Жената даденост ли е? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121147)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18510)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жената даденост ли е?
преди: 3 години, 5 месеца, прочетена 1687 пъти
Здравейте мили хора, обръщам се към вас, защото съм изпаднала "отново" в дупка и не знам накъде да тръгна. Става въпрос за приятеля ми, той е добро момче, с което съм от година и половина 24г. е , а аз съм на 21г. В живота си преди да се срещнем и двамата сме изживявали отвратителни неща, които не са за разказване. Харесвам го и го обичам, но се чувствам много нещастна на моменти, в сексуална гледна точка обаче не успявам да свърша, всъщност досега никога не съм получавала оргазъм по време на секс, а и в момента сегашният ми приятел с когото мислим да заживеем заедно...също не ме докарва до оргазъм. По-скоро във секса винаги гледа на него да му е добре, аз изпълнявам всичките му еротични фантазии, а той изобщо не се интересува от моите и аз се притеснявам да му споделя, че искам и аз моите да ги преживея. Свършва много бързо, втори път почти няма, веднага заспива и казва, че е изморен, а аз заспивам с насълзени очи. Мъчно ми е и ми е гадно, защото искам интимност, искам ласки, искам да се чувствам желана, а той дори за времето в което сме заедно само 2 пъти ми е направил комплимент. В момента аз съм плътно до него, той започна нов бизнес и аз му помагам от сутрин до вечер и му помагам и го подкрепям, и постоянно говори за бизнеса си, а дори и за секунда не се заинтересува от моя живот. Не знам дали това е адекватно, не знам дали вече ме е приел за даденост и тук се питам има ли и други жени с такъв проблем и как са постъпили?
Дали пък не трябва да почна да обръщам повече внимание на себе си и на моя живот..не знам ;(
Ще се радвам да споделите мнение.
Благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 5 месеца
hash: b2ccb31d8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не, жената не е даденост, ТИ си даденост. Много ме дразни като се генерализира, различни сме помежду си, всяка със своя опит, възпитание, мечти и цели т.н. Не сме еднкави като излезли от матрица!
Не бих била с мъж който хем е "бързострелко" хем не се старае поне по други начини да ме задоволи. Че за какво ми е като включим и другите липси които споменаваш? По- добре сама, поне ще се занимавам със себе си, ще се забавлявам, ще срещам други хора и евентуално правилният.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: fac3753465
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Жените, които се развиват, гледат собствения си живот и изграждат самостоятелно кариера са в пъти по-привлекателни и уважавани от тези, които са неотлъчно до мъжете си и им вървят по задниците.
Гледай собствения си живот, развивай се, трупай опит, печели и успявай сама, за да бъдеш доволна от себе си. След като си доволна от себе си и самата ти се чувстваш независима, тогава и мъжът ще започне да се страхува, че може да те загуби и подсъзнателно ще започне да те уважава, цени и дори глези.
Разбира се говорим всичко да е в рамките на нормалното - работохолизма е другата крайност, която е не по-мако лоша от това нищо да не правиш. Открий златната среда.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 38700ea8af
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Моят съвет е да стоиш далеч от такива "мъже". Винаги тези, които свършват за две минути, никога не се стараят на партньорката да им хареса. Те си гледат своите две минути кеф и не ги интересува човека отсреща. Хем не могат да правят секс, хем не се стараят.
След, като не става и в личен план, освен в сексуален, въпросът ми към теб е, какво правиш още с него?
Стегни се, ти вече си голяма жена и трябва да мислиш повече за своя комфорт, не само този на другия. Още повече, че другия не мисли за твоя.
Къде си тръгнала да живееш заедно с него? По начина ти на писане се вижда, че не си готова за тази стъпка и ти знаеш това, каква е причината да не искаш да му откажеш? Твърдиш, че всяка вечер заспиваш с насълзени очи..хм, а той интересува ли се въобще от това? Май не
Мисля, че не сте един за друг. По добре го остави сега, защото някой ден ще съжаляваш, че си си изгубила толкова много време с този човек!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 9d6d1258fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Чак ми стана лошо докато четях ,секса е едно от важните неща в една връзка наред с доверието, и уважението Упреквам те, че си мълчиш и не си му казала че и ти имаш фантазии, и да щом ти изпълняваш неговите той трябва да ти отвърне със същото .Не виждам как ще я караш така за напред поговорете.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 67db27cd40
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   В неговите очи ти си даденост. За друг мъж няма да бъдеш. Но за да откриеш правилния мъж, трябва да цениш първо себе си. Иначе ще попадаш все на такива 'добри момчета', които не ги е еня за друг освен самите тях.

 
  ...


...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 448248b6cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Чакай сега, нещо не схващам... Почваш да пишеш за приятеля ти на 24, обясняваш... И по-надолу: "а и в момента сегашният ми приятел с когото мислим да заживеем заедно...също не ме докарва до оргазъм.
Демек двама различни човека, така ли? Горният бивш ли е!?

 
  ... горе^
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 7fdbb12685
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Говори с него, говори. До нищо добро за теб, няма да доведе мълчанието ти, отдели се малко от него. Превърнала си се в даденост. Погрижи се за себе си, отдалечи се, ако го е грижа ще ти обърне внимание. Ичезни, да видим колко време ще издържи без теб. И говори с него за желанияат ти, важно е една жена да държи на себе си и на оргазмите си.

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: 8c47ee3bb9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Много ме дразнят невербални хора, на които тихо им докривява и малко по малко намразват човека до себе си без да комуникират проблема. Личи ти, че си такава, дори да кажеш, че сте "говорили" - "аз изпълнявам всичките му еротични фантазии" "притеснявам се да му споделя, че искам и аз моите да ги преживея", после споменаваш как си плътно до него за неговите цели и така нататък. Не че има нещо лошо в първата част от тези неща, но никой не е виновен на човек, който поставя другия на първо място, не комуникира собствените си нужди и желания и после се сърди, че е на втори план. Не казвам "бъди егоистична" - явно си от раздаващите се хора и това е супер, но споменавай и себе си и чак тогава ако бъдеш пренебрегвана се сърди на отсрещния. Ти не искаш да кажеш "Искам това", а искаш да те питат "Искаш ли това?" и ако не го направят си мълчиш и страдаш, че си "даденост" и другия "не се интересува от теб".
Бил съм с такава жена и беше ужасно. Държеше се все едно ни съвпадат интересите, все едно иска каквото аз и мислех, че нещата са добре и изведнъж ми се сервира, че тя го правела заради мен и нейните желания били пренебрегвани и потъпквани, което всъщност е вътрешната борба на тоя човек срещу факта, че сам си ги потъпква и не му харесва, че го прави, но обвинява мен, при положение, че винаги е имало проверка от моя страна дали е ок дадено нещо и винаги ми е бил даван фалшив отговор "да". Не сте малки деца, възрастни хора сте, като ви се зададе въпрос "какво искаш да правиш" и ти отговориш нещо, което не искаш, не ти е виновен другия, че не ти чете мислите.
Жените много естествено приемате ролята на жертва във всяка ситуация, емоционално уголемявате нещата до гигантски размери и много често обвинявате другия за това, че не знаете ясно какво искате или как да си отстоявате позицията. Аз смятам, че не излизам с дете и няма нужда да ровя във нейното "да" и да търся "не", че като голям човек, ако е не, ще ми се каже или покаже, а не после детски сърдитни за това, че другия знае как да си отстоява позицията, а вие не и как това не било честно и сте били "даденост". Емоционална интелигентност и ориентираност = 0. Прекрасно е, че сте всеотдайни, но ако прекалявате, не винете нас, просто се научете как да се грижите за другия без да забравяте себе си и най-вече как да КОМУНИКИРАТЕ.
Женска работа...

 
  ...
преди: 3 години, 5 месеца
hash: ec068b21a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Минах по точно такъв път и поне при мен разбрах едно, виновна си само ти! ДА звучи грубо, но точно от нас самите зависи доколко се отпускаме в секса. Започни да мастурбираш, отпусни се и запопни да се чувстваш комфорно сама с твоето тяло, опитай се да си докараш сама тялото до оргазъм, ако се затрудняваш отиди в банята и си пусни струя течаща вода, когато овладееш свършването сама ще ти е много по лесно да го направиш докато правите секс с приятеля ти. Мъжете имат голямо его в секса и не очаквай разбиране, подобри връзката със себе си, ние като жени изпитваме доста комплекси в леглото, невъзможността да свършим също страшно занижава оценката ни като достойни стопроцентови мацки. Минала съм през твоята история има и друго ако не си запопнала да мастурбираш от малка не познаваш добре тялото си, а за с3б3познаването няма нищо е учебниците. Обичай себе си и мастурбирай, ще се докараш до оргазми, след като знаеш какво и как ти харесва ще можеш да свършваш многократно в леглото

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c1514c2c4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ако наистина беше "добро" момче, щеше се постарае и на теб да ти е хубаво. Да те попита как да ти достви удоволствие ако е по-неопитен и не знае. Много млади момчета не знаят да доставят удоволствие на момичето не от егоизъм, а от липса на опит. Но тези които се интересуват от човека до тях, ще попитат, ще прочетат...В днешно време не можеш да се оправдаеш с това че не знаеш. Твоя приятел най-вероятно е типичния егоист и лош любовник в леглото, хледа си само своя собствен кеф и те използва за секс играчка. Или е много тъп и си мисли че за 2 минути може да и е хубаво на една жена. Туй да свърши за две минути ми се струва направо обидно, особено ако се има предвид че жените обикновено се разкрасяваме преди секс. Та да се подготвяш поне половин час и той да те изчука за две минути си е липса на възпитание. Аз с такъв не бих си легнала втори път, за гаджосване и дума да не става. Толкова свестни и добри момчета има, не си губи времето с тозию

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a51a2153b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Момичето ще си намери свестен, защото то е такова. Ще трябва да преодолееш ситуацията. Мисля, че не те обича.

Колкото до него, доста тъжно, че само това го прави "щастлив". Не му е кеф да гледа жената до себе си задоволена? Доста тъжно.


Мъж.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker