Призовавам семействата да не се лишават от любимата френска - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Призовавам семействата да не се лишават от любимата френска
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 2903 пъти
Постоянно има мнения и коментари тук "за" или "против" свирките. Въпроса е индивидуален и както има жени, които не харесват френската, така има и мъже такива. Аз лично мисля, че доста съпруги си го искат, но не си го получават. За това сме виновни ние, мъжете. Съгласете се мъже, че съпругите ни едва ли ще имат куража да си поискат да ни го налапат. Ние трябва да им го предлагаме постоянно! Според мен. И пак - отначало жената може и да я срам, но това не бива да ни кара да мислим "тая мой'та не е по лапането". Трябва да продължим с начинанието макар и по-деликатно. Мисля, че над 90% от омъжените жени копнеят за пенис в чист вид. Ние сме семейство на ок. 45 и духането е основна дейност от нашият брак насам. Разбира се аз също я лижа понякога :) Въпреки, че това е редовна практика при нас, аз съм по-активната страна и без тя да си го иска и го предлагам. Често го правим пред огледало за по-голям ефект. По-рядко жена ми е инициаторката, като ме изненадва напр. когато гледам телевизия, вади си го сама и ми извърта свирката до празнене (важно е да се духа до празнене). Тук професиите не играят роля, жената напр. е учителка и въпреки това в свирките е богиня с голям опит. Насърчавам семействата да не се лишават от това удоволствие. Пожелавам успех и повече кураж!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 99d219f9ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Добре, че си ти, че да оправиш половия живот на хората. Да не си Кобилкина?

Д-р Бостанджиев

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 57b6ff6def
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Ти си *със спряла мисловна дейност. Гледал си и много порно от ранна възраст и това също ти е помогнало. Лекувай се. Това е възможно най-милото, което мога да ти кажа. Весели празници лижи и умната, иначе ще останеш без жена, както много други "умници".

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: fc7d6b257c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ами на мен ми харесва, харесва ми и мъжа да казва какво иска и да си иска, но може би защото моят не показва толкова много сексуално желание.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 04f1d80e1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

4.   Коледа е ! За Бога, направете френска някому! Подарете топлина !

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 52062c1efd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Те българските женици на колко народ са лапали преди брака, пък после като оженят за някой балък се правят на много морални. И ти стига с тези призиви, кой квото иска ще прави.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0efb79a8f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Когато една жена създаде семейство, тя става доста консервативна. Имам предвид жени които преди бракът са имали сексуален живот. Това е така, защото често се оказва, че съпрузите почват да подмятат и намекват неща от рода на : - имаш добър опит... кой те направи такава майсторка... бая курове си лапала и подобни простотии. Страхът от такива реакции, кара повечето жени да се свиват и правят на консерви, колкото и да им се иска да го налапат и изцедят. Рядко някоя жена си позволява свободата да каже като мен директно на съпругът си:
- Искам го! Дай ми сладкият си кур да го подъвча...
Онези жени които са започнали с някого и са се омъжили един ден за него, си го позволяват. Те няма от какво да се притесняват. Аз самата не съм от тези жени. Първото нещо на което се научих и то сама беше да се мастурбирам, после се научих да правя фелацио- свирки. Едва след това се проебах. Няма да пиша с колко мъже съм била. Но когато дойде денят да се омъжвам бях наясно с миналото си и с бъдещето. С бъдещият ми бяхме почти две години гаджета, а се познаваме от училище. Той бе в един клас с брат ми, разликата ни е години. Когато почна да ми предлага брак му казах:
- Аз имам слабости! С мен се излагаш на риск. Някой може да те изкара от равновесие и да стане беля.
Ококори се и попита:
- Имаш предвид старите си връзки, похождения?
- Да! Разказвала съм ти някои мои авантюри. Доста разкрепостена съм и обичам секса повече от всичко. Не искам да кажа, че ще почна да ти изневерявам, но го имам на ум. Не бих искала да сгреша и ти създам проблеми.
Съпругът ми е доста отворен, никога не е демонстрирал ревност. А и аз знам, че в подсъзнанието му винаги има нещо нетипично, нещо перверзно, дори по извратени желания. Макар и само като фантазии, но един ден могат да бъдат осъществени. Все пак се чувствах длъжна да го споделя. След кратко размишление с доста сериозен тон ми каза:
- Не сме деца. Не мога да ти бъда сайбия на путката и желанията, както и ти на мен. Но щом ти предлагам брак, значи съм преценил. Не само ебането е, което ме подтиква да ти искам ръката. Има куп други неща, които ме карат да те желая за съпруга. Ако се съмняваш, че един ден мога да наруша думата си, откажи, ще те разбера.
Бракът ни се състоя и вече доста години си живеем щастливо. Беше няколко дни след бракът ни. Поканиха ни на един годеж, наши приятели. Бяхме доста народ, може би двадесетина. Пийнах малко праскова ракия, главата ми беше добре, но ми се прииска да направя свирка. Единият от гостите бе доста готин и му личеше доста парчето в панталона. Посочих го на съпругът ми. Той веднага схвана, че ме е впечатлило. Погледна хитро, усмихна се и каза:
- Давай!
- Ти луд ли си? И в тази навалица. Не просто го забелязах.
Истината беше, че не ми пука от навалицата! Но не бих за нищо на света ударила под кръста съпругът си. Неговото достойнство за мен е много по- важно. Може би ако бяхме в по- тесен кръг да си позволя нещо. Почнаха да се разотиват. Бяхме вече десетина останали, някой се готвеха да се спасяват. Мъжът ми се бе настанил до нашият приятел с впечатляващият елемент. Него разговаряха и се смееха. Съпругата на приятелят и тя им пригласяше. Отидох при тях, седнах на коляното на съпругът ми и попитах:
- Какви ги дробите, по кого клюките?
- Говорехме си за теб, бебе.
- Аф! Одумвате ме?
- Да, казвах им, че ако пожелая можеш да правиш секс с мен тук пред всички, стига да ти се ебе.
Не ме изненада! Познавам го и не се усъмних в думите му. Поради това попитах:
- Е, и? Какво мислите вие двамата?
Приятелката се обади и каза:
- Ми ти знаеш, казвала съм ти. Че за мен не е нещо ново, щом аз го правя пред другите, защо не и ти? Я ги виж онези двамата(сочеше домакините) виж я какво прави.
Да, домакинята, бъдещата точно вадеше хуят на бъдещият си, погали го и го налапа. Всички почнаха да ги аплодират. Това ми въздейства доста силно и казах:
- И аз искам!
- Готово, бебе. - каза моят.
Свали си ципа и ми го предложи. Не се двоумих изобщо. На коляно и го поех. Забелязах до мен, приятелят направи същото, жена зае бойната поза и го налапа. В един момент каза:
- Готино! Но ми се ще нещо по- различно.
И стана нещо, което май очаквах, съпругът ми каза:
- Щом искате по- различно, разменете се.
Май точно това не го очаквах, но го погледнах и той продължи:
- Нали и ти това искаше преди малко? Хайде.
Размяната стана веднага. Налапах онзи огромен кур и той се изсипа в мен. Мъж ми е по- бавен, изчаках го да свърши и тогава го поех него. На връщане към нас ми каза:
- Радо искаше още там да Ви ебем. Доста ти се е навил.
- Защо не ни наебахте? Знаеш, че няма да ти откажа.
- Казах им да дойдат в нас, мисля, че това са те, зад нас.
- Прекрасно! Нямаше да е лошо и там да го бяхме направили.
- Радо отказа в последния момент. Жена му каза, че това ще провокира верижна реакция, а тя не е в състояние днес да понесе повече мъже.
Ето така, прибрахме се и направихме една от първите семейни оргии. Поразменяха ни и заспахме. По късно, може би след месец, бяхме на гости пак в младоженците, там стана голям секс купон. Бяхме пет/пет.
Не схващам жени и мъже, които отказват оралната любов. Но е важно да сте наясно, че това Ви сближава и обединява. То декларира не само удоволствие от този акт, но и че се обичате. ѝне е нужно да сте като нас. Знам, че за повечето от вас това е трудно достижимо, но със съпругът, съпругата си е хубаво.
Които отказва да го прави, доказва че е изостанал егоист.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2dc44a7419
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Аве те много добре знаят да лапат, кога и къде.Не случайно най- древната професия е проститутка.Дори и прилежните съпруги го правят за манипулиране на мъжа с цел извличане на лични интереси.Особенно след тази еманципация много често взе да ги боли глава.... Мойта специялно съм я подчинил и съм си като в казармата.Лягам със свирка... ставам със свирка...:)))))

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 50934f2f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Номер 7, имаш 1 звезда от мен. Ако е истина заради разврата, който практикуваш. Ако е пък не е, звездичката е за зле измислената история.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 67491f8ae7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   " Ние сме семейство на ок. 45 и духането е основна дейност от нашият брак насам. "
Ех, , значи, добре че, си ти да оправиш семействата!
Не бях се сетила че, свирката е ключът към семейното щастие!
А които имаме други основни дейности сега ще трябва да ги зарежеш и да се посветим на свирки!
Ти си същият дето гюказваше че, най- важният ти орган е пениса, нали? Радвам се поне че, друг Не толкова важен орган за теб работи достатъчно като да напишеш този текст и споделиш с нас пътят към свир... щастието, де!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 397b1e0df0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   "аз също я лижа понякога"

Ами лижи я всеки път и всеки път ще получаваш свирка - елементарно е.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0efb79a8f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Kъм n 9, специално !
Нямам идея кой/ я си, че си позволяваш да ми даваш квалификации във вид на звездички. Но от „скромният” ти израз разбирам, че си доста изостанал. Не се изненадвам! Все пак си българин... Бях писала някъде наскоро, че да си български мъж е олицетворение на завист, неуспех, и лично падение. Има и такива жени в Бг. Да ми говориш за разврат, когато може би не си допирал жена е ТЪПО. Да бъдеш в компания на хора с които си израснал и буквално сраснал и да делиш с тях удоволствията и болката е прекрасно! Но за типове като теб, които са предубедени, това е кощунство. Нямаше да ти обърна внимание, но ме ядоса с квалификацията. Ти кой си, че да си позволяваш да квалифицираш, които и да е? Да не би да стоиш над останалия свят или си слязъл от Небето? Тук всеки споделя, нещо преживяно, нещо което не би могъл да сподели очи в очи. Точно такива като теб са причина жени да отказват на съпрузите си фелацио или кунилингус. Обикновено ги наричаме сеирджии.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e4786d02d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Напиши призива си на един плакат и излез на улицата,подпиши с Любоф Френска...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ff0fa21dc7
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Аз пък призовавам да не се лишаваш от любимите ти лекарства и от престой в психиатрия:)

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 50934f2f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Към 13!!!!
Да, имал съм нещастието да съм роден в България, само това ще кажа, не ти трябва да знаеш кой съм и какъв съм. Права си, БЪЛГАРКА не съм " допирал", нямам и намерение. Квалификации не съм ти давал, но сега ще ти дам една пак под формата на звездички: Прочети си още веднъж коментара и си виж нескромния израз- звучиш като тъпа к****. Какво си налапала, как си го налапала, виж думите, които си използвала да опишеш мъжките и женските полови органи. Коментарът ти е пълен с цинични думи. Може и да съм изостанал по отношение на нравственото развитие на българската женица, но какъвто и да съм няма как да се засегна от жена с такъв изказ.От собствен опит знам- далече от българи и най- вече от женските индивиди. Да съм написал, че съм против фелациото или кунилингуса, но " вашият" начин на извършването му е форма на изключителна нравствена и морална деградация. Ще ти давам квалификации, защото ти си тази дето трябва да слезе на земята- да това вашето си е чист РАЗВРАТ." Прави си оргиите, лапай им хуйовете, ама недей да ми пишеш нападателни коментари. Ти самата си показа колко струваш в първото си коментарче.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4668df4aed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Номер 16, не се пали толкова, това не може да го е писала жена, поне не нормална. Убедена съм, че такива "творби" ги пишат болни фантазьори от мъжки пол. Просто си личи.

ж23

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 0d33b62da0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   16, тези коментари под формата на измислена историйка ги пише един индивид, който най- вероятно е от мъжки пол и който винаги реагира като свръх сензитивен клитор при удар с метална тръба, ако го разкритикуваш. Срещала съм го и по други сайтове. Тоя същия пише истории с инцест и лепва етикети на "изостанал" на всеки, на когото на му харесва писмените др*сни. Характерното при него е че измислиците му започват като нормален коментар, обаче продължават като история с тиренца (пряка реч) и фантасмагориите му. И стига с това "българките са такива и онакива". Като не ти харесват, върви по другите страни, но най- много да се върнеш с нова разновидност на гонорея, защото и там положението не е никак розово.


Black Sabbath

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker