Тежко ми е - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Тежко ми е
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 2321 пъти
Здравейте, с моя мъж сме заедно от 4 години, и сме женени от година. На по 26 години сме. Няма и месец след като започна връзката ни, започнаха проблемите в секса. Тръгнахме по лекари, ендокринолози, които ни насочваха към различни специалисти. Казаха, че има еректилна дисфункция, пие лекарства, сменят му ги, какво ли не пробвахме- ефект няма. През цялото време съм до него и явно бях сложила розови очила, че всичко ще се оправи, бях убедена, затова и се оженихме. Но малко след сватбата взех да осъзнавам, че нищо няма да се оправи, даже взе да се влошава. Той взе да отказва дори да ми помага да свърша, бил се смачквал, че не можел да направи друго. Разбирам го, но вече не мога да живея така, без дори да ме докосва интимно. Чувствам се много гузно, когато го помоля за каквото и да е и той ми откаже. Хем се чувствам като изрод, като знам, че не може, хем и унизена. Знам, че няма как да имаме нормален сексуален живот, но поне френска или каквото и да е. Просто така не се живее. Четири години карам почти без секс, на месец-месец и нещо веднъж максимум. И то, ако стане е за минута-две и всичко свършва, не иска да ми помогне да свърша и аз. Кошмарно ми е, изпадам чак в депресия на моменти. Вариантите за мен са два или продължавам да се мъча, или се развеждам, вариант да изневеря няма. А толкова гадно се чувствам като си помисля да се разведа с него, заради това, като най-големия изрод. Виновно ми е и не намирам решение, та ние живеем като съквартиранти.
Моля, публикувайте историята ми, имам нужда и от странични мнения, тъй като няма как да споделя такова нещо.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 203fb923f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   *без да се осъзная е станало малко дълго, но се надявам да помогна

Извинявай, ама няма достатъчно информация. Диагностициран ли е с нещо? Кога са започнали проблемите му? Преди могъл ли е да го вдигне? Еректилната дисфункция може да бъде причинена от много неща и понякога е симптом на нисък тестостерон, диабет, проблеми с кръвоносните съдове, дори недостиг на витамини. Преди време бях прочел едно изследване как в България масово хората имат недостиг на витамин Д, а съм чувал хора да си подобряват ерекцията с него и с магнезий също. Преди време си бях причинил една травма на пениса от зор да го уголемя, даже и аз не знам, защо при условие, че приятелката ми казва, че аз съм й най-големият и постоянно ми прави комплименти, ама нали лаком гъз кръв сере и за две седмици все едно нямах патка. Животът ми да зависеше от това да го вдигна не успявах. Разрових се в интернет и видях, че йогата и най вече упражнения за тазовото дъно(pelvic floor stretches потърси в google) и също стретчинг упражнения които помагат за правенето на шпагат по принцип помагат за отпускане на мускулите в тазовото дъно и позволяването на повече кръв да навлезе в пениса. Също помагат за задържането й вътре в него за продължителна ерекция. Да пробва да пие гинко билоба(за по-добро кръвообращение), бабини зъби(за по-високо либидо) и мурсалски чай(за по-силна ерекция) или микс от всичко има казва се чай макс мъж или нещо подобно беше. Ако гледа порно да спре и да не гледа никога повече, в днешно време порното е причината повечето мъже да не могат да го вдигнат, а не физически проблем. Аз се оправих с упражненията които споменах(всеки ден поне по два пъти), чай от гинко билоба всеки ден и разбира се много подкрепа от приятелката ми и позитивно мислене. Ако пък нищо не проработи медицината и това е измислила, пенис имплант, много са успешни, почти всички мъже с такъв са доволни въпреки, че някой докладват, че след това пенисът им е по-малък, но това е главно, защото те отдавна не са си го виждали напълно твърд и са изгубили представа как е изглеждал в състояние на ерекция

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4d11300da3
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пробвайте с други медикаменти, на пазара има много. Но решението е временно, но е млад за такива проблеми. За съжаление ще ти писне.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0a144e76b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Мило момиче, толкова много съжалявам за това, през което преминаваш! Такъв живот звучи като наказание за теб. Като мъчение и ежедневна болка. Като гигантска липса, дразнеща и раждаща единствено празнина и мъка. А ти си прекрасна жена и имаш нужда от любов, от нежност, от докосване, от всичко, от което се нуждае един нормален човек, за да се чувства цялостен и пълноценен.

Преди да се решиш на раздяла, която би била напълно разбираемо решение, защото животът ти в момента е изключително мъчителен и труден, и това няма да продължава още дълго, преди да се разболееш и на физическо ниво, предложи на мъжа ти заедно да поработите известно време с доказан семеен консултант или терапевт, със или без допълнителна работа със сексолог. Ако откаже или не пожелае да вложи съществени усилия в името на връзката ви, значи просто е егоист и ролята му на мъж в неговите очи се изчерпва само с неговите нужди и желания, а това е много по-страшно от всяка физическа трудност, защото значи, че той не се интересува от твоите чувства и твоята болка. Ако се случи така, изходът е само един, развод (звучи по-страшно, отколкото е в действителност), и той ще ти донесе много спокойствие и душевен мир, както и емоционална яснота, с времето.

Ако пък нещата се оправят за добро, ще бъда много щастлива да се включиш отново тук и да споделиш, че сексуалният ви живот и животът ви като цяло вече е по-щастлив и ти не се чувстваш по начина, по който се чувстваш сега.

Като жена с дълъг семеен стаж и като професионален психолог смело заявявам, че егоизмът в леглото и липсата на качествен секс е огромен проблем и той е погубил отношенията на много хора, опитали да бъдат заедно. Липсата на удовлетворение, емоционално или сексуално, е напълно достатъчна причина, за да си събереш нещата и да започнеш начисто, колкото и страшно, несигурно, трудно и тъжно да звучи един такъв развой на събитията. Защото физическият акт никога не е основния проблем. Две жени, които се обичат много, могат да правят прекрасен, див, пълнокръвен, чудесен секс и само с ръце, дори без да ползват дилдо или вибратор. Но тук говорим за хора, които ги е грижа един за друг и които дълбоко и искрено имат нужда да задоволят партньора до себе си, да бъдат причината за неговото удоволствие и да дишат заедно с него, да чувстват заедно с него, да се радват на неговото спокойствие и щастие... Това е истинската грижа и отдаденост. И тя си личи най-добре в леглото. Там сме голи, първични, не можем да сложим поредната социално приемлива маска и да се скрием зад грим или скъп часовник.

Вярвам, че ще бъдеш щастлива, по който и път да поемеш. Твърде млада си, твърде много години живот има пред теб, за да си позволиш лукса да избереш вечното нещастие и болка още отсега. Родителите ти не са те отгледали, за да се чувстваш като вдовица на 26. Дано човекът до теб по-скоро да си спомни есенцията и смисъла на това да живееш с една жена, да избираш да я обичаш и да я гледаш как цъфти от щастие. Иначе ще остане сам. Много по-сам, отколкото се чувстваш ти сега в леглото до него.

Желая ти сила и вятър в платната, мило момиче!
Прегръщам те! Обичай се!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9757ca5fc4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Туй то да си тъп. Седи си още 4 години. Интересно колко зле трябва да изглежда някой, че да се съгласява на такъв живот.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 50954bbb55
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Ми вземи си дилдо и пак ще ди щастлива с него

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 505f0870f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Здравей, наистина трудна ситуация! Той не се ли само задоволява, тогава има ли качествена ерекция.?Неуспехите го съсипват и проблема се задълбочава. При мен редовния секс помага за качеството. Пробвайте със секс стимуланти от реда на виаграта просто за да може да свикне с чувството на ерекция и мозъка да го приеме за нормално. Така след няколко пъти намаля постепенно и накрая би трябвало да успее сам! Успех

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6dcaced043
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Авторката: Нито гледа порно, нито се самозадоволява. Сподели ми, че се е опитвал с порно, но не е успявал въобще да го вдигне. Няма никакво желание за секс, и да тестостерона му е на минимални нива. И пак казвам много неща е пробвал и нищо, няма никакво желание за секс въобще. Няма дори сутрешна ерекция.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6b658096fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Не се наричай изрод , няма причина ти да изпитваш вина . Четири години сте ходили на лекари , уж , но имам чувството , че той или двамата не правите достатъчно или правилното. Аз не бих мъчила един импотентен мъж да ме свършва . Все едно ,ти да не можеш да правиш секс и той да те преследва , в очакване на секс .
.Вземете си някакви секс играчки ,пуснете си порно и опитайте този вариант .
Освен това , вие къде живеете , имате ли условия да се усамотите на спокойствие или някой слухти в другата стая ?
Прекалено алкохол , наднормено тегло , лекарства за други заболявания , каква му е работата /стрес , финанси ?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 206f5feda4
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

10.   Твоя мъж или:
а) е гей
б) е асексуален
в) има психически проблем, който не иска да разреши

И в трите случая нещата не зависят от теб. По принцип от притеснение може да му е трудно да го вдигне, но за толкова време все би трябвало да преодолее това нещо. Друг вариант е да има някакъв странен фетиш, но дори да е така, изобщо не е справедливо спрямо теб.

Така или иначе раздялата е най-доброто решение за теб. А ти си дала много повече от себе си, отколкото всеки би могъл да се надява. Затова няма причина да се чувстваш виновна или все едно че го изоставяш. Нищо не пречи да поддържате приятелски отношения след това.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ecba513488
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Още нещо, пак съм аз.
Да си изследва хормоните - може нещо да не му е наред с тестостерона или щитовидната жлеза. Те отговарят за много физиологични функции. Пробвайте всичко и ще се справите. Не се отказвай от съпруга си.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 54a7ef1cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Авторке, най- притеснителното е че, той дори не се старае да те задоволи по какъвто начин може- език, ръце, пенис- колан.
Дори отказва въобще и те поставя в позиция на молеща нещо нормално...
И аз мисля като някой по- нагоре че, може да е гей.
Поиграй си на детектив. Но при всички положения неуважението и пренебрежението към теб са факт. Дотам те Е докарал че, психиката ти тотално се е "разбъркала" и се чувстваш ти като "изрод" а т8й е който те поставя в тази позиция и то умишлено, може да те задоволява по други начини ако искаше- НЕ ИСКА.
Просто е добър манипулатор.
И го знаеш...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 18b126aeaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   По-шокираща история не бях чел!!
Незнам как изглеждаш, незнам той колко пари има (мама и тати) НО и двамата се за психиатър! Много странен случай на мазохизъм е това. Прощавай, ако греша. От написаното това е изводът.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ba08f0cd3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Моля те, разкажи какви събития/факти са те убедили, че "всичко ще се оправи... ". Питам зя да разбера какво човек трябва да прецени, за да не попадне в тази ситуация. Така ще помогнеш на нас - останалите.
Иначе подкрепям номер 10 - зависи само от него.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 604915463a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Решението не в хилядите хапчета и химии, с които само си трови организма!
Не ми побира мозъка що за проблем е това, само като чета историята се изнервям. Съжалявам но, твоя проблем може да се реши много лесно. В днешно време на пазара има 200 вида вибратори, дилдота и самое*ачки, какво не можеш да се самозадоволяваш ли?? А човека явно има проблем, ти поставяш ли се в неговите обувки, мислиш ли, че му е много приятно да се чувства безполезен и не в състояние да задоволи съпругата си?? Мислиш ли, че на него му е супер?
Вместо да застанеш до него и заедно да елиминирате проблема(без медикаменти и глупости), ти си мислиш за развод.
Извинявай, обаче ако държиш достатъчно на него, няма да ти е "най-големия проблем" това. Ако наистина има силно разбирателство и единност помежду ви, ще изявиш желание да оправите проблема, без да го караш да се чувства като л**но. Ако не срещне подкрепа от теб, от кого да я срещне?

Не искам да звучи като хейт, разбирам и на теб не ти е лесно, просто не е нужно да се прибягва до крайности, винаги има решение!
Бъди силна и ти пожелавам успех, дано някой ден всичко да се оправи

С най-добри намереня, Жена 23

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5866037ecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Пробвайте с НоФап. Това е да не си бие никакви чекии, никакъв секс, да не свършва, а да задържа спермата в организма си. Но трябва да е с месеци, някои хора го практикуват с години. Доказано е, че помага за еректилната дисфункция. Няма смисъл да си трови организма с хапчета, пробвайте натуралния вариант. Пускам ви един линк, гледайте видеото, и ако решите, че може да ви помогне, го пробвайте.
Успех!

https://www.youtube.com/watch?v=jg5c7aNs4Ng

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker