Защо жените рядко искат да доминират в секса? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121167)
 Любов и изневяра (29701)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6471)
 Здраве (9597)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18515)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Защо жените рядко искат да доминират в секса?
преди: 3 години, 4 месеца, прочетена 2924 пъти
Забелязал съм освен от моя собствен сексуален опит, като цяло от възгледите на жените - сами може изводи да направите, ако прочетете този раздел, че във всеки описан секс жената изисква да бъде доминираната, а мъжът - доминиращият. Какъв е проблемът да се експериментира и разменя. Разнообразието за мен не е да минем от мисионерска на задна и това всяка нощ. И доминацията на жената не свършва с това тя да язди и да направи някоя свирка. Изобщо темата ми няма общо със садо-мазото, по което не си падам, но жени - защо нямате никакъв мерак да поемете контрола, а мъжете вече сме забравили и са го отпуснем.
Имам предвид да ме хване, яхне и тя да говори мърсотийки от рода - "сега ти си моят роб", "на коя принадлежиш". А обратното е често явление. Вярно, че порното все набляга на доминацията на мъжа (мейнстрийм порното). Но пък забелязвам, че има много клипове, в които жената доминира - особено тези с МИЛФ и младо момче. Да не се отплесвам, не порното е пътеводител. А мъже, защо мислите, че ще загубите мъжествеността си ако дамата доминира? Чувал съм подобни глупости. Аз съм 1.96 и 109 кг, бивш атлет с бойни умения. Надали жената може да ме "изнасили", но аз много лесно мога да я доминирам. Именно затова бих искал обратното - по-слабата и нежна половинка да ми покаже силната си страна, че мога и на нея да стана сексуално подчинен. Повтарям, не казвам тя да ме чука с играчки и подобни за мен извращения лично, но тя ме скубне, да ме натисне, захапе. Скучно е само единият да доминира, другият да се подчинява, не ви ли писва?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 години, 4 месеца
hash: 708ea6dda5
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Защото не всички мъже им позволяват да доминират.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 39e4c96f4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   А защо да има доминиращ, нещата се случват с двамата, не е като да не иска жената, пък тва ти да си ми роб, голям смях...

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 41fa0ef82c
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   У жената генетично е заложено да бъде,,подчинена",но има и изключения

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: ece3c7e840
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тука има една тема "Бъркам си в дупето", в която авторът разказва как приятелката му, веднъж по време на секс, докато го е завързала за ръцете, му бърка в задника с пръсти, той първо не искал, но после "му харесало", и почнал сам да си иска още. После тя почнала да му завира все по големи неща - пръст, два, три, после цял юмрук, и най накрая го изчукала със страп-он в задника. Оттам нататък той се пристрастил към чувството някой него да го чука и до ден днешен само тя го чука него със страп-он в задника, а той никога нея, и тя играе ролята на мъжа, а той-на жената. Мисля, че е само въпрос на време да почне и да вика редовно мъже да го изнасилват пред нея докато тя маструбира, така че ти сам си прави извода... От доминация до доминация има голяма разлика така, че гледай да не даваш на жената прекалено много свобода, да не го удари на свободия и да свършиш като тоя пич от историята.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 80032baaba
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Знам ли. Вероятно защото повечето жени искат да са жени.

 
  ...


...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 1ff3b75bc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Жена съм и аз също съм си задавала въпроса. Аз пък искам да доминирам, но дали ще намеря такъв мъж ? Може би затова жените са привикнали те да бъдат доминирани, не знам. Макар и да съм жена, моето мислене и възприемане на нещата е коренно различно от това на повечето жени, които познавам и няма как просто да мисля по "женски" над тези теми.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: b03766bf21
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Разбирам те напълно. И аз имам същите наблюдения.
Истината е, че повечето жени, първо, са адски сексуални задръстени, освен ако някой мъж не ги е открехнал за неща дето са по-така.
Второ, нямат интерес и мотивация да правят каквото и да е. Това може да е по ред причини - не знаят как, не ги кефи идеята, не им дреме, това, че е по-готино на теб да ти правят неща, отколкото ти да правиш (защото така се елиминира факторът да знаеш какво ще се случи, който притъпява усещането), защото им е в природата?, защото така са гледали по филмите, защото когато ТИ правиш неща, ТИ носиш пряка отговорност, а жените хич не обичат да са отговорни за каквото и да е, отвъд детето им.....абе може да са един куп причини.

Аз съм си правил такива игри с някои гаджета, но първо, мацката трябва да има акъл, второ да е широко скроена, трето да й го поднесеш по подходящ за възприемане начин, и постепенно да я въведеш в новото нещо. Еми то само по тези критерии, 90% от жените отпадат. Сещай се що така.

Отделно, тъй като си казал, че си бая едричък, може и просто да привличаш жени, които са по-submissive по принцип.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: c2a8721702
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

8.   Звучиш ми като латентен педеруга, замислял ли си се някога?


Братан.

 
  ...
преди: 3 години, 4 месеца
hash: 3c378760aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   При мен и моят приятел се е случвало, но рядко. И аз, и той обичаме той да е доминиращия. Нали все пак това е едно от характерните неща за мъжката енергия. Но е имало моменти, в които от силна възбуда, съм показвала някаква форма на доминация. Той не е се е възпротивявал. Най- хубаво е като нещата станат спонтанно, но мислех скоро да му предложа да вкараме някаква ролева игра. Принципно съм малко срамежлива, вероятно защото той ми е първия, но гледам да предлагам някакви нови неща.
Ж 22

 
  ... горе^
преди: 3 години, 4 месеца
hash: bbde5969e7
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Какво да се прави, едно време мъжете са били завоеватели и воини, стремили са се да бъдат силни, могъщи и властни. А в днешно време някои мъже искат просто да ги възседнат и подчинят.

 
  ...

...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: d19e5c73ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Мъжете, които изпитват влечение към по-възрастни жени и жени, които да го доминират в секса, просто имат непреодолян едипов комплекс. Никой нормален мъж не иска да бъде доминиран от жена в леглото. Мъжът има нужда да е мъж, да обладава жената, буквално да я помете от секс и любов. Днес феминизацията на човечеството прави от мъжете големи недорасляци, коит не могат да чукат, да любят и да обладават както си трябва жените. Мъжете се изнежиха, искат жената едва ли не да ги чука. Според сексолозоите зачестяват практиките, при които жените са по-активни и дори буквално вършат с мъжете недопустими неща. Дори в тоя сайт е пълно с истории за мъже, които искат да им бъркат в дупето, да им лижат гъза или те самите да лижат ануси. Извратена работа. Няма нищо лошо мъжът от време на време да задоволи орално жената, но нормален мъж никога не би лизал задник. Иначе почти всички мъже понякога обичаме да си поиграем с "котето", а още повече обичаме жените да го лапат. Обаче в секса, мъжът трябва да е хем звяр, хем нежен любовник, който да държи всичко под контрол. Аз лично не мога да си представя през целия акт жената да ме язди, пък аз да си лежа безгрижно. Да, понякога ми се нрави жената да е отгоре, но след няколко минутки здраво нанизване от нейна стран ме обзема неустоимо желание да взема нещата в свои ръце!

 
  ...
преди: 3 години, 3 месеца
hash: 4b3bda7d3f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Доминирам партньора си, той мен също. Поемам инициативата за секс доста често. Също така го доминирам като ми позволява анален секс. Той зяви това желение. Първо се противях, но като опитахме ми хареса да доминирам. Не го прави мчесто. Веднъж на няколко месеца. Имаме специални игрчаки за целта. Не мисля, че е латентен гей, както някой се изрази по - горе. Просто и мъжете имат нужда да отпуснат контрола. Толкова по темата. Авторе, намери си жена, с която ще можете свободно да изразявате предпочитанията си в сексуално отношение.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 3 месеца
hash: cc247263a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Това зависи от човека, аз съм жена и определено обичам да доминирам и да доставям удоволствие на мъжа си.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker