Хармония без страст в леглото или свади със страстни нощи? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121151)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Хармония без страст в леглото или свади със страстни нощи?
преди: 12 години, 10 месеца, прочетена 3269 пъти
Драги читатели,

Накратко историята ми е следната - връзка от разстояние, от последната една година, обичам го. Хармония във взаимоотношенията през деня, лекота и ефирност в общуването, но и малкото вечери заедно са без секс или в опити да правим.

От моя страна проблемът е, че не мога да получа оргазъм при полов контакт само. Нужна ми е стимулация на клитора, и го правя. Той се притеснява, че не може да ме задоволи, не се чувства пълноценен мъж. Това го отблъсква. Оттам и проблем с ерекцията.

Говорим за това, но колкото повече му казвам, че ми е хубаво с него, толкова той се отдръпва с реплики като: не мога да те задоволя... Обясних му, че една жена се учи на оргазъм и не е инстинкт както при мъжете. А аз съм активната във връзката- искам секс, прави ми се с него, боготворя го, искам на него да му е хубаво, той да се чувства пълноценен. Oргазми няма да симулирам. Не мога.

Трябва ми време. Той унива, аз също. Близостта ми с него по време на акт ми носи душевен оргазъм. Често се смеем, че с някоя непозната изобщо няма да се замисля дали ще получи ерекция, дали ще се "представи" добре, ами ще си бъде мъж без притеснения, а с мен мисленето го "блокира".

Но как да вдъхна увереност у него, за да се чувства добре? И защо толкова се притеснява с мен? Не изключвам опцията, да няма страст към мен. За обич, обича ме. То и сестра си обича, но не я желае. Затова и питах за страстта, каза че ме желае.

И кое е важното - хармония без страст или свади за щяло и нещяло със страстни нощи? Аз предпочитам хармонията, защото сексът и без това е до време по чисто биологични причини. Но защо мъжът се чувства пълноценен само ако докара жената до н-оргазми? Не е ли цялостното му държание (отношение) към жената определящо?

Нахвърлих набързо размисли, ако имате мнение или сте попадали на подобни ситуации, ще съм Bи благодарна да споделите.

Поздрави. Л.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 10 месеца
hash: abb313f267
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Навремето избрах второто и до ден днешен съжалявам, имах всичко и го подритнах. По лично мое мнение добре си се оринтирала с хармонията. Пък то не пречи да подобрите след време сексуалния си живот. Превъзпитанието е невъзможно обаче. Ако можех да се върна назад във времето изборът ми нямаше да е този.

Щастливо разведена :-)

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: c081b0f891
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен, неговото знание за женската сексуалност, очакванията му са 100% изкривени от порно и т. н. При много мъже е така, очакват, че с пениса си ще подлудят една жена, да не говорим, че чакат жените да се държат като мъже в леглото - да се възбуждат още от вида на голото тяло, да са сексуални като маймуни.
Права си да не симулираш оргазъм, почнеш ли, край.
Първо, вземи му няколко книжки по темата и го накарай да прочете. Мъжете вярват на факти, на иследвания и науки!
После, кажи му една вечер, че искаш да не правите секс, а просто да се задоволявате с ръце и с уста. Научи го орално да ти доставя удоволствие, нека и ти да му го доставиш, както той иска. Така ще се откъсне от връзката пенис-оргазъм, от натиска да има ерекция и да издържа едва ли не 30 мин. (и тук порното му е изкривило фантазиите) Нека те види в оргазъм, който той ти е доставил!
Ако сте в настроение (но в никакъв случай не му казвай предварително), можете да преминете към секс и съм почти сигурна, че тогава ще свършиш. А и да не свършиш, какво толкова?
Повечето жени сме така - за нас оргазмът не е жизнено важен, за мъжете е, защото иначе не може да се стигне до еякулация и оплождане!

Успех!

П.П. имам чувството, че момчето е доста неопитно сексуално, да не си му първата?

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 441dee1afe
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Моята приятелка също не може да свърши с мен. Трябва винаги да я задоволявам и с ръка. На мен ми е супер кофти, но предполагам и че размера на пениса си казва думата, моя е от малките (13ка).
Точно заради това, че не мога да я задоволя единствено като правим секс, аз имам супер голямо желание примерно да се опитам с ръка да я довършвам (Г точката), но на нея май не й е приятно това. Супер много обичам да я целувам отдолу, а на нея дори и това не й е приятно и се чувствам доста кофти, че не ми позволява да й доставям удоволствие. Единствено ми позволява да я пипам с ръка.
Държи се фоста асексуално с мен, чудя се дори дали това не е в следстви на сексуалния ни живот. Ходим от 2 години някъде.
М22

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: c081b0f891
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   3, не е в пениса ти проблемът. И аз съм така като приятелката ти и мога да кажа, че „задоволяването“ на една жена не е в достигането на оргазъм. До преди 50 г. не се е знаело, че има такова нещо в Европа.
Откриването на Г-точката е случайно. Неският гинеколог Гутенберг я намира пръв. Малко е странно от днешна гледна точка, но в миналото лекарите са я стимулирали, както и клитора, за да лекували „истерични жени“. Не случайно дума „истерик“ няма. Истерията е измислена болест, която са преписвали само на жените, най-вече за да ги вкарат в лудници, защото развод е нямало, а някои господа все пак са искали да се оттърват от досадната си жена.
Няма такава болест иначе, както и няма почти жени, които могат да свършат от пенетрация само.
Приятелката ти е глупачка, че не ти позволява да я стимулираш по друг начин!
Аз лично не съм убедена, че има Г-точка изобщо, но клитор има всяка жена. Ако кажеш, че и орална не ти прави... ужас.
Аз имах нужда от много, много години, за да мога да свърша вагинално, с един партньор съм си била винаги и дори да не успея да свърша, пак се чувствам задоволено сексуално. Това мъжете не го разбирате, защото природата ви е направила така, че ТРЯБВА да достигнете оргазъм, за да има продължаване на човешкия род, жената МОЖЕ, но не ТРЯБВА да го достигне и ПАК може да е задоволена.
Като ни поникнат пениси, тогава ще имаме мъжка сексуалност.

Представите ви са изкривени от платените жени по порнотата. Рядко съм виждала там жена да свърши действително и то е било с друга жена или при азиатското порно, където мъжете имат миниатурни членове и по половин час лижат и ръчкат с разни играчки.
Крещящите силиконови кобили, набучени на някой огромен член, не свършват действително, но мъжете това не можете да го видите. Жал ми е за вас!
Освен това не винаги е ВЪЗМОЖНО на една жена да достигне оргазъм - при стрес, в определени периоди от цикъла (не менструацияа, а цикъл е времето м-у две менструации, има много хормонални промени - оволация и т. н. в това време). Въпреки това имаме нужда от секс (да, и без оргазъм да е това!!!) и се чувстваме добре, дори да не свършим, момчета! Спокойно!
Нито членовете ви са дефектни, нито сте неспособни да ни задоволите, просто не снимаме порно филм! Дай на приятелката ти 1000 долара и виж как и тя може да „свършва“ обилно и често!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: fbafa3d328
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   И ти ще се влюбиш някой ден. Защо си мислиш, че там където има страст има и скандали?

 
  ...


...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 441dee1afe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Аз съм 3.
Да, дори и на мен не й харесва да ми прави орална любов. Доста съм се прецакал с нея :D. Но си държа на нея, дори и рядко да правим секс. Винаги се оплаква, че е изморена или нещо подобно. Последната година и половина правим супер рядко. Около веднъж на седмица я има я няма. Това мен много ме измъчва, но нищо не мога да направя. Вярно, че има и много други жени, но в моя случай си държа на нея.
Постоянно ми повтаря, че е такъв характер и че в началото на връзката ни се е правила, че иска секс само и само да не я оставя :/. Много кофти подвеждане... Сега редовно съм си на сухи тренировки...
А това за оралната любов при нея и при мен, вероятно не изпитва никакво желание за секс поне с мен. Като тяло съм доста атлетичен, тренирам фитнес от 6-7 години. Висок съм и красив (според женската аудитория), държа се добре с мея, глезя я отвреме навреме, но може би си е такъв характер...
Мен това, че не мога да правя секс с жената до мен когато си поискам е направо наказание :S. Вечер лягам надървен до нея, а тя си заспива най-спокойно. Аз по цели нощи се въртя и насън й се натискам, доста неприятно.
*Извинявам се на автора, че не пиша по темата, просто нямам желание да пускам нова тема за проблемите ми!
ПС Приятелката ми дори е с няколко години по-голяма от мен.. Уж желанието трябва да идва с възрастта...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 2d2d5bd6a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 3, аз съм 4 и мога само да изразя съчувствието си към теб!
Жените често говорим по между си за такива неща и приятелката ти (за съжаление) съвсем не е изключение. И не - не е в теб вината, тя няма влечение и към другите мъже, просто с теб е свикнала и все пак може да се прежали.
Моя приятелка прави секс, само защото иска бебе. Категорично няма да прави след това - защо ? е? От сега го е решила.
Вкарваш се в голям филм, защото така не можеш да живееш цял живот.
Не е проблемът с оргазмите и с „малкият“ ти приятел (ти си си среден размер), просто тя няма желание. Ще става все по-лошо. Дори ти е признала, че е симулирала в началото! Много гадно!!!
Ето, и аз не свършвам всеки път, но имам желание, имам нужда да съм с партньора си и ако нямам желание (в определени дни от цикъла), тогава го задоволявам с уста и ръце. Имам НУЖДАТА от интимност с него.
Според мен не може и не бива да се прави семейство (а ти и това един ден ще искаш да имаш с приятелката си) на такава база!!!
Ок, ще си направите детенце, може би две, ще си живеете добре, но ти ще си винаги на „сухо“ и така, докато не срещнеш дама, която ще те пожелае. Ще си намериш любовница, няма как - млад мъж си и дори на 40 да станеш, ще си кажеш, че просто имаш нужди. Тогава какво?
Какво ще правиш? Сексът сближава, ами ако се влюбиш? Как ще зарежеш жена си с две деца, как ще зарежеш жената, която любиш?
Този сценарий е стар като света, затова НЕ ПРАВИ КОМПРОМИСИ в любовта. Без секс, как ще има близост и любов в брака? Тогава можеше семейство да се прави и с родната сестрица!!!
Бракът е озаконена сексуална връзка. В Османската империя единствената причина за развод е липсата на секс!!!! Древните са го знаели - няма секс, няма брак! Поне не на младини.
Решавай сега, решавай за бъдещето ти с тази жена и за безсънните ти нощи в следващите 20 г.
Да си лягаш до жена и да си на сухо!!!!

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 54422e14bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   4, аз съм жена, за мен задоволяването е точно в достигането на оргазъм и без него все едно нищо не е било. Интересно ми е как реши да говориш за всички жени. Вярно е, че повечето от вас не свършват и генерализират нещата, но това си е лично ваш проблем.
Що се отнася до това какво искала природата, 1-во по тази логика тя не иска и жената да е възбудена, да се изнасилваме ли тогава? 2-ро не е зле да попрочетеш какво се случва с шийката на матката при оргазъм и как това благоприятства навлизането на сперматозоидите, колкото и да е незначително.

 
  ...
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 5a132136e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Сексът си е важен и това си е. Каквото и да говорим.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 10 месеца
hash: 348600f961
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Не изчетох предишните коментари, защото малко са се отклонили от темата, затова направо ще напиша моя:

Според мен остави изцяло на него да те стимулира сексуално, защото явно това да се докосваш сама го притеснява. Но първо изгледайте няколко порно филма заедно и ти коментирай тук и там кое би ти харесало да опиташ и кое не. Изкритикувай дори кое ти изглежда фалшиво в сцените и че много голяма част от жените имат нужда от стимулация на повече от една ерогенна зона по време на секс. Че при жените по-чувствителни са само първите няколко см от влагалището и реално често трябва едновременна стимулация и отвътре, и отвън. Но го остави той да опита да постигне това. Има доста пози, които са много удобни за целта. Нека да се почувства мъж от факта, че те е накарал да трептиш от удоволствие. Но той трябва да е наясно, че само с пенетрация това много рядко става. А и при различните жени са повече или по-малко чувствителни различни ерогенни зони. Обясни му също, че женският оргазъм е един и се случва на едно и също място, независимо кои ерогенни зони са стимулирани, т. е. няма такова нещо като клиторен и вагинален оргазъм, той си е един, просто се стимулират или ерогенните зони във влагалището (които не са никак много), или центровете за удоволствие в и около клитора. Така че, независимо кои ерогенни точки стимулира твоя човек, пак ще те доведе до един и същи оргазъм. Според мен той не е много наясно с женската сексуалност и ти трябва да изясниш тези основни положения. Можеш да споменеш и фактът, че не само при жените има клитор, но и при много от останалите бозайници от женски пол, и че той е съвсем естествен орган, който натурално бива стимулиран от потупването на тестисите при стандартната кучешка поза при животните. Така че дори при тях не играе роля само и единствено проникването по време на съвкупление. И не на последно място, много е важно и твоета настройка по време на секс. Ако искаш да свършиш, за да го зарадваш, а той не е достатъчно опитен да те докара до това състояние достатъчно бързо, използвай фантазията си като в ума си разиграваш някакъв сюжет, който те възбужда и в който участвате и двамата. А ако той е достатъчно разкрепостен, може да опиташ вместо да си го представяш - да го разиграете и двамата. Можете да започнете с нещо по-невинно като преглед при палав гинеколог или камериерката в замъка на господаря. Има всякакви варианти, според личните ти/ви предпочитания. :) Късмет и всичко добро от мен.

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4b51d843b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Хора... Здравейте, прочетох всичко и колкото и да не ми се вярва, беше ми полезно, но това, че една жена не се чувства добре с приятеля си, според мен не е нормално.

Да не е нужно да свършва всеки път, все пак женската полова система е много по-различна от мъжката. Само да споделя аз и приятелката ми имаме същият проблем, когато започнем да правим нещо стигаме до някъде и после нещо се обърка.

Аз си мисля, че нея привличам, всеки път се караме за това и се чудим кой е виновен и къде е вината! Много я обичам и искам да съм с нея, но и двамата вече се чудим до кога ще издържим така! Ако някой може да помогне...!!!! Мерси!!!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker