Голям проблем ли е ? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Голям проблем ли е ?
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1836 пъти
Здравейте, хора. Млада жена съм и преди няколко дена поисках да се разделим с приятеля ми по ред причини от моя страна, с който бях 3 год. Зрял мъж, но явно не беше много узрял. Май не си пасвахме като характери. Много се сърдеше, все недоволен и чувствата ми към него изчезнаха и така. По-добре се чувствам без него, спокойството ми липсваше, но има един проблем. От година започнах да ставам все по незаинтересована откъм секса. Вече се чувствам като асексуална и се притеснявам , че никой мъж няма да ме иска. Разбрах, че секса не е за мен просто. Първия път беше ужасен и ми се лепна някаква болест за половин година и беше ад. Не знам как и защо, уж бяхме с кондом. И нещо се разраних и доста ме болеше. От тогава не съм правила секс и даже и не се сещам за него. Ако става дума за натискане съм ок, но секс..не. Не знам какво да правя и едва ли са много мъжете, на които бих се харесала. Не си търся в момента връзка, защото достатъчно ми беше онази, но не може винаги сам. Вече всичко се върти около секса и най-много да ме заебе като разбере, извинете за израза. Как мога да намеря мъж като мен или просто да се оставя на съдбата ?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: d2111bee16
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Имам въпрос към теб! Считаш ли се за красива и другите казват ли ти, че си красива или не?

Според теб от 1 до 10 колко си даваш за красотата?

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: db81549c4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Правила си секс веднъж и вече реши, че не е за теб? Не бързай толкова със заключенията.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d362b2ad55
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Ами да, доста голям проблем е.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 61eecd2437
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Към номер 1 - Да, казват ми го. Имам доста обожатели, но поддържам само дистанцирана връзка. Аз лично се имам за чаровна,но има и много по-красиви от мен жени и момичета.
Към 2 - Не ми харесва, това го знам вече. Нито мисля за секс, нито искам да го правя повече.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 65db32f4ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Възможно е човек така да е устроен физиологично, че да е неспособен да се възбуди. Асексуален по рожение и по природа. Но статистически погледнато е много малко вероятно да си такава, защото тези хора са много много много редки. Безкрайно по-вероятно е това да си травмирана - било то от детството, било то от единично събитие, няколко изолирани случаи, или някакво токсично фоново внушение.

Правилни са опасенията ти, че всеки търси И секс. Само мъже-боклуци търсят само секс, но всички търсят И секс. Така че ако искаш „половинка“, да, имаш проблем.

Поинтересувай се за това състояние. Интернет, библиотеки. Ако знаеш английски, интернет ще ти е предостатъчен. За разлика отпреди 10 години, youtube вече гъмжи от качествено съдържание на всякакви сериозни теми, създадено от професионалисти, понякога топ професионалисти. В частност - има психолози и психиатри, от които човек може много да научи за психиката си, за травми и т. н.

Горещо бих те посъветвал да идеш на сексолог или психолог, който да ти помогне да изясниш генезиса на това, което прилича на асексуалност. В зависимост от това, колко приличаш на „масовия българин“, може това да ти звучи като глупост или глезотия. Ако първо се поинтересуваш сама и почетеш/послушаш, както ти предложих в предишния абзац, осъзнавайки колко са сложни връзките между многобройните неща, които може да са те довели до това състояние, сама ще оцениш колко полезен би бил един компетентен сексолог, или дори по-„общ“, тъй да се каже, психолог.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 31fde887a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   А не ти ли минава, през женската главица, евентуално да потърсиш помощ, че да преодолееш тази си психологическа травма, на която се дължи ОЧЕВИДНО отношението ти?
Защо женското ви решение е просто "или сама (ама пък не искам) или трябва да ме приеме с абсурдните ми, нерезонни специфики и да ме търпи! "???
Е затова мъжете сме по-добри от жените. Защото гледаме да се развиваме и когато имаме проблем, гледаме да го решим, а не очакваме светът да ни падне в краката, без да сме направили нищо.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker