Защо покана за вкъщи да е равна на секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120660)
 Любов и изневяра (29583)
 Секс и интимност (14307)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6437)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18386)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо покана за вкъщи да е равна на секс?
преди: 3 години, 3 месеца, прочетена 5308 пъти
Четох на някакво изчадие, направо така ще го нарека, темата, че ако жена влязла с мъж в стая, то трябвало да очаква секс и нямала право да каже, че е била насилена. Това е много идиотска теза, защото има много фактори. Но това събуди в мен интереса да задам няколко въпроса и с читателите да ги обсъдим.
1. Покана на гости (в моя случай от жена към мъж) = секс? Защо така? Давам прост пример. Запознала съм се наскоро с мъж, сега е пандемия и има вирус, така че не може всяка среща да ни е навън да се снебиваме безцелно, а заведенията са затворени като опция. Не е ли съвсем в реда на нещата да го поканя на гости на чаша вино, домашна вечеря, уют, където можем да се опознаем по-добре? Чисто като разговор очи в очи. Но вие ще кажете, че мъжът е в правото да дойде с очакванията за секс. Другият вариант е в колата, като че ли там не идват със същите очаквания, но е много по-неудобно и си е разходи без комфорт, а возенето зимата не е удоволствие като през другите сезони. По-скоро при необходимост. А кола в момента може да нямам, някои изобщо и книжки нямат и остава вариантът у дома.
А. Вариант първи - казвам на мъжа - "каня те на вечеря, ама да знаеш без секс, за всичко има време". Той се обижда, защото си вадя прибързани изводи и вече не е същото. Ако е широкоскроен може и да прости, но си е обида за някои.
Б. Вариант втори - каня мъжа, той идва и настъпва към секс. Аз му казвам, че не съм това имала предвид и той от там се дразни, че давам грешни сигнали, защото у нас = секс според масовото мнение.
Заключение, как трябва да постъпя? Първото - лошо, обидно и нетактично. Второто, правене на света вода-ненапита? И в интерес на истината и двете са ми се случвали. Един ми се разсърди, че съм го помислила за такъв типаж и не било нужно да разяснявам като на дебил, бил за вечерята наистина. Друг преди време ме отписа, щото съм го поканила, пък нямало екшън. Е накрая какво да правя? Без намеци, за първите срещи говоря, каниш го на вечеря - нито да му кажеш от по-рано да няма очаквания, нито да НЕ казваш. От друга страна, аз самата не бих знаела с какви очаквания да отида, ако мъж ме покани на гости. Пак в същата ситуация изпадаме. Отивам, той по-рано не ми е казвал нищо, но понеже трябва да очаквам секс, не трябва да съм изненадана. Даже и да ме изнасили, аз съм си "виновна". Ако пък от рано кажа, аз съм груба и сръдливата страна се обажда. Накрая не е това феминистка тема, повтарям, ако съм мъж в същите ситуации, пак е дилема? Питам, защото самата аз нямам представа в тези ситуации как се действа? И освен вкъщи и в колата повреме на пандемия не остава вариант за други срещи.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 3 месеца
hash: ab28610690
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Разбира се че трябва време. Може да го поканиш но ако той опита кажи, че е нужно време. Аз лично смятам че трябва поне месец да се опознаеш с някого

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 9dfcb9f88e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Пак мъжете виновни за това, че те е страх да не те отхвърлят. Ами виж, няма универсална рецепта, както сама виждаш. Мъжете сме различни. Аз например съм отивал на гости на момиче, което ме е канило, и от уважение и понеже тя самата не демонстрира желание, не съм правил нищо. А после тя ми писа, че очаквала секс от мен, макар да не го показа или каза по никакъв начин. Аз не чета мисли. По същия начин мъжете, които каниш, не могат да ти прочетат мислите. Затова трябва тактично да кажеш какви са ти намеренията и, особено ако той тръгне в дадена посока, да поставиш ясно дефинирани граници (подчертавам ясно дефинирани, защото жените много често поставяте едни размити "граници", дето лесно се преодоляват, друг е въпросът, че понякога това е търсена цел).

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 426e9c518d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Заведения няма, но театрите и операта работят, от 1 януари ще работят музеите и галериите. Тъкмо бих научила и какви културни интереси има. И дали изобщо има.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 89a0a2f399
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз не виждам проблем, стига да му обясниш предварително както на нас, мотивите и намеренията си! Имай предвид, че ако не се познаватв добре, може все пак да бъдеш насилена!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ac8aa1ccfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Много добре си задала въпросте, хайде сега мъжете да ви чуем

 
  ...


...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f471113bab
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   За по-сигурно кафе в парка. Ми те мъжете искат бързо да става.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: aa081de405
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На теб колко срещи ти трябват докато "дойде време за секс"? Чак пък толкова да не можеш да измислиш - ми - покани го в националния исторически музей, примерно. :)
Да - поканата в къщи е покана за секс. И в двата случая. Оправданията и уговорките не изключват очакванията.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 2659d8318c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Винаги може да се видите навън, още е топло, и да се разходите. Можете да си купите нещо за пиене-кафе, чай или някакви хрупки и така. Пак е среща, нали? И то точно такава за хора, които не се познават много-много. Ама каниш ли някой мъж у вас, в твоя свят, какво да се случи друго, освен секс? Създава се една по-задушевна обстановка, която ако не искаш секс, за какво изобщо каниш, че и готвиш? Това е за по-напреднала връзка.
Вариантите за срещи по време на пандемия само в кола и вкъщи си е супер ограничен начин на мислене. Има даже коледни украси, ми покани го тоя мъж вечерно време да се разходите сред украсения град, дори и за час. Страшно бедни идеи за срещи наистина имат някои жени.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8d7a9279b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Картите на масите е най-добрия вариянт и един истински мъж не би се разсърдил никога, ако бъдеш директна с него. Би се разсърдил някой льольо без самочуствие. Така биха се избегнали нежелани ситуации, дори престъпление. Моят дом не е хан хотел или заведение за да организирам дейтинг срещи там с цел опознаване. Домът ми е крепост, лично пространство, отражение на моята личност и покана ли жена там то значи, че ще се любим. И това е ясно на много жени. Само, че умишлено се праят, че не им е ясно за да си запазят правото да извъртят ситуацията във всеки един момент както им изнася. Но няма как да и кажеш на една жена , , Каня те вкъщи да вечеряме и след това да се любим, , защото излиза така, че я взимаш за мурва и някаква супер лесна. И тя, ако има барем минимум самоуважение, дори и да ме харесва, би отказала.



Чингис Хан

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: fa0a78231b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Браво чудесен анализ. Истината е че всеки трябва да е откровен от двамата ,така мисля че по рядко би се стигнало до недоразумения.Чудесна си! ;)

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3fc06d56e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Еми точно така е, но отдавна стигнах до извода, че няма угодия на всеки и просто спрях да се съобразявам. Каквото и да направиш все ще се намери кой да се оплаче и да мрънка, точно както си описала случаите. Правиш каквото ти мислиш, че трябва, а ако някой (било то мъж или жена) не е съгласен проблема си е техен. Откакто спрях да се впечатлявам от такива неща живота стана много по-спокоен, а принципа ми е - на който не му харесва знае къде е вратата, никой не е вързан да седи насила.
За протокола и за хейтърите жена съм.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3dc6a2a7c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   А какво означава „ да те закарам до вас”..или там до където си търъгнала? примерно след работа. Мъж съм нека жените обяснят какво им е виждането

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: c22ff58037
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Авторката: Ами искам малко да изясня. И аз смятам, че малко опознаване трябва, не на втората среща - въргаляне, точно защото търся сериозна връзка. Това си е избор на всеки. Има много жени, както и мъже, които изпращат смесени сигнали, аз такава не съм. Ако заговоря за секс, разбирам, но покана за кафе, обяд и вечеря е друго. Не съм била груба да кажа - "да знаеш без секс!". А с подход. И тогава единият скочи и направо после контакт не поиска - "ти за какъв ме мислиш, аз съм интелигентен човек с някакво ниво, бях взел даже подаръл, а ти ме подцени". И се почувствах като най-тъпия боклук тогава. Мъжът беше наистина супер, но сръдлив. Явно всички сме различни. И да, места има, но ако си в студения край плюс дъжд, сняг. Зима е. Има вирус. И не виждам защо трябва да ми е мъж, за да му готвя, това за мен е жест. Да го поканиш. Най-добре остава наистина галерия/музей явно. Или разходка при хубаво време. Само един въпрос. Сексът е естествено нещо и не се планира, но не е ли добре мъжът или жената открито в даден момент да покажат за очакванията за вечерта, най-малко, за да имат защита и другият да не се чувства в засада. Няма да ми е приятно някой от нищото да ми изисква секс, близост - да, но ей така на първата или втората среща насаме е прекалено. Както аз да нападна мъж веднага, струва ми се пошло. Човекът да няма представа, дори и да иска и аз да му се нахвърля - "няма ли секс". Но сте прави. И заради недиректните хора, дето пращат объркани сигнали, ние да не знаем как да реагираме. Не съм тийнейджърка, а жена на 26 да подчертая.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e0156e2c97
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   А авторката откъде знае предварително дали тя ще има желание за секс или няма да има ? Тя защо изключва този вариант за себе си ?

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 916b001a54
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Защото всичко вече се върти около секса. Тъжно, но факт.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: a04f8e933f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Предлагам следното: за да не се засяга за какъв го мислиш или да остава с напразни илюзии, когато го каниш у вас кажи "Заради Ковида те каня у нас - просто няма къде другаде да идем, защото заведенията не работят". Ако не е от онези, които правят секс по тоалетните на заведенията, ще му светне, че покана за секс няма да зависи от Короната и едва ли иначе си мислела да го награбиш на масичката за кафе да кажем. Също така не го обвиняваш директно, че е тук заради секса и ако не е сръдльо по природа, няма да се засегне от това.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: e32518f3d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Мъж на 31г.

Накрая става малко по интересно, авторке, отговарях ти ред по ред.

Ако ме поканиш в къщи така както обясняваш, аз ще си имам 1 на ум. Ще си взема презарвативи дори и да не сме говорили по въпроса, защото ако се случи по-добре с презарватив отколкото без.
Ако не си взема презарвативи по-скоро ще си мисля, леле ако стане и аз нямам? Така всякаш си връзвам гащите и квото стане.
Важното е, че съм се подготвил и ми е спокойно.
Както ще си измия зъбите дори и да не се целуваме.
Както ще се изкъпя.
Както и каквото и да е.

В крайна сметка горните работи ще ги направя за да не ги мисля изобщо, да си ги махна от главата и ще се радвам на прекараното време с теб и на където ни отведе.

" Но вие ще кажете, че мъжът е в правото да дойде с очакванията за секс." Ще съм готов за себе си. Така както и ти ще се изкъпеш за всеки случай, нали? Но да си кажа нещо като " е сега ще я притисня и ще я изкучам" това е доста грозно и ако го направя ще се чувствам по-малък човек.
Все пак има едни такива мисли говорени често на мъжката част от хората, че трябва да си искаме и т.н. ОК, но ако се случи трябва да бъде казано почтено и трябва да има начин да бъде отказано почтено също така и да се чувствате добре с това идвамата. Донякъде е ОК да се пита, ако си мисля, че не искаш, но някакси имам съмнение, че утре може да отидеш и да кажеш на приятелките си: "Тоя е ебати идиота, аз го каня в нас, а не разбира, че искам секс". Бих те питал директно и out of the blue: Със желание за секс ли ме покани във вас или просто вечерия?
Ако може да създадем конфорт в такива ситуации, това си е плюс. Ще си знаем, че може да си говорим. Нали?
И нещо друго, ако ти искаш секс, а аз не? Готова ли си да приемеш мойто "Не" с усмивка :D

И не го мисли толкова, в колата ли там ли онам ли, само и само да не ти поиска секс. Освободи се от тея притеснения, покани го във вас и знай какво ще му кажеш ако ти поиска секс и толкова. Просто убий тоя страх един път завинаги.

казвам на мъжа - "каня те на вечеря, ама да знаеш без секс, за всичко има време". Според мен най-добре да се подготвиш психически, да изкараш тоя страх(той идва от това, че не си подготвена) и ако се случи да ти предложи да го погледнеш в очите и да му кажеш "за всичко има време". Вместо да го казваш предварително. Защото от моя гледна точка аз може да не искам да давам зор за такова нещо, а кажеш ли ми предварително всякаш ми казваш, че съм готов и само тебе чакам. ИЛи всякаш те насилвам. Аз няма да се обидя ако ми кажеш(зависи как го казваш де), но бих оценил ако ми дадеш възможност сам да разбера, че си решила да е "не", без да приемаш, че съм плиткоумен.
Хаха сега прочетох за прибързаните изводи.

Ако се дразни, като му кажеш "не" по приятен начин, това си е за изгонване от вкъщи и за край на връзката според мен. Обратното, ако го приеме като мъж, това вече ще те привлече даже, сигурен съм.

Трудната част е, че жените имате навик понякога дори и не всички, но аз как да знам ти от кои си? Та имате навик да не дадете сигнал, и мъжа да не знае как да е готин с вас, да го направи ли или не. Ако не го направи после на вашите приятелки започвате да казвате, тоя е идиот.
Най-добре се научи да даваш сигнал на момента, ако искаш да го даваш, а ако не искаш бъди готова да откажеш мирно и с усмивка, без да го караш да се чувства зле (ако го направиш правилно а той се нервира си правиш изводи както споменах).

"И в интерес на истината и двете са ми се случвали. Един ми се разсърди, че съм го помислила за такъв типаж и не било нужно да разяснявам като на дебил, бил за вечерята наистина. Друг преди време ме отписа, щото съм го поканила, пък нямало екшън. "
Хахаха готина си :D Приятно ми е да знам, че има момичета, които търсят баланса хем да си себе си хем да не наранява мъжката част. Най-добре според мен, момиче, е да водиш срещата към това, което искаш, и да си готова за въпроси и отговори!!! Готова ли си няма да имаш страх, повярвай ми. Бъди готова да кажеш "НЕ", бъди говота да кажеш "ДА". Просто бъди готова да изразиш себе си.

Ако ми кажеш предварително, може да се обидя леко, но няма да ти го казвам. Може би след няколко срещи ако стане на въпрос, ти сама ще разбереш дали съм щял да давам зол или не. Друг те е отписал, защото нямало екшън? Хаха Еми това не е ли джакпот? Ако не искаш, то много бързо разбираш, че не си пасвате и му казваш ЧАО.
Виж, и аз съм малко като тебе, признавам. И ще ти дам съвет, който и аз самия трябва да последвам. ТИ гледай себе си за тея работи. Теб те е страх, че няма да можеш да угодиш на мъжете, не ти трябва. Просто бъди себе си и бъди подготвена за нещата от които те е страх. Те как реагират не е твой проблем, освен ако не ги отрешеж жестоко.
Разбираш ли ме? Просто бъди себе си. Леле ти си точно като мен. Осъзнаваш какво е възможно да се случи много стъпки напред и започваш да премисляш всичко.

Просто бъди говота за ситуацийте от които те е страх. Ако ти си ОК със това, което казваш и как го казваш (много важно с тези двете да си ОК със себе си) то няма значение как реагира мъжа. Просто ще разбереш кой е той, и ще знаеш искаш ли или не да си с него. Сигурно си свикнала да премисляш действията си, може би от работата си или защото учиш нещо, но в комуникацията открих, че да се подготвиш за ситуации е ОК, но не по-малко важно е да практикуваш комуникация realtime. Да си готова да приложиш мисленето в момента, а не нещо, което си мислила преди 2 часа на саме.

Всякаш те е страх, че е възможно да не си паснете с мъжа, и че ще е твоя вина. Еми може и да не е твоя, може и да не е негова, простно може да не си паснете. Искаш перфектно от първия път. :D Разбирам те, защото и аз съм искал същото.

Виж това, което ти казах от началото за презарвативите. Да речем, че съм готов да не правя секс. Чувстам се ок защото съм готов. Но би ме било страх да ми кажеш, АЙДЕ СЕКС и аз да нямам презарвативи, затова се подготвям, взимам си презарвативи и забравям. Вече не ме е страх, защото съм готов и за това. Толкова ми е познато. Просто се подготви за това, което те е страх, и другото го живей на момента.

Боже как приличаш на мен. Чак ми помагаш да се самоанализирам. Въпреки, че аз май се сбогувам с това мислене, защото мисля че е съвкупност от контролиране, липса на опит, очаквания, неприемане че може рузилтата да е неуспешен, неприемания че срещата може да не мине перфектно. Неживеене в сегашния момент, а премисляне на всичко от страх да не сгреша и самонаказване.
Ако те е страх, подготви се, другото да е на момента ако искаш да живееш!!! Ако не ми вярваш, сети се за миналото дали не си се спирала от живот заради толкова премисляне.
Живей!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 699225c9aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   А я кажи ако жени искат да дойдат на гост на мъж.
2 пожелаха и докато приготвя сок и бисквити вече ми се бяха нахвърлили на хуя.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8e5befc693
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Страхотна тема!!! Впрочем, искам да напиша нещо на авторката! Личи си, че иска сериозна връзка и това е чудесно, защото го казва директно!!! Сега по въпроса ми, ако пък се стигне до там, че той отиде на гости, а дамата иска с*кс, а той откаже, просто защото той иска да се получи нещо повече и смята, че ако се стигне до такъв толкова рано, това не са сериозни намерения? (Д) Имал съм точно такъв случай! Тогава какво се случва? Дори и да е готов за такъв, но да не иска да се стигне до там..., просто защото е влюбен глупака, който чака дамата да иска същото и времето за него, което трябва да чака не е важно. Друг въпрос например е..., нещата се стигнат след опознаване до най-малкото натискане и след целувки например мацето да е възбудено! Имам кондомите, защото съм се подготвил за всякакъв сценарии, но да откажа, въпреки това, защото искам да я задоволя орално, както и тя самата го желае, но същевременно не съм сигурен дали няма някакви "СПИ" (сексуално преносими инфекции), защото е водила полов живот преди това без предпазни средства.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 3e1af8e47f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Като мъж ще ти кажа че и в двата варианта ако има сръдни - значи не си струва така или иначе. По-безопасния за теб обаче е да кажеш предварително, но тактично. Например 'извинявай, не се познаваме добре все още и т.н.'. Мъж на място ще те разбере, този сръдливия със сигурност е бил далеч от идеала който си възприела.
В крайна сметка както виждаш повечето хора им се въртят определени неща в главата и идват с очаквания. Та някой подобен може по-настоятелно да те притисне да се съгласиш на нещо което не искаш и да те изкара виновна, както се опитваше автора на онази тема. Ако проведеш разговора предварително, подобни типове често сами ще си ударят отбой.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8baebdef28
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   Защо номер 8 беше толкова негативно гласуван коментар? Много съм съгласен, че идеите на авторката за етапа на връзката за която пита съвпадат в моята глава със срещи навън. Има много място за разходки, по време на които да се говори, смее, да се опознаят хората. Предложиха музеи и театри също...Има къде да се отиде. Съгласен съм, че поканата вкъщи със готвене, трапеза, цялата обстановка е доста по-близка, за малко по-напреднал етап на отношенията и се очаква и по-напреднал етап на интимност тогава вече. Не знам какво толкова ви е чужда идеята, открай време покана вкъщи е намек за това, както е "да гледаме филм". Просто такъв е езика между редовете, на който се говори от напредналите и затова се очаква и смятам, че е нормално. Излизайте навън за сега, а като го поканиш вкъщи, нека да е когато си готова и го искаш както ще те иска и той дотогава :).

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f4dd726817
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   В такава ситуация бих поканила с изрично обяснение че, е покана само за вечеря. Ако се "обиди" че съм го помислила за дебил т.н си е негов проблем и ясен индикатор за мен- комплексар, Next!
Нормален, здрав мъж ще разбере правилно предупреждението! В крайна сметка не се познаваме достатъчно още, а съм го поканила в дома си което си е огромна крачка- домът ми ще каже за мен повече повече отколкото аз самата (за умният човек, не за някой закъсаляк който само търси достъпна дупка) ще бъде в личната ми територия и ще има възможност да прецени що за жена има насреща.
Нормално след като така съм се "оголила" пред него, ще очаквам същата опция.
За секс само не бих поканила в дома си някой дето дори не познавам, има си хотели за това.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: cb79b5e6f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Поканата вкъщи си е точно покана за секс, аз като кажа на някоя мацка " Хелоууу кукло, шпрехе зи дойч, а какво ще кажеш да отидем до нас да пийнем кафенце с райбер" - тя трябва да е много задръстена за да не схване за какво иде реч. Попадал съм и на такива, но веднъж прикарам ли я у нас трудно ще се измъкне без секс. Щом райбера хлопне зад нея, Бог високо, цар далеко. А ако още не вдява за какво иде реч и подсказвам с някое оригинално лафче от сорта на " Искаш ли да играем на море " и тя като ме пита как се играе, аз я заковавам като и кажа " аз ще те чукам, а ти ще се вълнуваш " .... хах :) , или пък и казвам " искаш ли да ти направя бели мустачки с мажко млеко " и тя разбира че няма избор. Щом е дошла вкъщи, под ножа, да е мислила преди това.

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 349220c93a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

25.   От личен (и отличен:-))) опит.
Покани го за разходка в планината.Движение, природа, чист въздух с часове.
Никой не може да каже ,че е предизвикателно(освен да физическото му състояние, ама с толупи едва ли ти се занимава) или провокативно.
Ако обаче нещата приемат определено развитие, чудесно:-) Кърската любов не е от вчера, а емоцията ще ви е добро начало за вкъщи:-)
Докога ще се учим,бе ейййййй
М40

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: ab6c5d535d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   Така:
Ако жена ме покани у тях, естествено ще си помисля, че иска да правим секс, НО ако после ми откаже ще си кажа две неща:
-с нещо съм я отблъснал по време на гостуването ми;
- харесва ме, но просто не иска да е от първия път.
Зависи от поведението й, то се усеща накъде отиват нещата. Но при всички случаи, такава покана за мен значи поне изначален интерес към мен на 100 %. Не се кани всеки на първа среща и то от жена у дома. И казвам първа, защото ако е втора и трета е ясно.

М, 47 г.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f6ed963d0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Авторката: Номер 24 ме шокира и звучи като изнасилвач. Това, че е дошла у вас не значи, че иска секс. Също така не можеш ти да диктуваш какъв секс ще се прави, може да ти дойде и да останеш без свирки, по-полека. Надявам се да е трол или тийнейджър поне, защото ако ми се изхвърли мъж на 30 така, ще се гръмна. Лично не бих пуснала на мъж с такива просташки реплики. И да отговоря на всички коментиращи сега.
Попитаха ме ако аз самата искам секс. Ако самата аз поискам, ще си го покажа открито и накрая ще го кажа. Не от рода "Иване, на тая среща ще има секс", просто ще го съблазня. Но търся сериозна връзка и това няма как да стане на първата среща, защото ми трябва много повече от външен вид, за да се реша на крачката. Няма и сега да го въртя месеци. Всичко си има точен момент, просто някои жени дават смесени сигнали и ни прецакват на директните работата, а пък мъжете не се усещат кога наглеят с тоя секс. Другият въпрос, а как мъжете да си поискат, като биват съдени за нетактични. Ами просто се усеща, когато взаимно искате. Ако жената не е готова или обратното, какъв е кефът? А репликите за филми, кафе с райбер, тия изтъркани лафчета са жалки. По-добре като нормален човек в началото с открити карти да играеш. Но заради множеството възгледи, а и като цяло може би от рано не е редно да вкарваш почти непознат вкъщи, най-добре срещите на малкото останали свободни места да се проведат. Все има възможности. Благодаря на всички!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 1eb826fce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Не мисля да каня мъж на първа среща в къщи, защото това автоматично означава, че искам секс с него, поне за мен!
Канила съм мъж в по-късен етап, защото съм пожелавала интимност с него!
Ако мъж ме покани в дома си, мисля, че ще има секс...и ако и аз го желая, директно отивам!
Като нямам желание да интимнича с мъж, просто не се усамотявам с него, а ходим по разходки, кафета и т.н!
Със сегашния ми приятел ходихме на излет в планината и там се натиснахме и взехме да се разгорещяваме...
Нямахме мераци за кърска любов, затова кръгом към апартамента му и се награбихме още от вратата...

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 245c3bfa5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

29.   Като ви дойде малко акъл в главите да разберете че сериозна връзка без да ви хареса секса няма как да има, може и да се оправите. А дано, ама надали....

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 6088ca6e07
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   Ядосах се, докато четох мнения, че поканата у дома е покана за секс. Колко трябва да си примитивен, че да допуснеш подобно нещо? Със съпруга ми едно половин година бяхме "на кафе" или при него, или при мен. Просто бяхме съседи по вила. Наоколо заведения няма и по комшийски си прескачахме оградите да си приказваме, по цяло лято бяхме заедно, с пръст не ме е пипнал. Той като решеше да прави барбекю, ме канеше, аз пък, като направех някакъв сладкиш, отрязвах едно парче и за съседа. И така се сближихме. Открихме много общи неща помежду си и накрая едното от "кафетата" приключи в моето легло. Почти веднага заживяхме заедно и след петгодишна връзка се и оженихме. Така, както разсъждавате тук... то да не смее човек на гости да иде.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 9cddc809a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

31.   29, после пък може би ще е важно секса да ти харесва повече, отколкото секса с която и да е друга персона и за целта ще е "нужно" да направим един кастинг - партньорът ще има право да "оправи" всичко мърдащо от другия пол, а?

Ако в една връзка гледаш само секса, то ти не си търсиш връзка. Или заместваш дясната си ръка /уморена е/, или си търсиш някоя, която да е на разположение тогава, когато нямаш достатъчно пари за любимата си проститутка/не ти се занимава да си търсиш едно бързо. Но не си търсиш сериозна връзка - последното нещо, което се гледа там, е дали, аджеба, сексът е на ниво. Като станете на по 60 години, ще го разберете - тогава сексът ще е между никакъв и нулев, та за някои връзката ще приключи поради липса на единственото, което ги е свързвало с партньора им.

Пука ми, че ни е добре в леглото, ако е постоянно кисела, злобна, тъпа като галош и мързелива! Като бонус клюкари и вечно се смята за жертва, докато ми забива ножа в гърба ежедневно. Да не мислиш, че по цял ден ще правим секс с тоя звяр, бре? Сексът е малка част от времето заедно, защото не говорим за жрица на любовта, а за гадже/половинка/съпруга или както щеш да го наречи. С такива хора не се виждате само за едното чукане и после който откъдето е. Но ще поумнеете и вие - той, пубертетът, май кара до към 30-тата година при мъжете и после идват на моето мнение. Аз изпреварих 30-тата си година /т. е. ума ми дойде навреме/, но така или иначе съм минал нужната възраст, та вече не е важно кога е станало. :Д

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 21b9525d36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   М на 30
Ако ме поканиш вкъщи на гости, на 90% ще си мисля, че ще има секс. Ако няма, както някой по-горе написа, ще си помисля, че нещо съм направил и не ме желаеш. А ако си възбудена, а се сдържаш нарочно, то не намирам смисъл. Най-сериозната ми връзка започна със секс на първа среща, нищо, че с момичета се познавахме 3 месеца преди това и бяхме работили заедно. А последния път като едно 20 годишно котенце ме покани в тях и аз бях внимателен и не й се нахвърлих или притисках, говорихме си 3-4 часа е така, имаше и още една нейна приятелка, аз нищо не направих. Ама тя си изпрати приятелката и направо си отиде в спалнята, аз какво да я чакам... После още няколко пъти ме кани у тях, докато разбра, че нищо повече от секс не може да има. Няма как с така пикла на 20, която си мисли, че света се върти около нея. Просто такъв тип нискоинтелигентни момичета, освен сексуален, друг интерес в мен не провокират.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker