Липса на интерес от момичетата към мен - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120684)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9553)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Липса на интерес от момичетата към мен
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1685 пъти
Здравейте, напоследък забелязвам, че момичетата нямат интерес към мен. Примерно ако пиша на някоя не ми отговоря или само ми сийнва, като последвам някоя и тя не връща. за себе си бих казал, че съм скромно момче, на 23, висок и леко слаб към 70кг. Някакви идеи как да започна да предизвиквам повече интерес в противоположния пол?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 345554a498
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Аз съм момче на 16 и тежа 83кг...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 55983e492e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз съм вече на 37 и цял живот съм така. Спал съм само с две жени. Не знам даже как стана. Дори като тренирах и бях готин и се държех добре напълно ме игнорираха. Като съм подарявал цветя са ги захвърляли. Като съм канел на танц са ми отказвали. Не съм Ален Делон, но не съм и някакъв грозник въпреки, че с времето наистина се промених. Мускулите вече ги няма, имам и корем. Вече се усещам, че ходя наведен а не като преди изправен с широки рамене и гърди напред. Пия... Тази година съм се интересувал от две момичета. Едната ме излъга, че ще излезем, но след първия телефонен разговор спря да ми вдига телефона. Другата не иска и да ми продума. Не е някаква уникална хубавица. Обикновено момиче. С годините родителите ми постоянно ми натякват:
- Няма ли да се жениш, няма ли да се жениш, няма ли да се жениш?
Няма как да се оженя при положение, че дори няма момиче, което да се съгласи да изпие едно кафе с мен. Както писах, бил съм с две жени за кратко, но не защото аз съм ги спечелил, а защото те са ми се слагали, а след това ми изневеряваха. Вече започвам да се смазвам психически. Съседи, колеги, приятели... Хайде жени се вече, хайде жени се вече... Как бе? Как да се оженя като се чувствам като прокажен? Във Фейсбук съм се отказал да пиша на момичета. Нито поканите ми приемат, нито ако пиша ми отговарят. Научавам, че познати питат родителите ми защо не се женя? Какво не ми е наред?
Понякога ми се реве! Живея в малък град. Познавам хора, които си бият и тормозят жените, познавам такива двойки, които са заедно от години, а не са си казали една добра дума. Вечно са си сърдити, вечно се карат. Един беше в затвора. Излезе и съм го виждал с 4 момичета на маса. Други, които продават наркотици и всички знаят какви са има от хубави, по-хубаво приятелки. Това ме подлудява!
Ти си още млад, дано откриеш отговорите. Аз не можах. Наближавам 40 и бъдещето ми изглежда все по-мрачно. Не трябваше да е така, имам добро образование, собствена къща, две коли макар и стари, но най-важното нямам. Ужасни хора завързват познанства и връзки с лекота. За мен е непосилно.
Още веднъж, успех ти желая! Дано намериш отговорите.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5c4f1e6f32
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Здравей авторе. Ще ти дам три съвета като човек който е минал по този път. Първото което е не очаквай нищо на готово да стане във живота било то със жени, приятели и др. неща. Ако искаш да привлечеш даден човек виж какво можеш да му дадеш не става дума за пари не ме разбирай погрешно. Второто което недей да преследваш жени само защото си отчаян и те е страх от самотата така отблъскваш самия човек и не му даваш възможност да те опознае и ако пишеш на всяко момиче което си видял във някоя социална мрежа не очаквай нещо да се получи знам го опит не казвам че няма да ти пише някое момиче но това е временно защото ти си губиш времето във безмислен чат. Трето и най важно нещо е да се запознаеш със колкото се може повече мъже и жени на живо защото ти трябва на теб физически и вербален контакт без неща не очаквай някой да прояви интерес към теб но това е самата истина авторе всеки мъж е бил във един период от време когато се е чудил защото никое момиче не му обръща внимание. Причина за това е че не си достатъчно уверен във себе си и искаш да взимаш без даваш нещо от себе си. Имай също на предвид че трябва да си готов да получих отказ от момичета когато отказват да се видят със теб но това не означава че трябва да си депресиран а да продължиш напред. Извинявам се дългия текст който написах но тази тема е доста голяма и в днешно време има много момчета който са депресирани като теб че момичета не ги отразяват Момче на 21 години

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b0980b3c4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз лично, като жена, отдавна си загубих желанието да се запознавам по интернет с някакви хора. Някак го надраснах това, някак ми беше интересно когато бях на около 12-18, но след това рязко се изпари. Профилите ми са заключени, а непознати не приемам. Сега си имам други неща на главата - университет, работа, приятели от реалния живот. Аз едва между тези неща успявам да намеря някакъв баланс и време за себе си, пък какво остава да губя и време, чувства и емоции с някакви безсмислени чатове, от които е на 95% сигурно, че нищо няма да излезе?
В този въпросен период между 12 и 18 години се запознах си толкова много хора, а с толкова малко от тях излезе нещо... така че да, не виждам смисъл. Живейте в реалността :)

Ж, 21г.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3c92ee8d5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Здравейте,
Аз също не съм Ален Делон, но се справям добре с жените. Не е до пари или мускули. Първо - жените веднага усещат кога един мъж е отчаян. Не знам как го правят, но са безпогрешни в това отношение. Второ - харесват мъже, които излъчват увереност. Също безпогрешно усещат притеснение, срам и т.н. Случвало ми се е да сваля супер красива жена, когато съм си вярвал и да се проваля с не особено атрактивна дама, когато не съм бил уверен. Така че според мен работи над това - самочувствие, увереност, как да разговаряш с нея. И в никакъв случай не се отчайвай.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f6b3b184cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ми... по принцип жените днес харесват топ мъже. Много зависи на какви жени пишеш, как им пишеш и какъв ти е подхода към тях.

Ако пишеш на топ мацки, те го знаят че са такива и не търсят какво да е момче, макар че и много от тях се хващат с нормални момчета, но явно момента е много тънък и или трябва да си в компания сред такива готини момичета, че да те забележат като готино момче, или е до късмет да и станеш интересен по социалните мрежи и да започнете да си пишете. Относително е.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 07ca054ce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От автора. Благодаря за коментарите, номер 2 и аз си мисля, да започна с тренировки поне да си вдигна самочувствието малко, номер 3 направих тази грешка да пиша и харесвам тази грешка да пиша и харесвам на всяко момиче снимките и имах съвсем малко успех. Сега спрях и се опитвам да правя нещо смислено, за да не мисля толкова.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fa7fe3daca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   ДО Номер 2, търси извън твоя град.Светсно момче си, разликата ни е ок 2 години,не се отказвай.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4377855e2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Авторе, на грешен път си и ти дават грешни съвети. Какви чатове какви Фейсове те гонят. Започни да бачкаш яко, с парите си купи хубави дрехи, които ти стоят добре, както и хубави аксесоари и обувки. Ако ти останат пари си вземи и хубава кола. Дръж се възпитано, леко мъжкарски и същевременно бъди кавалер и ще видиш резулатата. Забравих и другото условие - 120 процентова хигиена, което значи абсолютно винаги изкъпан, с изрязани нокти, подстриган, с измити зъби, с парфюм за поне стотарка и с безупречно чисти дрехи. Ако искаш се епилирай, ако искаш не, но винаги трябва да бъдеш толкова спретнат, че жените около теб да изпитват леко неудобство от външния си вид. След това ако не си в шарена комапния леко започни да се въртиш в компании където има повече жени. А чата го използвай когато се запознаеш с някоя наживо и успееш да я впечатлиш, след това да поддържате връзка и да си уреждате срещи. Не обратното. И знай, че една жена започне ли масово да ти харесва глупостите във Фейса, значи има някакъв интерес към теб. А започне ли масово да ти коментира глупостите, значи има сериозен интерес към теб. Това за всеки случай, да не изпуснеш някоя фенка.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker