Бъркам си в дупето - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121155)
 Любов и изневяра (29697)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6470)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3178)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Бъркам си в дупето
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 11105 пъти
Здравейте! Аз съм момче на 18 години. От началотона изолацията март месец започнах да се срещам с една приятелка. Постепенно се сближихме, станахме гаджета и тя дойде да живее у нас(аз живея сам в апартамент в София).
И двамата сме завършили училище, не учим в университет и си нямаме работа.
По някое време тя започна да ми говори, как искала докато правим секс, да ми бърка в дупето, но аз ѝ казах, че няма как да стане. Така де, няма да ставам булка. След около 2 месеца, когато вече бях забравил, тя реши да ме изненада за рождения ми ден като ми направи стриптийз и след това ме върже с белезници за леглото. Аз много се кефих, докато тя не реши да ми върже и краката, намаза ми дупето с лубеикант и си вкара пръста там. Тогава вече се притесних, защото въпреки че ме болеше, ми хареса. Когато ѝ го казах тя беше като "Ааа ето аз казах ли ти, а ти". Тя ми даде идеята да си поръчаме пенисколан, за да може да ме чука и макар и да ме беше малко срам, аз приех. Взехме си и двойно дилдо, също така тя успя да ме навие да си правя клизма, което междудругото след първия път също ми стана приятно. Сега всеки път аз също бивам задоволяван отзад. Както и да е. Въпросът ми е гейско ли е това. Аз принципно съм на мнението, че всичките тези неща със смяната на половете, родител 1 и 2, гейпаради и т.н. са извратени, както и гейовете, но аз не се възбуждам нито от мъже, нито от пениси, просто чувството да имам нещо отзад ми е супер приятно, харесвам жени. Четох, че в ануса на мъжа имало много нерви и заради това ми харесвало и т.н., но все пак да питам, какво мислите по въпроса, гей ли съм?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: fdb185cacb
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Спокойно, не си гей! Малко мъже се примиряват с вътрешното си Аз за това,че могат да изпитват удоволствие и по този начин! Все пак достигането на просташката жлеза може да стане само през дупето....
Забавлявай се и се кефи, че си имаш така разкрепостена приятелка.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 6d5834a54e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

2.   На всеки мъж би му харесало, с истински пенис е още по-хубаво и вълнуващо. Аз съм би.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 763a822628
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   1. На средата си да станеш... От теб си зависи докъде ще стигнеш.

2. Не искам да знам какво вадиш, като бъркаш там /справка: заглавието на темата/.

3. Какво сте поколение, честно? Вързала го с белезници и му правила каквото реши - това ли ви е представата за секс? Да сте нечии пленници? Толкова ли ти тежи живота, че по време на секс искаш някой да те командва и да снеме отговорността от плещите ти? На 18 години си, така че е малко вероятно да си нечий шеф или да имаш чак такива големи отговорности. Тия приказки за нервите ще ги пропусна като ирелевантни. Също така няма да коментирам нейната жажда за власт над мъжете, която освобождава като ти го навира - без извинение - отзад! Явно досега е мачкана психически /може и да е от баща ѝ, а може да е от мъжка фигура, все едно коя/ и си е намерила някой, на който да върне за това. Накратко: събрали сте се двама с гаден живот и с противоположни душевни нужди. Честито! Само не разбрах защо беше нужно да ни замесваш в това.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 710624cc1d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Не, щом ти става само на жени, значи не си гей. За масаж на простатата сигурно си чувал. Някога, в бъдеще, може да ти се наложи да идеш на уролог и ще видиш, че това е нещо нормално.

Нищо, че постът може да е трол, аз да си отговоря, на някого друг може да му е от полза.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: a0055f5ff8
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Не само, че "има нерви", а и имаш простата , която е разположена точно там. Когато се стимулира, няма значение с какво, ти получаваш много по -силен оргазъм отколкото само докато се празниш. Всички мъже са така, това ви е анатомията. Не , не си гей, много мъже използват анални вибратори докато жена им им духа, оргазма е 5 пъти по-силен. Общо взето всичко може да се използва по всяко време. Това е все едно жените да си стимулират клиторите и да питат дали е лесбийско. Не си гей, споко, просто си открил топлата вода. Но мъжете нали ги е страх да непги помислят за гейове...

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 506c767849
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

6.   "просташката жлеза" :-D)))

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e098d87ea3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   В тази тема:
http://spodeli.net/1/story-155952.html
поставям подобни въпроси. Нещата обикновено не са чисто бели или черни, но обикновено има една тънка разделителна линия. В случая е, когато ти забръмчи мухата да опиташ с истински пенис. Вероятността да не ти хареса е ... минимална. От това да си би- по лошото е да станеш хомо- ... А и там разделителната линия не е много дебела ... Ако си сигурен в грайфера си, че няма да се подхлъзнеш - не си гей ... поне за сега.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c2ce75c03f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Не е гейско като го правиш с жена. Гейско е когато правиш с мъж. Въпросът е в самото ти отношение към секса, т.е. правиш го с жена или с човек от твоя пол. Затова говорим за хетеросексуалност и хомосексуалност. И аз обичам жена ми да ми пипа ануса когато се изпразвам, много мъже го обичат но не са гейове.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 2f02af7c0d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да е отговорът ми, хетеросексуалните мъже не дават да им правят така.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 70c0c94684
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   На път си да станеш педал. Още 1-2 години и си
на другия бряг.
М 32

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 370a5b45d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Абе масаж на простатата с пръст, ОК. И аз бих дал.
Ама да те чука? Ти го обясняваш, че тя се държи с тебе като с жена. Това вече е малко към това, което описва №3.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e98d7753ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Имаш хомосексуални наклонности! А и приятелката ти не е много в ред, че да иска да ти бърка в задника. Зарязвай я тази, че като гледам вече си отиваш на другия бряг. Скоро не пенис колан, а истински патладжан ще ти се прииска.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e98d7753ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Нямам думи , хората стават все по-извратени. Срам ме е като чета написаното от теб...
1-во. Никой нормален мъж няма да даде на някоя извратена пикла да му бърка отзад . Аз ако бях получил такова предложение , моментално през вратата !!
2-ро. Ти вече си гей, щом си дал веднъж това да се случи, пък и даже ти е харесало . Скоро и тройка с друг мъж ще направите, истинския пенис ще ти се услади и хоп ставаш един завършен пед***з. Ии всичко това , защото си дал на някаква с болен мозък да те чука ....

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: e98d7753ff
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Братле , ти си си хомо от където и да го погледнем , няма оправдание ! Обаче лошото е че голяма част от коментиращите го смятат за нормално , явно е пълно с прикрити джендъри ! Задника е за да ходиш до кенефа ! И самото заглавие на историята "Бъркам си в дупето" е страшно не на място . Отворих историята ти защото си помислих , че е някой с медицински проблем ... е съжалих че го направих !

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 485665545b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   От това, което си писал излиза, не че си бъркаш, а че си завираш големи предмети отзад.Има разлика.

 
  ... горе^

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 024545277c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Изобщо не си гей, но това не означава, че пътят, по който си поел, няма да ти донесе някои проблеми.

За мнението на обществото не бива да ти пука, а и едва ли някой ще разбере за това извън хората, с които правиш секс. Обаче трябва да ти пука за друго...

Има огромен шанс да се пристрастиш към усещането и нормалният секс да остане на втори план. Така, когато (не ако, а когато, защото си само на 18) се разделите с тази мома и си хванеш ново момиче, то може да се разочарова от теб в леглото. Може да те сметне за извратен или да не й е интересно да те стимулира по този начин. Може и да се вдъхнови и да те кара да се срещаш с мъже. В общи линии има голяма вероятност да попаднеш в среда, която се върти само около това и целият ти начин на живот да бъде подчинен на аналния кеф.

Отделно ще мислиш често за това и ще се разсейваш от работа, хобита, спорт, тъй като аналната стимулация е като пушенето, наркотиците - няма биологична потребност от нея, прави се само и единствено за кеф и пристрастява.

Внимавай, не се срамувай и прави каквото ти харесва, но нека всичко остане в разумни граници.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 19d81b2cb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Накратко да - гейско е. Не бих приела партньорът ми да има такива желания.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c3d01a9f85
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   авторе минал съм по този път жена ми ме направи пасивен би,не съм напълно хомо чкам и жени ,но редовно ми го слагат отзад други мъже.Първо пръсти докато ми духа , после пенис колан ме чка взе да ми е готино много и ме нави само за проба да опитам с истински.....е опитах и така вече десет години ,,само опитвам,,ЗАБРАВИ САМО ДА ОПИТАМ а ще почне да ти се върти в главата неизбежно е.Надупиш ли се на истиниски кур и ОПрат ли топките на друг мъж в тебе след като ти го е набил целия е точката на пречупване и нама връщане назад ....много е хубаво и както си свикнал с изкуствени ще се накефиш на макс.По средата на пътя си продължиш ли нама спиране........но е готино много го правят!!!!

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 05886407f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Ужас...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3c1d286560
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

24.   Ануса е едно от най чувствителните места в човешкото тяло. Наравно е с устните и главичката на пениса. Освен това при мъжете там от вътрешната страна се намира простата която играе ключова роля при оргазъма и изпразването на спермата.

На 90% от мъжете им харесва стимулацията на ануса и го правят ако не със жена си то поне сами докато мастурбират или когато са с проститутки и любовници.

Останалите 10% просто не са опитвали или не си признават че им харесва щото ги е срам.

Например в древна Гърция и по времето на Римската империя преди да дойде консервативното християнство се е считало че няма по голямо удоволствие от аналния секс за мъжете. И с право.
Даже често мъжете със високо обществено положение са имали за любовници млади и надарени момчета. Или пък са имали любовница която да изпълнява тази функция със изкуствена играчка или с ръка да им масажира простатата. Тази практика продължава и при Европейската аристокрация и кралските семейства през средновековието. Известно е че всички крале и богаташи са имали по много любовници и мъже и жени.

То и сега е същото но обществото е консервативно и тези неща се пазят в тайна.

Този секс винаги се е правел за удоволствие. А сексът вагинално със жените по задължение и когато трябва да се правят деца.
Записано е не само в книгите ами и до днес има запазени много керамични съдове и картини на които са изобразени тези сцени.

За аналният секс обаче има едно много важно условие и то е да се спазва хигиена. Избръсват се космите и задължително се прави клизма и се почиства хубаво. А при проникването се ползва обилно количество лубрикант на водна основа. Иначе не е много приятно. Това важи и за мъже и за жени.

 
  ...

...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 52bf81d5e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Главният проблем е приятелката ти на млада жена ли прилича или е леко мъжествена? Нещо доста активно действа. Да не е някой завършен транс, а ти да не си загледал какви белези има тук там. Като оня в другата тема дето не бил виждал приятелката си гола, защото му завързва очите и се показва само по бельо.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 4 месеца
hash: b3048dbf2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

28.   От автора. Здравейте! Да, прави сте, заглавието не е подходящо, но но това беше първото, за което се сетих. Иначе по въпроса - не след дълго приятелката ми ми подари анална броеница и клизма. Само с две думе ще кажа - голям кеф:) Започнах да я нося постоянно. Но дойде момент, в който не ми стигаха само анална броеница и пенисколан. Един ден предложих на приятелката си да направим тройка заедно с най-добрия ѝ приятел, който е би. Хора, когато усетих набъбналия му, топъл член в ануса си, когато усехих топките му оперни в мен - свърших без никаква друга стимулация. Първоначално болеше, но двамата бяха нежни с мен. Сега не мога да издържа и седмица без да усетя, как топлата му сперма ме изпълва. Също така обичам и да правим орална любов, да свърши върху лицето ми и после да се доизпразпразни в устата ми. Обичам да гълтам сладката му сперма. Разбира се, всичко става под надзора на приятелката ми :) Аз съм би, трудно ми беше да го призная пред себе си, но сега съм щастлив. Да хора, аз съм бисексуален и това ми харесва - харесва ми да чукам и да ме чукат, мъже и жени, харесвам красивите жени, телата им, но също така обичам и големи пишки и не виждам какво лошо има в това. Казвам това открито и бъобще не ми пука че хората ще ме оплюят. Да, не е нормално, НЕ ТРЯБВА да се одобряват гей браковете и цялата зяпадна пропаганда, но когато става въпрос за сексуално удоволствие, трябва всеки да прави това, което му харесва. Поне така смятам аз.

Пс. Бъдете здрави и щастливи и се радвайте на живота, защото е кратък :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker