Какво мислите за жени, които са естествени отдолу? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Какво мислите за жени, които са естествени отдолу?
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 4398 пъти
Какво мислите за жени, които са напълно естествени отдолу? Ама напълно естествени с гъсто и обилно окосмяване с косми пораснали на максимална дължина и обширно и неформено без подстригване и бръснене изобщо. Аз много ги обичам. Обожавам ги даже. Смятам, че колкото по-малко и по-къси косми има една жена отдолу толкова по жалка картинка е оная и работа и толкова по-грозно изглежда. А за напълно обезкосмени да не говорим. Гади ми се от такива! Жена, която няма никакви косми отдолу прилича на момиченце. Обичам жени с гъсто, дълго и черно окосмяване в интимната област. Не съм сългасен, че неоформената и естествена отдолу жена неприятна гледка. Напротив. Няма по прекрасна гледка! Смятам, че природата си знае работата и е оформила достатъчно мястото достатъчно добре. Харесва ми естествената форма. Обичам естествени жени не само там разбира се. Като видя космите около ануса на някоя жена и умирам от кеф. Обичам също разбира се и жени с косми на подмишниците. Красиво е, естествено е и много секси. Без неприятно и странно. И държа също една жена да има косми и там. Само на краката не ми прави толкова впечатление дали и няма особено значение дали има или няма. Бих предпочел със, разбира се за да може женското тяло да има зрял и завършен вид. За ръцете е проблем. Не обичам момичета, които си обескосмяват ръцете.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: 37b5dbb5c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ще бъда честен, такива каквито описваш, не ми харесват. Една жена трябва поне малко да се поддържа, същото важи и за мъжете.

М22

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 933be41df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Голям зор за тези космарляци, голям проблем. За няколко дни втора подобна тема. Много важно , че харесваш да имат една къделя вълна между краката. Ами намери си такава и си ок.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 672cb07a96
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Не харесвам космясали. Отвратително е. Или да е обръсната, или ако има косми, поне са подстригани и пооформени, но не като гора.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 68cd91f77f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Ти си онзи дъртия,дето само това пропагандира - космати,рунтави "естествени" жени,дето приличат на маймуни. Еми не,не са прекрасна гледка,отвратителна гледка са. Това е самата истина, колкото и да ти се иска чуеш обратното. И във оная твоя тема също бях писал коментар и там не ми го публикуваха,и тука пак ще го напиша,не ми пука - да харесваш жени с косми навсякъде по тялото е израз на прикрита гейщина и подсъзнателно влечение към мъже. Всеки нормален мъж харесва гладко обезкосмени,нежни,стройни женски тела.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: a56d9b8f1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Аз лично харесвам добре оформен триъгълник. Не напълно обрасло, но и в никакъв случай гладко като бебе.
В стари книги, свързани с криминалната психология пише, че към напълно обезкосмени си падат хората с педофилски наклонности. Ясно, че моди и тенденции се менят, че не трябва да поставяме етикети и тн... Но не виждам нищо женсъвено в гладката вагина.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9817ecc334
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Не обичам косми да ми се премятат из банята , а не само....Обичам поддържани жени,обезкосмени дето трябва,и същото важи и за мъжете.....Аз се бръсна навсякъде,без ръцете.... Ж 56г.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 672cb07a96
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   5, току-що обвини повечето мъже в педофилия.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ea673c81a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

8.   Отчайвам се. Как може някой да каже, че жените с косми са отвратителни... Хора вие чувате ли се. Мисля, че всички жени сме красиви и перфектни. Защо българските мъже не може да бъдете по-разборащи и подкрепящи? Защо е това просташко поведение? Защо се очаква от нас да се правим, че нямаме косми? Знаете ли, аз съм на 17. От както влзяох в пубертета преди около 6 години, се чувствах сякъш нещо не ми е наред. Гледах, като по-малка жените навсякъде, които са идеално гладки и си мислех, че на мен нещо ми има. От няколко месеца осъзнах, че не аз имам проблем с космите, а всички жени. Стана въпрос с приятелка, че си епилира корема. Стана въпрос с толкова момичета, че имат косми по корема и кръста и че ги махат. Да, аз си епилирам и бръсна краката, ръцете, корема, кръста, вежди, горна устна и т.н. Но не окей да казвате, че жените с косми са гнусни едва ли не, при положение, че всички жени имаме косми. Защо не оставите на нас, ние да решим как се харесваме? И после мъже като номер 4 казват, че жените търсят пари. Не скъпи момчета - жените търсим отношение, подкрепа и любов.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9c3fa7d01d
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   Н 8, девойко мари хубава, аз пък като зряла жена да ти кажа че, да имаш косми по коренюма и кръста си НЕ е нормално за жена! Вероятно имаш хормонални нарушения, обърни внимание на това. Доста по- голяма съм от теб и нямам косми по корем и кръст. А това да си епилираш включително ръцете...Предполагам че, заради хормоните в повечко (тестостерон) ти се налага ако са гъсти и тъмни.
За мен е задължителна интимната "прическа" триъгълник, лентичка. Също крака и подмишници. По- косматите предполагам като момичето от н 8 си епилират повече зони, не знам защо не си коригират хормоните..

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 679d35760a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Лични наблюдения: добрите любовници харесват естественото окосмяване в интимната зона. Аз лично мъж, който наистина обича секса, да се прехласне по гладко избръсната женска вагина не съм виждала. Всякакви ги има, но аз поне не съм попадала на такъв. Което не значи, че мъжете изпадат във възторг от космясали подмищници и крака. Но огромна част от тях харесват добре поддържаната "прическа" на онова място. Моят съпруг твърди, че гладко избръсната в интимната зона жена му създава асоциации с малко момиченце и просто не го възбужда.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 48ec81cac5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   От 5 до 7.
Аз не обвинявам никого. Казвам само какво са смятали хората преди години.
Заради това написах това за етикетите и смяната на модата.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ae226d044b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   "Отчайвам се. Как може някой да каже, че жените с косми са отвратителни... Хора вие чувате ли се. Мисля, че всички жени сме красиви и перфектни."

Е няма лошо. Не, не се чуваме. Четеме се. И не, не сте всички перфектни и красиви, както и всички мъже не са перфектни и красиви. Освен това, красотата е субективно понятие. Ако имаш деца, ще ги мислиш за прекрасни. Е, за останалите може да са ужасяващо грозни, но не значи че не са красиви за теб, нали?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 276bee30b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   9. Как очаквате при храната която консумират съвременните младежи да нямат хормонални отклонения.
Плодове и зеленцуци с пестициди.
Пилетата с хормони-6 женски и антибиотици.
Говеда и свине с хормони и антибиотици.
Риби и морски дарове от аквакултури с хормони и антибиотици.
Преработените храни пълни със соеви фитоестрогени.
Пласмасовите бутилки за вода и напитки с бисфенол, което си е хормон.
Козметиката пълна с гадости.
Подкрепям момичето от 8. защото наистина най-важното е отношението. Всеки си има недостатъци. Съвършенни са само Бог и природата. А те са ни създали космати.!!!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 933be41df8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   №8 - жена да си бръсне корема и горната устна? Ти мустаци ли имаш? И казваш, че другите имали проблем? Отиди на лазерна епилация.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8e138794f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Естествения триъгълник е много секси

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ea673c81a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   Знаете ли, мъж съм на 22 и за тези 22 години съм осъзнал, че няма по кофти нещо от женската злоба. Не знам защо всички нападате момичето което е номер 8. Бившата ми приятелка имаше същия "проблем", ако мога да го нарека така. Даже съм й помагал да си епилира кръста с кола маска, понеже не можеше да се види добре. Не мисля, че е нещо лошо или грозно. Между другото не знам за по възрастните жени, но тийнейджърките и момичетата до моите години, до където ми стигнало наблюдението си епилират поне краката и ръцете, а много от тях наистина и коремчето и кръста, ако имат нужда. Не знам защо едва ли не вече ще нападнете момичето, даже ти казвам евала мацка, понеже рядко виждам толкова приятелски и без тая прочута ваша женска злоба жени

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: cffacf5abd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Ами не знам, но аз съм на 21, приятелят ми на 20, тоест млади хора и той държи да не се бръсна ИЗОБЩО. Кефи се да е пълна гора и това е :Д Дори малко като пооформя, надава вой. Така, че има и млади хора, които се кефят на това.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fad85ce94c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   За първи път чувам, че жените нямат косми по корема.
Хормоните единствено могат да завишат пробпема с тях и те да станат повече и/или с по- тъмна пигментация, но не значи, че ако нямаш проблем с хормоните, нямаш косми.
Не познавам поддържаща се жена, която да не си маха космите/мъхчетата си на корема. От млади до доста зрели жени. Както и на горна устна. Както и на вежди. Едни имат по- обилно окосмяване, други не.
Имам една приятелка, на която почти не и растат косми. Ако се епилира днес, се обезкосмява пак след 4 месеца. На мен след епилация ми растяха отново след 7/8 дни, преди да отида на лазер.
Мъхчето на корема, което беше почти невидимо, започнах да си гп махам след като бях едно лято на морето, на 20 години и приятелят на една приятелка дойде отнякъде, бая мускулест, с тен и нито един косъм по себе си. После се чудите защо хората си обезкосмяват коремите. И петите ще започнат

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9c3fa7d01d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

24.   Н 23, значи познаваш жени с много тестостерон.
Аз нямам косми по корема, нито по кръста както казвате тука някои.
Имам буйна коса на главата!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 3bdb803916
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   Аз съм мъж на 45 години и винаги са ме подлудявали жени с окосмени интимни части. Съгласен съм с номер 10, че напълно обръснати жени ми навяват асоциации с малки момичета и някак не са ми токлова привлекателни.
Не мога да кажа откъде точно идва това мое влечение, но вероятно е свързано с детството ми. През 80-те повечето жени бяха с окосмени подмишници и вагини. Първите ми случки, свързани с женската голота са били именно с такива жени. След това, през 90-те, с навлизането на порното и различните разбирания за хигиена, изведнъж стана много модерно и едва ли не напълно задължително, всяка жена да е гладко избръсната, за да бъде харесвана.
Женскотто окосмяване е вторичен полов белег, който за мен е неустоим. Освен това много харесвам и окосмени женски подмишници, за ужас на много жени :)) Под мое давление, съпругата ми си оставя почти целогодишно интимното окосмяване, както и това на подмишниците през зимата. С две думи харесвам всичко естествено в женското тяло, включително и миризмите, които то излъчва.

 
  ...

...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 2e52d9fa5b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   От номер 8:
Хора ставате смешни :D. Благодаря за съветите за проверка на хормоните, но имам заболяване на щитовидната жлеза, което изисква всеки месец да ги следя, така че знам, че са наред. Също така, както казах, като почнах да питам пеоятвлки и се оказа че доста от тях са така. Не казвам всички, но един стабилен процент. Не знам дали сте запознати с приложението тик ток, но там има доста тийнейджърки по целия свят, които също казват, че всички момичета са така и да не говорим за хилядите момичета в лайковете и коментарите под всяко едно такова видео, които казват "мислех, че съм само аз" на английски. Та даже си мислех, че почти всички жени и момичета са така, но очевидно много от българките са като голи охлюви, ако съдя по коментарите :D. Радвам се за вас мацки, кофти е да се епилираш на 1000 места. Въпроса е, че можеше да бъдете малко по-приятелски и да си спестите коментарите, които бяха подигравателни и кофти. Бъдете мили един към друг:)

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 1dcccef7fd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Мисля, че са мърли!

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 03657ce8d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   М41, семеен. Абсолютно съм съгласен и поддържам автора, но за съжаление такива жени почти не се срещат. На времето със страшен зор успях да убедя едно гадже да не се бръсне няколко месеца и това беше най-доброто което съм виждал в живота си. Жалко.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f363497e12
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Само не ми казвайте,че гладките и космясалите са еднакво вкиснати отдолу.Същото се отнася за подмишниците.Най-мраза тарлъци и на мечка челото.Познавах жена с повече косми в носа от мен.
М45.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d4aca76130
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Едно време беше естественото окосмяване- всеки косъм със собствено мнение. Беше по- студено, нямаше студия за красота, епилиращи продукти и самобръсначки и най- важното- беше табу да се коментира интимната зона на другарката. Но настъпиха всевъзможни революции включително и сексуалната. Говорим си обстойно и в детайли и рекламираме вкусовете си и всеки си има критерий. На мен буйната неподдържана растителност не ми харесва но няма да ме затормози.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b91c768291
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Н. 25 и н. 28 чудесни сте, истински мъже. Тези хормони объркаха и жените и мъжете. По мен, ако съдя по-добрите любовници харесват интимно окосмяване. Н. 8 не се филмирай, прави това което те прави щастлива и търси някой който те цени като жена и човек, развивай се, учи. Аз например много се страхувах окосмяването да не ми пречи на забременяването. За моя радост всичко се случи бързо и лесно. Живей си живота, поддържай се и се обичай. Учудваща е обаче женската злоба

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker