Как дамите си показват, че искат да правят секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121017)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14344)
 Тинейджърски (21873)
 Семейство (6461)
 Здраве (9586)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18481)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как дамите си показват, че искат да правят секс
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 4613 пъти
Здравейте!!! Имам въпрос към момичетата и жените и ще ми е интересно да чуя мненията им.
Имате нов партньор и много го харесвате! Опознали сте се вече и имате желание да правите секс. Как, къде и кога му намеквате и/или казвате (показвате), че искате вече да го направите? Имате среща с него и сте решили, че вероятно ще го направите, защото е момента и го искате. Какво става? Как той да разбере? Скрити секс сигнали и/или говорене, можи би по-предизвикателно облечени? Имал съм връзки, но не мога да намеря точен отговор на този въпрос, защото няма такъв и всичко е индивидуално, но за най-близък до перфектния ще е този начин, който има най-много попадения. Благодаря ви предварително! Честита нова година мили дами!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8c1bee95d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Когато един човек е аналфабет и Господ не може да му помогне,аман !!!

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 4959cdd8b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Ами някъде насъме и те се случват нещата.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3a25c26499
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Гледам да съм колкото може по-близо до него, да го докосвам максимално често, но това невинаги значи желание за секс, по-често имам от гушкане и ласки. Всеки ден имам такава нужда.

Ж,23

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d642a1c050
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Не знам за теб пич, но аз имам съмнения, че оная девойка, която ме чакаше гола в спалнята ми преди месец, искаше да ѝ изпера дрехите, защото няма какво да облече...

Сега сериозно: какъв точно отговор очакваш? Няма универсален начин. Трябва да развиеш социалните си умения и да преценяваш ситуацията. Едно е да те докосват като номер 3 и да искат секс, друго е да те докосват и да искат гушкане, а ти после да станеш поредния "злодей" в не особено престижната класация MeToo. Същото ще важи за всеки пример от темата, защото не всяка жена ще го прави с такива намерения. Това не ти е електроуред, че да прочетеш инструкциите и хоп, готов си! Не е важен само начина, а и обстановката, цялостното ѝ поведение и още много дребни, но важни неща.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 98de4b6ec2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Те жените почти никога не знаят какво искат (затова пък "го искат веднага" :)). Дори и влизайки в тоалетната не са съвсем на ясно за кое от двете... ;). Те даже дават сигнали, после размислят и обвиняват в изнасилване... или в липса на мъжественост. Много от тях очакват доминацията на мъжа, търсят точно такъв - брутален и ако не е... не става работата. Лошото е, че доста често злоупотребяват след това като го обявяват за насилник. Не винаги, не всички, но очакват да бъдат понатиснати с известна доза сила, въпреки, че са го желали, подали са сигнали и даже са го предизвикали. Точно затова в днешното време на еманципация, има толкова много на зряла възраст, които изобщо не са правили секс (и от двата пола). Мисля, че това е причина и за масовизирането на хомосексуализма.
Така че авторе - дерзай! По принцип щом се задържа около теб насаме, очаква нещо повече. Но без никакви гаранции какво точно...

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 39687c3fd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Хм, ако си хубав спортяга, пък някоя те загледа и особено пред гаджето си, вярвай ми, то тя най-много ще го поиска този секс. Погледите са сигнали, просто се чакат действия от погледнатия. Истина на харабия. Общо-взето, жените с комплексари са най-незадоволени. Говорим за мъжете, които гледат към алфите с ненавист, защото са лузъри. Но и да си алфа е трудно, толкова загубеняци те мразят и си мислят, че си им конкуренция, всъщност те не нса на теб. Хахаха.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 09daf204bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Аз съм мъж но ще ти отговоря от моя опит.
Има ги всякакви характери братле.

Просто трябва да си отваряш очите и ушите на 4 щото никога не знаеш какво имаш пред себе си! Но по принцип повечето момичета са страшно срамежливи и никога няма да ти кажат директно че им се прави секс. Дори и намеци няма да ти правят докато не почнете да го правите често. Жените по принцип очакват от мъжа да води и той да е инициатор на всички приключения. Ако я поканиш у вас и нагласиш нещата тя ще знае за какво става въпрос. Като дойде момента да си по интимен с нея тя или ще ти откаже и ще се измъкне, или ще ти се нахвърли като разгонена тигрица.

Сега се сетих че като ученик преди доста години имах една приятелка която беше много скромно момиче, отличничка в училище, сравнително невзрачен вид, не беше красавица, срамежлива с момчетата и не и се чуваше гласа. Излизахме няколко пъти и един ден ей така от нищото както си стоим на една пейка и си говорим направо ме хвана за топките и каза айде да ходим у вас/ у нас....

Както казах има ги всякакви.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3a25c26499
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Секс ми се прави само в края на цикъла и по време на овулацията. Ама всеки ден искам гушкане. Да си се гушкаме и целуваме с някого по цял ден, даже денонощно. Буквално умирам за тези неща, ама съм сама. :(

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 8d57da0ab0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Идва и те изнасилва. При всички други варианти, може да се окаже, че ти си я изнасилил.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 440e49448c
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Еми да, като си имат гадже и погледнат друг - незадоволена работа са. За щастливите момичета, няма друг освен този до тях. Действайте смело с тия, те най-пускат.

 
  ...

...
преди: 2 години, 11 месеца
hash: 594882d77e
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Нима всички момичета са срамежливи?
Мисля, че времето за това момчетата/мъжете да се чудят дали едно момиче/жена иска секс е минало, защото жените в днешно време са по-активните и в повечето случаи знаят какво искат.
Искам да дам един малък пример не е свързан със секса от преди години. Имах колега от курса ми в унито /днес аз съм на 36 години/, който ме беше харесал и в продължение на 3 месеца ме изпращаше до спирката и чакаше с мен автобуса. Това са три месеца и никво действие, а знам че ме харесваше. Все си казвах, че мъжът трябва да действа първи, но реално ако не бях го хванал за ръка, нямаше се случи нищо.
Така и със секса според мен. Мацката ако те харесва и сте във връзка, тя ще ти го каже с действие или с думи, все някак но ще го разбереш със сигурност. Пък няма нищо лошо в това да почнеш с прегръдки и да продължиш напред, ако те спре ще знаеш вече за напред как стоят нещат, ако не те спре ---- ето го и отговорът.
Аз когато искам да имам някой, си го взимам... с чакане... нищо не става. ф36

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker