Вредно ли е за здравето на млад мъж да не прави секс с години? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120676)
 Любов и изневяра (29590)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18391)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Вредно ли е за здравето на млад мъж да не прави секс с години?
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 4123 пъти
Здравейте, вредно ли е според вас за здравето на един млад мъж да не прави секс с години? Тези проблеми биха могли да са физиологични, но също и психологически. В днешно време поради ред причини е много често срещано явление мъже да не са сексуално активни и то за дълги периоди от време, това го има и при жени, но не в същата степен. Повечето от тези мъже компенсират липсата на секс със самозадоволяване. Ясно е, че общуването между двама души няма как да бъде заместено от самозадоволяването, но може ли самозадоволяването поне да предотврати евентуални здравословни проблеми, причинени от липсата на секс? Все пак по този начин мъжът се разтоварва от сексуалното напрежение, макар и без партньор. Едно и също ли е за организма на мъжа ако достига еякулация като мастурбира или като прави секс? Възможно ли е съща така липсата на секс с години, съчетана с отхвърляне от страна на жените, да доведе до интерес към същия пол и бисексуалност?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: ee1dcbe31c
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   До бисексуалност едва ли. Въздържанието не е особено полезно нито при мъжете, нито при жените. Да, всички разтоварваме със самозадоволяване, но много по -приятно е усештането да си с друг човек и топлоната на тялото и галенето и гушкането и самото проникване.
Ж39

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4123acb489
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Сексът с която падне най-лесно, а не с която искаш най-много... с нищо не превъзхожда самозадоволяването, дори може повече да навреди на самочувствието. Не би трябвало да имаш проблеми. Най-много първия път след толкова време да ти е малко притеснено - добре е тя да е наясно със ситуацията поне в общи линии.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 7c6555023e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Аз едва издържам седмица без, но съм женена.
Разбира се е по-добре да си сексуално за доволен, от липсата му не се умира.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: b1c47d81ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   А полезно ли е за мъжа редовно да прави анален секс без презерватив, защото на жена му така и харесва?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e84ebff2ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Категорично да. Научно доказано е, че липсата на секс води до психологически проблеми, а дори и до здравословни. Смешно ми е, обаче как от всички страни всички крещят как сексът виждаш ли, бил не нужен и можело да се живее и без него. Ама хората къде го казват това продължават да си го правят нали, а пък други вече отдавна са се отказали да опитват след безброй провали това им е механизъм за справяне с проблема. Междодругото замисли се, познаваш ли някой който редовно прави секс и да е депресиран? Аз не, ама обратното бол, и айде сега жените и белите рицари п*утколизачи давайте ми минуси, защото казвам истината

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c5ae245bcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Със сигурност е много много вредно. Последиците са предимно психологочески но от там тръгва всичко. Просто човека не е вече мъж. Аз лично досега се спасих от “новите разбирания” и чак от сега не правя редовен сех с жени но пък и одъртях. Да му мислят младите, и сехса им забраниха , хаха.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 183c3b860e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Тука сме анонимни, кажи какво става.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6a61a390a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Един от проблемите на много младежи който забелязвам именно тук, в този сайт е че, вместо да се ориентират по женското мнение щом са хетеросексуални, те се хващат за думите на няколко стари озлобени пръча. Един има особено който е 100% гей, възрастен е, от "онова" поколение и го е срам да излезе от гардероба акото ако започнат и мъже да му отказват съвсем ще истеряса. Той е който редовно "съветва" насилие над жените. Предполагам че, дори на стари години майка му го бие още и затова е такъв.

По същество- да има такава вероятност! Има много изписано по темата от медици, освен ако си ял досега храни предназначени за химическа кастрация и да не забравяме ваксините със същата цел.
Разбира се от поста ти че, искаш връзка, но не те избират за такава.
Това само значи че, трябва да анализираш себе си честно и да променяш поне това което дори и на теб не ти харесва у теб.
Трудното е да си откровен със себе си!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ff5a5a4d76
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако имаш пари, а жените те отхвърлят( малко вероятно ако си богат) си ходиш на проститутки и ти е все тая. Ако пък нямаш пари и жените те отхвърлят, тогава се стремиш да печелиш повече, че да си позволиш по- качествени проститутки, ходиш си при тях и пак ти е все тая. Или си караш на чекии ако нямаш проблем да не го правиш с жена.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 53d3700228
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Не по никакъв начин не влияе!

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d4fd486442
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Естествено ,че влияе. Липсата на секс кастрира психически мъжете, при жените също не е хубаво. Ж.на 43 съм, много сексуална ,но за съжаление няма с кого да го правя. Т. е официално имам съпруг, но той не се сеща за мен. Извън брака се намира кандидат, но не ми се занимава,а и не е редно. Така че, секса според мен е лекарство и за психиката и за физиката. Жените без секс направо изсъхват и емоционално и физически. Понякога малко завиждам на асексуалните .

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3f89362724
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Иди в манастир и питай дедо поп.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 69a51a0d44
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Брей,че злобни женски коментари,брей,че чудо!!! Били сме "дърти озлобени пръчове",бил съм гей,майка ми ме била биела! №9,върла нагла феминистке-Монико,не се заяждай с мен,защото ще си изпатиш здраво! Я сега се самопрочети,за да прозреш и осъзнаеш,какви глупости си написала!!!

"Един от проблемите на много младежи който забелязвам именно тук, в този сайт е че, вместо да се ориентират по женското мнение щом са хетеросексуални, те се хващат за думите на няколко стари озлобени пръча. Един има особено който е 100% гей, възрастен е, от "онова" поколение и го е срам да излезе от гардероба акото ако започнат и мъже да му отказват съвсем ще истеряса. Той е който редовно "съветва" насилие над жените. Предполагам че, дори на стари години майка му го бие още и затова е такъв."

Всеки младеж,именно ако е хетеросексуален (нормален),трябва да се хваща за думите на "старите озлобени пръчове",а не за думите на жените,защото само мъжкото мнение е обективно и правилно,а женското е повлияно от емоции,хормони и месечен цикъл,които оказват влияние върху настроението и цялостното поведение,оттам и субективното им,неблагонадеждно мнение. "Старите озлобени пръчове",както ни наричаш,със сигурност не сме само няколко,както на теб ти се иска,а сме много повече,и то не само в този сайт,а и в реалността. Не съм нито 1% гей и няма нищо на света,което да мразя повече от педерастите (гейовете),лесбийките,феминистките,и тем подобни низши подчовеци и изроди. Мен няма,защо да ме е срам,и нямам от какъв гардероб да изляза,защото никога не съм и влизал. На мъж не съм предлагал,защото (както казах) не съм гей,а жена досега никога не ми е отказвала,защото съм много физически силен,умен и красив. Аз не съветвам насилие над жените,а просто констатирам днешната обективна реалност на нашето общество,и предлагам начини,как да се ограничи насилието над жените до минимум,ти какво съветване за насилие над жените видя в това? Не аз,а ти си истерясала,както и всички останали нагли-злобни феминистки като теб,обзети от утопичната феминистична идея за равенство,която никога няма да се осъществи! Майка ми,лека ѝ пръст,почина преди много време,от грешка на женски лекар,който ѝ постави грешна диагноза и я умори без време,а след това си отиде и баща ми от мъка по нея,пак от женска грешка на женски лекар. Винаги съм го казвал и пак ще го кажа:женският лекар е като морското свинче-нито е морско,нито е свинче!!! А,жена да ме бие,ще е невъзможно,защото съм мъж и съм много физически силен (нямаш представа колко),мога да пребия всяка жена на планетата,и още не се е родила жената,дето да ме набие! Права си,че съм от "онова" поколение. Гордея се,че съм израснал в минало време,с патриархално възпитание,когато нямаше никакъв феминизъм, кметът на София беше мъж и не наливаше грешни пари в гей паради ,феминистки протести и др. простотии,ограбващи мъжкия труд и парите на хората (мъжете) за безмислени простотии и изкуствено изравняване на половете,които никога няма да станат равни. Имаше порядки,чест,морал,доблест и достойнство,мъжете си бяха мъже и жените си бяха жени. Не работеха,а раждаха деца и гледаха домакинството,не предизвикваха мъжете и мъжете нямаше защо да ги бият,дори ги защитаваха от лоши мъже-недоброжелатели. Сега жените ядат бой на поразия от мъжете,защото се правят на мъже и отказват да признаят мъжкото превъзходство над тях,с което получават мъжко правосъдие за женската наглост и гавра с мъжкия облик,които проявяват. В страните с прокаран феминизъм насилието над жени расте с всяка година,защото има все повече мъже с омерзена чест,които нямат друг избор да изчистят името си от феминистичната мръсотия,освен да раздават мъжка справедливост и да показват на феминистките къде им е мястото с дарът,подарен им от Бога-физическа сила!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c07f6d4f98
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   От 23 до 29 не правих никакъв секс. На 23 приключих сериозна връзка по кофти начин и останах разочарован от жените, реших да не се занимавам с жени дълго време. И така минаха почти 6 години без секс, но мастурбирах почти редовно. Не съм имал никакви проблеми след това като на 29 възобнових секса. Даже издържах малко повече (сигурно заради възрастта).

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3c25636f8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Сексът е обмяна на енергия. Разбира се качественият секс, а не просто задоволяване на нагона. Обменя се енергия между мъж и жена. Както единият има нужда от енергията на другия, така и обратното...
Тялото само усеща нуждата. При всеки е различно. В този смисъл, да....безкрайното въздържание не е полезно. А освен енергията, става размяна и на емоции, които влияят на психиката....
Темата е дълга

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c376e58d15
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Психологически със сигурност вреди, но не води до бисексуалност. Тя е нещо отделно и не зависи от достъпа до секс в реалния живот. Или си, или не си.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: bf8725c5f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Абе не знам дали е вредно, ама нали знаеш, че пенисът остарява и не може да се справя блестящо със задачите си. Кратко казано - ебеш не ебеш - годините минават и той се похабява, затова по-добре да ебеш.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6a61a390a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Н 15, психиатър- спешно! И каква Моника бълнуваш :) явно яко ти е свила кайсиите въпросната. Бил много як той, щял да бие жени хахахха това ли ти е мотива за "мъжка гордост" бе, пръч смачкан?!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e8ca73a6bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   19. " Н 15, психиатър- спешно! И каква Моника бълнуваш :) явно яко ти е свила кайсиите въпросната. Бил много як той, щял да бие жени хахахха това ли ти е мотива за "мъжка гордост" бе, пръч смачкан? ! "

Ех, Монико, Монико... лесно разпознаваема си по заучения феминистичен рефрен "пръч", с който непрестанно ме наричаш, защото си безпомощна пред мъжкото превъзходство, и нищо друго не ти остава, освен да обиждаш, за утеха. Никаква Моника не бълнувам, и няма нужда да ме пращаш на психиатър, защото не аз, а ти имаш спешна нужда от такъв! Въпросната (ти) изобщо не ми е свила кайсиите, защото никога не сме се срещали на живо, но и да бяхме, смятай какво щях да ѝ свия аз, ако само се беше опитала да го направи:))) Това че съм много як, си е абсолютно вярно, и ДА! Ще бия жени, ами не само ще ги бия, а и ще ги скъсвам от бой, ако си го заслужават, и никакви граждански репресивни закони срещу мъжа няма да ме спрат! Това ми е мотивът за мъжка гордост, винаги е било, и винаги ще бъде, защото физическата сила и мъжките атрибути (пенис, тестиси) винаги са в основата на мъжествеността и мъжкото достойнство, и те са това което прави мъжът мъж. Смачканата си ти, и всички останали бесни феминистки като теб, обзети от злоба и завист към мъжкото превъзходство и искащи да го притежават, но не го. Хайде, наречи ме пак "пръч", то на жените и без това не ви достига акъл за нищо друго за утеха, пред мъжкото превъзходство, което никога няма да имате. Поздрави!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f1bcda71cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Н 20, обсебен си от Моника явно :)
Не, името ми започва със С.....
Да имаш пишле и две висящи топки отдолу само те прави биологичен вид от мъжки пол, не те прави МЪЖ!
А ти специално нямаш нищо Мъжко!
Кой кого ще бие ако сме очи в очи е спорен въпрос, ти си страхливо жалкарче пищящо из сайтовете "Ама и аз съм мъж, имам си пиш•ка и топки, също като другите" а аз съм дребна жена която спокойно може да те държи на крак разстояние докато си смучеше палеца и ревеш за майка си.
Дух•ьо из сайтове като анонимен ще се опитва да минава за "мъж" А даже и така не можеш поне да симулира нещо мъжко- смешник!

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8bf0ae7104
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   "Н 20, обсебен си от Моника явно :)
Не, името ми започва със С... "

22, не съм обсебен ни най-малко от теб, и изобщо не ме интересува дали името ти започва със "С", с "Т", "У", "Ф", "Х" или която и да е останала буква от азбуката.

"Да имаш пишле и две висящи топки отдолу само те прави биологичен вид от мъжки пол, не те прави МЪЖ!
А ти специално нямаш нищо Мъжко! "

Точно тук си в огромна грешка! Да имаш пишле и две висящи топки отдолу те прави не само биологичен вид от мъжки пол, а и те прави мъж във всеки възможен смисъл на думата! Защото ако кастрират един мъж (премахнат гениталиите му), веднага ще спре производството на тестостерон в тялото му, отговорен за физическата сила, обема на мускулите, окосмяването по тялото, дебелината на гласа, и изобщо всички неща, които различават мъжа от жената, а без атрибутите си мъжът буквално ще стане на жена! Аз специално имам всичко мъжко, и ако ме видиш на живо, веднага ще си върнеш думите назад, че и ще се молиш да останеш в моята компания!

"Кой кого ще бие ако сме очи в очи е спорен въпрос, ти си страхливо жалкарче пищящо из сайтовете "Ама и аз съм мъж, имам си пиш•ка и топки, също като другите" а аз съм дребна жена която спокойно може да те държи на крак разстояние докато си смучеше палеца и ревеш за майка си. "

Кой кого ще бие ако сме очи в очи, изобщо не е спорен въпрос, защото единият пол е по природа много по-силен от другия, и в неравностойна битка между двата пола, е съвсем очевидно кой ще бъде победителя. Аз не съм страхливо жалкарче, пищящо из сайтовете, а съм доста смел, храбър и боен мъж, и съм защитавал досега доста жени от сигурна смърт, от други мъже. Ти, и да си дребна, и да си едра жена, няма значение, защото аз съм мъж, и физиката ми по природа е по-съвършена от твоята така, че само в мечтите си ще можеш да ме държиш на крак разстояние, докато си смуча палеца и рева за майка ми. Ето заради такива женски изхвърляния, като твоето, над 1 милион нагли жени като теб ядат бой на поразия докато не ги убият и не им светят маслото. Женските мечти за по-голямо женско равенство са на път да рухнат, когато брадатите мъже нахлуят в Европа и изколят, избесят и изпозастрелят всички нагли феминистки, мислещи се за недосегаеми, само защото женозсщитните закони им предоставят тази възможност!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: dfadaa6d91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Да стоиш без секс е вредно. Самозадоволяването замества физически, емоционално - не. Опасен може да бъде безразборният секс.
Ж33

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f7efee4999
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   Драги потребители, коментари 9, 14, 19, 20, 22, и 23 са писани от една и съща жена, която в друг сайт е с ник Моника 76, след което го сменя с MonaLisa3. Тя е върла феминистка, и ме преследва по всички сайтове в нета. Не може да се примири с мъжкото превъзходство, и че мъжете имаме пенис, а жените нямат и са физически много по-слаби от нас. За това се е концентрирала върху мен, а аз дори не знаех за тази тема. Виждам, че сама отговаря на коментарите си. Случайно попаднах на темата, като една от първте в раздела. Отговорих и, но незнайно защо, модовете не пуснаха отговора ми, без да има нито една обидна дума, а нейните постове като ги чета са "цветущи", и са все по "правилата". Подозирам, че може тя да е станала вече модератор и да манипулира сайта, или модераторите са феминистки, които демонстрират женско величие и унижават мъжете, като не допускат мъжки отговори. И сега по темата!!!
Изобщо не е вредно за млад или на средна възраст мъж да не прави секс. В казармата мъжете две или три години не правят секс и са в отлично здравословно състояние, след като се уволнят. Вредно е за жените, защото без секс при тях настъпват здравословни проблеми и при някои жени се наблюдават автоимунни заболявания, както и сърдечна недостатъчност.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 0aa2d8a3c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   27,спри се с тая "Моника",бе комплексар. Ти си феминистка!!! Айде сега върви да ти бият докторите редовната инжекция успокоително ,от която имаш нужда и им кажи да ти отрежат нета в твоята стая,да не мърсиш тука повече сайта с изгъзиците си!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 03bb444f50
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Браво 27, много ме радваш.

Авторе, колко да е вредно?

Струва ми се много по-вероятно заключението на 27 - за женското неправене на секс.

Природата е направича така, че мъжът да е с оплодителна способност и на 70 години. Т.е. помислено е да има всякога вариант за мъжа да продължи рода! Това обаче въобще не се отнася до жената!

Дори и назад в миналото, когато природата е била в пъти по-чиста, жени да са забременявали след 40-годишна възраст колко често се е случвало и дали е било въобще желано от мъжа на въпросната жена, как мислиш?

И тогава е било много рисково, както и сега. И тогава мъжете са взимали млади момичета на по 16-18 години. И това богати мъже на по 40-50 години с няколко брака зад гърба си. Дали е случайно?

Женската природа е такава, че ако млада не намери мъжки, който да я заплоди, тя не си изпълнява предначертанието като човешки индивид и жена!

Но женските полови и хормонални проблеми са преди всичко от развратния им начин на живот. А и от неправилното подбиране на мъж, късното забременяване и пр.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8dd947ca3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   от много години съм объркан попсихясал депресиран и други и да ти кажа след едно самозадоволяване когато не съм го правил доста време ефектът граничи с уау - връщаш си сексуалното желание към другия пол, доставяш си някаква положителна емоция в мозъка

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker