За разликата хомо/би при мъжете и жените - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

За разликата хомо/би при мъжете и жените
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 1458 пъти
Не става въпрос за любов между еднополови партньори, а за чисто сексуалния аспект.
Ако някой мъж получава сексуална възбуда от стимулиране на ануса (и си го каже), веднага бива определен като хомо-(или би-)сексуален. Определено има такива мъже, на които ануса е ерогенна зона, но определено нямат никакво влечение към своя пол. Някои мълчаливо си самодоставят въпросното удоволствие (с "играчки") и никой, никога не ги заподозрява даже. Те вероятно биха пробвали с реален пенис ако собственикът му не контактува с тях по никакъв друг начин. За предпочитане и да не ги вижда. Това реално е (почти) невъзможно. Правенето на тази крачка е равносилно на признаване на "обратност". Компромисно решение е дама да поеме такъв ангажимент (с "играчка"). Такива обаче вероятно се броят на пръсти. Може би се навиват такива, които сами изпитват удоволствие от аналния секс? Разбират, че това не е "обратност" в общоприетия смисъл? Повечето ерогенни зони са на едни и същи места и при мъжете, и при жените. Никоя друга обща ерогенна зона не е спорна, а само ануса!? В крайна сметка за никоя любителка на аналния не се казва, че е обратна!?
За другата страна. Що за секс е лесбийския. И тук изключваме случаите на любов между две дами. С много нежни ласки се довеждат до кулминация. Окей. Само че една необратна дама няма да е доволна ако мъжът я задоволява без онази си работа. Има мъже не по-малко нежни и старателни от жени. Но не мисля, че има жена, на която това гарантирано й стига? Играчките не се отричат, но всяка казва "не е същото".
Бих попитал една такава хомо двойка от дами, когато се е разгорещила, какво ще кажат за един жив пенис, на който собственикът му не участва по никакъв друг начин (дори не вижда), да ги довърши ...? Това само хипотетично. Да не обсъждаме би-тройките ...
Мисля, че доста относителни се явяват определенията хомо-/би-сексуален/а?
Защо ли изобщо се интересуваме и обсъждаме сексуалността на някого, с когото нямаме никакво намерение да правим секс? И обратното де - защо някой си позволява, да ни навира в лицето собствената си нестандартна сексуалност, при положение, че няма никаква вероятност да прави нестандартен секс с нас?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 5f45e0ec0f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Много от онлайн секс шоповете предлагат пълна дискретност при поръчване на секс играчки. Вземаш си пратката и я отваряш във апартамента, а не в офиса на куриера. Пишат на пратката нещо, като здравни продукти или друго подобно заглавие.
Голям процент от мъжете решили да изпробват такава играчка се зарибяват да си играят с нея, понеже изпитват удоволствие.
Ако не харесва един мъж други мъже ни си струва само заради единия секс да става би.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ccbf12dfd4
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   "Да става би-". Всъщност не е, нали? Както и дамите падащи си по анален. Но да - веднъж бил с "натурален" вече е ... Както и дамите - за да са лесбийки, могат да си играят с изкуствени, иначе стават "би-" ... само че в малко по-различния смисъл от мъжете :)

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 07d0977578
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Анусът е ерогенна зона за всички мъже. Ако като си правиш чекия си го пипаш за да засилиш удоволствието, или пък жена ти бръкне с пръст в него и ти направи по-силен оргазма при изпразването си е нормално. Но ако с друг мъж си бъркате по гъзовете, това вече е педеращина.
Ако две жени, примерно жена ти и някоя нейна приятелка се прегръщат голи, смучат си зърната и си лижат путките, а ти ги гледаш и се възбудиш здраво па ги оправиш и двете е нормално. Но ако две жени нямат нужда от мъж и живеят заедно, това вече е лесбийщина и извратено.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker