Възбуда по време на масаж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Възбуда по време на масаж
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 5508 пъти
Здравейте,

Преди няколко седмици отидох на масаж, при мъж, защото имах приблеми с врата и т. н. Легнах чисто гол покрит с кърпа, всичко беше страхотно, докато не дойде момента в който масажиста започна да ме масажира с по леки натискания за разлика от преди това, които бяха по-болезнени, при лекото масажираме на тялото, корем, гърди и крака, усетих как се възбуждам и се притесних много, като се опитах да мисля за друго, но ерекцията вече беше пълна и видна под кърпата, дори главичката беше излезнала отстрани на кърпата. Масажиста ми каза, спокойно не се притеснявай, случва се на масаж. Въпросът ми е към мъжете, слувало ли ви се е подобно нещо на вас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 7021c681f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Аз съм жена, имам приятелка масажистка. Нормално е да, не се притеснявай. Все пак чрез допир се стимулират рецепторите. Хората, които са в този бранш са наясно с това и не се впечатляват особено. Ако се притесняваш дали те е помислил за гей, едва ли. А и да си гей, няма нищо лошо, има всякакви хора с всякакви интереси. :)

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 7021c681f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Аз съм жена, имам приятелка масажистка. Нормално е да, не се притеснявай. Все пак чрез допир се стимулират рецепторите. Хората, които са в този бранш са наясно с това и не се впечатляват особено. Ако се притесняваш дали те е помислил за гей, едва ли. А и да си гей, няма нищо лошо, има всякакви хора с всякакви интереси. :)

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2ce21e3055
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   И на мен са ми казвали, че се случва, така че не се притеснявай и не го мисли. Не е било нещо извънредно и подсъзнателно.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: a5603ecf2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Мен ме отблъсква факта да ме масажира мъж,камо ли да се възбудя ,,подсъзнателно,,.Кой тогава е по-педерас?Самоуспокоявай се още,че това са ,,нормални,, неща.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3c4bf6acbb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Случва се разбира се,нормално е.Чрез масаж кръвообращението се засилва,могат да се докосват ерогенни зони и нещата се случват както при мъжете,така и при жените.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 47a6e64822
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Защо пък чисто гол???

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ee06933db3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   И на мен масажисти/ки са ми казвали, че се случва и е нормално.
На мен не ми се е случвало, защото съм доста разсеян и мисълта ми хвърчи, но реално обяснението е, че при масажът се отпускаш, и какво-й-беше-името на тази част от нервната система, дето отговаря за ерекцията, се активизира, и се дървиш без причина, АБСОЛЮТНО същото както при сутрешна ерекция, просто защото си отпуснат, а не възбуден непременно.
Туй то.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 039ce8d07f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Абсолютно нормално.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8503679d1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Случва се, разбира се. И при жена масажистка ми се е случвало-винаги, а някой път и при мъж масажист. Както казваш, зависи къде и как масажира, аз получавам етекция, без да искам, когато ме масажира по вътрешните страна на бедрата. Така или иначе обаче аз Винаги съм без кърпа, хавлия отгоре и са ми свикнали. Първо е знам доколко добре са изпрани, второ от триенето на кърпата ерекцията ми се ускорява.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 9732c89ba5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Аз си го представям, че яко си се отпуснал и ти е станало добре. Защото при мен ако се отпусна и ми стане добре, често получавам ерекция. Най-вероятно заради това. Не ми се е случвало на масаж, ходил съм много, но никога чисто гол. Но вероятно е възможно като ти стане едно такова спокойно.

Още повече, че при мен например като се събличам чисто гол се възбуждам отсамосебе си подсъзнателно. Всякаш подавам някакъв сигнал, да се подготвям за сношаване. И като е на някакво друго място, което не е вкъщи, но си се отпуснал - тялото ти събира 1 и 2 и казва, че е готово.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6ee7ec7bfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

11.   #2 го е обяснила добре.
Аз и по- рано бях писала някъде за това. Имам семейство- мъж и жена масажисти, на около 30 години. Те работят по домовете. Използваме техните услуги от почти 8 години. Това ни се случва редовно. Без значение дали е тя или той. Миналата година бяха заминали за месец на Антилите. Имах голяма нужда от масажът и не знаех как да постъпя. Споделих го със съпругът ми и той каза:
- Не е толкова проблем, помоли малкият да те поразтрие, покажи му с кое, какво, маслата там.
Малкият е на 17 години. В друг случай прибягвам до услугите на дъщеря ни, но тогава и тя бе заминала. „Малкият” прие, малко смутено и попита:
- Къде ще масажирам?
- Както обикновено, на всякъде. Проблем ли ти е?
Дори не се замислих, че е мъж вече. За това и се изненадах на въпросът му.
- Добре! Ще ме насочваш, какво и с какво да го правя.
Съвсем, ама съвсем не се усещах, че може да му създавам проблем. Настаних се по очи на масичката, поставих една кърпа на задника си и го повиках. Всичко бе добре, врат, рамене, плешки, гръбнак, крака до пръстите беше супер. Моите реакции както обикновено, пълно отпускане. Краката ги почна от пръстите и движеше на горе. Усещах как се затоплям и лека възбуда. Трябваше да се завъртя по гръб. Бях дори забравила, че е синът ми. Завъртях се и кърпата от задника се намери на пода. Изобщо не се усетих и поисках да ми я подаде. Нещо се смота и аз погледнах да видя какво става. Държеше кърпата в ръка и ме зяпаше. На челото му избиваше пот. Аз съвсем като малоумна, продължавах да се чудя, какво му става. В него момент влезе баща му. Видя комичната ситуация и каза:
- Сине, сине! Не зяпай майка си, после се възбуждай, а сега си довърши работата.
След това махна с ръка и се изнесе. Щях да му се скарам, че го притеснява, но точно тогава се осъзнах, че съм гола пред него. Искрено казано не се смутих, но казах малко по- вулгарно:
- Прав е баща ти, после ще ми се дървиш, сега ме довърши! Хайде!
Милият, беше се надървил като бухалка. Хем ми стана весело, хем нещо ме жегна и мен. С треперещи ръце постави кърпата на вулвата ми и започна да масажира горната част на тялото ми. Заобикаляше ми гърдите, това ми се стори не добре и му казах да се абстрахира от факта, че съм му майка. Да работи върху мен, все едно е приятелка, клиентка и т.н. Стана малко по- смел и усетих как ръката му мина по гърдата ми и попита:
- Така ли, мамо?
- Да, по- лекичко натискай, просто ги гали и ги опипвай, ако усетиш нещо като бучка ми кажи.
Мина зад главата ми, което го накара да се навежда. При едно от тези навеждания, усетих нещо. Тогава му направих забележка:
- Драскаш сме с този колан, токата ти ме наранява. Махни ги. И защо изобщо мина зад мен?
Беше стигнал до венерина област, което го караше почти да ляга на мен. Позамисли се и каза:
- А ма, мамо... Не ми е удобно пред теб, а ако се съблека съвсем...
- Какво съвсем? Така ме задушаваш. Съблечи се и работи нормално. Какво ти е неудобно?
Утихна съвсем, чух че се съблича зад мен, след което го усетих в страни, погледнах го. Беше в пълна ерекция, което го притесняваше. Но на мен ми беше забавно, да не повтарям, че вече бях и възбудена. Накрая му припомних:
- Чу баща ти какво каза? Свърши си работата и после ми се... Няма от какво да се срамуваш! Голям мъж си!
- Точно щото съм вече голям! И не те виждам само като майка.
- А като какво ме виждаш?
Беше преминал към краката ми. Наближаваше гениталиите ми, което съвсем ме възбуждаше. Спря се някъде в подножието на същите и тогава каза:
- Виждам те като жена. Едвам издържам!
За негов късмет в този момент дръпнах кърпата и казах:
- Още малко де, не спирай!
Изравни се със задника ми, което до допря до ръката ми. Усещах вече пулсиращият му член. За малко не го сграбчих. Побърза да завърши масажа, но аз исках да продължи, без да осъзнавам му дръпнах слипа. Изскочи му члена. Остана като вкаменен. Не можеше да помръдне. Осъзнавах вече какви ги върша. Хванах го и почнах да го стимулирам. Изведнъж се изля. Спермата попадна на онази част между пъпът ми и вулвата. Тогава се усетих, че отивам доста далеч. Това не ми попречи да размажа всичко по мен. Успях да кажа:
- Стига! Свърши хубава работа! Хайде в банята.
Не очакваше, че ще влезна с него. Изкъпахме се, без повече ексцесии. Но аз установих, че с удоволствие бих го повикала пак да ме масажира. Похвалих го и му благодарих, не пропускайки да му кажа:
- Беше много добър, ще се радвам пак да ме масажираш!
Явно вече се бе взел в ръце, засмя се и каза:
- Страхотна си мамо! Няма проблем, когато имаш нужда, викай. Но не знам следващият път как ще реагирам.
- О! Ти май се еманципираш вече. Добре, ще видим другият път.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: eaaf6a581d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   и на мен ми се случва,но аз ходя при жена и накрая на масажа ме довършва с ръка.Уникално е !

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5b26043358
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   М19 и на мен ми се случи веднъж така се надървих че ми идваше да потъна от срам

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: a71c408a84
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   Съвсем нормално. Като сутрешната - щеш не щеш...случва се. Нормална реакция на тялото към увеличаване на кръвообращението, което е до голяма степен действието на масажа. Забравяй го!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 14977138c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Нормално е, те повечето масажисти предлагат и да те изпразнят накрая срещу някой лев отгоре. :D

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: dedd691b88
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Повечето масажистки предлагат и освобождаване с ръка или с уста,нали!?
Затова и там има повече наплив от клиенти;хем релаксираш,хем им го...

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3fc7141562
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Нормална реакция на тялото при отпускане и стимулиране на кръвообращението. Не значи, че си би или гей. Като бях мега разгонен тийн ми се е случвало докато се возя в автобуса и той започне да се друса по някой неравен път да се надървя. Това не ме прави бус-сексуален, хаха.

Въпреки това най-добре ако си хетеросексуален мъж да те масажира жена.. поне няма да имаш мисли после, че мъж те е пипал. И аз съм ходил на мъж-масажист де, но ако имам възможност все избирам жена.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ec4b81ab6c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Жена съм. След това, което прочетох ми се ходи на масажист :D

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 072b42e120
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   20, много добре те разбирам.

М31

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker