Дали сте виждали родителите си по бельо или полуголи? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6468)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Дали сте виждали родителите си по бельо или полуголи?
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 12857 пъти
И смятате ли, че голотата вкъщи е форма на инцест? Не говоря за сексулни актове между родители и деца, а за разхождане вкъщи полуголи (по бельо)?

Пускам темата заради 13-годишното момиче („Майка ми непрекъснато ме поставя в неудобни ситуации!!!”), което е буквално под обстрел на злобните и нападателни коментари да „емоционално интелигентни“ лелки, които се опитват да ѝ вменят страх и отвращение към родната ѝ майка, а причините са:

- Майка ѝ се разхождала по прашки вкъщи!
- Майка ѝ е споменала пред партньора си факта, че вече дъщеря ѝ има цикъл, с което трябва да се съобразят при избора на ден за плаж на басейн!
- Момичето чувала, как майка ѝ и приятели ѝ правили секс!

Според вас има ли нещо нередно в тези три пункта?

Правенето на секс вкъщи от родители как е редно да се случва – със звуци или без?
Чуването на звуци от секс на родителите си оказва ли на децата негативно влияние?
Вие БЕЗШУМНО ЛИ правите секс вкъщи?

Разкажете, моля!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 51

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 31bf30735b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

1.   Здравейй
Момиче на 18години.
Доста нагъсто сме живяли аз,сестра ми и нашите родители.
Като цяло никога не е имало притеснения от никого,майка ми преди да влезе в банята ,за да си вземе халата е гола,баща ми редовно си е по боксерки,аз и сестра ми сме си седяли по бельо примерно през лятото пред тях.Та те са ми семейство,родителите ни са ни създали,не разбирам хората ,които изпитват вид отвръщение от подобни неща.
При гинекологичени притеснения споделям естествено на майка ми.Нямам притеснения и баща ми да знае,но просто той няма как да е компетентен на такива женски теми.
Отностно секса,съм хващала няколко пъти родителите ми,не е от най-приятните неща,но бих се притеснила ,ако не правиха секс.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9c72b341ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

2.   Редовното посещение на нудистки плаж ще ви избави от всички глупости !

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 42037184a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Резюмирала си в изчистен вид, като изолираш негативните акценти в историята на момичето.
Но дори и така ти отговарям че, любовника на майката няма защо да знае за цикъла ми и то по начина по който тя (майката) говори за това. Ходенето по прашки пред дъщерята и мъжът който НЕ е бащата на момичето е абсолютно комплексарско от страна на дебелата, карикатурно смешна майка, момичето открито казва че, е отвратено от гледката. И аз бих въпреки че, отдавна не съм в тийн възраст.
Това което най- вероятно ще постигне откачената, дебела и комплексиран майка е да отврати детето си от собственото и тяло и здрави взаимоотношения нататък с противоположния пол.
Жалкото е че, и бащата никъде не е споменат. Много подобия на мъже си хвърлят някъде семето и забравят че, имат дете.
Дори няма да се впускам в "насочване на любовника към сексуалността на дъщерята" ...сбъркани хора, побърква и децата.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 96f19e3811
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Всичко от гореизброените е абсолютно нередно.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b233288e0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Видял си майка си по бельо, чудо голямо! А като ходите на плаж и е по бански, да не е по-различно?
В моето семейство никога не сме се притеснява ли от такива неща. Да, майка ми и баща ми (момиче съм) са се преиблучали пред мен, е и? Не говоря да ходят голи, а просто да идат до гардероба, да си извадят други дрехи и да се преоблекат.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 42037184a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   А, писах горе, но да добавя че, забравих нещо: самият факт че, слагаш поста си в "секс и интимност" а в семейство например, е показателен!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2445313f17
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   По бельо у дома всички си ходим лятото. Аз, брат ми, баща ми и майката. Инцидентно в банята ако сме се хващали чисто голи (всяко семейство има такива случки), толкова разкрепостени чак не сме да ходим като нудисти съвсем. Но не разбирам какви са тия заядливци. Родителите секс ли да не правят? Или децата? Аман от пуритански възгледи. И нашите правят, не сме ги чували точно, стараят се да бъдат тихи, но скърцане на леглото примерно сме чували и то си е за радост - все още да правят вместо да се карат или да си изневеряват.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2dd6441076
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   В моето семейство, майка ми не се притеснява да се преоблича пред нас, преди, след баня съм я виждала също гола, това не ме притеснява. Момиче съм. Баща ми само съм го виждала по бокверки ако се преоблича и това е. Намирам го за нормално.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d8c9dfe698
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Няма нищо лошо и Ненормално, да видиш родителите си голи. Лятото нсеки е облечен по скромно и винеги ще се намери ситуация в която може някой да мине по халат или нещо подобно. Всеки е виждал мъжки или женски орган, та какво по различно ще види ако е на родителите си.
Друго е вече ако постоянно се седи голи в семейството. Тук вече е без коментар.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e35061df6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

10.   Разбира се, никога никой от нас в нас не се е крил от другите. Имам предвид брат ми, татко, мама и сестра ми. От деца сме си така. Освен това имаме басейн и там сме винаги голи. На плаж когато ходим е по- различно. Но повечето ако отидем на плаж е на нуди.
Виждала съм нашите да се чукат, но не съм се впечатлявала. Освен това съм виждала по плажа, как го правят други. Те са ми по- интересни. Според мен няма нищо лошо в това. И може би дори е по- добре така, поне за мен е по- добре. Получихме доста добра сексуална култура със сестра ми и брат ми. А това е най- важното. Другото важно нещо е, че не мога да отделя нуждата от вода, храна и секс. И трите са максимално важни за здравето и животът ни. Всичко останало е изкуствено създаване на табута.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 566ac575e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Момиче съм на 20 и у дома си стоя без сутиен. Виждала съм майка ми гола след баня понякога. Аз пък повече се крия и майка ми понякога казва Защо чак се обръщаш, та аз съм ти майка и също жена, нищо ново няма да видя. А пък за секса какво искаш да не правят изобщо ли? Или да отидат на хотел. Аз пък спя в другия край на къщата и много рядко съм ги чувала ако отида до тоалетната и не ми пука. Ама в тяхната стая не бих посмяла да вляза вечер или рано сутрин.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8f13cf0707
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   И така сладури, ето каква е моята гледна точка. На почти 28 г съм Живея в отделна квартира и си стоя по слипове. Без значение кой сезон сме като съм сам стоя леко облечен, рядко гол.

Нормално е за тялото защото така се чувства по свободно

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 74aeaba5f3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Ж 36
Да, това не е проблем децата да видят родителите си голи. Разбора се не се разхождаме в къщи така, но има моменти когато то се случва- след баня, смяна на белъо, на море и т.н. Голотата не е срамна, а пи добре да са виждали и да им е ясно, отколкото някъде да се натъкнат на подобна ситуация и да ги е срам от това. Та на морето е пълно с жени по монокини, че и дори и без сме виждали рядко.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: eabab7549b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Родителите ни никога не са се крили излишно от мен и сестра ми, виждали сме ги голи вкъщи, по морета, почивки, естествено без демонстративна голота. Аз също никога не съм се притеснявал от тях по абсолютно никакъв начин. Така съм възпитал и детето си. Според мен е вупрос на възпитание. Голото човешко тяло е нещо естествено :)

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5028228f95
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   И какво се очаква, да ходим в къщи загърнати до ушите и да се пазим един от друг? Може да се случи някой да се преоблича и не е фатално за човек с нормално и реално мислене да го види. Всички ходим и на плаж. Като сме родители пък, не значи, че трябва да не правим секс. Самите деца в днешно време с тези медиии, интернет и пр. са доста образовани по темата, така че едва ли си мислят, че родителите им не правят секс. И е ненормално в семейството да няма секс, а не да има. Е, не крещим като го правим, но не сме си и шумоизолирали спалнята, нито си лепим тиксо на устата.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e35061df6d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Нямам спомен някога вкъщи да сме се крили един от друг. От както се помня нашите редовно се разхождат голи, ние- аз, брат ми и сестра ми също. Особено лятно време, никога не сме били облечени вкъщи. Майка ни от време на време слагаше бикини, но мисля, че това е разбираемо. И ние със сестра ми като поотраснахме, чат-пат се налага да слагане бельо- гащи. Някъде около 5-6 си година започнах да обръщам внимание на някои части на тялото. Предимно на баща ми. Дразнех се когато се облече, което не можеше да се избегне при гости. Харесваше ми да му гледам члена. Майка ми не обръщаше внимание на тези неща и сме я заварвали често в доста интересни ситуации. Винаги ходехме на нудистките плажове. Вкъщи си имаме басейн, но това си е вкъщи. Днес на 25 години вече в присъствието на нашите, сестра ми или брат ми винаги съм гола. В началото съпругът ми се блещеше, пулеше и ми правеше забележки. Докато един ден не отидохме на плажа. Влезнахме в нудисткият и той не знаеше къде да се дене. Цяла нощ ми говореше за плажа и това което видял. След три дни вече беше толкова печен, че поиска да правим сек. Искаше да се отделим от нашите, но аз отказах. Показах му в близост до нас други, които го правеха и казах:
- Ако искаш, ще е тук! Ако ли не когато се приберем.
Въртя – сука и като видя мама, че държи баща ми за пенисът и то пред сестра ми, брат ми и нас, се престраши.
Голотата в едно семейство е нужна, тя отпуска, създава близост, доверие и освобождава от комплекси. Децата ми са на 7 момче и на 6 момиче. Не се крием от тях. Мисля, че е добре от малки да са на ясно с мъжката и женска анатомии и както казва мама: - Да не си крият пенисите или путките(цитирам мама).

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 0f8f3d93d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   При мен няма проблем - много пъти съм виждал майка ми по гащи или полугола Но не ме притеснява това. :) И аз съм като нея - само че съм мъж на 28 г И по малките ми сестри седят така, когато им е горещо . В това няма нищо притеснително .

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 6716df0c0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Ние сме нудисти цялото сем. И нямаме проблем с голотата вкъщи, ходиме голи или по прашки, а колкото до секса правиме го пред тях, понякога ни гледат, а понякога се включват и те. Те са на 15 и 16 и скоро мислиме да ги включиме в секс игрите ни, и двамата с мъжа ми ни възбуждат, мъжете винаги са надървени вкъщи,

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 493135aa2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Не виждам защо момиче ще се възмущава. Виж ако майката ходи разголена пред сина с пубертетна възраст, неминуемо ще го възбуди и ще му се иска да я ха-ха, или както става в повечето случаи ще плющи чекии по спомени.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: f9d45ee216
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   Не съм ги виждала, но намерих в гардероба на майка ми уред за клизма и лубрикант.

 
  ...

...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: d8c9dfe698
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Няма нищо лошо в това, напротив дори и нормално. Като тинейджър, майка ми никога не се е крила от мен, нито баща ми от сестра ми. Не казвам, че са се разхождали голи, но има моменти в които все пак това се случва. Излизане от банята, смяна на бельо, когато сме били на море, при преобличане на бански т. н. голотата не е нещо страшно.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 9ea3c2f185
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

25.   Бе вие нормални ли сте? Трябва ли родителите да правят секс шумно или безшумно? Трябва да правят секс когато децата им НЕ са вкъщи, без значение дали детето ти е на 7 или на 17. Дори то самото вече да има полов живот е изключително гнусно да правиш секс когато детето ти си е у вас. Ако детето ви прави секс в съседната стая и го чувате? Стига вече! Толкова не можете да си държите гащите….
Иначе съм жена, майка ми често ходеше чисто гола вкъщи докато излиза от банята и на мен винаги ми е било прекалено да се разхожда гола но не е проблем. Баща ми най-много по боксерки докато се преоблича. Но за секса, съм категорична!

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: db421d4f4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

26.   n 25 & всички които мислят като него, защо да е гнусно?
Сексът е нужен на организма толкова, колкото водата, въздуха и храната.
Да дишаш, да задоволяваш жаждата и гладът, не е гнусно, но сексът е гнусен...
Мозък имаш ли в празната кратуна, да пишеш идиотщини? Има лично пространство и то в едно семейство или съжителство е твоята спалня, най- често. Няма да правиш секс с жена си, щото децата в другата стая можело да Ви чуят. После идваш тук на сайта и плачеш, че женати отишла да се чука с брат ти или приятелите ти. А когато децата ти пораснат, осъзнаваш, че дъщеряти е лезбийка, а синът ти стига до оргазъм, само ако някои го е надупил.
Превръщате най- светите неща в пошлост и мръсотия, а ги черпите с алкохол, че да бъдели мъже.
Изостанал си и си объркал нещата.

 
  ...
преди: 1 година, 3 месеца
hash: 47dadd1a71
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   До 25

Чакай сега малко! Кога е този момент през деня, когато децата не са вкъщи, я кажи? Когато са на училище? Значи, мъжът и жената ще напуснат работа в 3 часа следобед, за да се таковат до 4-ри и после пак бегом на работа, може би докато шефовете не ги изгонят, така ли? Или рано сутрин? Детето излиза на училище в 7:00, ти в същия момент заключваш входната врата и се почвате с мажо ти? Всеки ден в 7 сутринта, а следващия срок на детето кога ще правите кекс? Ще търчите да се приберете в 18:00 от работа, за да се таковате до 18:30, в който момент детето отключва вратата, а вие излизате, за да напазарувате от магазина, така ли? Ами ако имате две деца? Едното може да се прибере в 17:30, тогава какво стана с кекса? Или може да са в две различни смени! А ако са още малки, на по 3-4 годинки?

С всичко това искам да ти кажа, ще съжденията ти са тотално сбъркани. Както каза ном. 26 сексът е нещо естествено и ако го превръщаш в табу, децата ти може и да обърнат резбата, освен другите неща.

Няма как една здрава двойка да не прави секс. Това, че децата били вкъщи въобще не е основание да не правите любов. Както и те. Когато поотраснат и започнат да водят полов живот, ти какво ще направиш? Ще ги изгониш на хотел? В годината колко пъти ще правят секс тогава? За теб разбрахме, че можеш да си кукуваш целогодишно без, но те? На 16 години, на 18 само ще се държат за ръчички мама да не би да чуе нещо? Секс се прави у дома (предимно). В дома ти освен теб и съпругът ти са и децата. Значи?

Приеми, че 99% от хората живеят в доста малки жилища и няма как да не се чуват стонове, скърцане на легла, пошляпвания. Дори и тези с големите къщи пак не са застраховани, че децата им няма да ги чуят, както и те тях, когато са си довели гаджетата. Стените са с по една тухла, етажите са с по една плоча, а хората не си слагат шумоизолация, за да не ги чуят чеденцата как охкат.

Ако се срамуваш от това да правиш секс, то и децата ти ще ги е срам, което ще им навреди ужасно много. Помисли си над това!

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: d4e7870cfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Да. Много пъти.

 
  ...

...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: e8931c588c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

29.   Дете да чува как родителите му правят секс е абсолютна форма на извращение. Само страшно прости хора биха си позволили да правят секс и да има вероятност други да ги чуват. В това число и съседи.

 
  ...
преди: 1 година, 2 месеца
hash: cf363e03f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

31.   Не виждам защо трябва да е проблем. Това е просто секс, не е като да извършвате престъпление. Аз съм като №19, с бившия ми мъж сме нудисти така че в къщи дрехи не се носят, имаме двама сина и дъщеря и сме ги възпитавали да бъдат като нас. Освен това сме и суингъри и не само са ни чували, но и са ни виждали как правим секс. Гледали са ме и с баща им, и с други мъже, нерядко с повече от един, виждали са ме да мастурбирам, учили сме ги как те да мастурбират и го правехме всички заедно понякога. А като станаха достатъчно големи ги учех и как да правят секс. Кой по-добре от родителите ще научи децата си как да доставят удоволствие на партньора си? Това е просто секс, за Бога, не се вживявайте толкова, всички правим секс, защо трябва да е нещо срамно?

 
  ... горе^
преди: 1 година, 2 месеца
hash: 00551f98f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

32.   Маика ми постояно се показва гола из нас. А баща ми по боксерки. Даже ме впечатлява, че е доста надарен. Момиче на 19г.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: db421d4f4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

33.   n 32,
Привет,
извинявай, че си позволявам такъв въпрос, но ще те попитам:
- Когато си видяла баща ти, че е толкова надарен, не ти подейства? Не се ли възбуждаш?
Аз когато видях тате гол, преди 10-на години, просто превъртях и не можех да си помисля за друг мъж. Бях доста малка, но знаех какво е секс. Едва след време се запознах от близо с членът му и се поуспокоих, доколкото може да се успокои една жена...
Аби 18 годишна съм

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: ff54ceb393
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Н33 да възбуждам се и по някои път мастурбирам с мисли за него.

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 5ddf0c5ba6
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   родителите ми не съм виждал, но като 14-15 годишен живях у леля ми, разведена и се прибираше с приятели. Излизах на балкона и гледах как правят секс. Видях там всичко, и свирките и позите и празненето.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 0664a17282
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

36.   Един и същ потребител броди из сайта и като видя изречения започващи с тире "-" е ясно, че е извратения, самотен пич без работа пак е тук.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: db421d4f4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   n 34.
Аз съм 33, често ли го правиш? Сигурно имаш желание да го пробваш. Ако ти се отвори такава възможност, ще му дадешли да те обладае?
Аз издържах около три години, но бях и малка тогава, не ме виждаше като жена. Едва в прогимназията ме забеляза и...

 
  ... горе^
преди: 1 година, 1 месец
hash: ff54ceb393
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   До Н 37. Да, всеко ден когато съм сама в къщи. По принцип вече ми се иска. Но с родителите не желая и се прдтиснявам. Даже се крия когато мастурбирам и от двамата да не разбират.

 
  ...
преди: 1 година, 1 месец
hash: db421d4f4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

40.   n 39,
Трябва да преодолееш психическата бариера. И аз се притеснявах и си казвах: не това е тате! Но след няколко години мъки, реших да го направя, не издържах вече. И не съжалявам. Усещането е уникално, няма нищо бщо с другите мъже.

аз съм 37

 
  ...

...
преди: 1 година, 1 месец
hash: 1f3e15e12f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   Редовно гледах майка ми в банята когато се къпе. Мачкал съм и гърдите докато спи а с палец разтривах зърната и. Имаше големи гърди, съжалявам че не посмях да правя секс а имах тази възможност

 
  ... горе^
преди: 1 година, 27 дни
hash: 9c5c00d263
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

43.   До номер 41.
Може да си 100% сигурен, че майка ти те е усетила но си мълчи. Няма начин някой да ми мачка циците и зърната и да не се събудя хсха

 
  ...
преди: 1 година, 26 дни
hash: 7c0d35312c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

44.   Хахахах 19. Може ли да ви бъда гост със същите правила? Повече разнообразие още повече разнични неща да гледате

 
  ...
преди: 1 година, 24 дни
hash: ab4f69fed8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   Нали ходиш с родителите си на плаж? Значи няма проблем да ги видиш по бански, но ужас, вкъщи си ги видяла по бельо.
Колкото до другите неща, е дамалко е засрамващо майка ти да споделя за твоя цикъл, но това няма да ти нанесе травма за цял живот. Същото, впрочем, е и да чуеш как правят секс. Да, неудобно е, но го приемаш за нещо нормално и не повдигаш въпроса. Аз поне така правеш, определено на другия ден на закуска не коментирах какво съм чула през нощта, защо и тримата да изпадаме в конфузна ситуация и да се обясняваме? Бях достатъчно голяма да знам какво се случва в спалнята им, така че приех, че мама и тате още се обичат, което е супер и толкова. Пък и те винаги са били тихи, просто случайно една нощ се събудих и ги чух, което си е нищо за повече от 20 години, в които живях с тях.
Така, че това са си ами нормални неща и няма как да ги избегнеш. Живееш с тях, нормално е да ги видиш по бельо, с халат за баня и т. н.

 
  ... горе^
преди: 1 година, 23 дни
hash: 54756dcea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Когато бях на 11 за пръв път ми се случи да чуя наще как правят секс. Една нощ отивах до тоалетната, а звуците се чуваха от хола. Чуваше се много сериозно как майка ми стене, но тогава си помислих, че нещо лошо се случва и отидох близо, за да се уверя. През ключалката на стаята не можах да видя много, но се виждаха силуетите им на дивана. Позата и ситуацията в която ги видях... беше доста шокираща за мен. При интерес - бих споделил.

 
  ...

...
преди: 1 година, 22 дни
hash: 1f3e15e12f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

47.   До 43 Това казвам и аз, тя го е искала. За съжаление аз не посмях да направя нещо повече. Момчета бъдете по смели и настоятелни за да не съжалявате като мен Всяка майка би се гордяла че е отгледала голям мъж.

 
  ...
преди: 1 година, 22 дни
hash: a24c37a692
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

49.   Боже, какви неща прочетоха очите ми??? Как ще правиш секс с майка си или с баща си.... Направо съм в шок. Или ще опипвам мъжа си пред децата

 
  ... горе^
преди: 1 година, 22 дни
hash: 35da3d7c4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

52.   Аз съм на 33 години и скоро бях при леля ми на гости (на баща ми сестра му). Тя ми направи едно кафе и ме остави да пия докато влезе набързо да си вземе душ. Съблече се пред мен в хола по прашки и сутиен и така тръгна към банята. Аз я видях и в първия момент леко се възбудух от гледката (понеже за своите 46 години тя има страхотно тяло), но после леко се смутих и отвърнах поглед настрани. Тя просто леко се усмихна, но като цяло нямаше никакъв проблем. След това ми каза че нямало от какво да се притеснявам. Тя не се притеснявала от мен, пък и според нейните думи не било нещо, което не съм виждал..

 
  ...
преди: 1 година, 21 дни
hash: 1f3e15e12f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

53.   До 52 : Трябвало е просто да я последваш в банята. Какво чакаш? Да легне чисто гола разкрачена пред теб? Тя иска секс

 
  ...
преди: 1 година, 17 дни
hash: 23b84cf6d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

56.   Охх, аз вече втори път засичам маиками гола и мастурбира. И то когато е сама. Направо им се чудя на главата. Момиче 20г

 
  ... горе^

...
преди: 1 година, 15 дни
hash: a2e36d77b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

58.   Много, много пъти съм ги виждала по бельо.
Номер 25 не живее в реалността...

 
  ...
преди: 1 година, 13 дни
hash: 2b57b4e007
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

60.   И по бельо съм ги виждал, и на калъп съм ги хващал.
Баща ми се ходи по слипове и тениска вкъщи. По негови думи: "След 8 часа в тъпия костюм, ако можеш и гол щях да се съблека, но майка ти мърмори".
Майка ми ходи без сутиен вкъщи, с един пеньоар. Не мисля, че аз имам право да им казвам как да ходят в собственият си дом.

 
  ...
преди: 10 месеца, 13 дни
hash: 37fa32dc93
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

62.   Да случва се. Даже майка ми излиза чисто гола от банята. Имам чуството че нарично го прави. Или ако ми поиска хавлията си. Отваря вратата широко.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 10 дни
hash: ff54ceb393
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

63.   Доста често я засичам или в банята с душа или на спалнята да мастурбира. И ми казва, че това е начина за безопасен секс вместо с някое момче дето нама да ме пази и ще ме остави. Момиче на 21г

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 0aa6a8e97a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

75.   Не виждам какъв е проблема! Живеем в 21 век!

 
  ...

1-50 от 51
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker