Не си пасваме или? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не си пасваме или?
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 2003 пъти
Здравейте, пише ви момиче на 26 :)
Когато правя секс в един момент изпитвам болка, все едно всичко ми се къса отдолу. Партньорът ми е доста надарен, даже в началото на нашия сексуален живот изпитвах само болка, никакво удоволствие. Към момента, около 7месеца по-късно болката е в началото на секса, докато влезе в мен и след известно време по време на акта пак се появява и го моля да приключваме. Аз съм доста тясна, било то от анатомия и от факта, че нямам толкова много сексуални моменти в живота си. Не знам дали това е причината, че аз съм супер тясна, а той доста надарен? Вие как мислите, от какво може да се причинява този дискомфорт( за протокола никога не съм имала полово предавани болести, кандидози и т. н., не изпитвам болка и сърбеж в интимната зона, и в момента нямам видимо нищо) Болката я има само при акта и след това, при приключване на секса след няколко часа или на следващия ден болката изчезва. Използваме и лубрикант също, но пак същата работа.
Ако някой е бил в същата ситуация, нека да сподели как се е справил с проблема, наистина е адски неприятно. С предишния ми партньор не съм имала никакви такива проблеми, но той беше с доста по-малък размер и можеше секс да се прави по няколко пъти на ден, а сега и един път ми е наистина много.

Моля без груби коментари, бъдете добри. Весели празници и благодаря на всички отделили от времето си да отговорят! :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: dbc664aca3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   Мъж.
Може би не си възбудена? Нали знаеш, че вагината се разширява, когато се възбуди. Така се подготвя да поеме пенис.
Ти ли бързаш или той бърза, или не бързате и може би нещо друго е проблема?
Ако той бърза да ти го нахака, е тъпо, кажи му да ти дава ласки, да те близне, дори може да не те свърши, но да те подготви с език. Да ти направи леко сексуално масажче за няколко минутки та да го искаш да ти го вкара.

А понеже ми се върти това из главата, ако те някакъв его манияк, който се кефи, че те боли за да си надуе егото, и нарочно ти го вкарва преди да си се възбудила и гледа да ти го бута така, че да те боли за да ти се доказва. Това е идиот.

Говори с него и виж дали е последното нещо, ако е го разубеди ако е човечен, ако не.....

Но иначе най-вероятно трябва да се повъзбудиш и да го поискаш, да ти е приятно и готино още преди да ти го вкара. И той трябва да не бута там където те боли.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: cf2666048c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Поздравления номер 1 за точните думи.
Както сама виждаш има проблем когато в размерите не си съответсвате.Имах такъв приятел,нещата не се получиха,трудно стигаше докрай само с проникване,а при мен имаше дискомфорт, точно защото беше доста надарен.Физиологично несъответсвие.Ако липсва достатъчно отношение от негова страна, няма причина да си причиняваш тази болка

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7513c16d4f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Просто не сте съвместими като партньори!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: cf2666048c
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Номер 1, Браво! Всеки човек има нужда от това да се чувства желан. Осъзнатите мъже и жени се грижат затова, партньора до тях да се чувства добре, така и отдаването в сексулен и любовен план е пълно

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 15f686c412
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Според мен, не си достатъчно възбудена. Помоли го да имате любовна игра известно време, която да те възбуди. Или той да те лиже малко преди секса за да се възбудиш. Успех и Весели Празници!

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4c4f802834
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Жена съм. Ако изпитвам дискомфорт и ме боли по време на секса с някого, просто няма да го правя с него. Защо трябва да страдам аз за да му е хубаво на някой друг? Или партньорът ти не е достатъчно внимателен, не те изчаква да се възбудиш напълно, както казва № 1? Това ти си знаеш. Но ако продължава така, накрая ще изпитваш страх от сексуален контакт и нежелание за секс изобщо - психическа бариера.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 253a6d8004
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   От авторката
Всъщност има любовна игра и аз се възбуждам доста, просто както сподели номер 6, анатомично не си пасваме явно. Партньорът е доста внимателен, не настоява, търпелив, просто физиката ми е такава. Адски гадно, ще ми е много мъчно, ако си развалим отношенията заради това.

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: d979b10402
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Е ясна е ситуацията. Прекалено му е голям. Винаги ще те боли така, по добре си намери друг. Болката може да намалее, ако слага презерватив плюс лубрикант. Може да правите бавен секс само, защото при бърз боли с много голям. Трябва в началото като влиза да е внимателен. Другото е, че ако почнете да правите всеки ден, ще привикнеш. Трябва да е всвки ден иначе пак ще станеш тясна ако правите веднъж на една седмица

 
  ...
преди: 3 години, 1 месец
hash: 288d28e54e
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Сега доказа ли се, че не е нужно да е надарен, а да си пасвате? 7 месеца сте заедно, и не си свикнала с него? Значи няма и да свикнеш. Просто не сте един за друг. И така като те слушам, не ми звучиш много влюбена в него, нито щастлива. Той може да има здравословен проблем, за който да мълчи? Или пък просто не можеш да му свикнеш. Разкарай го, ти си се мъчила 7 месеца, това е много време. Намери си приятел с по-малък, просто той не е за теб, кажи му истината и се разделете с добро, няма нужда да се измъчваш....

Со

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker