Бащи, привлечени ли сте от половинките си след раждането на детето? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120688)
 Любов и изневяра (29591)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9554)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7286)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1731)
 Други (18392)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Бащи, привлечени ли сте от половинките си след раждането на детето?
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 2271 пъти
Не питам дали я обичате, дали се възхищавате на това, че ви е дарила с дете, дали сте ѝ благодарни, дали помагате във вкъщи с отглеждането или се счупвате от работа и в тоя дух. Питам дали чисто физически, ама на най-първично ниво, намирате половинките си за привлекателни жени. Имате ли желание за секс, става ли, възбуждат ли ви? Какви физически промени настъпиха, плашат ли ви, отблъскват ли ви? Мислите ли за изневяра, предпочитате ли да гледате порно или нещо друго? Колко често правите секс и с желание ли е или просто за да отчетете дейност? Кой е инициаторът?

Жена съм и откакто родих, мъжът ми почти не ме поглежда. Свалих килограмите бързо, защото по природа съм слаба и злояда, но година и половина по-късно, остава много увиснала кожа, стрии по ханша, корема, гърдите (които изглеждат като на 80-годишна жена), свиреп косопад, ареолите ми са почти черни и линията на бременността (linea negra) не се маха. Не знам какво да правя, той много ми помага в отглеждането, чудесен баща е, но няма никакво желание към мен. Усещам, че не иска да ме обиди, но трудно успява да го скрие. На всичкото отгоре той изглежда по-добре от всякога! Единственото решение са операции за отстраняване на излишната кожа, повдигане и запълване на бюста, лазер за стриите (ако изобщо помага), но освен, че не мога да си го позволя, не знам дали има смисъл вече. Все така влюбена и привлечена съм от мъжа си, както в началото, но не мога да го обвинявам, ако не ме харесва визуално. Все пак и аз не мога да се гледам... благодарността и уважението са едно, сексът съвсем друго.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 04399716ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Като начало иди на доктор, защото изглежда, че имаш някакъв здравословен проблем.

Отговора на въпроса ти е - да, привличат ни жените и след като родят. За мен стриите не са били проблем никога.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 02385aaf90
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   След дълъг съвместен живот и деца, много малко мъже остават все още страстни и силно привлечени към жените си

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 7bec99495c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Честно казано жена ми роди две здрави прави дечица , и честно казано леко напълня и страха още по красива, някак се рахубави .

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 89e975e918
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изненадай го някой път гола, разкрачена на дивана и самозадоволяваща се. Без да се правиш на смутена. Да видим няма ли да се одърви.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 751e7dde33
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Не съм баща, но съм почти убеден, че ще ми е адски трудно да съм интимен с половинката си, ако не успее да си върне предишното тяло. И това ме плаши, защото теглото се оправя, но пораженията по кожата - трудно. А пък не искам да изневерявам или да си мечтая за други, какъв съвместен живот ще е това?
Сега поразгледах снимки, които не са захаросани, а реалистични... еми, не, много отблъскващо е. Разбира се, че има мъже, на които това няма да им пречи, но не мога да бъда убеден, че повечето ще приемат висящи кореми и увиснали гърди с отворени обятия. А тези, които казват, че стриите не им пречат, просто не са виждали огромните морави белези, които може да причини разтягането на кожата. Тия малките бели линии никой не ги брои за нищо, да. Аз също не бих очаквал някой да ме харесва с шкембе, гуша, плешив и с мъжки цици. Знам, че звучи адски грубо, но ако сведем всичко до телесното, както иска авторката, това е масовият случай. В други времена, когато не ни облъчваха с перфектни тела 24/7, порнография и какви ли не бълвочи, може би, нямаше да е толкова зле.

Aвторке, не знам какво да те посъветвам. Колкото и повърхностно да звучи, това са неща, за които трябва да се говори преди зачеването. Раждането е изключително травмиращо за организма на всички нива и трябва да се обсъждат всякакви варианти и кой на какво е готов. За съжаление почти всички бъдещи родители витаят в облаците от радост и забравят реалността и евентуални проблеми. После се чудят "що стана тей ся?!". Никой не допуска варианта, че може да изтегли късата клечка. Бъди директна с мъжа си, сподели му опасенията си, не му се карай/обвинявай и решете как може да продължите отношенията си. Хрумва ми да си вземеш хубаво и качествено бельо, което включва корсет и повдигащ сутиен, докато не дойде момента, в който и двамата ще свикнете с новото ти тяло, ако това се случи, де. Но при всички положения говорете, не е живот инак.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6e81262628
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Жена съм. След раждането не съм забелязала особена промяна от страна на мъжа ми, просто правим малко по-рядко секс заради детето. Аз си имам стрии по дупето и гърдите още от пубертета. Винаги съм имала големи естествени, но увиснали гърди и никога не съм била от най-слабите. При мен след раждането почти нищо не се промени. Също имах косопад, но след няколко месеца нещата се нормализираха. Другият ми проблем е, че по време на бременността получих хемороиди, които не се махнаха. Почти всяка жена страда от неприятни промени след раждането. Но един мъж на място няма да спре да я обича и желае заради това. Защото сексуалното желание може да се роди инот любовта, ако е достатъчно силна. Промени се само, ако ти самата не се харесваш. Според мен най-добре е да поговориш с мъжа си и да му кажеш как се чувстваш и че се нуждаеш от предишната близост. Не си холивудска звезда, че да се подлагаш на скъпи и болезнени процедури. Мъжът ти трябва да те приеме такава, каквато си, защото си си жертвала тялото и здравето, за да му родиш дете.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 5b1f19f8b5
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Жена ми роди секцио след тежка бременност, после малката не засука и трябваше да се цеди близо година. Тя самата каза, че иска детето да пие кърма, а не адаптирани млека. Този период бе адски тежък родилна депресия, както за нея така и за мен. Недоспиване, изнервеност, стерилизиране на шишенца и т. н, бебе с колики и така. Нямаме баби и сексът беше мираж, а ако имахме някакво време, то предпочитахме да спим. Жена ми напълня и от стегнатите й цици нямаше и следа. Всичко в нея се промени, но винаги си говорихме за това и как й се е отразило. По принцип не съм от мъжете, които сипят комплименти и нея това още повече я е измъчвало, защото си е мислила, че вече не ме възбужда и я намирам за не толкова привлекателна. След като детето стана на около 2 години сексуалният ни живот влезе в релси, не че 2 години не сме правили секс, но някак беше колкото да разпуснем и да е по-набързо, та да поспим. Сега вече, след като детето е по-самостоятелно, имаме повече време и дори експериментираме в леглото по моя инициатива, но на жена ми й много и допада. Стриите и увисването са нещо нормално, но според мен трябва да намерите време с мъжа си и да си споделите какво теб те тревожи и какво него, но в никакъв случай не започвай с нещп тип "Вече не ме намираш за краива, нали?", "Да не би да има друга?" и т. н. Спокойни разговори с изслушване, за предпочитане когато детето спи или в леглото , галете се, докосвайте се. Също бих ти препоръчал сеанс с психолог, който варира от 30-40лв. в зависимост от града, в който живееш. Важно е да си оставяте о време за себе си без детето. Примерно един ден от седмицата излизаш вечерта с приятелки или просто отпускаш далече от вкъщи, докато той или някоя баба са с детето, после той и така. Ако може да си позволите, събота и неделя сменяйте обстановката и пътувайте. Може да се консултираш с лекар и едни хормони да ти пусне. Всичко ще е наред, просто намерете времето за да си ги изговаряте всичките тези неща.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e2262256be
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Тоест вече опита лекар, изследвания, здравословно хранене, подходящи витамини и хранителни добавки, редовно физическо натоварване и нищо от това не помогна? Следователно хирургия...
Изобщо опитваш ли, или избра един невъзможен вариант и се отпусна в рутина?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 9f34afbe6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ти си да психиатър, вървиш срещу природата и нормалните неща. Не може цял живот да изглеждаш, като на 18. Милионери топ знаменитости ги снимат провиснали и с целулит, но ти не можеш да се приемеш. И въобще дали на мъжа ти му пука за цвета на ареолите ти и за косопада ти. Аман от преувеличения с логично, медицинско обяснение при това. Първо си оправи речника в стил свиреп косопад...що за речник и възприятия. Жени болни от рак не се изразяват така, където косата им пада на снопове. Дали при теб е така, естествено, че не. Просто нереалистично представяш нещата и преувеличаваш.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 764e1436dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Операции, спа, процедури, кремове, тренировки ...

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 0359fdd4c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Жената след като роди става още по-хубава и по-женствена.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker