Проблем със секса, срам, неприемане - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Проблем със секса, срам, неприемане
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 2248 пъти
Здравейте, имам доста сериозен проблем. Момиче на 24г съм, като цяло от дете съм била с много комплекси, не съм се харесвала и приемала. Проблемът ми е и че в сексът съм така. Не мога да се отпусна. Попринцип секс ми се прави постоянно, имам желание. Но когато започна и се подтискам, мисля, че съм зле и буквално"изсъхвам", а това влияе и на другия. И така отблъскам хората и не става нищо от мен. Моля за съвет, помощ, даже ако познавате специален психолог. Този проблем ми влияе на живота тотално. Сънувам как не става нищо от мен, мисля си го. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4b5977c60d
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Чакай сега... щом стигаш до това да правиш секс, значи ставаш. Не си грозна, умееш да привлечеш човека и след първото впечатление. Погледни логично - щом успяваш с това, значи не си това което си мислиш.
Следващия път като сте със свалени гащи, просто си спомни, че щом си стигнала до там, значи са те харесали.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 27d4729216
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това, че се притесняваш, не означава, че "нищо няма да стане от теб"
Щом стигаш до там се замисли, че си харесвана
Нормално е да се притесняваш и смятам, че се притесняваш повече от това човекът отсреща какво ще си помисли или дали ще се справиш.
В крайна сметка първия път в повечето случай е трагичен
Не го приемай толкова навътре. Опитай се да си създадеш атмосферата да ти е приятно, но дори и да не стане не го мисли толкова, все някога ще се получи

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2af0f42c48
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   " И така отблъскам хората и не става нищо от мен." - наистина не ставате за секс, жена ми е същата и ми мина мерака да си искам, пълна скука сте, по добре с надувна кукла ще се получи. За какво ви е тази уста, само да плюскате ли, защо не си кажете кой какво иска, за какво си мечтае и си го дайте за удоволствието. Не става въпрос за перверзии като да си пикаете и серете в устата, всичко друго е нормално. Щом авторката се спича когато е с мъж, тя не изпитва чувства, прави го заради спорта, просто така, защото и другите го правят. Ако нямаш чувства, това се получава, сухо комерсиално чукане, а това е отвратително, правят го само в порноиндустрията. Ако си готова всичко да направиш без задръжки, предложи го на мъжа, съответно и той трябва да отвърне, ако има истински чувства. А тук много отворени се правят на важни, как ще правят френска, та това било гнусно!? А устата не са ли гнусни, как се целуват, че и езици си смучат. Значи език може да смуче, друга част от тялото не може да оближе. Авторке, захвърли лицемерието и ако имаш чувства ги покажи на мъжът до тебе, иначе убиваш и погубваш и твоето, а и на мъжът щастието, младостта отива на вятъра! Насила хубост не става!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3348b653eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Благодаря ти много за увереността, но нещата не са само до красота. От авторката.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 013577514a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Излез от схващанията си и порасни. Ти си жена на 24 г. второ отвори нета без специален психолог и прочети от достъпната информация, какво вижда мъжа по времена секс. Какво ти мислиш и каква е реалността. Чети и се развивай, вместо да се седиш в зоната на комфорт и да си мрънкаш само. Ти отворили поне едно видео от специалист на тема граници, неприемане и т.н.

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 6866fb724b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Така е номер 1 е прав. Аз какво да кажа,като съм девствен, направо ми се мре

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ead490abce
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Проблемът ти не е сексуален, а психологически и се дължи на ниско самочувствие. Имаш натрапчиви тревожни мисли. Между другото е много често срещано и всяка втора жена с комплекси относно външния си вид е била критична към себе си и не се е чувствала уверена в леглото. Няма как да ти препоръчаме психолог, дори не си споменала откъде си. Ако искаш, потърси специалист с помощта на интернет, вероятно терапията ще ти е от голяма полза, но трябва сама да си избереш човека. На твое място бих избрала жена.
Донякъде е моя малка тайна, но преди време въобще не харесвах тялото си. Странна история, много хора ми правиха комплименти точно за физиката ми, но аз не виждах нищо красиво в огледалото. Проблемът ми се разреши, когато започнах да се интересувам повече от изкуство и фотография. Оттогава съм видяла толкова скулптури, картини на жени и фотосесии, че започнах да приемам всяко тяло за красиво, включително и моето собствено. Има период от миналото, в които са били на почит жените с извивки, но не като тези на Кардашиян, а пищните женски тела. Гледаш една скулптура на мъж и жена и творецът дори е изобразил как при допир, пръстите на мъжа леко потъват в женската кожа. Гледаш жената и тялото ѝ само по себе си не е съвсем привлекателно, но всъщност ти харесва как е изобразено с всичките му несъвършенства. Има снимки на женски тела със стрии под вода, приличат на вълнички, това ти дава друг поглед над това несъвършенство. Имам един приятел, които харесва отпуснати и слаби женски тела, с мека кожа. Точно тези тела, които в момента се наричат сухи, скучни, дъски. Малко се отплеснах, но се надявам да схванеш мисълта ми.
Какво толкова ти има? Никоя от нас не е съвършена и точно в това се крие чарът. Аз лично не харесвам прекалено мускулести мъжки тела, падам си по обикновената мъжка физика без балонести ръце, кореми и крака. Други жени пък търсят точно това, което на мен не ми допада. Приятелят ми понякога иска да се нацепи, за да е по-привлекателен, а аз още не съм успяла да намеря начин да му обясня, че той вече е идеален за мен и винаги ще бъде, независимо какво се случва с тялото му. За всеки влак си има пътници, но хората не се качваме на влака заради вида му, а заради мястото, на която ще ни отведе.

Помни, че щом един мъж е проявил интерес към теб, явно ти вече го привличаш. Този мъж не е пластичен хирург, че да те види гола и да те нарисува с маркер, обяснявайки кое как трябва да се промени. Мъжът иска интимност с теб, а не да те поправя или съди. Щом си гола пред някого, явно вече си достатъчно красива за този човек и след като той не бяга с писъци, очевидно харесва и голото ти тяло.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3348b653eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Благодаря на всички за честите отговори. Към номер 3 да съгласна съм до нагласа е. Трябва да има разбиране между двамата мен не ми е проблем да попитам какво иска другия даже напротив. Искам на другия да му е по-хубаво. И нз как разбра, че няма чувства. Тук говорим за психика.
Към номер 5.Да аз не съм пораснал и избива комплекси. Както казах била съм мн време затворена и свита, всеки минава през различни периода от живота си. Благодаря все пак за думите. От авторката

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 295492d703
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   За съжаление - мисля, че се нуждаеш от малко алкохол. Разумно малко! "Дозата прави лекарство от отровата"!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8a30802e8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Недей да го мислиш секса толкова много. Приеми че няма да бъде перфектен, и просто действай вместо да задълбаваш в мисли и страхове. Със сигурност не си толкова 'зле' колкото смяташ, а кой знае, може и да ти се отдава, но просто страховете ти пречат. Пиши ми на hidd3n във абв, ако искаш да поговориш с някого за това.

Иначе никой не се е родил научен. Ако искаш да ти е по-лесно, трябва да потърсиш партньор който да прояви разбиране като му обясниш тези неща и да действате по-бавно и внимателно. Самото усещане за приемане ще ти помогне да преодолееш страховете в една такава ситуация.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker