Мразя секса след изнасилване! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Мразя секса след изнасилване!
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 2522 пъти
Ако очаквате нещо като по филмите - нападения и извратен сюжет, не беше това. Но мой уж "приятел" на парти, на което бях леко подпийнала, а той - кютук пиян ме задърпа и насили в една от стаичките. Не съм флиртувала с него, изрично казах "НЕ" и бутах, но той беше като глух. Не ме е боляло физически, но намразих секса завинаги. Чувството да избирам ми беше отнето, затова никога повече не искам мъж да ме доминира, а ако аз го - ще се почувствам самата аз като насилник. Странна е психологията, но ако не сте го претърпели трудно ще се обясни. А колко много съм се обвинявала с това "ако".
След това порното ми стана изключително гнусно, а по-рано си гледах, секс сцените във филмите ги превключвах вече. Минаха четири години, 2021 стават пет. Нищо не се е променило. Всяка година очаквам нещо да се промени, но не. Пробвах да имам връзка с друг, но стигне ли се до секс - се отвращавам. И на психолози ходих, те не могат просто са ме променят. В същото време имам нужда от любов, да бъда обичана. Не си представям цял живот сама, то вече ми е самотно. А съм само на 23. Не споделих на никого от близките си, защото се чувствах омърсена и слаба. Не мога с нормален мъж да бъда, не съм нормална жена. Или трябва да намеря асексуален, или претърпял насилие като мен. Само тогава ще срещна разбиране и ще преодолея травмата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 40fcd2466b
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Дай си още време. А разговаряла ли си с новия си приятел, затова което ти се е случило? Едва ли нали? Ако имаш истинско доверие на човека с когото си и споделиш случилото се, има вариант да подходи много внимателно и нежно, да се съобразява достатъчно, докато се почувстваш уверена и спокойна. Да, доверие се печели, но доверие се и гласува. Не се отказвай, ще се справиш, всичко е в ръцете ти.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 7b29d10bcf
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Любовта! Тя е нещото което обединява двама души.
Нежните милувки, допира, галенето- в които няма доминираща и насилваш страна. Там има разпределение, хармония и щастие. Нежност, разбиране, усмивки...
И момчето/мъжа не трябва да те кара да се чувстваш насилена, използвана..
Няма дъх на бира, насилие, животински стимули..
Мъжът трябва да те накара да се чувстваш защитена в обятията му.
И чрез ласки и действия да показва колко те цени в живота и в леглото.
Мисля че си станала крехка и боязлива, като нежно цвете, понеже си се докоснала до една част от мъжа, която е лоша.
Не всички мъже са такива, нито пък я притежават.

Опитах се да напиша посланието си към теб по литературен, романтичен начин, карайки те да почувстваш какво е мъжа в живота на жената.
Пет години съм по- млад от теб, но се надявам годините ми да не ти попречат да приемеш писаното от мен на сериозно.

Ще намериш човек, мъж, който ще те защитава и обича по начин, по който всяка жена заслужава. Успех, аз ще очаквам тук да пишеш дали си по- добре.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 9f0a22b761
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Мисля, че трябва да споделиш, поне на човека до себе си.
И за секса тако се стигне, да направи цялото сношение САМО за теб.
Само за твое удоволствие. Всяка стъпка да те пита искаш ли това искаш ли друго преди да го направи. Така в психологията ще е, че всяко малко действие е защото ти си го казала или защото той те е питал и ти си позволила.

Искаш ли да те целула. Искаш ли да те пипам по циците. Искаш ли да ти сваля панталона. Искаш ли да ти сваля гащичките. Искаш ли да ме пипнеш тук там... ... .. Искаш ли да те близна. 1 по 1. 1 по 1. Трябва да е бавно, защото ти не свързваш промикването например или друго с желанието ти към мъжа, с желанието на мъжа към теб, с желанието на мъжа да ти го вкара и да направо общо удоволствие, а го свързваш с това ти да казваш "НЕ", а той да прави "ДА" против волята ти.

Аз съм така, само че проблеми с интимността. Като дете родители ми влизаха прекалено в личното пространство докато не получа криза. Аз казвах "НЕ", а те "ДА". И сега се чудя как да получа това, което обяснавам на теб, само че от интимна гледна точка/сближаване. Поне 1 път за да повярвам свободно.

Поне, така мисля, не го приемай навътре ако не мислиш, че е така, но мисля че при теб може да отидеш на срещи, да поговорите, да сте заедно за известно време и после да му кажеш. Може да попаднеш на някой готин да те превежда из всяко отделно малко действие в сексуалния му вид, да спира ако не искаш да продължава докато не те научи, че няма да прави нищо против волята ти или да не бърза, да наложи ВЪПРОС към следващото си действие "искаш ли...", "милсиш ли че е добре да направя еди си какво" и т.н. към всяка малка стъпка да преминава с въпрос. Мисля, че така би се излекувала. Докато като гледам себе си. Аз отивам на среща, правят ми комплимен и замръзвам, защото в миналото родителите ми са правили подобни работи за да достигнат до мен, да им дам за да може да си играят с чувствата ми по-лесно. Тъпо нали? Не се виждам да започна среща с "Абе имам един проблем!" :D Кой нормален ще остане на срещата.... Опитвам се да го крия, но то седи като напрежение в теб и се усеща от другия. Та не знам какво да направя при моя случай. Запознанство не се започва с "имам проблеми и интимността".

Трябва ти някой специален, има ги такива.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 22929902ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Сподели проблема на следващия си партньор. Ако е свестен, ще те разбере и ще намерите начин да се справите с проблема. Това не си ти.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: f2a4300a75
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Много съжалявам за това което ти се е случило! Мъжете трябва да се научат,като чуят думата НЕ, означава НЕ! Може би е трябвало да кажеш на близките си? Поне на майка си, ако не друго, поне да го осъдиш този "приятел". Той и приятел не ти е, кой знае колко време е чакал такива възможности... Травма се превъзмогва с много любов, ако се влюбиш може и да ти мине травмата. С подходящия човек, всичко е възможно.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 51b9c387d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Първо
Да си съобщила в полицията.
Второ
Мрази си секса колкото искаш.Никой не те задължава в обратното.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 492eb3e93d
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Еми то и аз така - мразя яденето след едно зверско преяждане, ама пусто - трябва да се яде!...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: d42cef042f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   И аз съм така, миличка. Съжалявам НАИСТИНА за това, което са ти причинили! Болката всеки ден е неописуема, разбирам те! Уви, ... няма какво друго да кажа, за да мога... да те успокоя малко. Съжалявам още веднъж!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 8b1712333a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Ами за нас мъжете "НЕ" означава "ДА", както и за вас, нали така?
Затова е трябвало да викаш "ДАААА, ДАААА", за да те остави на мира.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d8739f30d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Опитай отново с психотерапия, за тези проблеми трябва време. И аз имах подобна травма, но от блудство като дете и ми трябваха години терапия, за да започна връзка с мъж, но се получи и не съжалявам.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: f2a4300a75
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   До номер 9.

ЕТО, заради такива като теб, има безброй изнасилени жени/момичета!
КОЙ ви каза, че НЕ, означава ДА? Щом някой, ти казва " не, пусни ме" ТРЯБВА да спреш! Ако не спреш, вече става дума за насилие, и за психически проблеми! Никой не ви е дал, правото да тормозите и да насилвате. Изнасилването съсипва човешки животи- за цял живот! Някои го преживяват. Но някои не успяват да го преживеят и си слагат край на живота или полудяват. В моя блок има такова момиче, тя е в това състояние от 20 години! И САМО, защото някой като теб, е решил да си направи кефа за 10 минути! А тя никога няма да се оправи заради този " МЪЖ"! Но знай, че всичко един ден се връща! Един мъж спира, да е мъж в момента в който нарани жена! Той става НИЩО! Нито с мъжете е мъж, нито с жените е жена, той е НИЩО!

От номер 5!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d411650eca
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   И аз съм така от много години. Само който го е преживял ще разбере какво е и защо повечето от жените не споделят затова. И доста мъже не го разбират най-вече в България. Аз преживях това преди около повече от 10 години и оттогава нямам активен сексуален живот. Също така се настроих и негативно към мъжете. В момента имам мъж, но нямам капка желание за секс с него по тази и други причини. Знам, че секса е здраве и че действа много хубаво на организма и след това чувството е хубаво, но просто изпитвам дискомфорт докато го правя. Аз не съм споделяла за тази случка почти на никой, но бих те посъветвала да пробваш със специалист.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker