имам някои проблеми :)
Но, вие, които твърдите тези неща за мен, можете ли с чиста съвест да кажете същото за себе си? Достатъчно ли сте наясно със себе си? Аз лично се съмнявам, но ако е така, радвам се за вас :)

Авторке, радвам се, че си се разбрала с майка и си криеш личния живот успешно вече, но... имай едно на ум.

Ако имаш желание, започни да четеш за психопатите. Вероятно майка ти е такава и проблемите са доста по-сериозно. По-страшното е, че ако е такава, то ти дори и да не си, израствайки с нея, ще започнеш да проявяваш такова поведение и такива черти.
Сега си на 13 и доста по-трудно да се разберат тези неща.

Поздрави и успех!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ed90bbdc34
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Много съжалявам да го прочета. Ти си детето ѝ и докато си още дете нейната първа работа е да ти осигури комфортна и здравословна семейна среда. За съжаление явно не ѝ е приоритет. Дори да приемем, че човек може да се заблуди, че да ходи гол по цял ден пред детето си е нормално, само като предусети, че те кара да се чувстваш „гнусно“, или те кара да се чувстваш зле, е длъжна да спре. Че не прави това - това е притеснителното. Не ме втрещява чак толкова „родител споменава цъкъла на дъщеря си пред трети човек“, втрещява ме това, че не се съобразява с теб.

Поинтересувай се и почети за различни психични разстройства. Нямам предвид инвалидни състояния като шизофрения, а състояния като нарцисизъм. Много помага да знаеш английски. Сигурно тепърва го учиш. Но и без английски има какво да прочетеш.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker